Bae's

Måste bara få börja detta inlägg med att påpeka att den nya designen är helt AMAZING. Visst håller ni med?! Mickan har gjort ett underbart jobb, om ni vill beställa en design av henne för såpass billigt pris i jämförelse med andra att man kan kalla det gratis så klicka HÄR :)

Nu till det jag skriver detta för. Haha. Det har gått ett tag sedan vi berättade att vi skulle fortsätta - och vi har fortfarande i tanke att vi ska det! Det är bara det att vi inte fått chansen riktigt att båda två slå sig ner och diskutera igenom hur novellen ska bli i helhet. Vi har en plan, men vi har inte planerat alls mycket med tanke på hur hektiskt vi båda har det. Det är mitt-termins prov just nu, och båda två blir östa med läxor eftersom alla betyg ska sättas snart (någon gång i Maj är det va? Got no clue)
 
Vad jag försöker säga är HÅLL UT. Det kommer! Det kanske kommer ta sin lilla tid, men ni håller väl med oss att man hellre väntar på något rejält maffigt och bra, än att få något slarvigt, som är gjort på någon enstaka timme? Kapitel 1/Prologen är påbörjad, men vi har knappt kommit halvvägs (1100 ord cirkus) så det är en bit kvar, men förhoppningsvis är vi klara innan Jul i alla fall... haha. Ha det bäst darlings, och har ni frågor eller något liknande kan ni mejla det till myybstoory@hotmail.com så svarar vi så fort vi kan! Puss!
 
Untitled | via Tumblr
Hothothothot.