Love Me Like You Do - 43

”Men det är ju jag som reser. Alltså, jag borde få veta vart vi ska. Jag kräver det.” käftade jag envist, som en treåring i trotsåldern.

”Justin!” utbrast Kenny irriterat och log snett åt mitt håll, “På riktigt. Jag bad dig att vara tyst och äta.”

”Men jag kanske inte vill det. Jag vill faktiskt veta vart vi ska, annars får du sparken.” hotade jag honom med.

Ett trött skratt lämnade hans mun strax efter, ”Jag är anställd av Scooter smarto. Du beslutar inte om jag ska få sparken eller inte.” argumenterade han emot och stoppade in en pommes dränkt i ketchup i munnen.

”Men...” flämtade jag, slut på argument. Frustrerat stoppade jag in två nuggets i munnen på raken. Jag fick väl helt enkelt vänta och se vart vi skulle ta vägen när vi landade. Förhoppningsvis till något roligt ställe.

 

”Justin. Justin, vakna.” Jag kände hur någon lätt klappade mig på axeln. ”Vi är framme.”
Försiktig slog jag upp mina trötta ögon och såg mig omkring.

”Redan?” gäspade jag och sträckte ut armarna för att sträcka på mig.

Kenny skrattade, ”Vadå redan? Det tog oss lite mer än nio timmar!”

”För mig gick det snabbt.” sa jag och ryckte på axlarna. Jag drog upp rullgardinen för att kunna se ut. Eller rullgardin och rullgardin, jag visste inte riktigt vad dem hette. Men i alla fall plast grejen som täckte fönstrets utsikt.

”Kom igen dude. Vi har inte hela dagen på oss.” sade Kenny stressat. Hade vi bråttom någonstans?

”Jag vet fortfarande inte vad jag gör här så jag vet inte vad jag har bråttom till. Men du? Scooter sa att de var en fotografering, men det kan knappast stämma. Så vad gör jag här?” Jag kastade upp min ryggsäck på ryggen och följde Kenny ut ur planet.

”Jag vet inte om någon sagt detta till dig innan, men ibland pratar du för mycket Justin.” Han skrattade sitt typiska Kenny skratt och öppnade dörren in till bilen som hade stått och väntat på oss. ”Tro mig, du kommer tacka mig senare om du bara skyndar dig lite.”

Jag brydde mig inte om att svara utan satte mig bara i bilen och hoppades på att han hade rätt. Något inom mig hoppades på att det inte var en tråkig intervju vi var på väg mot, utan något mer åt television hållet. En rolig intervju skulle vara underhållande att göra. Dock undrade jag om Alex skulle bli sur för att jag hade vägarna förbi men ändå inte hälsade på henne.

Jag stoppade handen i fickan och kramade om halsbandet som låg där i. Jag hade burit runt på det ett tag nu och jag ville så gärna ge det till Alex, men jag fick inget bra tillfälle. Det halsbandet hade en stor betydelse för mig. Jag fick det av mina morföräldrar när jag var yngre. Det var en vanlig silverkedja med ett litet J till berlock. Det var gulligt, verkligen, men inte manligt. Morfar hade förstått att jag aldrig skulle bära det och hade sagt åt mig att ge det till någon jag brydde mig mycket om, när mormor hade gått iväg.

Kenny boxade till mig på överarmen, ”Somna inte Justin. Du kommer inte kunna sova ikväll då.”

”Jag sover inte, mannen. Jag försöker lista ut vart vi ska.” mumlade jag och kollade ut genom fönstret. Vi saktade ned farten och verkade köra igenom någon tull eller liknande. Sedan när chauffören ökade farten igen såg jag att vi körde över någon bro.

 

(100+) justin bieber | Tumblr

"I'm not sleeping.."

 

”Kenny, vi har aldrig åkt över någon bro och sådant tull ställe när vi varit här tidigare. Sluta ljuga för mig och säg vart vi ska!” utbrast jag misstänksamt. Hela den här leken började gå mig på nerverna nu. Vart förde han mig egentligen?

”Tyst sa jag.” muttrade han irriterat. Lika irriterat som jag kände mig. Frustrerat slog jag huvudet mot den svala fönsterrutan, sökandes med blicken efter någon skylt eller något som kunde berätta för mig vart vi var på väg.

Efter fem minuter utan framgång gav jag upp och fokuserade mig på mobilen istället. Många beliebers hade kommenterat min bild och gissat på att jag skulle till Alex, men jag tvivlade på det. Scooter verkade allvarlig och Kenny var inte på humör idag, det märkte man. Och om Kenny inte är på humör, då vet man att det är något viktigt på gång.

Jag klickade bort Instagram men innan dess hann jag upptäcka att Alex hade lagt upp en ny bild. En bild på där hon verkade dansa, eller hoppa klädd i sina student kläder. Hon såg glad ut.

Jag skakade bort tankarna om Alex och stoppade ned mobilen i fickan igen. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag kunde inte sitta still. Det kändes som om jag hade myror i brallan och allt jag ville göra var att springa runt för att inte tänka på det.

”Rastlös ser jag?” undrade Kenny och vände blicken mot mig. Jag såg på honom och hoppades innerligt att jag lyckades ge honom en blick som speglade en liten hopplös pojke.

”Snart Justin, vi är snart framme.” sade han sedan innan han vände blicken igen.

Jag undrade hur länge hans “snart” innebar. Jag menar snart kan vara om någon minut och så kan det också vara snart om någon timme. Jag bestämde mig för att inte lägga mer av min värdefulla tid på att tänka på något så dumt som hur snart vi skulle anlända till vår hemliga destination.

Just när jag skulle fiska upp min mobiltelefon ur fickan igen lade jag märket till att vi nu befann oss i en stad. Men inte mitt i centrum, för det var inte så mycket trafik. Jag kunde se havet mellan några höghus och när vi körde förbi en mindre hamn såg jag bro vi nyss passerat.

Snart svängde vår chaufför in på en mindre gata och stannade framför en port in till ett höghus.

”Om detta var en film och jag var en tjej som inte kände er.... så skulle inte detta sluta bra.” sade jag och såg ut genom fönstret på byggnaderna som fanns runt om mig.

”Haha, den var bra du! Men nu är det så att detta är verklighet,” började Kenny och gjorde ansats till att stiga ur bilen, ”och du har just anlänt till Sverige. Grattis.”

”Va?” utbrast jag oförstående. Vad gjorde jag här? Jag hade jobb att sköta, jag kunde inte åka till Sverige bara sådär.

”Scooter och jag, eller nej. Vi alla orkade inte lyssna på ditt gnällande om Alexandra längre. Och lika så Alex föräldrar, de hade pratat med Scooter och berättat att Alex inte pratar om något annat än om dig. Så... Scooter bestämde sig för att ge Alex en studentpresent från honom.” Kenny gick mot porten och jag följde fascinerat efter honom.

Det verkade som om detta varit planerat ett tag, för Kenny knappade snabbt in någon kod och snart därefter hördes ett kort surrande och porten öppnades. Jag gick tätt intill Kenny in till hissen som redan var på bottenplan. Jag kunde fortfarande inte förstå att min familj, mitt crew hade anordnat detta för mig och Lex. Jag kunde inte smälta faktumet att jag var i Sverige. Jag hade aldrig varit här innan. Jag hade en konstig känsla. Men inte dålig, utan bra på något sätt.

”Dude, om du har känslor för den tjejen så kommer du berätta det för mig, right?” undrade Kenny. Jag tänkte en lång stund på vad jag skulle säga, jag visste ju i och för sig vad jag kände fast jag visste inte om jag ville berätta för någon. Scooter var den enda som visste om det och det kändes nästan som om jag ville att det skulle förbli så.

När hissen plingade till förmådde jag mig att se på Kenny och nicka glatt. Han klappade till mig på axeln och nickade bort mot en dörr. På dörren fanns det en blå och en gul ballong och på dem stod det något på svenska med Alex namn under sig. Jag visste inte riktigt vad det betydde men jag antog ”student”.

Jag tog ett djupt andetag och ringde på ringklockan. Hjärtat i bröstet dunkade i 120 och mina händer började kallsvettas. Nervositeten var vid det här laget stor. Sist jag var så här nervös var innan min första spelning, någonsin, för mina fans. Dörren öppnades sakta, som tur var för min tanke då var att springa därifrån.

”Justin! Vi har väntat på dig. Välkommen.” Robert, Alex far, tog ett fast grepp om min hand och skakade den.

”Hej Mr. Smith. Trevligt att se er igen. Ursäkta att jag kommer tomhänt, men som du nog vet så blev jag typ kidnappad.” skrattade jag nervöst fram och när Robert släppte min hand torkade jag diskret av min handsvett på byxan.

Jag tog av mig skorna innan lade de så prydligt jag kunde i ett hörn i hallen medan Robert och Kenny hälsade på varandra. De började genast samtala om golf och jag låtsades inte vara det minsta intresserad. För det var jag inte.

Jag gick igenom den stora hallen innan jag kom ut till det som verkade vara vardagsrummet. Det var stort och inrett i svart och vitt. Stilrent om jag fick säga det själv. Till höger fanns en trappa som verkade leda till övervåningen och till vänster var köket. I köket såg jag Elenor stå och fixa med tallrikar och bestick. Antagligen skulle det serveras mat. I vardagsrummet satt kanske 10 eller 15 personer och samtalade lågt. Antagligen Alex släkt, men själva Alex sågs inte till någonstans.

”Justin!” ropade Jake och reste sig ur soffan där han satt med vad jag antog var hans farföräldrar. När han närmade sig mig satte jag mig på huk precis innan han slängde sig i famnen på mig. Efter honom kom Leo också och när Jake släppt taget om mig så hälsade jag på Leo.

”Jag ha sakjat dig.” viskade Leo i mitt öra.

”Jag har saknat dig med lilleman.”

Jake tog min hand med den som var fri från gips och drog med mig mot vardagsrummet Alla som suttit ned för tillfället reste sig upp när jag kom gåendes med killarna.

”Detta är Justin, Alex’ pojkvän.” ropade Jake.

Jag skrattade nervöst, ”Ehm nej, men Alex vän är jag i alla fall.”

”Jacob, du är rolig du.” sade den gamla damen Jake tidigare suttit bredvid. ”Hej Justin. Jag heter Anne, jag är Roberts mor.” Precis det jag anat. Farföräldrarna.

 

Efter att jag hade hälsat på alla som satt i vardagsrummet hade Elenor kommit ut och hälsat på mig. Jag erbjöd mig att hjälpa henne men hon insisterade på att jag skulle sitta och ta det lugnt efter den långa resan. Fast hon hade ju i och för sig Linda, sin systers dotter, som kunde hjälpa henne.

Jag och Kenny fick varsin stol att sitta på eftersom det inte fanns mer plats i sofforna. Jag gick igenom alla namn tyst för mig själv. Farfar Martin, farmor Anne, Roberts bror Will, hans fru Lena, Elenors syster Lis och henns dotter Linda. Lena hade en son som var två som sprang runt och lekte med Leo. Ute på balkongen hade vi ytterligare tre personer, Elenors yngsta bror Hans. Han var 25 och hade ingen egen familj, ännu. Med honom var Robers syster Sarah och hennes spädbarn Philip.

Wow, jag kunde alla... tänkte jag imponerat och gav mig själv en mental highfive.

”Justin?” sade någon och avbröt mig från mitt firande. Jag vände mig om och såg att det var Elenor som uttalat mitt namn. Hon gick mot mig och placerade en försiktig hand på min axel.

”Klockan är halv sex. Lex kommer snart. Hon vet inte att du är här. Om du vill kan du gå upp på hennes rum, så skickar vi upp henne och säger att en present från Scooter väntar på henne.”

”Jo visst, absolut.” svarade jag och fyrade av ett leende. Alex skulle bli så chockad när hon såg mig.

Sarah tittade in precis när jag reste mig upp från stolen. ”Hon är här.” sade hon och ute i hallen kunde jag höra en tjejröst som sjöng och någon som blåste i en visselpipa.

Snabbt for jag upp ur stolen och gick mot trapporna. ”Vart ska jag?” undrade jag och såg ned på Alexandras släkt.

”Andra dörren till höger. Skräm henne inte för mycket Justin.” ropade Martin till mig. Jag tog två trappsteg i taget och när jag var framme vid andra dörren till höger tog jag ett djupt andetag innan jag försiktigt öppnade den. Sedan kom jag på en sak...

”Kenny, du får också gömma dig!” ropade jag där jag stod vid trappräcket så jag kunde se ut på folkmassan. Sarah gav mig tummen upp som klartecken, därefter lät jag stegen ta mig in till Alex rum. Väl inne i rummet stängde jag dörren ordentligt bakom mig.

Sakta lät jag min blick glida genom varenda hörn i rummet. Allting var i vitt, hennes säng var prydligt bäddad och allt var på sin plats. Den stora sängen på vänster sida såg mysig ut, den såg även ut att rymma två personer. Framför mig var det stora panoramafönster utplacerat längs med hela väggen. Fönstrena hade en utsikt på havet, det var vackert och på den högra sidan fanns en stor garderob, en likadan som den som Alex har i LA, samt en TV hängandes på väggen.

Lex skrivbord var placerat på vid fönstersidan av rummet och jag förstod exakt varför, utsikten var verkligen gudomlig. Jag damp ned i den stora fåtöljen som skulle föreställa en skrivbordsstol och såg ut över det glittrande havet.

Min hand åkte ned i fickan och fiskade upp halsbandet jag hade. Idag var det perfekta tillfälle att ge det på. Jag granskade noggrant det silvriga halsbandet i min hand. Hur tänkte mormor egentligen när hon köpte detta till mig? Det gick seriöst inte att hitta ett mer tjejigt halsband än detta. Även om jag aldrig hade använt det så hade det en stor betydelse för mig. Precis som morfar hade sagt så hade jag planerat att ge det till någon speciell.

Jag hörde fotsteg i trappan. De blev allt högre och högre. Panikslaget lade jag ned halsbandet i fickan igen och satte mig tillrätta i fåtöljen. Jag var noga med att inte låta mitt huvud synas eftersom jag satt med ryggen emot. Jag ville verkligen överraska Alex och jag hoppades innerligt att hon blev glad.

Hon stod nu utanför dörren och jag hörde henne ropa något till hennes farmor. Sakte trycktes handtaget ned och dörren öppnades. Hon tog några steg in i rummet och jag försökte att inte andas. Dörren stängdes därefter och jag såg det som min signal.

Med hjälp av fötterna snurrade jag fåtöljen så att jag kunde se Alex.

”Saknat mig baby?” undrade jag med min sexigaste röst. Alexandra spärrade upp ögonen och såg på mig. Hon lade händerna för munnen, som om hon ville förhindra ett skrik att lämna hennes strupe.

”Justin!” ropade hon och sprang mot mig.

Sekunden senare satt hon gränsle över mig med ansiktet mot min hals. Jag lade mina armar om henne, runt hennes rumpa. Hennes grepp om mig hårdnade sedan drog hon ifrån, men inte helt. Hon var bara några centimeter ifrån mitt ansikte. Hon såg mig djupt i ögonen. Som om det fanns något där hon sökte efter.

Jag lämnade hennes blick i en millisekund för att kolla på hennes läppar när hon plötsligt pressade sina läppar mot mina. Det var som om fyrverkerier sprängdes runt om oss och skickade elektriska signaler till varenda nervcell i min kropp.  Hennes mjuka sammetslena läppar smekte mina och alla mina känslor blev bekräftade. Jag var kär i henne. Jag ville ha henne.

Hon drog snabbt ifrån kyssen för att se mig i ögonen igen innan hon gav mig en lätt puss. Jag behöll mina ögon stängda i några sekunder innan jag öppnade dem.

”Mhmm...”

”För att besvara din fråga, så, ja jag har saknat dig jätte mycket.”

Jag slickade mig om läpparna för att ta vara på smaken från hennes mjuka läppar så länge jag kunde.

”Jag har saknat dig också babe. Väldigt mycket.” svarade jag och placerade mina händer på hennes höfter.

”Vad gör du här?”

”Jag är här för din skull. Vill du att jag ska gå?” undrade jag med en gnutta sorg i rösten.

”Är du dum i huvudet? Inte ens om någon betalade dig att gå hade jag låtit dig. Du är min nu.” sa hon och flätade samman sina fingrar bakom min nacke.

”Jag kan leva med att vara din.” svarade jag och log glatt.

Hennes ögon letade sig till min blick. Vi satt så, i några sekunder såg kärleksfullt på varandra. Om vi inte bekräftat så många gånger att vi bara är vänner hade jag tagit detta som ett tecken på att vi var något mer. Men något inom mig sade att det var allt vi någonsin skulle vara, vänner.

”Ehm,” harklade jag mig. Det var dags nu. ”jag har en sak jag vill ge dig.” Jag släppte Alex midja med högerhanden för att stoppa den i fickan och ta tag i halsbandet.

”Det är inte inslaget. Jag har velat ge det till dig ett tag nu, men det har inte riktigt varit tillfälle för det.”

Lex följde min hand med blicken när jag drog ut den ur fickan och öppnade den så att halsbandet som låg i handflatan uppenbarades framför hennes ögon. ”Jag fick det av mina morföräldrar när jag var yngre. Det är lite för kvinnligt för min smak men det betyder mycket för mig. Mina morföräldrar köpte det åt mig när jag hade det jobbigt under en tid. Jag mådde dåligt för jag hade så ljus röst, så de gav det till mig och sa att Gud gav mig den rösten av en anledning och att han hade en lösning på allt. Och det hade han. Jag har burit med mig detta halsbandet vart jag än gått som en påminnelse. Men nu vill jag att du ska ha det. Grattis till studenten Lexie.”

Min blick låg stilla på föremålet kring min hals. Det passade så otroligt bra där. Det var nog det bästa jag någonsin hade fått. Det var det bästa jag någonsin fått. Av en kille. Försiktigt petade jag på det med min långa nagel och snodde sedan om.

”Jag ska nog ta mig en dusch.” berättade jag för Justin samtidigt som jag tvinnade ett kladdigt hårtest runt mitt finger. Hela jag var dränkt i öl och cider. Likaså med den vita shortsdressen jag bar. Tråkigt nog kunde jag inte använda den något mer under kvällens gång, men förhoppningsvis skulle dem värsta fläckarna försvinna i tvätten.

”Får jag göra dig sällskap?” flinade han pervigt. Hur mycket jag än ville säga ja så gick det inte. Hur skulle det framstå om båda två kom ned, blöta i håret? Varenda en av min släkt skulle förstå vad vi hade gjort och jag skulle få leva med det tills jag stod graven tillmötes.

”Ja. Kom igen nu.” sa jag allvarligt, även fast jag innerst inne visste att jag skämtade. Jag ville bara se hans reaktion. Försiktigt sträckte jag mig efter min dragkedja på ryggen och drog långsamt ned den halvvägs.

”Uh... Verkligen?” utbrast Justin med tjock röst. Hans blick fylldes av hunger och jag kunde se hur uppspelt han blev bara av tanken. Killar...

Jag nickade allvarligt samtidigt som jag drog ur alla bobby-pins ur mitt hår. Justin rätade på sig i sängen,

”Nej.. alltså, jag tror inte det är en så bra idé. Dina föräldrar.. släktingar... någon annan gång babe.”

Jag nickade lätt, ”Okey.” med dem orden vände jag på klacken och stegade ut ur mitt rum, i kurs mot badrummet.

Nere i vardagsrummet hörde jag surr av prat och glas som klingade mot varandra. Festen hade startat. Även fast jag var glad över att få träffa mina släktingar så var jag ledsen över att jag inte kunde gå ut med alla mina vänner senare för att festa. Trots att jag hade tagit studenten idag så var jag fortfarande bara sjutton år. Ibland sved det att ha hoppat upp en klass.

Försiktigt slog jag igen dörren bakom mig när jag nått badrummet. Byxdressen sjönk ned på golvet under mig, och som El hade begärt så hängde jag upp den på en galge vid handdukarna. Underkläderna lade jag ned i tvättkorgen då dem också lyckats få några stänk cider på sig och gick därefter raka spåret in under duschen.

Det varma vattnet som rann ned över min kropp var överdrivet skönt just nu. Mina fötter värkte av allt hoppande på flaket, detsamma med min nacke som haft onödigt många blommor och nallar hängandes kring sig. Jag sträckte mig hastigt efter schampoot och balsamet på samma gång för att få duschen överstökad. Jag ville inte ha alla gäster sittande väntandes. Speciellt inte Justin som kommit så långt för min skull.

När jag kände mig helt fri från kladdigheter så vred jag av vattnet och sträckte mig efter min morgonrock, samt en handduk att torka mitt hår med. Försiktigt, för att inte halka, tog jag mig ut ur duschutrymmet fram till dörren som ledde ut. Medan jag gick mot min dörr gnuggade jag med handduken i mitt hår för att få det så torrt som möjligt så att det skulle gå snabbare att föna det.

Väl framme stötte jag till min dörr med höften för att få upp den och gick sedan in. Till min lycka - och förvåning - fann jag Justin sittandes på min säng, i samma position som han hade suttit i när jag lämnat honom för fem minuter sedan.

”Vill du verkligen se på när jag byter om, Justin Drew Bieber?” frågade jag hest innan jag drog fram min ljusblåa klänning och rena underkläder.

Justin bet sig löst i underläppen, funderandes, ”Ja. Det vill jag faktiskt.”

”Då kan jag bara berätta att du kommer få din önskan uppfylld.” log jag generat. Justin nickade entusiastiskt

Skakandes på huvudet pluggade jag in hårfönen i uttaget och sträckte mig sedan efter mina vita underkläder, prydda med små kristalldekorationer. Med ryggen vänd mot Justin drog jag på mig trosorna under morgonrocken innan jag vände mig om med bh:n i högsta hugg.

”Kommer du ihåg när vi köpte denna? När vi träffade Selena, och åt på det där Indiska stället i Los Angeles?” frågade jag glatt, i hopp om att han skulle komma ihåg den dagen. Jag kom ihåg precis alla dagar med honom, lyckliga som olyckliga.

Justin tvekade en stund innan han nickade, ”Ja! När du nästan blev överkörd...” skrattade han åt minnet.

”Jaja..” suckade jag.

Jag drog på mig bh:n så att den skulle täcka mina bröst innan jag slängde av mig morgonrocken, ”Justin, kan du knäppa min bh?” frågade jag, fortfarande med ryggen vänd mot honom med mina händer tryckta mot Bh:ns kupa som täckte mina bröst.

Golvet under mig knakade till när Justin reste sig upp från min säng, gåendes mot mig. Jag slog vad om att hans blick låg placerad på min rumpa just nu. Trosorna jag bar var i princip genomskinliga. Ilningar for genom min kropp när Justins händer snuddade vid min rygg. Istället för att ta tag i bh:n och knäppa den direkt, så drog han med fingertopparna ner längs min rygg.

Hans rörelse fick håret på mina armar att resa sig och fjärilarna i magen att dyka upp igen. Effekten han hade på mig var obeskrivlig. Jag hade aldrig förut reagerat på en sådan här rörelse innan. Men med Justin var det speciellt.

”Det händer inte ofta att man blir ombedd att knäppa en bh.” sade han och knäppte den på mellersta steget.

”Det finns en första gång för allt, Bieber.” viskade jag och vände mig om för att se på honom.

”Mhmm, får se ifall vi kan få av dig den någon gång också.” Jag gick förbi honom till min klänning som hängde på en galge i gardinstången.

”Dröm och glöm, Justin.” sade jag allvarligt och drog klänningen över huvudet. ”Kom och knäpp åt mig.”

Klänningen hade en stor silvrig dragkedja i ryggen som utgjorde snyggheten i klänningen. Det var just för dragkedjan jag hade köpt den.

”Vi gör allt på fel håll. Av med kläderna, inte på.” muttrade Justin surt.

”Någon annan dag.” flinade jag och greppade tag om min hårborste för att borsta igenom mitt, nu, torra hår.

När det låg helt platt på mina axlar så flätade jag det snabbt i en lös fiskbensfläta och drog sedan på mig mina vita klackskor.

”Ska vi gå eller?” frågade Justin charmigt med en arm uppräckt för mig att ta tag i.

”Tyvärr. Måste sminka mig.” Jag drog ur hårfönen ur väggen då den inte kommit till användning och plockade sedan fram min necessär. Eftersom det bara var min släkt det handlade om så räckte det med mascara och lite puder för att förtydliga mina kindben.

”Nuuuu.” andades jag stressat ut. Justin tog ett steg närmre mig och kramade om min hand.

”Då går vi då.”


Typ 98 av 100% gissade rätt på det faktum att Justin skulle till Alex.. yeye för er!

Kapitlet blev en aning (lol, ca 1500) ord längre än vanligtvis. Meeeen vi ville ha med mycket! Hoppas ni kommentera bombis mycket nu. Vi älskar er! Pussss, Ema och Liv!


Kommentarer

Anonym skriver:

OMB!!! DE KYSSTES!!! SJUKT BRA KAP

Datum: 2013-07-13 - Tid: 21:55:36 -


Tiiiildaa skriver:

OMG MÅSTE HA MER DENNA ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS! Love u!<3

Datum: 2013-07-13 - Tid: 21:56:29 - URL: http://jbstratfordnoveller.blogg.se


Engla skriver:

Javdkssbslndskbskskz, svin braaa :DD
Jätte bra längd tycker ja :D du är bäst

Datum: 2013-07-13 - Tid: 21:57:34 -


Pirren skriver:

OMG älskade seriöst kapitlet HELT BÄST!!! <333

Datum: 2013-07-13 - Tid: 21:58:44 -


Anonym skriver:

OMG SÅÅ BRA

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:02:29 -


Emelie skriver:

Åhh, typ världens bästa kapitel i världen ! :D
Ni är as duktiga.

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:07:56 -


Anonym skriver:

Sååå braaa! Justin måste berätta till henne hur han verkligen känner! I Nästa kapitel kanske?;)

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:10:06 -


Anonym skriver:

OMG!!! KÄRLEK! Blir så glad av era kapitel, å himla underbara. Ibland brukar jag tänka att det är mig och Justin ni skriver om!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:16:42 -


Celebnovell skriver:

Herregud älskade detta! Den bästa kapiteln hittills tycker jag! :)♥

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:17:13 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Agnes skriver:

Såå bra kapitel så jag dör. <333

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:30:07 - URL: http://justinbdrew.blogg.se


Maddie skriver:

Hmm... Känner igen det där med att knäppa bhn delen... Lol just kidding. Men ååhh jag vill också ha ett sådant förhållande. Jag menar Justin är helt asdfghjkl och Lex är flamazing och ååh kms.
Hur som helst, fantastiskt, underbart, bravisimo (100% säker på att det där var felstavat lol) helt amazing ok.
Kramis ♥

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:31:03 - URL: http://storiesboutjusten.blogg.se


Anonym skriver:

Grymt bra! Imponerad av att du är såpas ung och skriver en novell som jag tror kan bli känd över hela världen! Glad för din skull och hoppas du kommer få det bra i framtiden med allt!!!!❤😘👍✌

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:43:21 -


Victoria skriver:

Som sagt, jag älskar er och ni skriver så sjukt braaaa!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:46:36 - URL: http://missvz.blogg.se


Thilda skriver:

Så grymt bra!!!!! :D, nu måste dom erkänna sina känslor för varandra på riktigt!dom är ju som gjorda för varandra! :DDDD längtar till nästa.

Datum: 2013-07-13 - Tid: 22:53:42 -


HejJagÄlskarErNovellHejdå skriver:

OKEJ JAG TROR JAG KOMMER AVLIDA OMG OMG ASSÅ SERIÖST NI ÄR TOTALT BÄST!!! OMG ASSÅ JAG FANGIRLAR JUST NU LDKFJSLKXSLFKSKK OMG OMG... asså åhhh älskade scenen i Alex rum den var bäst! HELT KLSRT MIN FACORIT KAPITEL!! Jag fick seriöst fjärilar i magen när Alex kysste justin!! Ihhhh OMG ADSÅ jag ÄLSKAR ERRRRRR!! DLUTA ALDRIG FÖR ANNARS KOMMER JAG DÖDA MIG SJÄLV. Lol okej det blev för långt hejda. Jdlskzlslxkdlzkzlskfkdkd OMG herregud... Ska bara läsa om den 10 ggr till för att verkligen inse vad som hände hejda ❤

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:02:14 -


Hanna skriver:

bääääääääst!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:04:15 - URL: http://hhannaalander.blogg.se


Amina skriver:

Okej.. Detta var klart det bästa kapitlet på länge!!!!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:10:47 -


Anonym skriver:

Åhhh, såå bra!! Ni har talang tjejer! Nästa? :D

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:11:11 -


Anonym skriver:

Åååååh så himla bra!!!!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:22:51 -


Dilay skriver:

Åh så bra den va! Jag undrar bara vad tjejen som ska varslet heter? Asså karaktären då ^^

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:24:34 - URL: http://dilay.devote.se


Hilda skriver:

Så sjukt jättebra!!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:30:39 -


Anonym skriver:

Kan de inte bara gifta sig nu? De är ju helt perfekta tillsammans!! Älskar "deras" nya Instagram oxå, skitbra idé!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:35:48 -


Emilia skriver:

Ni skriver så sjukt bra älskar det!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:37:07 -


Anonym skriver:

Meeeeeer

Datum: 2013-07-13 - Tid: 23:57:42 -


Bella skriver:

Asssså ni e grymmmma meeeer asså shiit jag vill st det ska hända saker mellan dom nuuu 😍😊

Datum: 2013-07-14 - Tid: 00:15:59 -


Ebba skriver:

Va gulliga dom e!!!!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 01:03:54 -


josefin skriver:

Vet igentligen inte vad jag ska skriva när jag nu bara skriver samma sak om och om igen, känns lönlöst att skriva då juu osm sagt, men ja.. grymt :)

Datum: 2013-07-14 - Tid: 01:07:13 -


Kelly skriver:

Detta kapitlet var det bästa ni någonsin skrivit, är såå glad för nådde skull kan knappt vänta på nästa kapitel

Datum: 2013-07-14 - Tid: 01:17:35 -


Anonym skriver:

Shiit va bra!! Är såå glad just nu! :)

Datum: 2013-07-14 - Tid: 01:42:04 -


Alice Gong skriver:

Ååh, de är såå söta ihop! Justin är så gullig men samtidigt lite busig och ååh, jag döööööör! Mermermer! 😱😍😱😍

Datum: 2013-07-14 - Tid: 01:47:11 -


Nicki skriver:

Naaaw, vad sött med halsbandet!! x3 Gulligt och bra kapitel!! :D

Datum: 2013-07-14 - Tid: 04:18:59 -


Victoria :D skriver:

Riktigt bra! :)

Men Justin och Alex måste bli tsm snart! :D

Datum: 2013-07-14 - Tid: 08:31:10 - URL: http://onedirectionland.blo.gg


Anonym skriver:

GUUUDD vad bra detta kapitlet var. Det är nog ett av de bästa kapitlerna och jag kan nästan säga att detta var mitt favorit kapitel.

Datum: 2013-07-14 - Tid: 09:13:49 -


Adina skriver:

Så bäst!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 09:34:09 -


Michelle skriver:

Ja dom är äntligen tillsammans :D

Datum: 2013-07-14 - Tid: 10:25:04 -


Mathilda skriver:

Åh jätte jättebra!! :D

Datum: 2013-07-14 - Tid: 10:39:44 -


Becca skriver:

Ni är bäst! Hade ett leende på läpparna under hela tiden jag läste kapitlet, så jävla bra!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 11:11:27 -


Mathilda skriver:

OMFG DET HÄR KAPITLET VAR 500% PERFEKT MITT HJÄRTA DUBKADE SÖNDER NÄR HAN BÖRJADE NÄRMA SIG OCH KYSSEN OVH AÖLT SNART ÄR SE FAN TILLSMMANS BLIR DE INTE DET FÅR KAH FUCKING DAMP DE PASSAE SKITBRA TSM OCH SÅ JÄBLA FUCKING 110% BRA ATT NI FRÅGA DE DÄR MED DUSCHEN O ATT HON INTE BÖRJA TARVA P SÅ O ATT HON KÅTA UPP JUSTIN O SÅ DET VAR 500% BRA SEN ATT HON BYTTE OM VID HONOM OCKSÅ DET HÄR LAPITLET VAR FÖR PERFEKT FÖR ATT VARA SANT LÄNNS SOM JAG DRÖMMER NI ÄR SÅ KÄVLA DUKTIGA TJWJER ÅHHHH GE MIG ERA TALAGER

Datum: 2013-07-14 - Tid: 11:44:33 - URL: http://mstigeback.blogg.se


Ramona skriver:

Wow. Ni skriver så sjuukt braa!! Det känns som om man själv är med :D jag har också hoppat upp en klass, och känner igen mig i dendär ångesten när man är mindre än alla andra och så! Älskar novellen och er! Puss!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 12:19:12 -


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D
Kram <3

Datum: 2013-07-14 - Tid: 12:41:35 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Anonym skriver:

GRYMT BRA KAPITEL LOVE IT ÄLSKAR DET

Datum: 2013-07-14 - Tid: 12:44:02 -


Rebecca skriver:

Ni är grymma!!
Meeer :)

Datum: 2013-07-14 - Tid: 12:57:46 -


Maya skriver:

Detta var nog det bästa kapitlet jag läst! Jag mer eller mindre svimmade under deras kyss ;) och att ni har gjort instagrams till Alex och Justin är så bra! Xx Maya

Datum: 2013-07-14 - Tid: 12:58:30 - URL: http://smashmellows.blogg.se


Ella skriver:

Åååååhhh herre Gud va bra novellen är !! Längtar tills nästa kapitel kommer ut !! Denhär novellen är den bästa jag har läst på länge ! <3

Datum: 2013-07-14 - Tid: 14:33:36 -


Anonym skriver:

Lika bra som vanligt!! <33
Men en sak jag inte fattade, är de ihop nu eller vad? <3

Datum: 2013-07-14 - Tid: 15:10:09 -


Biebzstoory skriver:

ahhh Sjukt bra <3

Datum: 2013-07-14 - Tid: 16:29:40 - URL: http://biebzstoory.blogg.se


Maria :* skriver:

Sjukt bra!!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 16:45:08 -


Zelma skriver:

Jättebra!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 17:21:34 - URL: http://zelma.blogg.se


Anonym skriver:

Alltså...... NI ÄR SÅ GRYMMA!! När man ser att ett kapitel har kommit upp så blir man överlycklig och sedan när det är slut så blir man nästan ledsen fast också exalterad tills nästa kapitel kommer!
Längtar så sjukt mycket till dem kysser varandra och berättar sina sanna känslor för varandra och blir tillsammans!!!!!! :)

Datum: 2013-07-14 - Tid: 17:36:06 -


Emma skriver:

Detta kapitlet var helt jävla underbart :D YAY för Alex & Justin - dem är helt perfekta för varandra! Och jag älskar det med att Justins morföräldrar hade gett honom det halsbandet och han sen gav det vidare till Alex!
Helt perfekt!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 18:02:40 - URL: http://meandgastricbypass.blogg.se/


Frida skriver:

Jag tror att det här är det bästa kapitlet ni någonsin gjort! Fast alla är ju bra förstås :) längtar till nästa, ni är skit duktiga!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 19:16:36 -


Evelina skriver:

Underbart kapitel!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 20:20:46 -


Alva skriver:

Jättebra :D mera!
Alex och justin är så söta ihop!

Datum: 2013-07-14 - Tid: 21:05:23 -


Aya skriver:

MEER! När kommer nästa?

Datum: 2013-07-14 - Tid: 23:41:44 -


Hanna skriver:

vad heter tjejen som "spelar" alex i verkligheten?

Datum: 2013-07-14 - Tid: 23:47:32 -


Anonym skriver:

Asåå awwwww dom är så perfekta!!! mer nu!

Datum: 2013-07-15 - Tid: 00:49:53 -


Amanda skriver:

NI ÄR VERKLIGEN GRYMMA! KAPITLET VAR SJUKT BRAA

Datum: 2013-07-15 - Tid: 09:42:15 -


Anonym skriver:

Underbart bra!!! <3

Datum: 2013-07-15 - Tid: 12:59:09 -


Felicia Dutra skriver:

iiiiiiiiihhh fangirlar til maaaxx!!!! alex kysste han!!!!!

Datum: 2013-07-15 - Tid: 13:28:10 -


Hanna skriver:

jag fattar inte..., är det tillsammans nu eller vad? haha, jag är lite trög ibland ;)

Svar: Dem är inte tillsammans!
MyyBieberStoory

Datum: 2013-07-15 - Tid: 14:08:28 -


Malin skriver:

Omg så bra!
Och dom kysstes smygtimggwg

Datum: 2013-07-15 - Tid: 14:08:37 -


Malin skriver:

Omg så bra!
Och dom kysstes smygtimggwg

Datum: 2013-07-15 - Tid: 14:12:27 -


Liv skriver:

Åhh den här novellen är så bra! När man läser så tänker man inte på ngt annat och vissa dagar när man typ e hemma och gråter går jag alltid in på er blogg för att kolla om ni har laggt upp ett nytt kapitel! Snälla lägg ut nästa snart!!!ni är sjukt duktiga och får aldrig sluta skriva! Förlåt om jag förklarar så konstigt men jag äskar er,blustin och den gär novellen!

Datum: 2013-07-15 - Tid: 16:03:07 -


Fanny skriver:

Asfghdla sååååå himla bra. Er novell är en av dom bästa noveller som finns + att ni skriver såååååå jättebra :D

Datum: 2013-07-15 - Tid: 19:11:51 -


Anonym skriver:

bra kapitel men kyssen kom helt plötsligt? haha :)

Datum: 2013-07-16 - Tid: 07:31:21 -


smilingbieber skriver:

grymt!! det skulle betyda jätte mycket om du läste min novell har precis börjat och handlar om justin som inte är känd och en flicka som rymmer ifrån sin pappa som slår och våldtar henne han råkar köra på henne och tar hem henne och... :)

Datum: 2013-07-16 - Tid: 13:27:51 - URL: http://smilingbieber.blogg.se/


Anonym skriver:

VARFÖR ERKÄNNER INTE DOM OM ATT DE GILLAR VARANNDRA OMG JAG FATTAR INTE DÖDA MIG DE HÄR ÄR TYP BÄSTA KAPITLET JAG HAR LÄST!

Datum: 2013-07-16 - Tid: 14:16:43 -


Anonym skriver:

SNÄLLA JAG BER ER, KAN NÄSTA KOMMA IDAG?? VILL VERKLIGEN LÄSAA! NI ÄR BARA FÖR BRA PÅ ATT SKRIVA!

Datum: 2013-07-16 - Tid: 22:53:40 -


Jessica skriver:

Så duktiga ni är! :D

Datum: 2013-07-18 - Tid: 00:26:06 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback