Two treasures.

Nu till ännu ett länkbyte (ber om ursäkt för att det är några på rad) med finaste Romina! Hon skriver just nu på en novell som heter New Moon med snyggsnygga Scarlett Johansson och självklart Justin! Hennes design (som hon själv har gjort) är även den, precis som novellen, to die for. Klicka er in på Celebnovell om ni inte redan läser via bilden! Här får ni handlingen ;)
 
Lek inte med elden - säger dom.
Men vad gör hon? Det exakt motsatta som får allas framtid att balanseras på en tunn livlina.
Att acceptera det faktum att fienderna ligger ett steg före har aldrig varit svårare. Inget och ingen går säkert längre. Dom får leva i skräck för personer som en gång varit nära och ta svåra beslut som aldrig funnits på kartan tidigare.

Justin och Scarlett är tillbaka. Enda skillnaden denna gång är att dom inte är tillsammans.
Han lever i rädsla för henne och hon lever i medlidande för honom.
Vad händer när inte ens det kan hålla dom isär? Vad händer när lågorna finner sin väg runt om dom två själarna?

Få reda på det genom att läsa New Moon.
 
◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊
 
Och sen ännu ett länkbyte med bästa Marielle på Firststeptwoforever. Marielle har skrivit ganska länge har jag för mig, trots att hon har problem med att sitta länge vid datorn och det tycker jag är super för hon skriver som en gudinna! Det är helt crazy bananas alltså. Om ni inte redan läser hennes nya novell The Night, så gör det nu genom att klicka på bilden! Och precis som ovan kommer en handling här :)
 
Roxanna VanDerHoltz 19 år, en av Los Angeles mest eftertracktade underkläders modeller. Hon lever verkligen livet fullt ut med både alkohol och sex. Hon spenderar dagarna framför kameror, och nätterna på hotellrum tillsammans med olika män. Många kallar henne hora, hon själv säger att hon vet vad hon vill ha. "Vad är det för fel om en kvinna vågar ta för sig i sängen?" Hon har aldrig varit med samma man två gånger, men vad händer kvällen då hon möter en som kan komma och förändra det? Justin Bieber kliver in på samma nattklubb som Rox, kan det vara en början på ett äventyr. Dom har en natt tillsammans, men kommer dem att få en hel framtid?
 
 

Kommentarer
Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback