http://lmssy.blogg.se/

Lucy Gonzalez är 17 år och kommer från Kalifornien, hon bor i den högljudda staden Los Angeles. Hon och hennes familj var lyckligt lottade tills bara för någon månad sedan då hennes föräldrar omkom i en brand. Lucy och hennes storebror Mike klarar sig och de blir tvungen att flytta från Los Angeles till den lilla staden Stratford i Kanada. Där kommer de att bo med några av Mikes kompisar, men inte vilka som helst utan ett kriminellt gäng. Där möter Lucy en mystisk kille som hon fattar intresse för. Killen som är ledare i gänget, killen som tycker att tjejer är slöseri på tid. Vad kommer han att tycka om att Lucy ska bo under samma tak som honom själv. Och vad kommer Lucy att tycka om att bo hos honom och hans gäng? Läs novellen och ta reda på det.

Har dessvärre inte haft tid att läsa denna novell, men den verkar otroligt spännande, välskriven och det är fina bilder! Hennes design är superfin också, det är ett stort plus i kanten! Klicka på bilden för att komma till Lmssy :)
 

Kommentarer

Lmssy skriver:

Haha, vill du ha i menyn också? :)

Svar: Jag kommer inte lägga in i menyn, men gör det om du vill :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-07-22 - Tid: 15:06:15 - URL: http://lmssy.blogg.se


Biebstoory skriver:

Hej ^^ Aså eran novell är så sjuuukt grym! Det finns inte ord att beskriva med! Btw, skulle ni vilja göra länkbyte med mig?♥ Kram!

Datum: 2013-07-30 - Tid: 23:45:59 - URL: http://biebstoory.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback