FRIGHTENED OF LOVE - 30

”Jag och Justin var borta sååå länge enligt Rosie, så hon och Ella vaktar på mig som två hökar. Gör jag ett fel så skickar dem iväg mig på internat skola. Rosie tvingade mig göra alla läxor igår, inom tre timmar så nu får vi väll hoppas att provet går bra. Ikväll ska jag vara hemma klockan ett, och det var tur. Egentligen var min hem-tid elva! Elva! Hon är galen… det här är kläderna hon lade ut åt mig, för mina kläder gillade hon inte tydligen. När jag skulle äta frukost tog hon fram lite av varje också och såg till att jag åt upp allt. Jag orkar intee..” gnydde jag otåligt. Limon stannade och vi klev båda ut.
”Stackars dig” mumlade Cece medlidsamt, putandes med sin röda underläpp. Jag nickade. Utan att säga något mer om det började vi gå upp för trappan, där Rektorn stod och pratade med någon man inte kunde se från den här vinkeln. Istället gick vi upp så att vi fick bättre syn över dem. Rektorn räckte över en hand till personen, men det var orden som berörde mig.
”Välkommen till våran skola Mr. Bieber.”
 
 
 
 
“Vad gör du här?” muttrade jag och lade armarna i kors. Ärmarna till den stickade tröjan var för stora så dem åkte ned över mina händer när jag hade armarna i kors.
“Jag ska gå i skolan, precis vad du ville.” svarade han lågt, men uppriktigt. Utan att säga mer gick jag med bestämda steg in i skolan. Justin suckade högt bakom mig och gick efter mig tillsammans med Cece.
“Kom igen, du kan inte bli sur för att jag börjar i samma skola som du.” fnös Justin menandes. Sur som jag var snodde jag runt så att jag stod ansikte mot ansikte med honom.
“Nej, men om vi är ‘tillsammans’ kunde du väll ha sagt något? Kanske ‘Åh, har jag glömt att säga att jag börjar i din skola imorgon, dagen efter du köpt sex av en fucking prostituerad?” Allt var en stor röra i mitt huvud just nu.
“Hur visste du?” flämtade Justin. Skammen speglade sig i hans ögon.
Jag suckade, “Cece var ute och såg hur du gick in på ett hotellrum med en av New Yorks kändaste hora.”
“Förlåt.” orden som lämnade hans mun lät så otroligt sanna. Han verkade faktiskt vara ledsen över vad han hade gjort.
“Tänk om Cece varit en paparazzi? Då hade du inte kunnat göra annat direkt...” påminde jag honom lågt.
“Jag vet. Och jag är ledsen, jag menar det Noelle. Förlåt.”
“Okej” nickade jag. Att bråka med Justin var inte vad jag ville just nu, speciellt inte här. Elever som passerade förbi kollade på Justin med stor nyfikenhet. Han var ju fortfarande kändisen Justin Bieber.
“Så... vad har vi som första lektion?” log Justin charmigt för att verka som vilken elev som helst. Jag krokade min arm tillsammans med hand och började gå mot mitt skåp.
“Matteprov.” flinade jag till svar.
 
Tumblr_me7d03kqbq1rkpbjco1_500_large
"Math-test."
 
Han böjde sig ned och kysste mig mjukt på pannan. Några tjejer som stod borta vid vattenfontänen kollade avundsjukt bort mot oss. En av tjejerna såg rasande ut. Hon måste vara en Belieber. Skadeglädje bubblade upp inom mig. Justin lutade sin rygg mot skåpet bredvid mitt medan jag tog ut mitt material.
“Måste jag också göra matteprovet?” frågade han trött.
“Tror det. Kom igen nu champion, matte klarar du väll?” retades jag och började gå mot klassrummet som stod öppet. En grymtande Justin följde med mig in i klassrummet där Mr. Flemmings tog emot oss med ett strängt leende.
“Så, detta är Justin då? Du kan slå dig ned bredvid Katie.”
Ett ohindrat skratt lämnade min strupe. Justin granskade Katie som med stor lust trånade med blicken efter Justin. Hon sköt upp sina svarta glasögon högre upp på sin svettiga näsrygg. Justin rynkade på näsan åt henne som att hon luktade illa. Heather kollade på Justin och viskade något till China innan hon reste sig upp för att komma fram till oss.
“China erbjuder sig att flytta. Justin kan sitta bredvid mig.” föreslog hon med sitt sockersöta leende.
“Jag kan slå mig ned bredvid Noelle.” tyckte Justin snabbt. Mr. Flemmings vart alldeles högröd i ansiktet av ilska.
“Sätt...dig...ned...bredvid...Katie...nu.” stammade han sammanbitet fram. Justin gick med huvudet nedsänkt och slog sig ned bredvid Katie som istället för att engagera sig mer i att hon skulle sitta bredvid Justin, hade börjat räkna matte.
“Okej klassen! Samling! Nu börjar matteprovet.”

Matsalen var nästintill folktom när vi fått sluta. Snöstormen hade lagt sig över New York, så vi hade få sluta snäppet tidigare. Justin - snål som han var - hade sagt att vi skulle äta i skolan. Så det var det vi gjorde, vi åt i skolan. Cece hade redan tagit en plats åt oss längre bak i cafeterian, och jag och Justin stod och försökte välja vad vi skulle äta. Mattanten lade över en tallrik Nachos på min tallrik, därefter Justins. Vi fortsatte mot drycken, sedan desserten och gick sedan mot bordet Cece satt vid i sin ensamhet.
“Vad händer ikväll då?” undrade Cece med en suck i meningen.
“Fiesta.” hoppades jag trött. Justin tog tag i ett ostdränkt tacochips.
Han tuggade och svalde, “Först ska vi på VMA’s som hålls i Madison Square Garden ikväll.”
Jag kunde inte fatta det. Valde han en jävla gala över min fredagskväll? Fredagen var rent ut sagt förstörd.
“Nej. Jag vill inte.” muttrade jag envist.
“Synd, du måste.” Cece kollade oförstående på oss båda. Hon visste ju inte om vårat fejkade förhållande.
“Okej då.” svarade jag endast för att avleda Cece från sina misstankar som säkert börjat dyka upp i huvudet på henne. Justin log nöjt mot mig, “
“Bra.”
Cece lade huvudet på sned mot mig men jag valde att ignorera det. Gav jag henne några vibbar om att det var det var något som inte stod rätt till, skulle hon genast fatta. Dum var något hon inte var iallafall.
“Så VMA, sen då?” frågade Cece och lät blicken flacka mellan mig och Justin som båda satt och åt som två djur.
“Sova. Hem. Det slutar klockan ett, då ska Noelle vara hemma.” berättade Justin. Jag blev alldeles kall inombords. Så hela min fredagsvkäll var förstörd, bara för att han skulle gå på en gala jag var tvungen att gå med på? Varför hade jag inte läst igenom kontraktet ordentligt innan jag skrev under? Varför?
“Yippie...”

Justin’s Perspektiv:
Afrodite fixade det sista utav mitt hår och lät mig sedan lämna logen. Jag hade blivit nominerad i en kategori, chockerande nog. Det var något om ‘Årets comeback.’ Noelle hade tjatat rejält innan vi kommit hit om att hon inte ville komma. Tråkigt nog var det något hon var tvungen att göra enligt kontraktet.
“Justin!” hojtade Scooter till bakom mig. Innan jag hunnit vända mig om stod han framför mig i en svart kostym. “Jag kan inte förstå att vi är här igen!”
“Mhm”, svarade jag och sökte efter Noelle med blicken. Scooter skymde dock halva sikten så mycket såg jag inte. Hans tjocka hand tyngde ned en del utav min axel. Efter ett år med möten och deppression hade han gått upp några kilon, det såg man. Tillochmed en blind skulle veta det om Scooter lade en hand på dens axel.
“Noelle är redan ute i bilen. Du borde gå ut.” tyckte Scooter och nickade mot utgången. Suckandes gjorde jag som han sade. Kenny stod lutad mot bilen när jag kom ut i den kyliga kvällen. Klockan hade redan slagit över åtta, så vi skulle nog komma sist gåendes på röda mattan. Paparazzina brydde sig nog inte så mycket om när vi kom, bara att vi kom.
“Dn tjej är fin ikväll.” försäkrade han mig innan han öppnade dörren. Jag böjde mig ned och satte mig bredvid Noelle i baksätet. Hon hade på sig en svart kappa, så man såg inte så mycket förutom dem vita klackskorna som prydde hennes fötter.
“Hej.” hälsade jag kallt.
“Hej hej.” nickade hon till svar. Självklart var hon fortfarande sur på mig för att jag tvingat med henne på det här, men vad kunde jag göra? Alla förväntade sig att se oss där tillsammans. Inte för att jag och Selena alltid gick på alla galor tillsammans, men med Noelle var allt speciellt som Scooter hade sagt tidigare.
“Ni måste visa att ni lyser utav ung kärlek! Kyssas, le!” hade han uppmanat oss.
Noelle kollade besviket ned i sin telefon. Lite tidigare hade hon suttit och ringt en massa gånger - men till någon som tydligen inte svarade på varken sms eller ringningar.
“Vem?” samlade jag mig till att säga.
“Ingen du behöver bry dig om.” snäste hon tillbaka, wow, tjejen hade inte humör ikväll.
“Jo.”
“Nej.”
“Jag äger dig.” påminde jag henne.
Hon suckade, “Och? Det står inte att du har rätt att veta vem jag ringer eller sms:ar.” morrade hon till svar.
“Nähä.”

Kamerablixtrarna träffade oss som pilar. Noelle log bländade mot dem, som om hon vore uppväxt att stå här, på röda mattan. Då och då pressade hon sitt ansikte mot min hals och lät sitt hår ligga som ett drapperi över hennes ansikte som då hade blossat upp. Kamreamännen skrek efter kyssar som vi då gav dem. Efter ungefär tjugo minuter fortsatte vi in på arenan. Där stötte vi på ett flertal andra kändisar, som Drake, Nicki Minaj, Taylor Swift och många fler. Alla hälsade glatt på mig, förutom vissa som bara gav mig sura blickar. Alla var inte så värst förtjusta i den nya Justin jag förvandlats till. Egentligen hade dem inget att vara sura för. Det är ju mitt liv, right?
“Justin!” ropade en skrovlig röst bakom mig. Utan att släppa taget om Noelles midja vände jag mig om och mötte Ushers blick. Han log stort mot mig, “Hey man! Long time, no see?”
“Usher.” hälsade jag och gjorde vårat gammla handslag med honom. Noelle vände sig om så att Usher själv kunde granska henne - något jag inte hunnit göra själv ens under hela kvällen. Den vita klänningen hon bar satt på hennes slimma kropp. Vid urringningen var det små små diamanter utspridda. Hennes hår var lätt lockat, och hon såg vacker ut. Som en älva i en saga.
“Du är vackrare i verkligheten än på fotona. Hej, jag heter Usher.” hälsade Usher charmigt.
“Noelle.” svarade hon och skakade hans hand med ett brett leende som prydde hennes glansiga läppar.
“Jag har sett era photoshoot, ni såg verkligen kära ut.” berömde han vänligt. Jag trodde han hatade mig? Tydligen inte.
“Vi är kära.” rättade Noelle honom och kollade drömandes på mig. Långsamt böjde jag mig ned för att kyssa hennes mjuka, varma läppar. Något magiskt uppstod inom mig, men inget jag kunde sätta fingret på.
“Men men, det börjar snart!” utbrast Usher innan han sade hej då och gick in med sin fru. Noelle och jag följde strömmen och gick också in i den stora lokalen eller vad man kan kalla det. Vi hade platser nästan längst fram. På dem röda stolarna som tillhörde oss hängde två bilder på oss. Noelles bild var en otydlig paparazzi bild och min var en från EMA 2011. Vi slog oss ned och inväntade showen. Mila Kunis tog ett steg ut på scenen medan We Found Love dukade ut ur högtalarna som omringade hela byggnaden. Kameramän gick omkring på scenen runt henne, filma publiken och David Guetta som stod i DJ båset.
“Hej och välkomna till årets VMA!” ropade hon glatt ut i mikrofonen. Alla började hurra och applådera, fansen som hade fått biljetter skrek som vilda djur. “Wow! Den här kvällen kommer bli magisk. Men kan man inte börja den bättre med Taylooooor Swift!”
Taylor småjoggade ut på scenen med ett fast grepp om sin mikrofon. Redan nu i början hade alla börjat hetsa upp sig. Det var väll i början man tog det lugnt, satt sansat och kollade igenom någon dans av något slag? ‘We are never getting back together’ började spelas och Taylor började sjunga. Noelle vaggade fram och tillbaka i takt till musiken. Hon såg inte road ut, utan mer ut som ett psykotiskt barn. Bara synen av att se henne gunga så där var skrattretande. Istället för att skratta åt henne, lade jag en arm runt hennes axlar och stoppade henne.

Hon lutade sitt huvud mot min axel och sov sig igenom resten av hela VMA.
Små snarkningar lämpade hennes vidöppna mun då och då, men det var inget man tänkte på med tanke på den otroligt höga musiken. Det hela tog slut och Kenny kom för att hämta oss.
“Det är galet där ute, vi får ta bakvägen.” meddelade han oss. Jag lyfte upp sen sovande Noelle i min famn och följde efter Kenny igenom den stora arenan. Vi kom ut på baksidan som var en återvändsgränd. Moshe stod och väntade på oss i en svart Range Rover. Jag lade försiktigt ned Noelle bredvid mig i baksätet. Moshe gasade och började köra mot Noelles ställe. Klockan var 01.10, så Rosie hade nog märkt att Noelle inte var hemma än.
Att åka till Noelle tog längre än färväntat. Noelle hann vakna, hann se vad klockan var och hann bli irriterad innan vi var framme. Hon lyfte på klänningen och hoppade snabbt ur bilen. Jag skyndade mig efter henne.
“Ska du inte säga hej då?” frågade jag besviket.
“Jag är försenad.” muttrade hon känslokallt till svar. Förbryllad tog jag ett steg framåt,
“Det spelar ingen roll. Nu är den rätta tiden.”
“Till vadå?”
“Noelle, jag älskar dig.” Hennes blick for snabbt på mig i ren chockelse.

HEEE TOLD HEEEER! OMGOMGOMGOMG! Kom aldrig iväg till skolan idag, och imorgon har jag studiedaaag! :D Tjohooo! Kommentera MYCKET för att få nästa kapitel imorgon!

Kommentarer

Ewweh skriver:

OMG var absolut inte berädd på det där, Men gash så sjukt bra!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:14:32 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Julia skriver:

JAAAAA DU HAR UPPDATERAT

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:17:39 - URL: http://bieb.blogg.se/


Julia skriver:

nu ska jag läsa det också haha

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:18:00 - URL: http://bieb.blogg.se/


Liv skriver:

Awesomw kapitel!!!!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:24:49 -


Julia skriver:

OMG HAN SA ATT HAN ÄLSKAR HENNE WHAAAAT?! JAG MÅSTE FÅ VETA HENNES REAKTION NU, LIV SKRIV FORRRRTTT!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:25:00 - URL: http://bieb.blogg.se/


Sofiaaa <3 skriver:

MEERR!!!! :D

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:40:14 - URL: http://Biebercrew.blogg.se


alwaysbieberfever.blogg.se skriver:

Ooooooooooomg !!<3 Justin gjorde vaaad ;)<333

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:49:59 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


justinbieberonedirectionnovell.blogg.se skriver:

Så sjukt bra!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:54:49 - URL: http://www.justinbieberonedirectionnovell.blogg.se


Alexandra skriver:

Super bra kapitel :D

Datum: 2012-12-06 - Tid: 15:59:44 -


Nadin skriver:

OMG!! MER MER MER MER OMGOMGOMGORSHOUYIALSLHX

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:06:42 - URL: http://igotbieberfever.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:08:16 -


Ebba skriver:

AWESOME! MER!:D

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:16:41 -


Hanna skriver:

Det var lite krångligt i slutet där tycker jag, att han helt plötsligt sa 'jag älskar dig', jag trodde att han inte var säker om han gillade Noelle eller inte. Haha. Men annars tycker jag att det var jätte bra som vanligt! :)

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:30:17 -


alwaysbieberfever.blogg.se skriver:

Ooooooooooomg !!<3 Justin gjorde vaaad ;)<333

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:34:40 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


Anonym skriver:

OMG Är det riktig kärlek han menar då? MER! kvinna dör om inte du lägger upp ett kapitel snart

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:37:04 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:37:35 -


Aaviziiiiyoloooo skriver:

Ombbbbb:DDDDD

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:48:01 -


Ebba skriver:

OMGOMGOMG, I'M FANGIRLING!!! GRYMT KAPITEL!!!! Han sa "Jag älskar dig"! Jag dog, så sööööt! :)<333

Datum: 2012-12-06 - Tid: 16:55:55 -


Romina skriver:

OMG JAG VISSTE ATT DET VAR JUSTIN SOM SKULLR SÄGA DET FÖRST! Jag undrar vad Noelle tänker O.O

Datum: 2012-12-06 - Tid: 17:05:45 -


Mathilda skriver:

omg omg omg omg omg omg omg!!!!!!! åhhhh du måste uppdatera snart, måste veta hennes reaktion!!!! xx

Datum: 2012-12-06 - Tid: 17:20:55 -


Michelle skriver:

äää WHAT???

Datum: 2012-12-06 - Tid: 18:01:31 -


Ebba skriver:

Måste kommentera igen, hehe.. Grymt kapitel! btw, kolla KIK ;)<3 du sa ju till mig att det skulle hände något mellan Noelle och Justin i kap.30 men detta trodde jag inte... :O du överraskar oss hela tiden! Skönt med studiedag imorgon :)

Datum: 2012-12-06 - Tid: 18:27:42 -


Maja skriver:

Aaaaah!! Sjukt bra! Snälla skriv fort!! :)

Datum: 2012-12-06 - Tid: 18:47:27 -


Wilma skriver:

OMG SÅ JÄVLA BRA!! :-D har seriöst aldrig läst ett så bra kapitel som detta!! :-) MEEER!!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 19:12:52 -


Farin skriver:

SHIT! Har f**king kramp!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 19:14:47 -


Emelie skriver:

OMG!!
Sjukt bra kapitel! <3

Datum: 2012-12-06 - Tid: 19:46:41 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Belieber skriver:

Hoppas dom äntligen inser att de ska vara tillsammans på riktigt!
Du skriver sååååå bra!!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 20:33:28 -


Hanna hoflin skriver:

OMBBBB

Datum: 2012-12-06 - Tid: 20:34:12 - URL: http://iwnfy.blogg.se


Lovisa skriver:

Så himla bra!!!!!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 21:11:57 - URL: http://mynailtip.blogg.se


melli skriver:

mer mer mer! ge mig mer!!! :D

Datum: 2012-12-06 - Tid: 21:29:35 -


Emma skriver:

Grymt Braa!! :D

Datum: 2012-12-06 - Tid: 22:06:35 -


Ellen skriver:

SKRIV MER KVINNA!!! JAG DÖÖR HÄR I SUNDSVALL!

Datum: 2012-12-06 - Tid: 22:16:50 - URL: http://www.ellen.webboken.se


aalexandra skriver:

OMGGGG!! HON MST FAN SÄGA DE TBX T HONOM!!! AAAH ÄLSKADE DEEET

Datum: 2012-12-06 - Tid: 22:23:50 -


Ema skriver:

OMG!!! JAG GRÅTER BOKSTAVLIGT TALAT.... Fyfan!!! Didn't see that coming!! Sååååå braaa!!! Hoppas verkligen det kommer mer imorgon!!!! OCH HOPPAS INTE DU LURAR OSS NU MED ATT SKRIVA ATT HAN BARA SA DET FÖR ATT ELLER NÅGOT.....

WOHOOOOOO

Datum: 2012-12-06 - Tid: 22:59:16 -


Bethany skriver:

OH LORD! DET DÄR VAR JAG INTE BERÄDD PÅ ♥ HAHA awsome chapter aswell.
Du måste skriva ett till kapitel innan jag dödar mig själv (:

Hugs and kisses beth ♥

Datum: 2012-12-06 - Tid: 23:16:08 -


Anonym skriver:

hoppas hon inte säger det till honom på en gång, utan låter det vänta tils hon känner sig helt säker och de blir mer speciellt om de går några kapitel och sen bara BAM! jag älskar dig justin. typ :)
annars grymt kapitel, som alltid! hade dock inte väntat mig den sista meningen :) / izabella

Datum: 2012-12-07 - Tid: 00:32:07 -


Ebba skriver:

LIV, JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ DETTA KAPITLET!!! HAHA :P SÅ JÄVLA BRA! Detta va tredje gången, i know... But i dont care, för jag älskade det!
Fatta att Justin, den bad/diry erkände hans känslor :o ELLER tänk så säger han efter typ att han bara skojade för att se om Noelle har några för honom.... Asså har så mycket tankar just nu... Men sjukt bra kapitel, kan inte vänta på 31! :) kram <33

Datum: 2012-12-07 - Tid: 07:10:36 -


Smilla skriver:

Mer!

Datum: 2012-12-07 - Tid: 12:36:46 -


mickis. skriver:

OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
OMG.
JAG TROR JAG.
DOG.
DOG.
DOG.
DOG.
DOG.
DOG.
IIIIIIIIIIIIH.

Datum: 2012-12-07 - Tid: 17:21:53 - URL: http://mickistyle.blogg.se


Hanna skriver:

Han erkände det! :D

Datum: 2012-12-07 - Tid: 18:05:14 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Julia skriver:

OMB!!! Han sa de!!! OMB!! Mer mer mer jag behöver mer!! :D

Datum: 2012-12-07 - Tid: 20:29:10 - URL: http://mystoryofbieber.blogg.se


Julia skriver:

OMB!!! Han sa de!!! OMB!! Mer mer mer jag behöver mer!! :D

Datum: 2012-12-07 - Tid: 20:29:56 - URL: http://mystoryofbieber.blogg.se


Petronella Gustavsson skriver:

Du är så himla duktig så det finns ju inte! :o Beroende av din novell. Mera nu!!!

Datum: 2012-12-07 - Tid: 20:33:37 - URL: http://www.secretbieberstory.blogg.se/


Josefine skriver:

OMG. Helt awesome! :)

Datum: 2012-12-07 - Tid: 21:29:45 - URL: http://biieberstoriies.blogg.se


Samira Bieber ;* <3 skriver:

OOOMMMGGG, ÄNTTLIIIGEEN ERKÄNNER HAN, MEN TÄNK OM HAN BARA SKOJAR SOM HAN BRUKAR GÖRA.. TÄÄNK OM DE ÄNTLIGEN MÅSTE RIVA KONTRAKTET! DÅ KAN DE LEVA LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR HAHA.. <3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 15:42:33 -


Josse skriver:

OMFG, HAN ÄLSKAAAAAR HENNE :'D<3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 18:37:41 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback