MEN LÄGG NER DÅ!

sv: Sluta!
Kalla mig inte för miffo, cp, idiot och dum i huvudet. Seriöst, ni gör så att jag tappar ALL motivation till att skriva. Ska jag sluta eller!? Då kan ni gå och klaga på andra.. Jag mår DÅLIGT över såna här kommentarer.
Min novell = mina val. Sluta läsa om du tycker det är dåligt. Jag skriver fan vad jag vill! Och vadå? Ska jag skriva ett HELT kapitel om hur Justin "reagerar"? Det kommer vara grymt svårt och tråkigt. 1 Epilog var det sagt. Nästa person som klagar tänker jag inte godkänna kommentaren. -.- Tack så jävla mycket för att du förstörde min dag. Jag hade glömt allt, men hon som kallade mig cp kommenterade också. Seriöst, är ni 3?


Snart kommer ett kapitel.

Kommentarer

Linn skriver:

Patetiskt -.-



Inte du, du skriver bra o exakt som du vill (kanske med BRA tips från läsare) och om den här personen/personerna stör sig så på det, så sätt dig ner, skratta åt hur omogna o patetiska de är.



Sitt o garva åt dem, dom tror ju att de är något och att du tar åt dig, men gör INTE det, har dom det så illa att de måste hacka på dig PERSONLIGEN o inte bara din novell. Ja, då är det hos dem probloemet ligger, då är det dem som inte kan acceptera andra personer som inte är som dom!

Datum: 2012-06-13 - Tid: 17:21:52 -


Sara skriver:

Alla fegisar är anonyma!

Datum: 2012-06-13 - Tid: 22:19:41 - URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/


Sara skriver:

Alla fegisar är anonyma!

Datum: 2012-06-13 - Tid: 22:20:23 - URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/


Lizliz skriver:

Fan va dålig stil!! Lyssna inte på dom, dom kan ju skaffa en egen novellblogg o se hur lätt det blir att göra alla nöjda. Jag tycker ju oxå att det blev ett lite konstigt slut. Men klagar jag för det NEJ det gör jag inte så Anonym (jävligt moget o skriva hat som anonym!) sluta klaga o se det som e bra istället. Jag har blivit nöjd med alla andra, o som sagt kan man inte bli nöjd med ALLT!!!

Datum: 2012-06-14 - Tid: 11:08:51 -


Tove skriver:

Men vafan, det blir ju mera spännande nu! Dom är bara avundsjuka skitungar, fortsätt precis som du gör!

Datum: 2012-06-14 - Tid: 22:05:09 - URL: http://bieberhistories.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback