KAPITEL 75-. PRINCE AND A PICNINC.

PreviouslyPattie log stort mot mig, men annars var det ingen annan som verkade ha tid med mig… Jag bestämde mig för att dra på mig en tjocktröja istället för att sitta i ett linne hela resan då det började bli kallt. Jag gick samma väg som Justin hade gått och lutade mig mot min väska då det blev turbulens och jag klev inknuffad i toalettdörren. Justin mumlade något där inne, han verkade prata i telefon. Jag pressade örat mot dörren för att höra bättre och lyssnade skarpt på vad han sade.

”Nej Kelsey, det går inte.”

 

 

Justin slog sig kort ned bredvid mig i soffan när han äntligen hade lämnat toaletten. Han log stort.

”Hey baby, missed me?”, flinade han och böjde sig mot mig för att kyssa mig, men jag vred undan ansiktet. Jag kunde inte. Inte efter vad jag hade hört.

”Vad är det?”, frågade han oroligt. Jag fuktade mina läppar, kände hur halsen tjocknade till. Inte ett ord skulle kunna lämna min strupe nu. Jag skakade på huvudet och tog en klunk av min Coca Cola.

”Jag menade inte att tjuvlyssna, men varför i hela friden pratar du med Kelsey? Är det så våran kärlek ska bli starkare?”

Justin såg överlumpad ut och svalde hårt. ”Belle, du kan inte döma när du inte vet hela innehållet.”

”Men berätta då. Vad är hela innehållet?”, röt jag och kände mig mer irriterad än någonsin. Justin skakade på huvudet.

”Du är ju…”

”Jag är vad? Vad är jag Justin? Hur svårt kan det vara att berätta hela innehållet?”, grymtade jag surt.

”Kelsey fick reda på att… vi är halvsyskon. Så? Är du nöjd nu?!”, nästintill skrek han. Pattie hyschade honom ilsket.

”Justin, skrik inte åt flickan.”, hajade Scooter till. Justin drog ett djupt andetag och lugnade sig med ens.

”Är… är ni syskon?”, flämtade jag med tårar i ögonen. Hur kunde han hålla en sak hemlig för mig? Jag förstod inte…

”Ja. Tydligen så gillade min pappa att ligga runt i unga dagar.”, muttrade Justin besviket, antagligen på Jeremy. Jag kramade om hans hand, men han ryckte undan den. Jag kände hur jag blev alldeles iskall inombords.

”Justin… förlåt. Ja.—”

”Nej, du menade det inte. Men du kanske kunde ha frågat innan?”, föreslog han med en kall blick mot mig.

”Du kunde väll ha berättat? Är det bara jag som ska spilla mina hemligheter?”, väste jag mellan tänderna.

”Nej, och jag ber om ursäkt för det. Jag tänkte berätta. Imorgon…”, ursäktade han sig menandes. Jag nickade.

”Okej. Kan vi bara lägga det bakom oss nu? Jag vill helst inte bråka.”, önskade jag mjukt. Han kramade om min hand med ett leende, böjde sig ner och pressade sina läppar mot mina i en mjuk, passionerad kyss.

”Inte nu igen…”, suckade Pattie menandes. Justin log stort mot mina läppar och tryckte sig närmre bara för att retas, men utav respekt så drog jag loss kyssen. Han himlade med ögonen och drog upp sin mobil för att logga in på Instagram. Han gillade alla mina bilder, vilket fick min mobil att vibrera i fickan.

”Lägg av!”, röt jag ilsket och slog till honom över armen. Han log retfullt mot mig och fortsatte. ”Sluta!”

”Okej Okej.”, skrattade han menandes och drog en hand genom sitt hår. Jag drog ett djupt andetag.

”Äntligen, tack…”, muttrade jag surt ut. Justin kysste mig vått på kinden innan han drog in mig i sin omfamning.

 

 

Solen sipprade in mellan dem särade gardinerna. Jag log stort och sträckte på min stela kropp, i hopp om att Justin skulle vakna. Min blick fördes mot hans plats som var tom. Det enda som låg där var en lapp. Great.

Jag knöglade ihop lappen och lade mig trött ned på kudden igen, fast bestämd i att somna om igen. Då kanske Justin skulle komma tillbaka mycket snabbare.

Dock vart det omöjligt att somna om. Jag låg och vred på mig som en mask under lakanen i över 20 minuter innan jag reste mig upp och slog upp balkongsdörren. Solen sken stort, och en vindbris slog mig över mina bara ben och armar. Det måste vara minst 37 grader här om inte mer. Mina steg fördes mot vardagsrummet där en skål med vindruvor, ananas, vattenmelon och jordgubbar stod. Ett leende spreds på mina läppar, och jag slog mig ner för att äta min frukost. Klockan kan inte vara så mycket ändå… jag sökte med blicken för att hitta en klocka, som jag sedan fann på spisen. 12.56?!

Skålen med frukt åkte ned i golvet. Hur länge hade jag sovit? Jag kände mig genast yr. Fan. Jag reste mig upp för att gå ut till badrummet där jag baddade ansiktet i kallt vatten innan jag kammade igenom det. Min mobil. Den kanske man skulle kolla på. Som jag hade anat hade jag ett flertal missade samtal och sms i inkorgen. Några från Justin, några från Allison och ett flertal från Pattie. Jag läste igenom några.

 

Från: Pattie

Hej Belle! Hoppas Justin gav dig lappen om att komma ner till mig?:) Du är varmt välkommen i alla fall. Jag tänkte att vi kanske kunde gå och shoppa? Som vi gjorde på eran… katastrofala date? Ring mig när du ser detta! Kram, Pattie.

 

Från: Pattie

Det har gått en timme, jag börjar bli orolig Belle. Eller sover du kanske? Tja, klockan är runt 9 i L.A, så det är förståndigt. Men svara när du ser detta! Kram, Pattie.

 

Från: Justin

Jag har ledigt på lunchen. Picnic? Du, jag, stranden?:) Hur låter det? Jag är ledig för dig. XOXO Justin.

 

Från: Allison

Belle, vet du vart mitt Starbucks kort är? Jag är säker på att du hade det sist. Behövs, annars måste jag betala för allt kaffe vi ska ha! Kram!

 

Från: Allison

Never mind, jag hittade det.:) Hoppas du inte är sjuk nu i alla fall då du inte svarar. Alfredo och Kevin ligger hemma med feber. Några stylister har också det. Ett virus skulle jag tro… hoppas du inte har det! Kram, Alli.

 

Från: Pattie

Jag förmodar att du sover. Men kom ner till mig när du är vaken och klar. Rum 242. Kram, Pattie.

 

Jag log stort och drog på mig min outfit för att sedan gå ner till Patties rum. Hon öppnade på en gång.

”Åh, Belle!”, pep hon glatt överraskad med ett leende på läpparna. ”Jag trodde du var sjuk eller något, Alli berättade om viruset som går. Hoppas du inte får det.”

”Nej, det hoppas jag också. Får jag komma in?”, undrade jag mjukt. Pattie ruskade på huvudet, vilket gjorde mig chockad. Vadå nej?

”Alltså jag skulle gärna ta in dig, men det är lunch och Justin väntar. Chop Chop! Allison kommer gå med dig till stranden, så du blir inte ensam i alla fall. Iväg nu, så ses vi lite senare för shopping?”, anade Pattie, men det lät mer som en fråga. Jag nickade och gick sedan tillbaka mot hissen i full fart. Som Pattie hade sagt så att Allison i lobbyn med sin Ipad och väntade.

”Hej Belle. Ska vi gå?”, utbrast hon när hon såg mig komma gåendes. Det kändes som om jag kördes runt, men jag hade egentligen inget emot det, utan nickade lydigt.

Allison log sockersött mot mig. ”Justin har nog hunnit bli solbränd så länge som han har väntat.”

”Tror du? Har han väntat länge?”, gnydde jag eländigt. Allison skakade på huvudet med ett roat skratt.

”Nej då, jag skojar bara med dig hjärtat.”, försäkrade hon mig och log stort. Ett nervöst leende tog plats på mina läppar. ’Skojar med mig’? Jag tror faktiskt hon menade allvar, jag menar… klockan var mycket.

”Konserten ikväll kommer bli fulländad! Kommer du med på den eller stannar du hemma?”, frågade Allison och fladdrade med sina stora ögonfransar. Hennes hår glänste så mycket i ljuset så att jag fick kisa när jag kollade mot henne.

”Jo, jag kommer nog skulle jag tr,--”

”Toppen! Det kommer bli storslaget. Nämen vad snabbt det gick, där är han ju.”, tjoade hon och pekade på en gestalt som satt i sanden. Justin… mitt hjärta hoppade över ett slag och hela jag blev alldeles varm.

”Tack för sällskapet Allison.”, tackade jag henne med en mjuk kram för att så snabbt som möjligt ta mig över gatan till Justin. 

Han satt med blicken ut över det glänsande vattnet. Han såg så fridfull ut… han hade dragit på sig en keps för att skymma att det var han som satt där, men lyckades inte så bra då Allison och jag hade märkt det på 20 meters avstånd. Jag slog mig ned i sanden ett par meter bakom honom för att studera honom där han satt. Hans solbrända armar hängde slappt ner vid sidorna av hans kropp. Bröstkorgen lyftes upp och ner för varje andetag han tog. Det gör den väll på alla människor, men på honom såg det så… fridfullt ut. Min blick somnade på hans änglalika ansikte så jag märkte inte när han drog upp sin mobil för att ringa mig. Då min mobil började ringa, vände han sig om för att kolla vad ljudet kom ifrån och mötte min blick. Ett stort leende placerades på hans läppar.

”Hey. Varför sitter du bara där?”, frågade han milt och vinkade mig till honom. Jag gick motvilligt fram till honom där han satt och damp ned i hans famn. Jag ryckte lätt på axlarna.

”Du var så vacker, så jag ville sitta och kolla på dig ett tag.”

”Ett tag? Som i vadå, 20 minuter?”, flinade han retsamt. Jag skakade på huvudet med halvöppen mun för att protestera.

”Det var kanske 18 då. Men ändå… du ska veta att du är sjukt vacker Justin.”, erkände jag och lade en hand på hans heta kind. Hans blick grävde sig djupt ned i min, så pass djupt att man skulle kunna tro att han rotade igenom mina tankar.

”Du är tusen gånger vackrare.”, viskade han kärleksfullt innan han kysste mig mjukt på läpparna. Kyssen varade oturligt vis nog inte så länge, då det fanns paparazzis omringade runt oss. ”Så, ska vi äta?”

”Gärna.”, kvittrade jag sockersött. Justin drog fram en kycklingsallad, en baugette och… vänta, var det saft eller vin i en saft flaska?

”Justin?...”, hummade jag och fångade genast hans uppmärksamhet. Han höjde frågandes på ögonbrynen och jag pekade på flaskan. Han skakade på huvudet.

”Saft.”, förklarade han mjukt och hällde upp vätskan i en kopp åt mig. ”Smaka själv om du vill.”

Jag tog en klunk utav vätskan för att kunna konstatera att det var just saft. Ett leende spreds på mina läppar. ”Jag trodde det var…-”

”Vin, jag vet. Det trodde Scooter också.”, skrattade han och räckte över en gaffel till mig. Jag drog av mig mina svarta ballerinatofflor och begravde fötterna i sanden innan jag började äta.

 

 

”Vad vill du ha? Allt är på Justin.”, log Pattie med Justins platina kort i ett fast grepp. Jag orkade inte oroa mig om att Justin inte skulle betala, han får i alla fall 10.000 i veckan eller något… Jag plockade åt mig ett par jeans, två par shorts, en bikini, 3 blusar, 2 linnen, strumpor, några klänningar, kilklackar, sandaletter, smink, parfymer och gud vet vad.

”Nu är jag trött. Vad vill du göra nu? Vi kanske kan gå dit?”, föreslog Pattie med en nick mot en frisör salong. Jag nickade gillandes och gick med henne in i den stora, ljusa salongen. En kille, förmodligen bög, kom fram till mig.

 

 

”Hej! Jag heter Philippe och kan ta emot dig. Maria tar dig.”, sa han till Pattie och sköt fram en tjej mot Pattie som hälsade på Maria. Jag gick med Philippe till en stol, och slog mig ned.

”Vad vill du göra?”, frågade han med en brytning, då vi befann oss i Peru så var det förståndigt.

”Toppa mig lite, och färga det mörkare. Ja, mörkare.”, bestämde jag mig för med ett leende mot Philippe. Han nickade och gick sin väg för att hämta material. Pattie satt och bläddrade igenom en tidning med en massa olika hårnyanser, oense om vilken färg hon skulle färga.

”Slinga det.”

”Va?”, flämtade hon med stora ögon mot mig. Jag nickade och log samtidigt.

”Ja, slinga det ljusare.”, tyckte jag och greppade tag en slinga av hennes hår mellan min tumme och pekfinger. Hon nickade lätt.

”Tack Belle.”, andades hon ut, med blicken på Maria för att berätta sitt val av hårfärg. Philippe kom tillbaka till mig med materialet och började fixa och trixa med mitt hår.

Jag blev klar strax innan Pattie, och betalade detta själv. Det kändes som om jag rånade Justin annars.

”Du vart jätte fin!”, tjöt Pattie in i mitt öra när vi hade lämnat salongen. Jag kramade om hennes arm som tack.

”Du med!”, ropade jag tillbaka för att överrösta allt surr omkring oss. Hon pekade hit och dit tills hennes mobil började ringa. Jag kollade ner på mina fötter och var helt inne i min egna lilla värld, så jag märkte inte hur jag helt plötsligt gick in i någon.

”Hur gick det?”, utbrast killen med stora ögon. Han var definitiv härifrån, och han var definitivt söt.


Vad hände nu då? ;) NEJ, Justin och Belle kommer INTE göra slut pågrund av  den killen. Så chilla och rata inte :P HAHA. Har 3 prov att plugga till, så åhhhhhh... -.- Hata skolan, eller vad? 

Kommentera iallafall! 


Kommentarer

Evelina skriver:

Super bra!!

Datum: 2012-10-01 - Tid: 21:56:59 -


Mandiish skriver:

Vem hatar nt skolan, har minst 2 prov varje vecka ;( skitbra btw ;) kram

Datum: 2012-10-01 - Tid: 23:19:21 - URL: http://Http://www.Novellonedirection.Devote.Se


Emelie skriver:

Skit bra!! <333

Datum: 2012-10-02 - Tid: 14:55:45 - URL: http://bieberrstrorys.blogg.se


Romina skriver:

Jättebra!!!
Undrar vem killen är..hmm.

Datum: 2012-10-02 - Tid: 15:41:28 -


Hanna skriver:

Nu är jag ikapp! Älskar den <3
När kommer nästa upp? :D

Datum: 2012-10-02 - Tid: 15:45:54 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Amanda skriver:

Så sjukt bra!! Bara Belle och Justin är tillsammans så ;)
Hihi, men du skriver sjukt bra!!, din novell är grym!
Och känn ingen press, du måste plugga och det förstår vi! :)
Dina kapitel är värd att vänta på!
Kram

Datum: 2012-10-02 - Tid: 16:05:52 -


Anonym skriver:

Skriv inte om dom kommer göra slut eller inte. Det förstör spänningen lite. Bry dig inte om kommentarerna om det isf<3<3<333

Datum: 2012-10-02 - Tid: 18:34:26 -


Anonym skriver:

Sjukt braaa!

Datum: 2012-10-02 - Tid: 18:47:49 -


omg skriver:

mer nuu snälla men hon får inte göra något dumt nu seriöst jag kommer bokstavligen slita av mig håret och ta självmord haha men lägg upp nuuu <3 btw du är gryym

Datum: 2012-10-02 - Tid: 19:43:19 -


Biebers giirl <3 skriver:

Iih jättebra ! :D<3

Datum: 2012-10-02 - Tid: 19:46:01 -


Evelina skriver:

Jag har en fråga till dig...
Var ifrån tar du gifs?

Super bra kapitel igen!

Datum: 2012-10-02 - Tid: 20:26:54 -


Mickan - / My Life In My Words skriver:

Hej!
Jag tänkte mest kolla hur det går för dig med novellen, :) Du är uppe i många kapitel :)
Och då det verkar som att dem som ligger före dig på listan inte ska ha någon design, då det verkar som att dem slutat blogga, så är det din tur :)
Men du sa ju att du skulle vänta tills du startar en ny novell, eller har jag fel? :)
Det har dock gått ett tag nu :)
Kram

Datum: 2012-10-02 - Tid: 20:53:40 - URL: http://miickzz.blogg.se


Mickan - / My Life In My Words skriver:

- Jo det var därför jag ville kolla med dig :) Och jag menar absolut inte att du ska avsluta den nu, nej nej, det kräver jag absolut inte, :) Tänkte mest på att jag kommer ju snart att sätta upp priserna, även fast du får din gratis eftersom att du beställde en när jag var gratis, det där lät fel men ändå :P Visst kan vi börja planera, torsdag eller på fredag kommer jag att lägga in en design som har varit klar ett tag, så då kommer jag att få en plats över på mina designtestbloggar :) Ska jag maila dig det jag behöver veta inför designen? :) Kram

Datum: 2012-10-03 - Tid: 00:56:20 - URL: http://miickzz.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-10-03 - Tid: 18:51:47 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Anonym skriver:

OMG meeer !!

Datum: 2012-10-03 - Tid: 20:09:49 -


Nilsson skriver:

Super bra!
När kommer nästa? med känn ingen press
Du är så grym!
Kram<3:)

Datum: 2012-10-03 - Tid: 20:23:33 -


Anonym skriver:

ssssssssssssssnälla, Justin & Belle ska sluta lyckliga och det får gärna inte vara; " 1 år senare. " Efter att dom har gjort slut, då blir det lite tröttsamt, och halvdåligt slut.... btw, bra kapitel! :)

Datum: 2012-10-03 - Tid: 21:21:05 -


MEEE skriver:

När är denna novell slut och i nästa novell kan väl Stella Hudgens spela huvudrollen? Skulle vara grymt... och ksan inte Justin vara ett Badass???? :DDDD

Datum: 2012-10-04 - Tid: 21:33:44 -


bieberstorysbyme.blogg.se skriver:

OMG sssååååå BRA!!!:O Och läs gärna min novell :)

Datum: 2012-10-05 - Tid: 21:16:40 - URL: http://bieberstorysbyme.blogg.se/


Anonym skriver:

vart är nästa kapitel hittar det inte :( superbra novell

Datum: 2013-02-01 - Tid: 20:01:58 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback