FRIGHTENED OF LOVE - 46 [PART 2]

Vad fanns det egentligen att hitta på när man låg hemma med influensan i väntan på en pizza som tog hundra år på sig? Kolla på tv? Nej, bilderna skulle ge mig huvudvärk. Sitta vid datorn? Nej, det starka ljuset skulle ge mig huvudvärk. Lyssna på radio eller musk? Nej, rösterna skulle ge mig huvudvärk. Frustrationen bubblade hett inom mig ett tag tills jag insåg att det inte var någon frustration utan feber. Skrattet som lämnade mina läppar var ynkligt. Jag reste mig långsamt upp för att inte få allt blod att rusa ned till fötterna på en gång och gick fram till diskhon för att fylla mitt glas med vatten. I samma stund glaset var tomt ringde det på dörren. Jag skyndade mig dit, vilket var dumt, i hopp om att min pizza skulle ha anlänt. Besvikelsen var stor när jag såg att det inte stod någon pizza kille med hundra finnar i röd tröja utanför dörren. Den vart större när jag inte såg någon pizza i synhåll.
 

 

Heather stod med tårar i ögon och bara kollade på mig efter ett tag så tog hon ett steg fram och gav mig en knuff så att jag föll baklänges.

 ”Har du någon aning om hur det är att växa upp utan en pappa?! Va? Din jävla slyna du stal min pappa. Jag hatar dig! Allt är ditt och din mammas fel!” skrek hon förtvivlat. Hennes ögon var röda efter tårarna. Jag lade min hand över mina ögon och suckade djupt. Att hon ens orkar?

”Det är inte MITT fel! Det är vår pappas fel, för det var fan inte jag som var otrogen - inte min mamma heller för den delen. Det är vår fucking pappas fel - inte mitt! Så lägg det inte på mig!” morrade jag och reste mig upp. Trägolvet knarrade till under mina fötter. Heather släppte mig inte med blicken. Om blickar kunde döda skulle jag varit stendöd vid det här laget.

”Hur länge har du vetat?” snyftade hon med tjock röst. Jag drog undan hårslingor som fallit ur min toffs bakom öronen.

”Jag vet inte… Jag var tvungen att kolla så för några veckor sedan när jag träffade Lucas lyckades jag dra åt mig ett hårstrå från hans kavaj. Dina hårstrån var inte svåra att få… När din städerska slängde sopporna låg fem hårborstar fulla med hår i säckarna. Så jag kollade. Och vips – vi var syrror”, suckade jag. Min röst skrek av avsmak. ”Tro inte att jag njuter av det. Jag hatar det här lika mycket som du.”

”Hmpf. Tro inte att vi kommer bli systrar på grund av det här. Du stal fortfarande min pappa.” andades hon andfått ut.

”Jag stal honom inte. Han valde att uppfostra mig istället för dig.” snäste jag. Heather vacklade till av mina hårda ord men samlade sig fort.

”Se hur det gick…” halv log hon. Ilskan höll nästan på att bubbla över inom mig. Slaget jag precis skulle skicka iväg stoppades av Justin som dök upp bakom Heather med en pizza kartong i handen. Han måste ha mött pizzabudet. Heather vred snabbt på huvudet och himlade med ögonen. ”Nu drar jag. Jävla.. åh!”

 

Tumblr_ljesrsqjax1qa0pbbo1_500_large

"And look how that went..."

 

 Hon stampade med sina klackar innan hon satte fart mot hissen. Justin stod kvar på samma plats med en frågande blick som undrade vad det där hade varit om. Jag ryckte bara på axlarna och vände in i vardagsrummet igen. Febern hade börjat smyga sig inpå mig men jag orkade inte ens lägga någon kraft på att gå och ta en till värktablett.

”Du kan inte beställa pizza hur som helst.” fräste han surt. ”Fine jag har massor med pengar men jag tänker inte slösa det på Pizza. Sen vill jag inte ha en fet brud heller.”

”Fet? Jag?” utbrast jag och drog upp Hoodien så att min mage blottades. Jag vägde nog hälften av honom.

”Nah. Men du kan bli.” skrattade han dystert. 

”Ha-ha… väldigt roligt Justin.” Svarade jag med eftersmak. Han gav mig ett charmigt leende.

 ”Jaja, låt gå för den här gången då. Men fråga mig nästa gång, okej?” ville han. Jag nickade stelt. Han ställde ned pizzakartongen på tv bordet framför mig innan han tågade ut i köket för att sekunden senare komma ut med en colaflaska och två glas. Jag tryckte fram ett leende för att visa min tacksamhet för vem vet vad han skulle kunna hitta på med mig om jag inte visade glädje för hans så kallade ’genorositet.’

 

Jag vaknade av att solljuset som strimmade in i rummet mellan gardinerna. Det bästa sätter att vakna på, också det sättet jag oftast vaknar på. Jag rörde försiktigt på mig i sängen för att sedan kunna konstatera att febern hade gett upp. Mitt immunsystem måste ha fått en rejäl kick av Justins behandling igår. Bara tanken på hur han egentligen kunde vara om han bara försökte fick mig att le. Nu skulle han bli glad över att jag var frisk så att vi skulle kunna gå ut och festa ikväll. Min blick for ned på Justin som låg placerad på mage. Lakanet hade glidit ned en aning över hans rygg och blottade hans solkyssta rygg. Varför Gud? Varför gör du så här mot mig? Min största svaghet var Justins kropp. Den gör så att jag inte tänker klart och mina ben viker sig varje gång jag ser på  hans underbara muskler, konturerna kring hans bieceps. Han var nästan som ett underverk. De ljusrosa, hjärtformade läpparna. De hasselnötsbruna ögonen. Att jag hade blivit så här sentimental och sympatisk skrämde mig nästan. Men Justin gjorde mig bättre. Han plockade fram det jag inte visste att jag hade i mig. Jag blev avbruten mitt i mina lyckliga tankar av en sömning Justin som gäspade.

”God morgon shawty..” sa han med sin raspiga, hesa morgon röst. Om han bara visste vad han hade för effekt på mig.

”God morgon. Värst vad du var på bra humör.” konstaterade jag med ett flin.

 ”Ge mig ingen anledning till att bli sur nu.” varnade han mig strängt innan han sedan mjuknade till igen.

”Vill du att jag ska laga frukost?” Erbjöd jag mig. Bäst att hålla honom på gott humör så att han skulle låta mig lämna det här huset någon gång ikväll.

 ”Någon vaknade visst på rätt sida idag.” Flinade han oseriöst och drog en hand genom sitt bruna hår…

”Ja, jag mår toppen och febern är borta.” Sa jag och hoppade upp på två ben för att demonstrerar. Justin blickade mig skeptiskt som om han trodde att jag ljög, kanske för att det visade sig vara fredag.

”Hm… vilken tur.” muttrade han och drog åt sig sin korallblåa t-shirt som låg slängd på golvet bredvid hans del av sängen. Jag drog en frustrerad hand genom mitt hår. Tydligen ville han inte fatta att jag hade frisknat till.

”Så vi kanske kan gå ut ikväll…” föreslog jag lågmält. Justin kollade upp på mig från sin gylf.

”Nej.” sade han bara. Ett ord – stor besvikelse.

”Varför inte? Jag mår bättre nu! Seriöst Justin jag orkar inte sitta inne jämt och ständigt!”

”Strunt samma. Jag bestämmer och nej är nej.” ryckte han på axlarna och drog fram sin vax burk ur nattduksbordets låda. Jag skakade irriterat på huvudet.

”Jag är fortfarande samma Noelle som innan du träffade mig! Jag lever fortfarande på att knulla och supa! Du kan inte ta det ifrån mig!” skrek jag surt. Det brände i halsen på mig av ansträngningen men Justin skulle inte få vinna den här matchen. Han vred ihop locket och kollade på mig som om jag var en stor hög med sopor eller något liknande.

”Du är inte samma Noelle. Den Noelle visste inte om vad kärlek ens var. Jag gjorde dig bättre. Var inte så jävla skraj för att erkänna det för dig själv. Kärleken har förändrat dig. Fine, jag är inte perfekt jag heller, men kärlek gör mig lugnare. Du gör mig lugnare. Så försök inse du med att bara för att du är kär behöver ditt gamla jag, som du tydligen gillar så värst, försvinna.” suckade han allvarligt.

Orden stötte till mig så pass hårt att jag var tvungen att hålla i mig för att inte ramla omkull. Seriöst.

”Om du ursäktar tänker jag gå och äta frukost.” muttrade han bittert och klampade därefter ut ur rummet. Jag stod kvar ett tag innan jag ilsket klampade ut till honom.

”Jämställdhet! Har du hör talas om det?!” tjöt jag som en sur tvååring. Tonfallet var öronbedövande.

”Ja? Och? Sanningen, har du hört talas om den?” käftade han emot medan han hällde upp mjölk i sin skål. Jag korsade armarna i frustration men gav snabbt upp. Jag orkade inte ens argumentera längre. Justin stoppade ned en sked i skålen som nu innehöll flingor med mjölk upp till bredden. Han slog sig försiktigt ned i soffan för att inte spilla ut något, vilket han lyckades med.

”Nå?” suckade jag och satte mig ned bredvid honom med benen pressade mot min bröstkorg.

”Nå – vadå?” muttrade Justin surare än en citron.

”Får jag dra ut ikväll eller inte? Jag skulle verkligen göra allt för att få göra det! Snälla rara?” gnällde jag.

”Nej.” motade han emot och slog istället på tv:n. Irriterat sparkade jag till en kudde som låg vid mina fötter. Den flög mot Justin och landade i hans flingskål. Mjölken sprätte ned på hans kläder, samt ned på heltäckningsmattan. Allt jag kunde göra var att sitta där, stum över vad som nyss hade inträffat. Justins ansikte förvreds i ilska. Han ställde ifrån sig skålen med en smäll och reste sig upp.

”Jag vill inte se ditt ansikte på hela dagen. Håll dig undan.” röt han innan han gick in på sovrummet. Han verkade vara döds allvarlig med det han sade, så jag beslutade mig för att smyga in på gästrummet tills han lugnat ned sig eller lämnat lägenheten.  Dörren gav inte ifrån sig så som ett gnissel när jag drog igen den bakom mig vilket var tur då det verkade som om Justin skulle braka loss bara av att höra en knappnål falla. Jag damp ned i den väl bäddade sängen och stirrade stint upp i taket. Strimmor från solljuset fyllde upp delar av det vita taket. Faktiskt så var det nästintill vackert. Dock inget man orkade iaktta under längre perioder, så jag vred bort blicken därifrån och kollade istället rakt på den mocka-färgade väggen mitt emot mig.

 Justins fotsteg ekade utanför i köket. Skrammel hördes och sedan vart allt tyst tills hans röst hördes. Han verkade tala i telefon. Förmodligen med Kenny eller Scooter. Om han skulle lämna lägenheten skulle jag nog få slippa ligga här inne resten av eftermiddagen, något jag inte såg fram emot. Jag knäppte mina händer och bad en snabb bön till Gud om att Justin skulle lämna lägenheten, men allt som visade tecken på att han fortfarande var där ute upphörde inte. Istället fortsatte MTV stå på med dunkande musik, skrammel från köket ekade igenom väggarna och isbitar som slogs mot ett glas hördes gott och väl igenom den vita dörren skiljde oss åt. Springorna mellan dörren och golvet slutade inta ljus vilket meddelade att han stod där utanför. Var han full? Skulle han komma in och ge mig cigg eller alkohol? Kanske mat? Skulle han skrika på mig? Skulle han gå? Tankarna som virvlade runt i huvudet var ömsom realistiska ömsom orealistiska. Frustrationen på hans skugga i dörrspringan uttogs på mina naglar som blev kluvna tills det inte fanns mer att bita på. Suckandes reste jag mig upp för att istället gå ut i badrummet och ta en dusch. När jag väl tänkte efter så var duscha något jag gjorde jämt och ständigt nu för tiden. Det var som en tidsfördrift för mig när Justin lämnade mig ensam hemma.

 Väl klar i duschen tassade jag ut i gästrummet igen och sökte försiktigt igenom byrolådorna som stod placerade under den stora platt tv:n. Som tur var fann jag en outfit som jag gott och väl kunde ha på mig, väl hemma som ute om det skulle vara nödvändigt. Jag drog åt mig en hårborste som prydligt låg placerad på byrån utan ett enda hårstrå i sig och började ordentligt borsta igenom min långa, svarta hårsvall tills den vart alldeles spikrak. Musiken ute i vardagsrummet tystnade jag och slog mig snabbt ned på sängen igen. Men nu kände jag av en skillnad. Jag var inte längre nervös eller rädd. Vad skulle Justin göra som jag redan inte varit med om? Våldtäkt, misshandel, slagsmål… allt det där och mycket mer hade jag redan uthärdat i flera år. Vad skulle Justin göra annorlunda? Ett glas ställdes ned i diskhon och stegen ekade återigen ute i vardagsrummet, dock inte mot mig denna gång utan från mig. In på sovrummet. Dörren till sovrummet stängdes till och jag tog mod till mig att öppna dörren på glänt. På matbordet som stod snett framför dörren som ledde in till sovrummet stod min necessär. Skulle jag riskera att få Justins ilska kastad över mig för att kunna se någorlunda normal ut i ansiktet? Utan att tveka en sekund till satte jag av mot matbordet. Väl framme snappade jag åt mig den glittriga necessären och skulle just vända mig om när dörren till sovrummet öppnades. Dock var det inte Justin som uppenbarades i dörröppningen, utan någon helt annan. Ilskan bubblade inom mig. Vad hade han nu gjort?


Sådärja! :) Vem tror i står där? HAHAHA, en gång till - I KNOW. Men aa. Nån vi sett förut? Eller någon ny karraktär? Vad vill ni? Vad TROR ni? Om ni vill ha med en ny karraktär - vem i sånafall? Eller vill ni ha med någon gammal som inte varit med på ett tag? :) KOMMENTERA LOOTS NU JAG LOVAR ATT UPPDATERINGEN KOMMER BLI BÄTTRE!



Kommentarer

Hanna skriver:

tänk om det är Selena!? haha, nej det hatar ju typ varandra? men jag fattar inte hela grejen med Heather? träffades de i skolan och sen så hatade de varandra och nu är de halvsyskon? men i alla fall, super bra kapitel! längtar till nästa!

Svar: Haha, tar upp det i ett "svar på kommentar" inlägg soon! :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-02-06 - Tid: 20:52:54 -


Nadin skriver:

OMG LÅT DET VARA NELLA SNÄLLA HAHA

Datum: 2013-02-06 - Tid: 20:59:52 - URL: http://igotbieberfever.blogg.se


Alexandra skriver:

Jätte bra kapitel :D MERA!!

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:00:16 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:01:06 -


Stasia skriver:

INTE EN NY PERSON!! Haha, lät lite arg, men ta typ Alfredo eller ngn :) Jätte bra kapitel!!

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:04:40 -


Bella skriver:

jÄTTE bra!! Mera?? Ja eller hur tänk om det är sel ;)

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:19:40 -


Emelie skriver:

Jätte bra! :) <3
Kolla din hotmail! :)

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:19:56 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


eeelit.blogg.se skriver:

omg spännande!
meeeer nu!

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:27:12 - URL: http://eeelit.blogg.se/


jdbnovels skriver:

asssååå åhhhh jag orkar inte att de bråkar hela tiden..... vill ha ett fett kapitel fullt med romantik och kärlek!!

Men annars är det bra och spännande som vanligt!!! I looove it förutom den lilla detaljen då :) MEEEERRRRR

Datum: 2013-02-06 - Tid: 21:55:43 - URL: http://jdbnovels.blogg.se/


Ebba skriver:

Spännande! :) grymt kapitel!! :)<3

Datum: 2013-02-06 - Tid: 23:03:48 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Selenatorsforever skriver:

Gillar du någon kändis? Vill du ha de på ditt iphone skal? Vi på selenatorsforever har gjort en tävling där man vinner ett skal som man designar helt själv! Här är sidan till tävlingen! http://selenatorsforever.blogg.se/2013/february/vill-du-vinna-ett-eget-skal.html#comment

Datum: 2013-02-06 - Tid: 23:19:09 - URL: http://Selenatorsforever.blogg.se


Anonym skriver:

OMB!! SUPEEEEEER!! Hoppas det är Sel :) vill ha lite spännande och lite Cat Fight ;) as bra som vanligt!!

Datum: 2013-02-06 - Tid: 23:25:24 - URL: http://mystoryofbieber.blogg.se


Filippa skriver:

super bra! kan man hoppas på ett kapitel idag också? ;) ännu en gång, GRYMT BRA SKRIVIT! kram <3

Datum: 2013-02-07 - Tid: 07:57:08 -


NovellerOmJustinDrewBieber skriver:

Det kanske är nån random tjej eller varför inte Pattie? Kanske Sel..men jag undrar bara hur Noelle inte kunde höra att någon annan var i lägenheten. Lr så gick personen in när hon duschade..

Datum: 2013-02-07 - Tid: 11:09:25 - URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se


Anonym skriver:

Tips! Skriv i slutet av varje kapitel när du tror nästa kapitel kommer upp. Annars superbra skrivet!

Datum: 2013-02-07 - Tid: 13:18:38 -


Sofia skriver:

Ringde en hora? Haha,vem vet! ;)

Datum: 2013-02-07 - Tid: 15:09:52 - URL: http://biebercrew.blogg.se


R skriver:

Skit bra mera:)

Datum: 2013-02-07 - Tid: 15:24:37 -


Anonym skriver:

Hon tjejen som Jonathan älskade med, han kan väl bli så arg att ligger med henne:)

Datum: 2013-02-07 - Tid: 16:52:22 -


Celebnovell (Romina) skriver:

Du dödar mig!!
Säkert Selena, kanske Heather?

Datum: 2013-02-07 - Tid: 17:48:34 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Hanna skriver:

Det känns som de skulle kunna vara Selena, bara för att Justin ska göra Noelle svartsjuk, but you never know. Det är det jag älskar, du förvånar en alltid och du skriver riktigt bra. Jag ÄLSKAR din novell.

Datum: 2013-02-07 - Tid: 18:10:21 - URL: http://hhannans.devote.se


Matilda skriver:

Woooaaaah va bra!! Det är säkert en tjej och hon tror säkert tt Justin har legat med henne.. Och jag håller med kommentaren längre upp att det ska vara ett långt kapitel med massa kärlek, romantik och vilt sex! Hahahahah men aah! Men de e jätte bra annars! Kan också bli roligt med Justins perspektiv lite :) aja very gooooooood anyway!! Puuuuuuuuss

Datum: 2013-02-07 - Tid: 21:36:05 -


JDBStories skriver:

Fin blogg! titta gärna in på min nya novellblogg om Justin Bieber. Första kapitlet är ute nu! :)

Datum: 2013-02-08 - Tid: 16:43:37 - URL: http://jdbstories.webblogg.se


Anonym skriver:

Polisen, polisen kan komma för Justin hade typ kastat ett glas i någons huvud:)

Datum: 2013-02-08 - Tid: 22:12:18 -


Ottilia skriver:

Great! :)

Datum: 2013-02-09 - Tid: 12:17:21 -


elin skriver:

grymt :)

Datum: 2013-02-10 - Tid: 02:28:49 - URL: http://elinohrn.devote.se


Elise skriver:

Haha lol bra kapitel ^^

Datum: 2013-02-11 - Tid: 18:17:56 -


Matilda skriver:

Jätte bra verkligen! Men kan det inte komma lite kärlek nu? Asså att de är snälla mot varann och myser och har sex och har romantiska middagar och picknickar. Men älskar det verkligen! Längtar till nästa kapitel!! Kraaaaaaaaaaaaaam

Datum: 2013-02-12 - Tid: 10:15:09 -


Sabrina skriver:

Niiiice!! ^^

Datum: 2013-02-12 - Tid: 13:52:01 -


Matilda skriver:

Bröööö!!!!! GRYMT#AWESOME#PERFEKT#NICE!!! Haha lol

Datum: 2013-02-12 - Tid: 13:52:54 -


L.O.V.E skriver:

Skit bra!! Längtar till nästa kapitel !!!
Jag vet inte vem det är men kanske ... hennes pappa? Selena? Hunter? who knows...

Anyway, längtar jätte mycket till nästa!!

Datum: 2013-02-12 - Tid: 17:42:12 - URL: http://justgettingstarted.bogg.se


Ämma skriver:

hej jag kan inte stava mitt eget namn haha joo det är emma trolloliolololilol jag är sjuk blää.. skit bra kapitel jag är bäst! mera när kommer nästa kapitel upp?? puss på skinkan kramisar din emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaaha troll face

Svar: Bebis! HAHAHA, vi ses imorgon. Puss :*
MyyBieberStoory

Datum: 2013-02-12 - Tid: 18:00:04 -


Ämma skriver:

skit bra kapitel u got it girl!! puss!!
mera mera mera mera mera mera mera !!!!!!!!
ps. ni som säger hon härmar bieb så suck my dick hon började skriva före bieb på den här novellen så haha där får ni!*!!!

Datum: 2013-02-12 - Tid: 18:05:15 -


Anonym skriver:

asbra! jag tycker att det ska vara någon sjuk bra tjej kompis till justin som bankar vett i honom om hur han ska behandla noelle! men isånnafall får det absolut inte bli något romantiskt mellan de!!

Datum: 2013-02-12 - Tid: 20:45:18 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback