Love Me Like You Do - 42

“Släpp mig.” muttrade jag stelt fram. Han kollade sorgset in i mina ögon utan att släppa taget. “Släpp, annars skriker jag.”

Långsamt blev greppet lösare och till slut var min arm fri. Jag drog den tätt intill min kropp samtidigt som jag masserade den försiktigt. Om jag får ett blåmärke där imorgon, så kommer det bli andra världskriget, det kan han ge sig på.

“Som sagt... kontakta mig inte.” repeterade jag och vände sedan på klacken, åt samma håll som jag gick åt förut innan jag blev stoppad. Victors blick brände i ryggen på mig men jag struntade fullständigt i honom. Nu ville jag bara ta mig hem så snabbt som möjligt, klä av mig och prata med Justin tills solen gick upp igen.

Jag kände något under mig vibrera. Vad det än var så var det inte ett dugg skönt men jag var för trött för att öppna ögonen för att se vad det var. Jag ville bara fortsätta blunda och drömma om Alex, för bara i mina drömmar var hon min och jag var hennes.

Vibrationen upphörde i några sekunder men sedan kände jag det igen. Vem det än var som ringde mig nu så skulle den få sota för det här. Det var alldeles förtidigt på morgonen för att det skulle vara acceptabelt att ringa mig.

Utan att slå upp ögonen letade min hand upp mobilen som låg någonstans under mig i denna alldeles förstora sängen. Eller tja, den var för stor när man sov ensam. När jag äntligen funnit mobilen lät jag min tumme glida över skärmen för att svara och tryckte den sedan mot mitt öra, fortfarande utan att öppna ögonen.

”Vem du än är, vem gav dig tillåtelse att ringa så tidigt?” svarade jag.

”Vem gav dig tillåtelse att prata i den tonen med mig?” Scooter. Kunde han inte valt ett bättre tillfälle att ringa vid? Jag var trött och ville sova.

”Whatever.” kaxade jag.

”Jag har inte tid för ditt trams nu Justin. Klockan är nästan tre på dagen, jag ringde för att kolla om du är helt nöjd med albumet. De ska börja produceras inatt. Försäljningen startar på måndag.” Just ja. Jag glömde godkänna albumet igår. Dock är jag nu glad att jag inte gjorde det.

”ÄR KLOCKAN TRE? Shit, shit, shit. Nej! Albumet är inte klart ännu. Jag måste spela in en låt till. Jag skrev den igår kväll och satt uppe med den hela morgonen. Den är klar. Jag vet exakt hur den ska vara.” hasplade jag stressat ur mig. Klockan var tre. Jag hade inte hört mitt alarm imorse. Jag hade satt klockan på åtta eftersom jag ville åka in till studion så tidigt som möjligt men jag måste ha stängt av det i sömnen.

”Justin, du hinner inte spela in ännu en låt. Det ska tryckas inatt och de börjar säljas på måndag. Alltså om sex dagar. Du hinner helt enkelt inte.” sade Scooter allvarligt, proffsigt. Jag hatade när han hade sin managerröst. Han vart bitchig då och jag hatade när folk var bitchiga mot mig. Som tur var visste jag exakt hur jag skulle få honom att ändra sig.

”Scooter lyssna, mellan oss bara. Denna låten är speciell. När du hör den kommer du förstå varför, men snälla rara du låt mig spela in den. Jag behöver ha den på detta albumet.”

I andra ändan hörde jag hur Scooter suckade, ”Den handlar om henne, eller hur? Alex?” undrade han.

”Alltså… Ehm, ja. Typ. Kind of. Ja. Mhm, precis.” hasplade jag nervöst ur mig. Jag var rädd för vad han skulle tycka. Att han skulle bli sur för att jag gör detta på grund av en tjej. Även fast han visste att Lex är speciell för mig så var jag ändå osäker på hur han skulle reagera.

”Justin…”

”Scooter, snälla. Jag ber dig. Den handlar inte direkt om henne, utan om saknad och att allting kommer att lösa sig. Hon hade en dålig natt i måndags och jag blev bara inspirerad för tillfället. Jag ber dig, låt mig göra det. Vi kan skjuta upp realesedatumet.”

Det var tyst i luren. Sekunderna gick och jag undrade vad jag skulle få för svar. Jag borde kanske inte nämnt något om att skjuta upp realesedatumet, det var nog därför han blev sur.

”Vad heter låten?”

”Be alright.”

Tystnad igen. Jag visste verkligen inte hur jag skulle tolka hans tystnad. Med ens blev jag nervös och började kallsvettas. Jag ville veta vad han tyckte.

”Scooter?” viskade jag.

”Okej Justin. Men jag hoppas du sköter det och att jag inte låter dig göra detta i onödan.” Där kom hans managerröst igen med den allvarliga stämman och bestämda rösten.

”Tack.” andades jag ut och sekunden efter lade han på luren.

Jag sprang runt i huset och stressade för att slänga på mig kläder. En svart t-shirt med mina favorit jeans. Ljusblå vintage, med hål vid knäna. Jag sprang ned för trapporna och när jag sprang förbi köket stannade jag snabbt upp och öppnade kylen.

”Yes! Gammal pizza!” utbrast jag för mig själv.

Jag tog ut pizzakartongen och slängde den på diskbänken. Två pizza slices uppenbarades framför mina ögon när jag öppnade kartongen.

Jag staplade dem på varandra och joggade ut mot ytterdörren. Precis vid dörren hade jag en byrå där mina mössor och nycklar låg. Snabbt tog jag nycklarna till min Batmobile och en svart mössa innan jag gick ut ur huset ätandes på en av pizzabitarna.

Jag satte i nyckeln i tändningen och startade motorn. Sedan körde jag stressat ut på gatan där jag lät bilen accelerera samtidigt som jag tog tag i min telefon. Nästan automatiskt knappade jag in ett välkänt nummer och hoppades innerligt att Kuk, min låtproducent, fått mitt meddelande igår.

”Justin mannen! Var är du?” svarade någon i andra änden.

”Kuk, jag är ledsen dude. Jag försov mig, men jag är på väg in till studion nu. Fick du mitt meddelande?”

”Ja, Dan är också här. Skynda dig vi har inte hela dagen på oss.” fick han stressat ur sig. Jag visste att han inte hade hela dagen på sig, men jag uppskattade att han kommit dit för min skull.

”Jaaaa, jag är på väg. Vi ses.” sade jag innan jag lade på luren.

Jag stannade vid ett stoppljus och passade på att skicka iväg ett sms.

 

Till Lex:

Hur är det med dig idag Lexie? Jag mår skit, fick inte min beautysleep inatt. 3dagar kvaaaar tills du kommer babeeee! eller 2 om man inte räknar idag men iaf snart ses viiiii

 

Ett tutande ljud uppstod som fick mig att slita blicken ifrån mobilen. När mina ögon hamnade på trafikljuset lyste det grönt. Då insåg jag anledningen till varför de tutade.

Snabbt tryckte jag på skicka och trampade på gaspedalen. Jag rundade hörnet och körde förbi en McDonald's restaurang. Jag kämpade mot tanken att stanna och beställa en Big Mac och körde förbi med blicken på andra sidan vägen. De två pizzabitarna jag hade ätit till ”frukost” dög inte. Hungern fanns fortfarande där.

Jag tog höger vid nästa korsning och körde sedan in på parkeringen utanför studion. Hastigt hoppade jag ur min parkerade bil för att sedan kunna springa in i studion. Så snart jag såg dörren som ledde in till själva studion så saktade jag ned och sträckte mig sedan efter handtaget men hann inte öppna förrän en välkänd röst hojtade på mig.

”Uhm...” mumlade jag förvirrat samtidigt som jag vred på huvudet åt det hållet ljudet kommit ifrån.

Gestalten kom småjoggandes mot mig, ”Justin! Hej! Wow, du ser... uh... bra ut?” skrattade hon generat ur sig. Selena.

”Tack antar jag... vad gör du här? Du brukar aldrig spela in någonting här, så, ja...” frågade jag försiktigt för att inte få ur mig meningen med fel ton.

”Jo, jag tänkte bara spela in lite här för omväxlings skull.” skrattade hon mjukt fram. De svarta lockarna guppade lätt på hennes taniga axlar i följd med hennes skratt.

Jag nickade ointresserat, ”Okej. Men.. Lycka till då.”

”Detsamma!” svarade hon glatt innan hon begav sig ned för korridoren, i kurs mot en annan studio. Hela byggnaden innehöll runt tjugo studios, alla var oftast upptagna.

Förskräckt hoppade jag åt sidan när dörren bredvid mig slogs upp och en irriterad Scooter tittade ut.

”Justin?! Vad står du här ute för? Det är bråttom!” fräste han allvarligt samtidigt som han knappade in en massa saker i sin iPhone.

”Förlåt, boss.” svarade jag retsamt och gick därefter in i studion där alla satt i soffan, väntandes på mig. Utan att jag begärde det så drogs min blick mot klockan som redan hade hunnit passera fyra. Hur lång tid hade jag tagit på mig egentligen? Kuk hade förmodligen kommit hit tidigt imorse då vi hade bestämt det och att jag inte hade kommit på bestämd tid gav mig faktiskt skuldkänslor.

”Förlåt för att jag är sen guys.” ursäktade jag mig sorgset. Jag hatade att få folk att vänta, speciellt mina medarbetare och beliebers.

”Ingen fara Justin." log Kuk vänligt. "Så.. Berätta om låten. Hur går den?”

”Lite så här.” förklarade jag och började nynna på melodin som suttit fastsvetsad i huvudet på mig under dem senaste tio timmarna.

”Och texten?” frågade Scooter snabbt därpå. ”Vi vill inte ha någon sörja.”

Jag fnös,”Sen när gör jag 'sörja' till musik?” frågade jag förolämpat.

”Men.. Sjung den bara Justin och sluta komma med tjafs!” argumenterade Scooter hopplöst tillbaka. Jag himlade ofrivilligt med ögonen.

”Okej, så den går lite så här..” sa jag innan jag började sjunga på låten jag lagt ned både kärlek och sanning i, ”Across the ocean, across the sea, starting to forget the way you look at me, oh...

 

När klockan slagit halv åtta så hade Scooter äntligen kommit tillbaka ifrån fabriken där dem skapade albumen och skivorna så att dem såg någorlunda bra ut.

”Så..." började han lursamt medan han grävde efter något i sin väska. Jag spärrade exalterat upp ögonen. Var han alltid tvungen att dra ut på spännande nyheter? ”Det är klart!” utbrast han och sträckte upp ett album med mitt ansikte på omslaget.

”Wow.” andades jag ut och greppade tag i albumet för att kunna granska det på nära håll. Försiktigt, som om det vore gjort av porslin, vände jag på det för att kunna gransk baksidan. Bredvid en bild på mig med en gitarr stod alla låtar skrivna. Jag läste snabbt igenom listan och när jag skymtade Be Alright blev jag lycklig. Frågan var bara om Alex skulle förstå att den var tillägnad för henne och bara henne. Med hennes sega hjärna var det tveksamt. Men man kan ju alltid hoppas...

”Så, nu får ni ledigt för kvällen allihop!” ropade Scooter så att alla skulle höra, även dem som stod ute i korridoren. Tystnaden som legat som ett täcke över studion bröts strax efter att Scooter uttalat den meningen. Alla började prata och plocka ihop sina ägodelar för att så snabbt som möjligt kunna ta sig här ifrån. ”Men inte du Justin.”

”Va?” utbrast jag förvånat och släppte min jacka i soffan igen. Jag ville inte hem för att jag var trött som alla andra, jag ville bara hem för att få i mig någonting att äta. Tydligen så gick inte det för sig enligt Scooter då han ville ha mig kvar. Inte för att han visste vad mina planer var.

”Du ska till Tyskland.” sa han bestämt samtidigt som han packade ned sin laptop i sin väska.

”Va? Neeeej, du skojar.”skrattade jag osäkert fram, i hopp om att det jag sagt var sant. Att allting var en practikal joke. Inte kunde han skicka mig till Tyskland, nu, på sådan kort varsel.

 

(5) justin bieber | Tumblr

"You're kidding."

 

”Jag är seriös. Pattie har packat ned lite kläder åt dig i denna väskan.” berättade han och kastade över min Louis Vuitton ryggsäck som var fylld till bredden med kläder. ”Vi måste skynda så att ni kan lyfta innan det blir natt.”

”Men... Varför sa du ingenting förut?” undrade jag och slängde upp ryggsäcken på min rygg med min jacka i ena handen.

”Därför. Sluta fråga så mycket.” muttrade han tjurigt och klev ut ur byggnaden. Det var svalare ute nu än vad det hade varit sist jag satit min fot utomhus idag. Kanske berodde det på att det var kväll nu och dag då. Jag hoppade snabbt in i den väntande bilen och drog sedan upp min mobil. Inget svar ifrån Alex. Det hade passerat tre dagar sedan vi sist talades vid och det hade varit i måndags, på hennes förstörda balkväll. Förmodligen så svarade hon inte för att hon hade fullt upp med att förbereda sin student imorgon. Jag skulle inte vara långt ifrån men ändå så skulle jag inte kunna medverka där. Nu låg hon säkerligen och sov dock, klockan var nästan fem på morgonen hos henne i Sverige.

”Justin?” frågade Scooter ifrån framsätet.

”Mhm..?” mumlade jag frånvarande till svar. Jag orkade inte tala med honom just nu. I princip allting som lämnade hans mun innefattade jobb och om jag fick bestämma så kunde vi undvika det ämnet.

”Du får inte tjafsa om någonting på planet. Förstår du? Låt kaptenen sköta sitt. Du kan sitta och äta eller något, bara du håller tyst.” befallde han mig strängt. Hur kommer det sig att jag aldrig får tala? Det är trotsallt jag som försörjer honom på sätt och vis.

”Jaja...” mumlade jag uppgivet till svar. Jag var alldeles för hungrig för att kunna ställa till med en scen. Det gladde nog Scooter att han slapp handskas med det.

”Bra. Vill du att jag ska fixa någon speciell mat åt dig?” frågade han, denna gången en aning mjukare och vänligare.

”Nuggets.” svarade jag utan att tveka. Nuggets hade alltid varit en favorit för mig.

Scooter hummade till, ”Med?”

Jag pressade min tunga mot gommen, ”En cola och sötsur sås. Men alltså... Släpp maten för en sekund. Vad ska jag göra i Tyskland helt plötsligt?”

”Uh....” andades han nervöst ut och kliade sig hår i nacken. ”Du ska på en plåtning.”

”Jaha. Okej. När får jag återvända hem? Alex kommer ju på lördag natt.” påminde jag honom hetsigt. Inte en chans att jag skulle missa chansen att plocka upp henne på LAX efter veckor ifrån varandra. Jag hade saknat henne överdrivet mycket.

”Du kommer hem på lördag någon gång tror jag. Du hinner nog träffa henne en hel del.” svarade han flinandes. Jag himlade med ögonen, var det där ett försök i att skämta?

”Så.. Hopp ut nu Justin.” manade Scooter mig innan han själv klev ut på landbanan. Jag följde hans order och klev ut ur bilen med blicken liggandes på det stora planet jag skulle åka med. Lyckligtvis nog så var det ett av mina privat jet.

Inte för att jag hade någonting emot att åka med så kallat ”vanligt folk” men ibland var det helt enkelt skönt att kunna göra som man ville på planet utan att behöva bli igenkänd av alla.

”Justin!” ropade Kenny på mig vid trappan, som ledde upp till planets fot, med två McDonalds påsar i sina händer. Hungern tog över så snart jag förstått vad det var jag såg och jag började genast springa mot honom.

”Hej då Scoot!” ropade jag åt Scooter utan att vända mig om medan jag små joggade upp för trappan med Kenny framför mig.

Värmen inifrån planet var enorm trots att dörren stod öppen och blåste in kalla brisar. Efter en sekunds övervägande om ifall jag skulle gå och be om en fläkt eller inte, beslutade jag att skita i värmen och fokusera på maten istället.

Kenny, som redan hade slagit sig ned, satt redan och packade upp alla kartonger på bordet framför sig. Jag slängde min väska på ett tomt säte innan jag slog mig med framför Kenny. Så snabbt jag knäppt säkerhetsbältet sträckte jag mig efter mina nuggets och såsen.

”När åt du sist? Tusen år sedan eller?” retades han och stoppade in en pommes i munnen. ”Mh.. Typ.” svarade jag med munnen full av nuggets och cola. Maten kändes gudomlig i munnen på mig. Men jag antog att det blev så när man inte stoppat i sig något på flera timmar.

Mina damer-.. Jag menar herrar och herrar, knäpp era säkerhetsbälten för nu lyfter vi mot Köpenhamn.”

Orden som lämnade högtalaren fick mig nästan att sätta i halsen. Köpenhamn? Som i Danmark? Men Scooter hade ju klart och tydligt sagt Tyskland till mig?

”Kenny..” var jag tvungen att fråga, ”vad menar han med Danmark? Vi ska väl till Tyskland? Alltså vi ska väl inte typ, bila?”

”Tyst och ät Justin. Du får se när vi kommer fram.”

Mer hann ingen utav oss säga då motorn sattes igång och planet började rulla framåt. Hastigheten ökade mer och mer ju längre vi åkte på landningsbanan och till sist lyfte vi.

Förvirrat doppade jag en nuggets i såsen, fortfarande ovetandes över vart vi skulle. Scooter hade sagt Tyskland men nu var jag inte lika säker på om han hade talat sanning. Jag greppade tag om min dricka, med blicken fäst på Kenny’s oskyldiga ansikte, medan jag funderade över vad jag skulle säga härnäst.

”Men det är ju jag som reser. Alltså, jag borde få veta vart vi ska. Jag kräver det.” käftade jag envist, som en treåring i trotsåldern.

”Justin!” utbrast Kenny irriterat och log snett åt mitt håll, “På riktigt. Jag bad dig att vara tyst och äta.”

”Men jag kanske inte vill det. Jag vill faktiskt veta vart vi ska, annars får du sparken.” hotade jag honom med.

Ett trött skratt lämnade hans mun strax efter, ”Jag är anställd av Scooter smarto. Du beslutar inte om jag ska få sparken eller inte.” argumenterade han emot och stoppade in en pommes dränkt i ketchup i munnen.

”Men...” flämtade jag, slut på argument. Frustrerat stoppade jag in två nuggets i munnen på raken. Jag fick väl helt enkelt vänta och se vart vi skulle ta vägen när vi landade. Förhoppningsvis till något roligt ställe.


Updaten är seg, men vi har också lov och vi hoppas att ni respekterar det.

Vart tror ni Justin ska? ;) KOMMENTERA! x Ema och Liv!


Kommentarer

Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D
Kram <3

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:24:41 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Sandra Eriksson skriver:

Super!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:29:04 - URL: http://sandraerikssons.blogg.se


Amanda skriver:

Hoppas han ska gå på alexs student!! Nästa måste komma snart, jag måste verkligen läääsa ;) xp

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:45:33 -


Victoria skriver:

Omg omg omg omg!! De ska till Sverige för att vara Alexs student eller hur??!!!!?!! Jag älskar er, ni skriver så sjukt bra!!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:52:25 - URL: http://missvz.blogg.se


Agnes skriver:

Åh! Justin ska få gå på Alex student! Det var därför Scooter sa " Du hinner nog träffa henne en hel del " :)
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:53:14 - URL: http://justinbdrew.blogg.se


Anonym skriver:

Såååå överdrivet bra! ni är bäst :)

Datum: 2013-07-10 - Tid: 22:55:53 -


Emmy skriver:

Han far säkert till alexs stundentfest! Aww va gullit :)

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:01:32 -


kajsa skriver:

omg sverige!!!!!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:02:41 -


Alice Gong skriver:

Mot Aleeeeeex! 😱😍😃

Mermermermermer! 😊👍

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:04:41 -


Emelie skriver:

Skit bra! :)

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:10:46 -


Nicki skriver:

Scooter och dom andra kanske har fixat så Justin åker till något ställe dit Alex också åker och sen blir dom ensamma och åker till La tillsammans :3 Ksk, eller så ska han träffa Alex på hennes studentfest :D mihihihihi Grymt kapitel!! Väntat så länge! Eller...länge och länge, ni har så bra uppdatering så ett par dagar känns jättelänge x3

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:34:16 -


Anonym skriver:

OMB! HAN SKA TILL ALEX'S STUDENT!!!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:36:27 -


Kajsa skriver:

Gud va bra!!! Jag vill bra läsa mer NUUU!!! Ni skriver så bra!! :)

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:46:26 -


Anonym skriver:

Så bra! Jag tror och hoppas att han ska till Alex längtar tills nästa kapitel!<3 hoppas det kommer snart!

Datum: 2013-07-10 - Tid: 23:52:16 -


Anonym skriver:

Gissar på att han ska till Alexandras student! Längtar efter nästaaa<3

Datum: 2013-07-11 - Tid: 00:18:41 -


Hilda skriver:

Så sjukt bra!!!

Datum: 2013-07-11 - Tid: 00:27:57 -


Anonym skriver:

Till Alex!!! :D :D

Datum: 2013-07-11 - Tid: 00:36:07 -


Anonym skriver:

Klart han ska till Sverige!!! Hoppas det i alla fall!:D

Datum: 2013-07-11 - Tid: 00:47:20 -


Anonym skriver:

Alex bor i Malmö, och man måste landa i Köpenhamn och sedan bila för att komma dit eller något. Tror dem överraskar honom!

Datum: 2013-07-11 - Tid: 01:06:04 -


Agi skriver:

AHHH HAN SKA PÅ LEX'S STUDENT :D eller han måste dt, varför skulle dom annars åka dit. Nej nu e det så och jag hoppas verkligen jag har rätt för just nu känner jag mig som värsta geniet. Men måste åter igen såga att ni skriver så jäääkla bra. Jag blir aldrig missnöjd utan ni skriver extremt bra och tro mig jag går in här typ 5 gånger om dan även om jag vet att inget kanske kommer ut men jag bara måste för jag vill inte misas nåt! Weeirdooooo i know men så e det när man läser en av de bästa novellerna :D

Datum: 2013-07-11 - Tid: 01:28:22 -


Zelma skriver:

Alex student såklart!!!!!!! 💁

Datum: 2013-07-11 - Tid: 01:39:45 -


Celebnovell skriver:

Han och Alex kommer säkert träffas vart han nu ska. Superbra! :)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 02:06:46 - URL: http://Celebnovell.blogg.se


Alva skriver:

Så himla bra! :D meraaa!
Skulle tippa på att han ska till alex ;)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 03:15:32 -


josefin skriver:

uch , hur kan ni skriva så bra? m jag är ju avundsjuk ju :(( men guud vad bra ni skriver! :) slår vad om att han ska träffa Alex c:

Datum: 2013-07-11 - Tid: 08:27:55 -


Victoria :D skriver:

OMG han ska säkert till Alex student! :)

Tänkte det när Scooter sa att han skulle till Tyskland.. ;)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 08:34:55 - URL: http://onedirectionland.blo.gg


Anonym skriver:

shit va spännande!! jag vill veta om han ska träffa Alex eller någon annan. SPÄNNANDE!! :D

Datum: 2013-07-11 - Tid: 09:11:57 -


Hanna Hoflin skriver:

SVERIGE SÅKLART!

Datum: 2013-07-11 - Tid: 10:07:37 -


Bella skriver:

Omg!! Sååå braaaaa!! Nästa?? :)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 11:01:31 -


Felicia Dutra skriver:

Hoppas dem träffar Alex!!!! Super bra bra kapitel, älskar att ni verkliger varierar med perspektiven för de finns bloggare som inte gör de! Ni är grymma!

Datum: 2013-07-11 - Tid: 11:05:54 -


Anonym skriver:

Han ska åka till Alex, Naaaaw

Datum: 2013-07-11 - Tid: 11:14:32 -


Bella skriver:

Omg!! Sååå braaaaa!! Nästa?? :)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 12:05:32 -


Mathilda skriver:

OMFG NÄR SCOOTER SA "um.. en plåtning" PÅ EN GÅNG JAG BA OMG HAN SKAT SVERIGE HAN SKA T ALEX IMGINGOMGOMGOG MITT HJÄRTA DOG HAN SKA T ALEX HAN SKA VARA MED PÅ HENNES STUDENT JAG DÖR FTFAN VAD BRA FYFAN VAD UNDERBART DET ÄR ÅEECIS DET JAG VILLE TACK TJEJER TACK SÅ MYCKET FÖR KI TAR MED DET JAG VILLE VERLÖIGEN DET YACK OM JAH DÖR

Datum: 2013-07-11 - Tid: 14:09:49 - URL: http://mstigeback.blogg.se


Anonym skriver:

Guud så bra!!! jag tror han ska till alex student, eller bara träffa henne!!:)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 14:55:50 -


Maria :* skriver:

jag tror han ska till Alex :) Jätte bra

Datum: 2013-07-11 - Tid: 15:31:42 -


Thilda skriver:

hoppas han ska till alexs stundentfest eller kanske dom ska mötas upp i köpenhamn direkt efter hon har tagit studenten och sen åka tillbaka till LA! :DDD vet inte men längtar till nästa.

Datum: 2013-07-11 - Tid: 19:12:37 -


Linnea skriver:

jag hoppas att det är till Alex som justin åker! Skulle vart skit kul om det var så! Super bra kapitel, för övrigt! :)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 19:49:21 -


Engla skriver:

Alex student i Sverige! För scooter flinade ju typ när han sa att han skulle få tid med Alex, åååh, va gulligt :D
Älskar din blogg <3

Datum: 2013-07-11 - Tid: 20:11:43 -


Tilde skriver:

OLAGLIGT BRA HAN SKA SÄKERT TILL ALEX STUDENT FEST :)

Datum: 2013-07-12 - Tid: 01:31:30 - URL: http://justinbdrew.blogg.se


Fanny skriver:

Han kanske ska gå på Alex student :) Super bra :D

Datum: 2013-07-12 - Tid: 16:59:55 -


Zelma skriver:

Men han borde typ ta en helikopter elr ngt till Alex så att ingen märker honom! As bra kapitel

Datum: 2013-07-12 - Tid: 19:42:40 -


Adina skriver:

Guuud va bra!

Datum: 2013-07-13 - Tid: 11:22:59 -


Ellen<3 skriver:

OMG AWESOME!!! Älskar hur ni skriver <3 gissar att de ska till Alex's student <3

Datum: 2013-07-13 - Tid: 17:40:03 - URL: http://www.ellen.webboken.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback