Love Me Like You Do - 21

”Sååååå… Det där med Selena var ju pinsamt.” Jag såg ner på Alex och försökte låta bli att skratta. Hennes ansiktsuttryck var seriöst men ögonen såg ut att brista ut i skratt i vilken sekund som helst. Och jag hade rätt. Sekunden senare började hon skratta och jag följde hennes exempel.

”Du skulle sett din min när jag kramade om dem! Prislös!” Jag skrattade ännu mer och stannade vid övergångsstället för att se mig om. Alex gick baklänges framför mig och jag blickade en bil några meter fram komma körandes i full fart mot henne.

”Alex!” skrek jag och ljudet av bilens tvärbromsning fyllde mina öron.

 
 
 
Jorden skakade under mina ben. Mina ögonlock förblev stängda. Röda prickar flimrade till i det mörka under ögonlocken. Två armar slingrades runt min mage och drog mig till sig. Förmodligen Justins. Ett tjut fyllde mina ögon och sekunden efter låg jag ned på den varma asfalten. 
”Mår hon bra?” frågade en mörk stämma. Rösten kändes så långt bort, men ändå så nära. Min hand var kladdig av glassen som hade ramlat ur min hand.
”Alex? Hör du mig?” frågade Justin mjukt. Försiktigt öppnade jag ena ögat för att kunna se hans ansikte. Oron speglade av sig i ögonen på honom.
”Allt är finfint.” försäkrade jag allihopa som stod samlade omkring mig och visade tummen upp. Lättade suckar brast ut i kör. 
En gammal dam mumlade ett ”Tack gode Gud” innan hon gick sin väg. Justin höll fram sin hand för att hjälpa mig upp på fötter igen.
”Du skrämde livet ur mig Alexandra Smith!” utbrast han tillsammans med en fräsning. Han lät som en katt som hade trampat i en vattenpöl, ungefär. Det var ett ganska roligt läte. Så roligt, att jag faktiskt brast ut i skratt. En rynka uppenbarade sig mellan ögonbrynen på Justin. 
”Lägg av. Det är inte roligt.” klagade han och drog ögonbrynen ännu närmre varandra så att rynkans storlek ökade. Jag borstade av gruset från min rumpa och lyfte upp Forever 21 påsen från marken. 
”Kom så går vi.” tyckte jag och började gå utan att vänta in Justin. När jag kommit över till andra sidan av gatan började han småjogga efter mig. Frustrerat stampade jag foten i marken med blicken på en myra som yrade omkring vid mina fötter. Så snart Justin stod vid min sida så började jag gå igen. I ögonvrån kunde jag se hur paparazzis kämpade med att få en bra bild på oss. Det var i princip omöjligt att slippa paparazzis när man hängde med Justin Bieber. Jag hade trott att en drös med skrikande tjejer också skulle vara på köpet så att säga, men hade tydligen misstagit mig.
”Vart är alla fans?” frågade jag efter ett tag. Justin sneglade halv leendes mot mig.
”Vadå? Saknar du dem eller?” leendet växte till ett flin. Jag besvarade hans leende medan jag skakade på huvudet. 
”Nej, det är skönt att ha lite ensamtid med dig. Men det är lite kusligt tomt.” antydde jag och knuffade till honom med armbågen.
”Verkligen? Gillar du, Alex Smith, att umgås med mig, Justin Bieber, och min sexiga rumpa?” frågade Justin dramatiskt, utan att ägna så mycket som en tanke på min följdfråga. 
Jag skrattade till, ”kanske det kanske.” svarade jag och nöp honom på rumpan, precis som när han hade hämtat mig på flygplatsen. Nu kändes det dock inte lika genant som då.
”Jag visste att du inte kunde motstå det!” utbrast han och blinkade åt mitt håll. 
”Du får aldrig ett erkännande ur min mun. Mina läppar är förseglade.” protesterade jag med händerna på varsin sida om mitt huvud.
”Det behövs inte. Bekräftelsen syns i ögonen på dig babe.” svarade han självsäkert medan han drog upp sina byxor en aning. Han hade rätt, och mina argument var slut så jag skakade bara på huvudet. 
 
 
Jag ställde noggrant upp mina skor på skohyllan i hallen. Justin stod fortfarande i trapphuset när jag rätade på mig igen. Förvånat kollade jag in i hans gudomligt vackra ögon, ”Följer du inte med in?”
”Nej. Jag måste åka förbi studion, Scooter ville snacka med mig och så har jag en massa saker att göra hemma. Twist kommer förbi senare också. Ledsen.. Men det har varit en trevlig dag iallafall - bortsett från det där med att du nästan dog.” skrattade han fram. Jag släppte ut mitt långa hår ut doughnuten. ”Jag håller med. Jag borde ändå åka och handla lite om ett tag, och det kan ju bli lite awkward vid vissa tillfällen om du skulle hänga med..”
Justin flinade stort. ”Awkward? Pfft, jag älskar intima grejer.” svarade han pervigt. Såpass pervigt att han förtjänade ett slag på armen.
”Euw, Justin!” tjöt jag gällt. Han skrattade bara. 
”Men vi hörs. Vi åker ju överimorgon, så glöm inte bort att sova lite.” manade han mig strängt. Jag hade förstått att Justin hade som plikt att hålla sina dansare i form, men varför han var så sträng förstod jag inte. Det kanske bara var teater mot mig. Förmodligen. 
”Nej då. Min säng och jag har ett intimt förhållande. Ingen förstår oss. Bara av att få känna hans beröring så somnar jag, det är magiskt.” suckade jag ut med blicken upp i taket. 
”Du sa att du var singel.” konstaterade Justin misstänksamt. 
”Jag ljög.”
”Jag umgås inte med lögnare, så jag måste gå nu. So long sucker.” avslutade Justin vårat samtal och försvann snabbt ned för trappan. Jag slog besviket igen dörren, men beslutade att stanna i hallen. Misstankarna om att han skulle komma tillbaka var stora. Och som jag hade misstänkt så knackade det på dörren tio sekunder senare. 
 Jag slog upp dörren och mötte en andfådd Justin. ”Kom hit med dig.”
Jag tog ett steg mot honom och befann mig snart i hans varma omfamning. Jag drog in hans ljuvliga doft genom näsan. Jag kunde nästan höra honom göra detsamma. 
”Nej nu måste jag gå. Hej med dig.” hälsade han för andra gången och gick sedan mot hissen istället för att ta sig ned via trapporna. Hans dåliga kondition var en chock för mig. Jag menar, han dansar dagligen och rör på sig hela tiden. Men vem som helst blev väll andfådd över att springa upp och ned för en massa trappor på mindre än tjugo sekunder. 
Jag stängde återigen dörren och banade in i köket där jag plockade fram ett block, samt en bläck penna. Eftersom jag slängt nästan allt jag ägde och hade en del pengar efter att ha sålt knäckebrödspaketet så skrev jag ned allt mellan dyra märkes schampon och choklad till mina mörkaste dagar. 
 När listan var full så packade jag ned nödvändigheter så som plånbok, tuggummi, bilnycklar, vattenflaska och hemnycklar i min handväska innan jag lämnade lägenheten. Väl nere på parkeringen så möttes jag av en drös paparazzis. Alla skrek en massa frågor medan dem knäppte med sina stora kameror. Jag var tvungen att hålla mig för ögonen för att inte bli blind av blixtarna. Frågorna var bisarra, mest om Justin och mig. Om vi var ihop, om jag var gravid och andra påhittade saker. Men dem gjorde väl allt för att få tak över huvudet och mat på bordet. Jag låste upp bilen när jag var fem meter ifrån den och sprang sista biten för att slippa de resterande frågorna journalisterna hade. 
 Bilen var varm av solen som hade stått högt upp på himlen dagen lång. Så pass varm att jag ville veva ned ett fönster, men det gick inte just på grund av alla galna paparazzis. Försiktigt, för att inte köra på någon, körde jag ut från parkeringen och ökade snabbt farten så snart allt folk var långt borta från bilen. När jag kommit så långt som till motorvägen ringde jag Justin. Signalerna tjöt högt i örat på mig innan det pep till riktigt högt och telefonsvararen gick igång. 
”Zup? Du har kommit till Justin, och eftersom du lyssnar på detta kan jag tyvärr inte svara just nu. Antingen har jag konsert eller klämmer på någons sexiga ass. Lämna det du ville efter pipet, swaggy.”
Det pep till och jag började tala. ”Justin, jag skulle uppskatta om du ringde mig nuuuuu, på en gång. Och din telefonsvarare... Seriöst? När bytte du till det? Anyway, ring mig! Puuuuusss!” 
Jag lade ifrån mig mobilen på sätet bredvid och tänkte en stund på om mitt lilla ”puss” hade passat in. Efter en stunds tänkande beslutade jag mig för att skita i att oroa mig över sådant när det gällde Justin. Han var trotsallt en nära vän så det var ju bara naturligt.
 När walmart uppenbarades lite längre fram, svängde jag av och gasade en aning extra sista biten i hopp om att ingen polis befann sig ute på vägarna ikväll. Det visade sig att turen var på min sida, så jag kunde lugnt parkera och kliva ur bilen utan någon panik. Trodde jag. Sekunden efter jag stigit ur bilen skrek en gäll röst mitt namn och flera flickor kom springandes mot mig. Det var svårt att antyda antalet, men jag skulle gissa på att dem var ett tjugotal.
”Får jag ta en bild med dig?” ”Är du och Justin kära?” ”Är du kompis med Selena Gomez? Är hon snäll?” ”Ska du med på Believetour?” ”Du är så vacker!!!”
Orden som strömmade ur deras munnar var många - och snabba. Det var ett under att jag hann snappa upp allt. 
”Öööh... Jag är inte ihop med Justin. Jag är bara en vän och dansare till honom!” försäkrade jag alla och log brett. Ett flertal av tjejerna brast då ut i tårar. Varför visste jag inte. 
”Får vi ta en bild med dig?” ropade en lång, brasiliansk tjej med långt vågigt hår, som stod längre bak i folkmassan. Eftersom jag stod upptryck mot min bil skulle det vara svårt att ta en bild med någon överhuvudtaget, men jag nickade.
”Alla som vill får självklart det.” och i samma stund som dem orden lämnade min mun radade alla tjejer upp sig på ett led framför mig. Chocken över att dem ville ta kort med mig var stor. Jag var överväldigad. Men glad på samma stund. En liten tjej kom fram till mig och räckte över sin mobil till sin kompis som skulle fota oss. Jag log stort med armen runt tjejens midja i flera timmar kändes det som. Till slut räckte äntligen kompisen tillbaka mobilen och kön fortsatte framåt. 
 
Med alla bilder tagna kunde jag äntligen ta mig in på walmart för att sätta igång med min shopping. Jag tryckte in ett mynt i kundvagnen och gick med full fart mot hygien avdelningen som var det första man såg när man kom in. Jag lade ned två av mina favoritschampon och balsam, samt ny tvål och deo innan jag fortsatte mot klädavdelningen. Jag gick snabbt förbi, försökte att inte slänga så mycket som en blick på deras nyinkomna klädesplagg men för en klädesnarkoman som jag var det svårt. Det tog en bråkdels sekund innan jag vände riktning på vagnen och körde tillbaka mot kläderna istället. 
 Jag fyllde vagnen med fina tröjor i olika modeller och färger. Till min lycka fann jag även ett par slappa hängslebyxor som jag, utan att tveka, slängde ned i kundvagnen. Därefter gick jag beslutsamt därifrån för att lägga pengarna det jag kommit för - mat. Jag öste ned ett tiotal paket nudlar med tanke på att deras utgångsdatum var år från nu. 
När vagnen var fylld med matvaror, kläder och lite coola smycken jag unnat mig så tog jag fart mot kassorna. Kassörskan var runt tjugo-års åldern och kollade storögt på mig medan hon skannade av varorna. Jag fingrade med mitt bankomatkort i väntan på att hon skulle hänvisa mig till att trycka ned kortet i automaten. Men istället för att yttra så mycket som ett ord till mig fortsatte hon bara stirra med sina stora, blå ögon. Hon var säkert en Belieber eller något och kände antagligen igen mig från tidningarna. Jag tryckte självmant ned kortet i hållaren och betalade innan jag gick mot mina varor för att börja packa ned dem. 
När jag kom ut på parkeringen igen hade det börjar mörkna. Alla fans hade försvunnit som tur var och samma sak gällde paparazzina. Jag lyfte in påsarna i bagageutrymmet till bilen och gick sedan och lämnade kundvagnen bland dem andra. I fönstret kunde jag se kassörskan jag betalat hos viska något till sin medarbetare medan deras blickar låg på mig. Det skrämde mig en aning. Antingen sade man något eller så var man diskret över det. Man stirrade inte bara, det var det ohövligaste man kunde göra. Utan att tänka mer på det slog jag mig ned bakom ratten och körde ut på motorvägen igen, i kurs mot mitt hem. Tystnaden i bilen var obehaglig, så jag satte igång radion. Komiskt nog spelade dem As Long As You Love Me. Ett leende spreds på mina läppar och jag började falskt sjunga med. 
”As long as you love me, I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold.. As long as you lalalalalalalalalalalalala-love meeeeee!” 
Jag sjöng med till låtens slut och skrattade sedan åt mina dumheter. Låten var bra, men min röst var knappast lika bra. Jag lät radion stå på med tanke på att det var några kilometer kvar tills jag var hemma. En kvinnlig röst började tala. 
”Ni lyssnade just på Justin Biebers hit, As Long As You Love Me! Det är en av Biebers hetaste nyheter men en annan nyhet är även Alexandra Smith. Biebers nya tjej eller dansare som han antyder? Vad tror du Lenny?”
Jag satte nästan min egna tunga i halsen. Jag och Justin? Ihop? Jag höjde med skakig hand volymen. 
”Han umgås alldeles för mycket med denne Alex för att hon bara ska vara en dansare. Jag menar, Bieber övernattade hos henne inatt och hämtade henne från LAX igår natt. Är det sådant man gör med sina dansare nu för tiden?” konstaterade kvinnans partner, som tydligen hette Lenny. 
”Det kallas vänskap era idioter!” skrek jag åt radion. Jag hatade hur alla som jobbade med media alltid drog förhastade slutsatser. Jag trodde människor var för smarta för att göra sådant. Jag svängde av mot mitt hus och parkerade snabbt för att inte köra av vägen av ilska. 
”Vi har en person här på linjen, en källa, som kan berätta ett och annat om Alex' och Justins relation.” berättade den kvinnliga radioprataren. Jag spände mina knytnävar såpass hårt att mina rödmålade naglar trängde sig igenom huden. Spänt satt jag och stirrade på radion i väntan på att få reda på vem som skulle ”berätta ett och annat om min och Justins relation.” Jag bet mig hårt i läppen och knep ihop ögonen när det knastrade till i radion och en otydlig röst fyllde mina öron

Kommentera /Liv

Kommentarer

Becca skriver:

Så bra, som alltid! Längtar redan till nästa! Fortsätt så! <3

Datum: 2013-05-11 - Tid: 13:34:42 -


Anonym skriver:

Gaaah du gör mig galen, vrf sluta när det kommer något spännande??:O haha anyway så är jag kär i din novell haha typ.;)

Datum: 2013-05-11 - Tid: 13:34:56 -


Bella skriver:

Gashhhh! Vad bra det är!! Asså afvkeörkfn omg! Mera :D

Datum: 2013-05-11 - Tid: 13:40:41 -


Lisa skriver:

Åh ett till idag snällaaaaaa :D

Datum: 2013-05-11 - Tid: 13:54:12 -


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :)
Kram <3

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:12:45 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Adina skriver:

Meeer snälla! Man blir ju beroende typ :')

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:16:16 -


Victoria skriver:

Spännande! Undra vem som är källan? :)

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:22:12 -


Maya skriver:

Jag bara älskar alla skämt om Justins sexiga rumpa, det får mig alltid att skratta högt här hemma. Idag kom mamma in och frågade vad jag skrattade åt, awkward. Jag vill bara ha mer nu! Älskar eran novell xx

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:22:45 -


emma (: skriver:

Asså herre... 0.0 i love it!! x.x <3

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:38:17 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 14:44:40 -


Emelie skriver:

Jätte bra! :)

Datum: 2013-05-11 - Tid: 15:16:22 -


Ebba skriver:

OMG!!! ETT TILL NUUUUUUUUUU!!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 15:48:05 -


Anonym skriver:

Älskar justin och alexandras relation!! Ååååh

Datum: 2013-05-11 - Tid: 16:09:24 -


Tilde skriver:

Jag håller med alla andra sjuuuuukt bra! Längtar som f*n till nästa

Datum: 2013-05-11 - Tid: 17:19:42 - URL: http://fames.se/tildemattsson


Anonym skriver:

helt PERFEKT, din novell är den bästa som finns!
LÄNGTAR redan till nästa kapitel!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 17:19:44 -


Kajsa skriver:

Jag älskar det längtar redan till nästa del!! Men en fråga tjejen som är på headern och på andra bilder vem är det?

Datum: 2013-05-11 - Tid: 17:28:58 -


Sasha skriver:

Asså gud jag dör seriöst i ansiktet jag typ fangirlar över novellen!!!! Gaaaaah!!!! ÄLSKADE KAPILET!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 21:01:50 -


JBIEBZNOVELL skriver:

Hej, är du sugen på att göra ett länkbyte med oss? :)

Datum: 2013-05-11 - Tid: 21:05:58 - URL: http://jbiebznovell.blogg.se


kelly skriver:

Meera!!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 21:07:38 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!!!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 22:25:54 -


Felicia skriver:

Åh har sträckläst hela novellen idag och kan inte vänta tills nästa kapitel! Såååååå braaaaaaa!:D xx

Datum: 2013-05-11 - Tid: 22:36:40 -


Adriana skriver:

Är typ betoende av din novell! Så jäkla bra! Går typ in 203837727849404092 gånger per dag för att kolla om du lagt upp något'!!!!!!

Datum: 2013-05-11 - Tid: 23:24:38 -


Josefin skriver:

ååh, kom igen skriv nu snälla :)

Datum: 2013-05-12 - Tid: 08:52:02 -


Emmyy<3 skriver:

Sjukt bra som vanligt!! <3

Datum: 2013-05-12 - Tid: 09:05:55 -


Alva skriver:

Jättebraa :D meer

Datum: 2013-05-12 - Tid: 10:02:38 -


Fanny skriver:

Såååååå himla bra :) Meeeeeeeeeeeer :D

Datum: 2013-05-12 - Tid: 11:16:44 -


Michelle skriver:

Jag älskar det och Justin telefon svarare hahaha jag dör bästa meddelandet någonsin XD

Datum: 2013-05-12 - Tid: 17:33:56 -


Emma<3 skriver:

Omg tror att det är selena!! Btw bästa novellen ever!!!!!

Datum: 2013-05-12 - Tid: 21:52:07 -


Celebnovell skriver:

Åhh... lika bra som vanligt! :)♥

Datum: 2013-05-13 - Tid: 17:42:57 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Julia skriver:

Något jag älskar med storyn är hur naturligt deras relation hela tiden sakta men säkert utvecklas. De lär känna varandra, liksom verkligen, och båda två känns så äkta som karaktärer och så äkta mot varandra, utan att de liksom avslöjar allt som har med dem och göra, alla deras bästa och sämsta sidor och det värsta de varit med om och allt sånt som det så ofta blir i noveller, (hrm, min egen).

Dem är så söta mot varandra, så himla lättsamma och gulliga och snälla och det känns nästan konstigt att läsa, så sällan man faktiskt läser det. Ni har verkligen byggt upp verkliga liv runt dem, vilket är jättecoolt. Alex verkar inte fatta att Justins små gester och hur mycket han bryr sig om henne, vilket också bara är gulligt och om jag var Alex skulle jag typ kunna dö av lycka bara för att få umgås med Justin, så underbar han är mot henne.
Nu vill jag verkligen verkligen veta vad för tönt som tror att han eller hon faktiskt vet något om Justin.
Ni är bäst, pussar och kramar och vi hörs på kik eller facebook!

Datum: 2014-05-12 - Tid: 23:09:00 - URL: http://bieb.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback