SVAR PÅ TAL

Vi fick en fråga om hur man hittar kapitel 1-3. I menyn till höger hittar ni de olika kategorierna. Klicka på "love Me Like You Do" så bör ni hitta alla kapitel som skrivs i just den novellen! Hoppas det hjälpte :)
Sedan skulle jag gärna uppmana er att skriva med er mail adress när ni kommenterar med en fråga. För då kan vi svara direkt till er och ni får ett mail när vi svarat. Så slipper vi skriva massa onödiga inlägg med svar på frågor. Det underlättar för både oss och er!
 

Kommentera kapitlet nedanför! Liv har redan börjat skripa 19! PUSSSSSSSS /E

Kommentarer

Agnes skriver:

Vad heter tjejen som är huvudrollen i novellen på riktigt hon som är i headern och på dem flesta bilderna. Om ni fattar vem jag menar Blonda toppar. Om ni undrar varför jag förklarar så konstigt är det för att jag inte läst den än, hittade alldeles nyss.. :)

Svar: Alex spelas av modellen/bloggerskan Lisa Olsson :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-05-04 - Tid: 19:12:46 - URL: http://kaapow.blogg.se


Matilda skriver:

Hej! Vart bor ni två? :) och hur känner ni varann? ;) kram

Svar: Hej! Jag och Liv lärde känna varandra genom just denna bloggen. Jag var en läsare innan som drev egen liten blogg. Liv hjälpte mig mycket med min blogg och det var så vi lärde känna varandra! Liv bor i Stockholm och jag bor nere i Skåne i en liten stad vid namn Eslöv! Tack för du läser och kommenterar! Vi uppskattar det. Kram :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-05-05 - Tid: 12:22:12 -


Matilda skriver:

Och en fråga till: vem gjorde eran design/headern? Vad kostade det? Kram

Svar: Vår webmaster heter Mickan och hon har hand om hela vår design osv. Hon är väldigt duktig och samarbetsvillig. Mer info om hennes designer här: http://miickzzdesigner.blogg.se/ xo E&L
MyyBieberStoory

Datum: 2013-05-05 - Tid: 12:23:23 -


Hanna skriver:

Har ni några tips på hur man kan få fler läsare? Om ni kollar på mina kapitel kan ni se att jag jobbar mycket med dom men jag vet bara inte hur jag kan få folk att läsa dom. Har ni några bra tips? :)

Datum: 2013-05-05 - Tid: 15:58:42 - URL: http://novellbl0gg.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback