Realism

Hej älsklingar!
Vi ska försöka få fram detta - utan att låta gnälliga som vissa av er tycker att vi är! Haha!
Många av er kommenterar "Få kapitlet lite mer realistiskt." Alltså.. vi kan inte få något påhittat att verka realistiskt på något sätt. Det är inte realistiskt att Justin ger ut hela sitt liv till en tjej på flygplatsen. Det är inte realistiskt att Selena är elak etc.
 
Så, när vi lägger ut ett kapitel när Justin är med henne ute på stan, så får vi kommentarer som "Gör det mer realistiskt" så blir vi inte ledsna! Inte på kommentaren. Utan på att vi inte vet hur vi ska göra. Och då tänkte vi... att istället för att VI ska ändra på novellen, så kan ni släppa till lite och ha lite fantasi! Flera noveller som finns om Justin kan handla om vampyrer, till att hon är hans syster osv. för att det är på låtsas!
 
So yeah... det är vad vi ville få fram! Fantisera lite mer älsklingar. Vi älskar er och alla kommentarer ni ger oss, åååh, så glada vi blir! Imorgon kommer nästa kapitel btw, vilket kanske inte heller är super-realistiskt, men som sagt... fantasin gör allt!VI ÄLSKAR ER! Puss.
 

Kommentarer

Josefin skriver:

Jag fantiserar mycket, så har inget att skriva men kände mig bara tvungen att skriva en kommentar.

Datum: 2013-08-29 - Tid: 21:47:15 -


Anonym skriver:

Jag håller verkligen inte med! Även om det som ni skriver aldrig skulle kunna hända i verkligheten tycker jag att på sättet som ni skriver det på gör att det känns verkligt! Om ni hade skrivit mer realistiskt så tror jag faktiskt att många skulle ha tröttnat. Allt ni gör är perfektion, ändra absolut inte på nått!

Datum: 2013-08-29 - Tid: 22:21:42 -


Anonym skriver:

Novellen är AS BRA! Skit i dom som vill få den realistisk, om dom inte fattar att den inte är det så finns det inget vi kan göra för dom. Fortsätt EXAKT som ni gör!!

Datum: 2013-08-29 - Tid: 22:55:44 -


Sandy skriver:

Er novell är skit bra!! Hatar noveller när typ dom e vampyrer och sånt :P

Datum: 2013-08-29 - Tid: 23:02:26 -


camilla skriver:

Haha, varför ska man göra en novellen som är realistisk? Då är den ju inte rolig? Er novell är perfekt! Snälla ändra inget!

Datum: 2013-08-30 - Tid: 06:49:41 -


Alice Gong skriver:

Snabb fråga: Var bor Justin? Alltså var ligger hans hus? :)

Svar: Los Angeles? Hahah, jag vet inte exakt. Men googla! :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-09-02 - Tid: 17:31:53 - URL: http://thatbieber.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback