Love Me Like You Do - 6

Tumblr_mdpsm1ygz01qfmzazo2_500_large
 Jag var framme snabbare än vanligt. Fast dock hade jag ju kört snabbare än jag brukar. Min hjärna var inte i sitt vanliga skick. Jag var frustrerad för jag visste vad som väntade mig och jag kunde inte koncentrera mig riktigt. Jag satt tyst i bilen i någon minut när jag kom fram. Jag fiskade upp min mobil och kollade min instagram. Varje sekund strömmade det in likes och kommentarer på den senaste bilden jag och Fredo lagt upp. Vi hade tagit den inne på toaletterna i klubben och jag hade skrivit ”fjortis toa bild”. Det kanske inte var så smart av mig eftersom jag nu insåg att många hade blivit sura. Så jag tog bort den utan tvekan innan jag samlade mod och gick ut ur bilen och mot ytterdörren. Men jag behövde inte ens knacka. Selena väntade redan på mig. Detta skulle inte sluta bra.

     Selena hade släppt in mig och vi gick i tystnad mot vardagsrummet. Jag slog mig ner i soffan och satte mig tillrätta. Detta skulle nog pågå ett tag. Selena tog upp sin dator från soffbordet och vände den mot mig.

      ”Hur förklarar du detta?” spottade hon och såg argsint på mig. Jag fäste blicken vid datorn och såg en bild på när jag och Alex kramades för bara en stund sen. Fan. Hur jävla snabba var dessa paparazzis? Kan man inte få lite lugn och ro nu för tiden. Vad ska jag säga? Jo, jag bara ville krama henne. Vi har ju känt varandra i vadå, 3 dagar? Ohja Selena skulle ju bli jätteglad. Varför hade jag ens kramat Alex då? Jag borde väl haft en orsak.

”Jag väntar Justin.” sa Selena och avbröt mina tankar efter ett tag, nu ännu surare.

     ”Ehm…” Jag tänkte efter. Just det! ”Alex är en dansare, hon ska dansa med oss på den kommande turnén. Det var därför jag kramade henne. Först ville hon inte följa med, men sen ändrade hon sig. Så jag kramade henne för att jag var glad för hennes skull.”

”Ska hon dansa med dig? Det gjorde inte saken precis lättare Justin! Jag kan inte ha dig omgiven av tjejer hela tiden. Jag vet hur du är...” hon ställde sig upp och kastade med armarna i frustation. Hon såg på mig. Man kunde tro att det stod ilska skrivet i pannan på henne. Om detta var en tecknad film var det nu röken sprutade ur öronen. Jag tog ett djupt andetag, försökte lugna ner mig så jag inte sa någonting jag senare skulle ångra.

     ”Vad menar du med det? Att du inte litar på mig? Är de det du menar? Förtroendet vi byggt upp under alla dessa år. Vart är det? Visst jag vet att jag kan vara lite flörtig bland tjejer, men du vet mycket väl att jag aldrig skulle kunna göra något sådant mot dig. Det är verkligen inte sån jag är. Så du får helt enkelt lita på mig.” jag märkte att jag också hade ställt mig upp och vi båda stod mitt emot varandra i försvarsposition som om vi skulle slåss. Jag såg på Selena vars blick lättade en aning och hon såg nu på mig med sorgsna ögon. Hon blinkade några gånger och en tåg rann ner för hennes rosenröda kinder. Jag gick fram till henne och virade mina armar om hennes midja.

 ”Du måste lita på mig baby.” orden kom ut som en viskning mot hennes panna. Hon såg på mig och nickade. ”Okej?” frågade jag.

”Okej.” sa hon och pressade sina läppar mot min hals.

 

 

     Jag såg på klockan på nattduksbordet, 03.19AM och såg sedan på Selena för att försäkra mig om att hon sov innan jag kravlade mig ur sängen och drog på mig mina skor. Vi hade lagt oss i sängen för att mysa och Sel hade somnat. Jag hade gärna sovit över men jag har ju en dejt med min mamma som började klockan åtta imorgon. Eller… idag? Eftersom klockan var över tolv räknas det som idag. Eller? Jag skrattade tyst åt mina tankar innan jag gick över till skrivbordet Selena hade i sitt sovrum. Ljuset som lös från lampan i hallen skymtade genom dörren som stod på glänt som i sin tur gjorde det möjligt för mig att leta upp ett pappersark och en penna. Jag skrev med min finaste handstil:

 

Hej min solstråle.

Jag har en dejt med min mamma kl 8 på morgonen

så jag gick hem för att få lite sömn. Jag ringer dig imorgon.

Jag älskar dig.

 – Din Justin

 

 

Jag gick ner för trapporna och ut genom dörren. När jag stängde den efter mig dubbelkollade jag så den verkligen var låst innan jag joggade över till min bil. Jag låste upp och satte mig ner i sätet innan jag körde ut från Selenas uppfart och accelererade ner för gatan.

     Varför var jag inte glad över att vi rett ut detta? Jag hade en konstig känsla jag inte haft tidigare men jag kunde inte sätta ord på vad det var jag kände. Det jag vet är att jag egentligen inte bryr mig om Selena och jag är osams eller inte. Jag avbröt mina tankar för att kolla ner på hastighetsmätaren för att sedan se att jag körde i 150km/h. Jag lättade trycket på gasen så mätare föll ner till 100km/h, jag ville inte hamna i konflikt med polisen ikväll. Jag behövde inte det just nu.

     När jag kom hem slängde jag mina nycklar på byrån i hallen innan jag joggade upp för trapporna och in i mitt sovrum. Jag klädde snabbt av mig mina kläder och slängde dem i tvättkorgen i badrummet. Duschen såg rätt inbjudande ut men den fick vänta till imorgon. Jag ställde klockan på 07.00 innan jag slängde mig ner på min stora säng. Jag föll i djup sömn så fort jag kände de silkeslena lakanen mot min bara bröstkorg.

 

 

Det varma vattnet rann ner för min solbruna kropp. Åh vad skönt detta var. Jag ångrade duschen jag tagit i morse eftersom jag ändå hade haft ett zumba pass alldeles nyss med min mamma. Herre Gud. Mina höfter var inte alls gjorda för mjuka salsarörelser. Det var absolut omöjligt och jag såg bara ut som ett fån när jag gjorde det. Men mamma, hon hade varit jätte duktig. Åh min mamma. Jag saknar henne så mycket. Det var skönt att få träffa henne igen. Bara jag och hon. Inte massa annat folk i vår omgivning. Bara vi två. Precis som förr. Detta Alex hade planerat för oss var otroligt.

     Jag skruvade av vattnet innan jag klev ut tur duschen och virade en handduk om mina höfter. Jag sträckte mig efter min telefon och skickade snabbt iväg ett sms till Alex.

 

Till Alex:

”Tack för detta Alex. Jag vet inte vad du har planerat men jag behöver verkligen detta. TACK! – JB”

 

Jag drog på mig mina boxers innan jag snabbt fönade mitt hår. När jag var klar klev jag in i min OnePiece och satte min snapback på huvudet. Jag drog på mig mina supras samtidig som jag slank ut ur duschrummet. Jag satte mig vid receptionen och väntade på mamma när min telefon gav ifrån sig ett ljud.

 

Från Alex:

”Det var det minsta jag kunde göra för de du gjorde för mig igår crewmate (om det ens finns ett ord som heter så LOL). Hoppas ni har kul tillsammans. Hälsa Pattie! –A”

 

Jag log för mig själv innan jag snabbt lät mina fingrar glida över skärmen och tryckte sedan på skicka.

 

Till Alex:

”Crewmate, I like it. Haha. Hon duschar för tillfället men hon hälsar nog tillbaka! Vi hös sen! –J”

 

 

     ”Jag måste verkligen se till att bjuda Alex på middag. Detta är under- Åhhh…”

”Mamma jag förstår att massagen är skön men du behöver inte stöna så högt” skrattade jag och såg ned i golvet där jag låg på massage sängen. ”Ja jag tycker verkligen du borde träffa Alex! Hon är så snäll och trevlig. Nämnde jag att hon ska med på turnén och dansa?”

”Ja Justin du har sagt det ett antal gånger nu.” sa hon med halvt dryg röst. ”Du verkar verkligen gilla henne.” Det sista hon sa var mer menat som ett påstående än en fråga. Men ändå kände jag behovet av att svara henne och bekräfta det.

”Ja det gör jag. Hon är verkligen snäll och omtänksam” jag log när jag tänkte på Alex. Jag kunde inte fatta att hon hade fixat allt detta när vi knappt har känt varandra i en vecka. Jag visste att jag inte borde lita på folk hur som helst. Men det var annorlunda med Alex. Det vrr som att det vore en självklarhet att jag kan lita på henne. Hon kändes äkta. En bra vän helt enkelt.

     ”Justin!” snäste mamma och väckte mig ur mina tankar. Jag kollade upp och såg på henne. Hon hade satt sig upp på sängkanten med en handduk om sin kropp. ”Vi är klara här, gå och tvätta av dig oljan nu så vi kan åka vidare och få lite mat i oss. Jag är döhungrig.”

Jag nickade och hoppade upp för att kunna gå in i omklädningsrummet och skölja av oljan och få lite kläder på mig.

 

 

Min telefon vibrerade i fickan för fjärde gången nu och jag började tappa tålamodet. Jag ville se vem det var men jag visste att mamma hatade när jag satt med telefonen vid matbordet. Det vibrerade till igen och jag klarade inte av det mer.

”Mamma förlåt, men jag måste verkligen se vem det är som stör mig.” jag drog upp mobilen och hon skrattade bara. Jag drog fingret över skärmen och klickade mig in på meddelande. Fem meddelande från ingen mindre än Selena.

 

”Hej baby, tänkte att vi kunde umgås ikväll. Jag är på inspelningen fram till kl 9. Men efter det kanske? Love – Sel”

 

”Fast nej, kanske håller över lite. De va strul med rollerna. Är du fortfarande ledig?”

 

”Justin varför svarar du inte mig? Är du kanske och umgås med din nya vän Alex? Jag är din flickvän för Guds skull Justin svara mig.”

 

”Rättning. Med din nya FLICKVÄN ALEX.”

 

”Det är slut Justin.”

 

 

     Jag läste det om och om igen. Det är slut Justin. Hur kan hon göra slut bara sådär över ett sms? Efter två år tillsammans? Jag var med min mamma. Hon vet att min mamma inte gillar att man sitter med mobilen när man egentligen borde umgås och ta vara på tiden man har tillsammans. Hon visste att det inte var något mellan mig och Alex. Vi var bara vänner. Hon vet allt det men ändå gör hon så. Jag kunde inte få fram ett ord. Jag ville bara slå till något just nu.

     ”Selena. Måste. Ringa. Snabbt” sa jag till mamma innan jag gick ifrån bordet och gick in på herrarnas. Jag ställde mig i ett hörn där ingen skulle lägga märket till mig och ringde upp Selena. Några signaler gick och sedan svarade hon. Men hon sa ingenting. Så jag antog att jag fick börja.

     ”Selena, jag är med min mamma för Guds skull. Vad är det med dig? Du vet hur mamma är när man är med henne. Hon vill inte att man sitter med mobilen hela tiden. Och du vet mycket väl att det inte är något mellan mig och Alex så håll henne utanför detta. Och vadå slut? Efter två år gör du slut bara sådär genom ett sms? Efter allt vi kämpat oss igenom? Jag fattar inte.” De sista orden kom ut som en viskning. Mina andetag var snabba och jämna. Jag var så ledsen och besviken att jag hade rabblat upp allt utan att ens andas. Och hon stod bara tyst där i andra änden och sa ingenting. Hur kan hon vara så känslokall angående detta?

”Två år Selena, jag först…”

”Justin! Chilla. Jag skojade jag gör inte slut. Jag ville bara få din uppmärksamhet på något sätt. Du svarade ju inte på mina sms!” avbröt hon mig snabbt. Orden kom så snabbt att jag nästan vacklade till där jag stod.

”Va? Är du seriös Selena? Är du fem eller? Sånt där gör man inte. Jag ska ju att jag skulle vara med mamma idag. Du vet hur hon är. Detta var helt onödigt gjort av dig. Du orsakade mig en hjärtklappning.” Jag hörde hur hon suckade för att sedan kunna dra ett djupt andetag.

”Jag älskar dig baby, förlåt. Men jag ville bara få din uppmärksamhet. Det var inte meningen jag borde ha vetat bättre.” jag hörde hur ledsen hon faktiskt var när hon uttalade orden. Men man gör inte så. Fan vad jag var sur på henne alltså. Men jag spelade med, jag ville inte låta henne förstöra min dag med mamma vilket hon skulle om jag hade sagt emot.

”Det är lugnt gumman, men tänk dig för nästa gång för sen finns det ingen återvändo. Jag måste gå nu. Men vi hörs sen okej?” bad jag henne lugnt, även fast ilskan bubblade inom mig.

”Förlåt. Älskar dig.”

”Och jag dig.” svarade jag och lade på. Jag lutade min panna mot väggen och samlade mig. Det sista jag sa. Att jag älskade henne. Stämmde det egentligen? Jag visste inte vad jag kände längre. Hur kunde hon göra något sådant mot mig? Jag skakade av mig tankarna och gick för att skölja av ansiktet med kallt vatten. Jag tänkte inte låta detta förstöra min dag med min mamma.

     ”Är allt som det ska gubben?” mamma reste sig upp ur stolen och kramade om mig så fort jag kommit tillbaka till vårat bord.

”Jadå, inget du behöver oroa dig för mamma.  Jag vill bara spendera denna dagen med dig, jag har saknat dig så mycket.” medan jag yttrade orden kramade jag henne hårdare, om det ens vore möjligt.

”Jag sakar dig med, men jag vill helst inte dö av dina kramar.” jag log och släppte taget om henne.

”Förlåt, jag kan inte hjälpa att jag är så biffig” sa jag med ett lekfullt leende och placerade pussar på mina biceps. Hon skrattade och slog till mig på armen.

”Du är så barnslig, Justin. Kom nu går vi. Jag är nyfiken på vart vi ska här näst.” Jag skrattade bara och gick med henne ut ur restaurangen och vidare till bilen.

 

Jag satt i bilen med ett stort leende på läpparna och försökte ta in vad jag precis hade fått göra. Det var så coolt. Jag kunde fortfarande inte förstå det. Jag hade hållit i en riktig pistol och få öva på att skjuta. Känslan när man avfyrade skottet, det hade fått mitt adrenalin att pumpa. Hade Kenny varit här hade han sagt att det var meechy och det var det verkligen. Det var meechy, beast, swaggy och allt samtidigt. Jag kunde inte sluta le och var tvungen till att dela med mig av det. Så jag klickade in min på twitter och skrev snabbt:

 

”Det där var #BEAST #SWAG och #MEECHY allt samtidigt, kan inte tacka dig nog crewmate! (LOL)”

 

Inte ens två sekunder efter att jag hade skickat iväg det hade det börjat trilla in svar, retweets och favoriter. Så för att slippa bli störd av det loggade jag ut snabbt och stoppade tillbaka mobilen i fickan.

     Jag satt där och funderade på var nästa ställe vi skulle åka till var när jag insåg vart vi var på väg. Selenas inspelning. Fan. Vad ska vi här och göra? Jo, i och för sig är hon min flickvän men om jag kunde undvikt att åka hit på min dejt med mamma hade jag gärna gjort det. Men det var Alex, hon var så omtänksam och hon hade nog fortfarande skuldkänslor för vad som hände här om kvällen trots att det inte varit hennes fel. Bilen stannade och jag tog ett djupt andetag innan jag lade mina tankar åt sidan för att sedan hoppa ut ur bilen. Mamma slog upp dörren från sin sida av bilden och hamnade bara någon sekund senare ståendes på fötter med hjälp av mig.

   Vi gick mot ingången, men stannade så fort jag såg någon springa i full fart mot mig. När personen närmade sig såg jag att det var Selena. Hon hoppade upp i min famn, virade benen om min midja och armarna lutade hon på mina axlar så hon kunde hålla sig uppe och se på mig.

"Jag har saknat dig." viskade hon innan hon fångade mina läppar i en lätt kyss.


Jelena is in love, hehe ;) Nämen, nämen - vad tyckte ni om Selenas spratt? Var det verkligen så moget av henne? Hm... Dagen vart iallafall lyckad verkar det som! Tehe. 

Kommentera dina tankar och åsikter om detta kapitlet! Allt tas emot, bra som dåligt. / Ema.

 

Kommentarer

Fanny skriver:

Meeeeeeer :D

Datum: 2013-03-21 - Tid: 21:43:45 -


Michelle skriver:

Jag gillar det. Det verkar det som att Selena dejtar Justin för att han är så känd det märker man på smset hon skickade och att hon skämtade om att göra slut. Smset var väldigt omoget.

Datum: 2013-03-21 - Tid: 21:47:11 -


Sofia skriver:

jättebra!! <3

Datum: 2013-03-21 - Tid: 22:54:01 -


Frida❤ skriver:

Jättebra! Mer <3

Datum: 2013-03-22 - Tid: 06:18:34 - URL: http://fridacarbin.blogg.se


Camilla skriver:

Ååå guud vad Bra du är!! Det var omoget av henne!

Datum: 2013-03-22 - Tid: 07:59:22 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!!!

Datum: 2013-03-22 - Tid: 14:25:15 -


Linnea skriver:

Finns inget dåligt! Du är jätte duktig! Kram! :)

Datum: 2013-03-22 - Tid: 14:40:51 -


Hanna skriver:

Lika bra som vanligt. Dvs helt awesome!!
Älskar det!!!!!!! (Det blev många utropstecken men det är bara för att den är så grym!!!!)

Kommer det något ikväll?

Svar: Om det kommer fler kommentarer, bara 8 än så länge :) Kram, E & L!
MyyBieberStoory

Datum: 2013-03-22 - Tid: 18:38:43 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


linneea skriver:

mer! älskar det! :)

Datum: 2013-03-22 - Tid: 19:24:46 -


Anonym skriver:

Bäst!

Datum: 2013-03-22 - Tid: 19:26:15 -


Bella skriver:

Grymt!! Kan det inte gå lite fortare fram emellan alex och juju?? Hon kan ju bli OLLG på touren ;)

Datum: 2013-03-22 - Tid: 22:24:14 -


Jbieberstoryyy skriver:

skulle ni fortsatt skriva fast ni inte hade fått så många kommentarer? Känns lite som om det inte är så, och jag vill inte få detta att verka vara något slags hat eller så. För, jag kan ju inte döma, då jag själv inte har läst novellen...Hoppas ni förstår och inte tar illa upp, jätte duktiga båda två <3

Datum: 2013-03-22 - Tid: 22:43:56 - URL: http://jbieberstoryyy.blogg.se


Adina skriver:

Bääst!

Datum: 2013-03-23 - Tid: 09:44:04 -


Celebnovell skriver:

BÄST!
Selena är verkligen omogen känns det som (no hate).
Längtar verkligen tills nästa kapitel! :)

Datum: 2013-03-23 - Tid: 11:31:35 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Anonym skriver:

asbra!

Datum: 2013-03-23 - Tid: 12:42:54 -


Anonym skriver:

Jätte bra!!

Datum: 2013-03-23 - Tid: 16:25:55 -


Maya skriver:

Underbart!!! <3

Datum: 2013-03-23 - Tid: 22:25:34 -


elin skriver:

grymt kapitel :D

Datum: 2013-03-24 - Tid: 00:35:37 - URL: http://elinohrn.devote.se


NovellerOmJustinDrewBieber skriver:

Läste precis igenom hela från början för jag hade missat det, först tänkte jag men Gud inte som alla andra, de träffas vid första kapitlet osv, men efter att ha läst ända hit nu så vet jag att fallet inte är så. Novellen låter ganska intressant och jag måste säga att du skriver jätte bra. Fortsätt så :)

Datum: 2013-03-24 - Tid: 12:12:23 - URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se


Sofia skriver:

meer!! jättebra<3

Datum: 2013-03-24 - Tid: 14:17:17 -


Moah skriver:

Super bra, jag älskar hur du skriver!
Btw, hur får du såna meddelande rutor så du kan skriva in egen text?(menar som dem meddelandena från "selena")
Har letat överallt men hittar ingenting någonstans. (tacksam för svar.)

Datum: 2013-03-28 - Tid: 23:29:46 - URL: http://justindrewbiebernoovels.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback