Love Me Like You Do - 26

”Håll dig undan från Leo och Alex, rör du någon av dem, eller någon i Alex familj kommer du få ångra det.” Jag tog Alex hand och drog henne ut ur rummet. Hon gick stumt vid min sida. I korridoren mötte vi upp Jake och tillsammans gick vi mot min loge. Jag kan inte fatta att Nick sa så där. Först det till Leo men sedan även det om att jag skulle knulla Alex. Tror han verkligen jag hade kunnat göra något sådant, bara så där? Men också kunde jag inte förstå vad som hade tagit till mig. Jag hade blivit som en annan person. Försvarsinstinkten hade tagit över och det var något som sällan hände. Men Nick hade gått för långt, och det skulle kosta honom vår vänskap.

Det fanns inga norska paparazzi’s på plats på flygplatsen i Oslo när vi anlände klockan tre på natten, vilket var ganska skönt då vi alla var trötta och helst bara ville till hotellet och sova.

Min första show inför så stor publik hade gått alldeles utmärkt och jag var inget annat än nöjd med min insats. Det som störde mig var händelsen som inträffade innan showen. Nicks vredeutbrott på min lillebror, Justin och Nicks bråk och därefter pinsamheten mellan mig och Nick. Justin och Nick skötte det galant, precis så som de hade kommit överens om. Affärsmässigt. Jag däremot klarade inte av det. Dels eftersom jag var anledningen och dels eftersom jag tyckte det kändes otroligt pinsamt. Jag och Nick hade inte sagt ett ord till varandra ända sedan det inträffade och jag visste inte riktigt om jag ens hade något att säga.

Nu längtade jag efter Tyra, som tillsammans med hela min klass samt mentor och rektor var inbjudna till kvällens konsert i Oslo. Även fast jag såg fram emot att få träffa alla, så var jag något otroligt nervös. Nervös över att få träffa Victor igen. Efter det han hade sagt, så skulle det inte bli någon direkt rolig stämning mellan oss - precis som mellan Nick och mig.

Jag suckade åt mina tankar. Varför oroade jag mig så mycket? Varken Nick eller Virre kunde göra mig illa mer än dem redan gjort. För att göra allt värre skulle dem vara tvungna att ge sig på någon jag älskade, vilket jag inte ville. Men varför skulle Nick åka till Skåne för att göra illa Leo, Jake, Elenor eller pappa? Bara tanken var skrattretande. Dessutom så tror jag inte Nick var sur på mig mig. Utan mer på det faktum att jag spenderade mer tid med Justin, än med honom. Kanske också för att min lillebror råkade förstöra hans dator. Men det var ju en olyckshändelse, det borde Nick inse han själv. När incidenten skett, hade jag bara stått där. Jag vet inte varför. Det kändes som att alla mina känslor försvann när Nick skrek på Leo - och mitt mod följde visst också med. Jag var tacksam att Justin hade varit där och tacksam över att det inte varit någon mer än vi i rummet för tillfället förutom J.D. Justin och jag hade inte pratat om det än, men jag insåg att jag skulle bli tvungen till att tacka honom. För att han var där och sa ifrån.

Vi gick alla tillsammans ut ur flygplatsen och hoppade snabbt in i mini bussen som stod och väntade på oss utanför. Jag åkte med dansarna medan Justin åkte själv i sin bil.

Tystnaden som låg runt oss var obehaglig och konstig. Vi var aldrig tysta annars, men idag var vi trötta. Dessutom anade jag att resten av gänget hade hört vad som hade hänt och valde därför att inte ens göra ett försök till att samtala, men det gjorde inte mig något. Jag fick då tid att samla tankarna och bara vara. Redan på planet hade jag gått fram till Scooter för att be honom om att få ett eget rum. Jag behövde all ensamtid jag kunde få just nu. Det kändes bara så. Saknaden efter min familj och min mamma var stor, just nu. Speciellt när jag var bortrest. Dessutom kanske jag skulle kunna smyga in Tyra på rummet om jag hade ett eget rum. Scooter hade självklart förstått och fixat det så fort som möjligt.

Resan till hotellet tog inte så lång tid, även om det kändes som det. När vi kom fram hade vi nästan lika mycket tur som på flygplatsen. Det stod två-tre paparazzis utanför hotellet och knäppte bilder. Men det var inget någon brydde sig om. Inne i lobbyn blev vi tilldelade våra rum och vi alla åkte tillsammans upp till sjätte våningen där våra rum befann sig på. Några från bandet samt andra administrativa personer samtalade lågt, men förutom det verkade ingen ha ork nog för att öppna munnen.

Mitt rum låg längst ner i korridoren, tre rum ifrån Justins, men han syntes inte till. Scooter gick bara in för att lämna av Justins väska där inne innan han gick till sitt egna rum. Vi alla skiljdes åt i korridoren och jag var helt enkelt för trött för att ens hälsa god natt till någon. Så jag låste upp dörren med nyckeln jag hade fått och gick in i rummet. Jag släppte ned min väska på golvet i den lilla hallen och blickade över rummet. Det var betydligt större än vad jag väntat mig. Större än det jag delade med Carlena i Berlin, men jag tänkte inte så mycket mer på det. Det var ju trots allt ett annat hotell. Här kanske de hade större rum. Vem vet?

 

Efter att jag dragit på mig pyjamas, i form av en over size t-shirt och borstat tänderna gick jag och la mig i sängen. Efter dryga fem minuter av evigt vridande och vändande i sängen bestämde jag mig för att gå och kolla om Justin var vaken. Jag kunde inte sova och jag kände att jag behövde ha någon som var hos mig. Jag tog på mig mina flipflopps och tog rumsnycklen. Jag öppnade dörren och kikade ut. Ingen där. Min t-shirt nådde ändå ned till lite över knäna så det skulle inte vara jätte pinsamt ifall jag träffade på någon. Så jag bestämde mig för att gå ut för att sakta och ljudlöst trippa fram till Justins dörr. Jag knackade tyst tre gånger och bad till Gud att han var där inne. Inom kort öppnades dörren på glänt och Justin kikade ut.

”Alex?” frågade han förvirrat.

”Ja. jag mår inte så bra och klarade inte av att vara ensam.” erkände jag. Sekunden senare öppnades dörren ännu mer och jag steg in i Justins svit. Han stod i jeansen han bar idag och bar överkropp.

”Hur är det?” undrade han när han stängt dörren. Han såg plågat på mig.

”Jag vet inte riktigt. Jag vill inte prata om det. Jag vill bara ha någon hos mig.”

”Vill du sova här i natt?” frågade han sedan. Jag nickade bara och han lade armarna om min kropp. Precis så som han hade gjort när vi varit hemma hos mig i Los Angeles och jag hade berättat om min mamma. Det kändes mycket bättre att ha honom i närheten av mig. Justin gjorde alltid allting bättre och denna gången var inget undantag. Bara av att känna av hans närvaro kunde göra saken bättre.

Jag drog mig ur kramen och vi gick tillsammans till den stora sängen som fanns bakom den stora dörren i vardagsrummet. Jag gled in under täcket och inväntade Justin. Han drog av sig sina jeans och drog på sig ett par shorts istället. Förmodligen för att respektera mig. Jag låg på rygg och kollade upp i taket. Justin lade sig bredvid mig på sidan och jag kunde känna hans blick bränna i kinden på mig.

”Jag ville bara, ehm... säga tack. Tack för du, liksom... tack för det du gjorde för mig och Leo igår. Jag var så chockad att jag inte kunde agera. Så, tack för du fanns där för mig och för min lillebror.” sade jag osäkert och fortsatte att stirra upp i taket.

”Alex, du är min vän nu. Din familj är min familj och jag tänker inte låta någon göra det Nick gjorde mot er igår. Det var verkligen respektlöst från hans sida och jag kunde inte bara stå där och ta det. Jag gjorde bara vad jag skulle gjort mot dem jag bryr mig om. Och du är en av dem jag bryr mig väldigt mycket om.” sa han i låg ton. Utan att jag visste det kände jag hur en tår rann ned för min kind. Jag snyftade till, sedan vände jag huvudet mot honom och skrattade.

”Förlåt, jag vet inte varför jag gråter. Antar att allting bara blev för mycket.” Justin skrattade lågt han också, sedan placerade han sina händer på mina kinder. Men tummarna strök han bort de tårarna som inte ville sluta rinna. Jag vände mig så jag låg mittemot honom och flyttade närmre honom. Han var så mysig. Inte som Victor. Vi brukade nästan aldrig göra sådana här saker och om vi gjorde det kändes det inte så som det känns nu med Justin. Med honom var det helt annorlunda. Ingenting var påtvingat och vi kunde bara vara. Vi kunde slappna av i varandras sällskap. Jag gillade det. Jag gillade honom.

”Vad tänker du på?” frågade Justin efter en stund, sneglandes på mig.

”Oss.” erkände jag och såg på hans hals, för rädd för att se på honom.

Justin vred hela huvudet åt mitt håll, ”Oss?” frågade han oförstående. De hasselnötsbruna ögonen var fyllda med förvirring.

”Ja, oss. Jag gillar oss. Vår relation, att vi kan vara så bra vänner. Jag känner mig som mig själv när jag är med dig. Jag känner mig på något sätt trygg runt om dig. Dessutom så dömer du inte, så jag kan prata med dig om allt.”

”Samma här. Jag njuter i ditt sällskap med. Det är som om vi varit vänner i en evighet. Första sekunden jag yttrade ett ord till dig så visste jag att du var speciell. Jag älskar det. Jag är glad över att du tycker så också, det är just det jag vill kunna men inte kan med alla. Men med dig är det helt klart annorlunda. Du är som en ängel från himmeln. Förr trodde jag inte så värst på ödet, men jag trodde på Gud och hans beslut. En vecka innan vi träffades så bad jag faktiskt honom om en förbättring i allt. Och så mötte jag dig.. Det var hans tecken.”

”Varför bad du om en förbättring?” vågade jag mig på att fråga, fortfarande för rädd för att kolla på honom. Jag gosade in mig i hans nacke och drog in han doft, medan jag väntade på svar.

Han suckade, ”Allt var bara dåligt. Mitt humör, Jazmyn hade blivit sjuk, Selena och jag hade det tufft, alla beliebes tar allt för givet... jag mådde bara dåligt helt enkelt. Allting är inte en dans på rosor även fast man lever drömlivet.”

”Det är tur att vi har varandra, ibland tänker jag på var jag varit nu om jag inte hade börjat prata med dig den dagen på flygplatsen. Vad hade jag liksom gjort? Hade vi träffat varandra ändå eller hade jag bara åkt tillbaka till Sverige och vi aldrig skulle ses igen? Det är lustigt när jag tänker efter. Hur en enda liten gest kan förändra ens framtid.” Jag suckade och drog mig undan för att för första gången på ett tag, se in i hans mörka ögon. ”Jag ångrar inte att jag var modig nog att prata med dig. Det har bara bådat gott för mig och jag är otroligt tacksam för att Gud förde ihop oss.”

”Tro mig - det är jag med. Jag har blivit väldigt förtjust i dig på så kort tid. Du är en av dem bästa vännerna jag haft och jag skojar inte ens. Ingen förstår. Alla bara dömer. Förutom du.” andades Justin ut.

”Jag tycker om dig Jus, väldigt mycket. Tack för att du är den du är.” viskade jag och kramade om honom.

”Och jag dig Alex. Mer än du anar.. ”, hans röst tonade ut i samband med att han svalde. “och tack för att du låter mig vara mig själv omkring dig.”

En tystnad la sig över oss och det enda man kunde höra var våra andetag. Jag låg fortfarande med huvudet i Justins nacke och hans armar höll ett fast grepp om min kropp. Justin var bra han. Han fick mig alltid tänka på annat. Jag placerade en mjuk kyss på hans nacke innan jag vände mig om så jag låg med ryggen mot honom. Hans händer lossade på taget medan jag vände mig men hamnade sedan runt min kropp och på min mage. Han drog mig närmre intill sig.

”Mhm... Hett.” viskade han. ”Först en het kyss på nacken och nu din rumpa mot mig. Jag kan vänja mig vid det här.”

”Ja du Justin. Detta är en fin vänskap, det.” skämtade jag och la mina händer på hans.

”En väldigt fin vänskap.” instämde Justin. Vi låg tysta där en stund och bara var.

Jag låg och tänkte på hur Justin hade det när han inte var känd. Han hade berättat om sin mormor och morfar samt sina bästa vänner, Chaz och Ryan lite ytligt. Men vart var de nu? Pratade han ofta med dem och träffades de ofta? Jag skulle precis öppna munnen och fråga när någon knackade på dörren. Jag stelnade till. Vem kan det vara nu?

”Lugn.” lugnade Justin mig, ”Det är nog bara Scooter.” sade han sedan.

”Vadå bara Scooter? Tänk om han ser oss här tillsammans? Det går inte. Han kan inte se oss Justin! Det hade varit väldigt pinsamt.” väste jag.

”Sch... Lugna dig baby, ligg du kvar här så ordnar jag det.” sade han och drog sig ur sängen.

”Och varför skulle det vara pinsamt? Han vet att vi är vänner. Och tighta sådana. Men visst, tycket du att det är pinsamt kan du gömma dig här inne.” sade han medan han sakta backade ut mot dörren.

”Men ändå. Jag är tjej Justin, och vi tjejer uppskattar inte när folk vet att vi ligger i en säng tillsammans med en kille.”

”Tjejer alltså...” muttrade han och vände sig om och gick mot dörren. Jag lämnades ensam i sovrummet med nya tankar. Vad ville Scooter Justin nu? Han kanske ville komma in. Nej, hoppas inte. Gud vad pinsamt det hade varit. Mer han jag inte tänka när Justin kom insmygandes tillbaka till sovrummet

”Scooter kom för att han ville att jag skulle se till så du mådde bra. Han är väldigt orolig Alex, han såg på dig att du mådde dåligt inatt. Kom och säg hej och visa att allt är okej.” berättade Justin. Jag övervägde att tacka nej, men kunde inte. Scooter var orolig för mig. Precis som Justin hade sagt så visste han att vi var tighta. Jag steg upp ur sängen och drog täcket med mig för att vira det runt kroppen. Sedan följde jag Justin ut till dörren där Scooter mycket riktigt stod.

”Hej.” hälsade jag en aning nedstämd.

”Hej Alex, jag ville bara se till så du mådde bra. Är allting som det ska?” undrade han oroligt. Han lät nästan lite som min pappa.

”Jag trodde jag ville vara ensam, men faktum är att jag inte klarade av att vara ensam. Så jag kom över hit för att prata med Justin. Tack för att du oroar dig. Du påminner om pappa.”

Scooter skrattade lågmält och skakade på huvudet. ”Ni två är mer lika än ni tror. Vad bra att du mår bra.” Sedan såg han mellan mig och Justin. ”Mitt jobb här är att vara som en extra pappa. Håll bara inte Justin uppe för länge och... Jag hoppas ni skyddar er.” Det tog mig ett tag innan jag förstod vad han sa sedan skakade jag äcklat på huvudet.

”Euw... Jag och Justin?” Jag kollade på Justin och han stod bara där och log. ”Nej, absolut inte. Vänner, Scooter. Vänner.” Scooter nickade åt mitt täcke jag hade om kroppen och Justins bara överkropp och höjde på ögonbrynen.

”Vad det än är så bör ni skydda er om ni ska, ja ni vet... Göra det.” sade han och började gå mot sitt rum. ”Jaja ungar, god natt!” ropade han sedan efter sig och försvann in genom sin dörr.

Justin skrattade bara och stängde dörren. Jag såg äcklat på honom.

”Vad?” undrade han.

Jag skakade på huvudet, ”Sisten till sängen måste dricka råa ägg till frukost imorgon!” utmanade jag honom och började springa mot sängen. Jag hörde hur han sprang efter mig och precis när jag skulle slänga mig i den stora sängen kände jag Justins armar ta tag i min midja och slänga ned oss båda. Justin kämpade med att försöka att inte mosa mig.

”Jag antar att vi båda var först och att båda var sist.” sa Justin och jag vände mig, så att jag låg på rygg under honom.

”Nej! Absolut inte! Du fuskade Justin! Du slängde dig över mig men den som egentligen nuddade sängen först var...” längre hann jag inte fortsätta innan jag kände något snudda vid mina läppar. Jag öppnade ögonen och det var då jag förstod vad som hände. Justins läppar mot mina var som om det var där de hörde hemma.

Tumblr_mgh9whx3ij1rijb05o1_500_large

Rysningar for genom hela min kropp och jag knep igen ögonen igen. Sekunden senare drog Justin ifrån. Nej, jag ville ha mer av det där.

”Vet du? Ibland pratar du för mycket Crewmate.” sade han och klättrade ner från mig och kröp till sin sida av sängen. “Kom, nu sover vi.” Han klappade på platsen bredvid sig. Jag visste inte hur jag tog mig dit, men snart låg jag med ryggen upptryckt mot Justins mage och ännu en gång var hans armar slingrade runt mig. Jag kunde inte förstå vad som precis hade hänt. Det kändes rätt men samtidigt så fel. Han mjuka läppar passade perfekt mot mina och det störde mig att jag ville ha mer för vi var ju bara vänner och jag ville att det skulle förbli så.


Nu MÅSTE ni kommentera. M-Å-S-T-E. Puss, E&L.


Kommentarer

Maya skriver:

OMFG!!! Jag vet inte vad jag ska säga... Jag har haft världens sämsta dag idag och verkligen hatat allt och alla. När jag såg att ni hade publicerat ett kapitel ändrades kvällen från hemsk till U-N-D-E-R-B-A-R. På eran ask sa ni att vi skulle älska kapitlet och det hade ni 100% rätt i. Älskar er extremt mycket!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:50:20 - URL: http://mayasundqvist.blogg.se


Emilia skriver:

OMG OMG OMG! Älskar eran novell!!! Bästaaaaaa

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:51:08 -


Kajsa skriver:

Sååååå bra!!! Jag älskar den verkligen!!! Längtar till nästa del!!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:52:40 -


Olivia skriver:

Stööört bra! Ååååh kan dom inte bli tillsammans already!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:57:59 -


Elvira culesker skriver:

OMG !!!! Jag fucking dör så grymma ni är
!!!! ÅHHHH FICK GÅSHUD ÖVER HELA KROPPEN! Fortsätt så tjejer, ni är guld värda !!!! <3<3

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:58:26 -


Evelina skriver:

Super bra! Jag verkligen älskade detta kapitlet!!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 22:59:01 -


Amina skriver:

OMG. Speechless. Skynda med nästa kapitel!!!!!!!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:00:42 -


Sandy skriver:

I dont care i love it!! ❤
Hihi!!
Men liksom döör tänk om jag var alex.. (Skulle leva bland moln då!)

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:03:27 -


Julia skriver:

Shit va grymt, shit, shit va grymt *shit va pin-melodi* ;) Nej, men seriöst. Ni är så himla bra! Handlingen är super, ni skriver så enormt bra och eran uppdatering skulle inte ens kunna vara bättre. Åh, längtar till nästa kapitel! Ha det bra, babes <3

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:04:05 - URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se


Sandra skriver:

GAAAAASH! MEEEEEERA!!!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:06:30 - URL: http://tofacethepast.devote.se


Ebba skriver:

OMG!!! They kissed!!!! Snälllla meeeeeeeeeeeer!!!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:13:59 -


Bellaaa skriver:

omg asså seriöst jag dör shiit vad grymma ni ärrr meer skynda <3

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:17:19 -


Wilma skriver:

ÄNTLIGEN! Åå vad jag väntat på detta...

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:18:57 - URL: http://wilmanilsson.blogspot.com


Amanda skriver:

O lord vad bra och spännande

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:23:38 -


Matilda skriver:

Omg, detta va så känslosamt, jag grät, skrattade, fik ont i magen, blev nervös och det va underbart kapitel!!! Älskar det! Hoppas det händer nått mellan Alex å Justin! Och det var bra att Scooter tog allt så bra! Puss

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:28:51 -


Becca skriver:

OMG, OMG, OMG! Kunde inte låta bli att hoppa av lycka lite grann där! Åh, Så sjukt bra!

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:28:57 -


Hanna Hoflin skriver:

GAAAH OMB *fangirlar*

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:29:19 - URL: http://iwnfy.blogg.se


Julia skriver:

OMB!!!! HELVETE VAD BRA!!!! LÄÄÄÄÄNGTAR SÅ OTROLIGT MKT T NÄSTA KAPITEL!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:34:06 -


Feliciadutra skriver:

OMG!!!!! HELT SJUKT!!!!!! Ni kan inte sluta sådär!!!!! Omg man vill ju bara läsa meeeeeer

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:46:04 -


Ebba skriver:

ONF SÅ HIMLA BRA!!! GAAAAAH! KYSS OMG, MER AV DE TACK? OMG. HON MÅSTE FÖRSTÅ ATT HON VILL HA MER AV HONOM NUU!! O-O

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:55:17 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Anonym skriver:

OMG JAG GRÅTER DU ÄR SÅ FUCKING BRA. JAG SVÄR DET SISTA FICK MIN MAGE ATT EXPODERA.asså seriöst? Hur FUCKING grymm är ni tjejer helt underbart. JAG ÄLSKAR NOVELLEN. Jag verkligen känner det. Jag får rysningar, magen håller på att explodera. Det känns som att man är Alex. Fyfan va underbart <3

Datum: 2013-05-22 - Tid: 23:58:54 -


Selma skriver:

OMGGGGGGGGGGGGGGGG MERAAAAAAAAAAAAAA SÅ JÄKLA BRA!!!!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 00:04:44 -


Sanna skriver:

Åå bäst kapitel!!
Äntligen så kysstes dem! Jag har väntat såå länge på det här!
Bästa kapitlet hittills!
Ni är ba bäst asså!
Det här gjorde min dag!<3

Datum: 2013-05-23 - Tid: 00:06:34 -


tova skriver:

OMG!! ÄNTLIGEN!!! Så jävla rätt!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 00:15:30 - URL: http://nattstad.se/tovalovgren


Anonym skriver:

OH MY GOD!!! HADE DEFINITIVT INTE FÖRVÄNTAT MIG DETTTA!!! ÅÅÅH JAG DÖÖÖR SÅ JÄVLA BRA. REDAN LÄST OM DET TYP TUSEN GÅNGER!!! ASSÅ NI DÖDAR MIG, NI KAN JU INTE SLUTA SÅ DÄR!!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 02:17:15 -


Frida❤ skriver:

As grymt!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 06:27:01 - URL: http://fridacarbin.blogg.se


Anonym skriver:

OMG älskade slutet! Snart måste de bli mer än vänner :)

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:10:49 -


L skriver:

GAAAAAAAHHHHHH JAG ÄLSKAR DET OCH DEM OCH ALLT

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:22:51 -


Emmyy<3 skriver:

Såååå sjukt bra!!<3

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:33:24 -


Liv skriver:

Hallå!,! dom måste bli ihop snart! men då kan hon inte vara en dansare till justin, allt skulle bli fail

Awesome kapitel!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:37:35 -


Hanna skriver:

OMG JAG DÖR VAD BRAAA!!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:41:45 -


Tilda skriver:

OMG! Suuuuper braaaaa!!!!!!!!!!! Längtar tills nästa del!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 07:44:04 -


Adina skriver:

Shiiet va braaaa! Mer nuuu :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 08:05:55 -


Johanna skriver:

Såååå jäkla bra!! :)

Datum: 2013-05-23 - Tid: 08:07:33 -


jbiebsstories skriver:

Sjukt bra kapitel ;) ! jätte bra

Datum: 2013-05-23 - Tid: 09:02:21 - URL: http://jbiebsstories.blogg.se


Jasmine skriver:

ni är BÄST!! Snälla skriv fort jag kan inte vänta!!❤🙈❤

Datum: 2013-05-23 - Tid: 09:16:42 -


. skriver:

OMG OMG GUD VAD BRA👍👍

Datum: 2013-05-23 - Tid: 10:22:02 -


Michelle skriver:

Jag älskar det!!!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 10:22:17 -


Emelie skriver:

Omg !!
Sjukt bra !! :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 11:05:37 -


Maddo <3 skriver:

Lika grymt som alltid!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 11:26:39 -


Linn skriver:

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer nu skit bra ♥♥♥

Datum: 2013-05-23 - Tid: 11:32:37 -


Catleya skriver:

Amazing som vanligt! älskar handlingen och karaktärerna!
fortsätt skriva som du gör!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 11:47:16 -


Linnea skriver:

Så sjukt bra! Finns inga ord som beskriver hur bra dehär va..älskar novellen!<3

Datum: 2013-05-23 - Tid: 13:24:53 -


Sara skriver:

Oh maaah gooosh !!!!! Sjukt bra :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 13:59:36 -


Sara skriver:

Oh maaah gooosh !!!!! Sjukt bra :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 13:59:45 -


Alva skriver:

Åh så braaa :D meera :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 14:04:50 -


miggg skriver:

Så jävla braaaaaaa meeeerr

Datum: 2013-05-23 - Tid: 14:35:37 -


Candy skriver:

Älskar detta kapitlet, vill bara höra mer och mer. Ni är riktigt duktiga på att skriva!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 15:16:56 -


Anonym skriver:

OMGGGGG ÄNTLIGEN!!! SATTE HJÄRTAT I HALSGROPPEN NÖR DOM KYSSTES JU HAHAH SÄ SJUKT BRA!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 15:17:37 -


Anonym skriver:

Ååååå såååå bra! För mig var kyssen helt oväntad och det var så bra skrivet! Detta är verkligen den bäääääääästa novellen som finns!!! <3 <3

Datum: 2013-05-23 - Tid: 15:19:02 -


Ellen skriver:

JÄTTEBRA KAPITEL :D Längtar jättemycket till nästa ;)
Kram <3

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:02:26 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


amelia skriver:

omb mitt favo kapitel!!!!!!! hittills i alla fall ;)

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:22:52 -


Sandra Eriksson skriver:

superbra!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:38:49 - URL: http://sandraerikssons.blogg.se/


Anonym skriver:

omg!!! såå bäst!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:40:20 -


Anonym skriver:

OMG!!!! Snälla jag är liiite pervers nu men DOM MÅSTE HA SEX!!!!!!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:49:43 -


Celebnovell skriver:

Har längtat efter en kyss! :P
Så himla bra!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 16:53:35 - URL: http://celebnovell.blogg.se


emma skriver:

asså ni ska ha sjukt med cred för att ni uppdaterar i stort sett varje dag! det är en sak som jag älskar med novellbloggar men det är tyvärr inte många som gör det så det är verkligen en sak jag älskar med den här bloggen!:D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 17:42:52 -


Therese skriver:

Vad gullig Scooter var! O Justin oxå! Längtar tills de/ om de blir tillsammans. Vad roligt det kommer att bli då! :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 18:40:38 -


Sasha skriver:

Oh-My-Bieber!!! DOm PUSSADEEEEEEES!!!!!!!!!!!!! hihihihhiihihhihihihihihihihihihi fanigirlar hääääär! Grymt kapitel som vanligt och awesome uppdatering, hur lyckas ni? ;) ♥

Datum: 2013-05-23 - Tid: 18:47:44 -


Josefin skriver:

så gulligt av honom c: längtar tills nästa

Datum: 2013-05-23 - Tid: 19:03:54 -


Tilde skriver:

SJUUUUUUUUUKT BRARRARARA

Datum: 2013-05-23 - Tid: 19:32:19 - URL: http://fames.se/tildemattsson


Matilda skriver:

Så himla bra :)

Datum: 2013-05-23 - Tid: 19:58:00 -


Ellen skriver:

Åååååhhh herregud vad fucking bra!! Finner inga ord alls! Gör inte så mot osssss Gud asså!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 19:59:09 -


Frida skriver:

OMG! detta kapitel var precis det jag väntade på HAHAH

Datum: 2013-05-23 - Tid: 20:26:42 -


Mathilda skriver:

JAA äntligen pussades dom!! åh nu längtar jag till nästa kapitel!! xx

Datum: 2013-05-23 - Tid: 20:27:29 -


Linnea skriver:

WOW!! Dom två skulle passa som ett underbart par! Älskar novellen så jävla mycket!!! :D

Datum: 2013-05-23 - Tid: 20:34:34 -


Anonym skriver:

Omg äntligen en kyss!! Asså jag älskar Justin i denna novellen, hur han liksom bryr sig då det verkligen behövs och hur han kan skoja till det och vara lite dirty då och då! Helt perfekt! love it!
Grymt bra kapitel oxå!

Datum: 2013-05-23 - Tid: 21:39:50 -


emma ä. :3 skriver:

bästa hittills! 8O<3

Datum: 2013-05-24 - Tid: 16:55:03 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback