KAPITEL 19-. BLOODY HELL

En suck slank ur min mun och jag satte mig upp ur sängen. Mammas säng var tom och det lät innefrån badrummet, så hon var antagligen där. Jag hoppade I ett par Jeans och en t-shirt och kramade om min mobil.
Dörren till badrummet öppnades och mamma log förvånat mot mig.
“Jaså, du är vaken?” Jag nickade trött och satte mig ner I soffan I samma sekund som mobilen vibreraade till.
Jag drog upp den ur fickan. Påminnelse att jag skulle äta snart. Toppen mamma! Jag log stelt mot henne och fick ett stort leénde till svars.
"Gå ut du med Kenny, det blir en lång kväll." Sa hon mjukt och fuktade sina läppar. Jag nickade tacksamt och reste mig upp ur soffan med en suck. Kenny gjorde detsamma och vi lämnade rummet minuten därpå.
"Vad är du sugen på?" Frågade han när vi satt i bilen. Jag ryckte på axlarna.
"Kanske Pizza?" Han nickade gillandes och gasade till. Väl framme vid Pizzerian gick vi ut ur bilen och hoppade in i blien 10 minuter senare med varsin Hawaii Pizza. Han körde tillbaka till hotellet och drog mig förbi alla fans och paparazzi's.
"Jävla parasiter." Muttrade Kenny när vi hade kommit in. Ingen av de var "välkommna" in till hotellet nu när jag var här. Jag nickade instämmande och fuktade mina läppar med en suck. Dörrarna stängdes och vi åkte upp till våran våning.
"Så ni äter här?" Frågade mamma när vi kom innanför dörren. Kenny log stort mot mig och drog med mig in i vardagsrummet. En flämtning lämnade min mun när jag såg vem som satt där.
"Selena?" Hon log stort och ställde sig upp.
"Wow Justin, du kommer ihåg mitt namn!" Sa hon ironiskt och la en hand på sin midja. Jag la ner pizza kartongen på bordet och granskade henne från topp till tå. Selena hade kommit hit? Från Italien?
"Vad gör du här?" Hasplade jag ur mig och mötte hennes chokladbruna ögon. En glimt av lycka speglade sig.
"Träffar dig. Och vi ska ju spela in en låt tillsammans till Believe. Kommer du inte ihåg det?" Sa hon med en ledsam ton. Jag svalde hårt och kliade mig nervöst i nacken.
"Jo, hur skulle jag kunna glömma?" Ljög jag och ett stort leénde spreds på hennes glansiga läppar.
Läppglans var hennes bästis. Jag såg mammas bländade leénde i ögonvrån. Selena hade alltid varit hennes favorit, vad jag än skulle säga.
"Så, hur har ni det?" Fick Selena ur sig för att bryta den stela tystnaden. Mamma satte sig ner bredvid henne i soffan och började babbla om allt mellan himmel och jord medans jag och Kenny högg in på Pizzorna. Jag och Selena i samma studio? Never.
-
"Ska vi dra?" Sa Selena nöjt och log smått mot mig och Kenny. Jag höjde förvånat på ögonbrynen mot henne.
"Ska du med på konserten?" Hon fnös till och viftade med handen som om jag vore luft helt enkelt.
"Ja? Vad tror du, såklart jag ska med!" Skrattade hon och la en hand på min axel. Jag rös till av obehag och ryckte till så att hennes hand föll av.
"Kom då." Mumlade Kenny och log förstående mot mig. Jag nickade menande och gick ut, hack i häl med Selena, ur rummet.
Selma kom glatt gåendes mot mig och Ken som satt på gräsmattan på den stora skolgården. Det var sol idag iallafall, men kallt. Ken drog upp sin kaffe termos till munnen och smuttade lätt på det svarta kaffet när Selma kom och satte oss ner bredvid oss.
"Fatta, vi blir tvingade att ha bild utomhus. Nu liksom!" Utbrast hon ogillandes och rynkade näsan åt de gråa molnen som närmade sig skolgården. Ken grymtade instämmande till. Jag kollade ner i mitt block och började skissa på träden och de gråa molnen över de. När jag hade suttit där ett bra tag kom Mrs. Selta upp bakom mig och hummade gillandes mot min bild.
"Jätte fint Emma! Du är duktig du!" Sa hon stolt och klappade till mig på axeln innan hon fortsatte runt i folkmassan som satt på filtar lite här och var. Ken suckade djupt och suddade för 10:nde gången. Jag skrattade till och log stort mot henne, men fick en ilsken blick till svar.
"Vad?" Snäste hon otåligt. Jag flinade stort och ruskade på huvudet så att mitt svarta hår la sig framför ansiktet.
"Inget." Sa jag och gjorde mitt bästa för att kväva mitt skratt. Hon huttrade till och blängde ner i sitt block.
-
"Kom igen nu klassen! Ordning!" Ropade Mrs. Selta när vi hade gått in. Regnet hade kommit minuten efter jag hade blivit klar med min teckning. Selma suckade och tryckte in ett tuggumi i sin mun, som hon sedan smackade på.
"Så, har ni förstått vad läxan går ut på?" Selma suckade högt och nickade trött mot Mrs. Selta. Hon log gillandes mot klassen och lät oss gå någon minut innan klockan ringde. Jag tryckte ner böckerna i väskan och gick med snabba steg mot mitt skåp. Selma kom upp bredvid mig och pekade på sin mobil.
"One Direction... Åh, jag dör!" Stönade hon gillandes och nynnade till en låt. Säkert deras. Jag skrattade högt för mig själv och slog upp mitt skåp då ett brev ramlade ut. Va? Jag plockade upp det och såg Fred's trubbifa handstil på framsidan.
"Till: Emma Snow." Stod det med tjocka bokstäver. Jag svalde hårt och tryckte in väskan och sprang iväg och in på vårt rum. Jag slog mig ner i min säng och rev snabbt upp brevet.
-
"Emma... När du läser det här så har jag antagligen rymt ifrån er. Självmord var ett alternativ, men då skulle jag aldrig kunna träffa dig igen. Jag älskar dig som sol älskar himmel. Men jag älskar Kendra också. Hälsa henne det. Jag saknar er... Det är ensamt här.. Ute i skogen... Skolan var en välsignelse, och sen träffade jag dig! Men när allt blev kaos orkade jag inte längre... Mitt liv var nästan över kändes det som. Jag tror jag antagligen kommer gå till närmsta tåg station och ta första bästa tåg tillbaka till Iowa. Där mamma och pappa finns. Jag orkar inte längre helt enkelt. Bilnycklarna ligger här i kuvertet, den är din! :)
Kom ihåg, att jag älskar dig och Kendra. Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, men kanske inte i min hjärna!
// Fred"
Något vått droppade ner på brevet. Jag grät. Han hade redan bestämt sig för att lämna oss... Men en sak var säker, jag ska gå till botten med mordet på Fred.
Jag avlsutade låten och sprang ut bakom scenen där Selena mötte mig i en lång kram. Jag avbröt den och kollade in i hennes ögon.
"Vad gör du? Vi är över Sel, låtsas inte som något annat." Varnade jag henne och gick in i min loge där Carin väntade på mig. Hon plockade fram nya kläder till "Down To Earth." Jag drog snabbt på mig de och sprang sedan ut på scenen.
-
"I LOVE YOU GERMANY!" Skrek jag ut i mickrofonen innan jag sprang ifrån alla skrikande fans, bakstage. Alla mötte mig med stora leénden och applåder. Men vart var Selena? Jag hörde högt introt till "Hit the lights" Åhnej.
Vad gör hon nu? Hennes röst strömmade ut i högtalarna och fansen började skrika högre.
Hon log stort mot mig och vinkade ut mig på scenen. Men jag skakade på huvudet. Scooter tryckte in en mickrofon i min hand och knuffade ut mig på scen. Selena kollade allvarligt på mig och jag kände blickarna brinna från fansen, så jag började sjunga.
"Tack Tysklaaaand!" Ropade Selena glatt ut och gick fram till mig med en hand på min nacke innan hon tryckte sina läppar mot mina.
SEENT! I KNOW!
KOMMENTERA O SOV GOTT! :D


Kommentarer

Ebba skriver:

Bra! Meeer!<3

Datum: 2012-05-09 - Tid: 23:07:59 -


Ilma skriver:

Asbra! Hoppas det kommer mer imorn! Och lycka till på NP imorn! <3

Datum: 2012-05-09 - Tid: 23:55:23 -


ellen skriver:

Jag hatar Selana!!!! -.- meraaa!

Datum: 2012-05-10 - Tid: 07:00:00 -


JuustinBieeberNoveller skriver:

Älskar verkligen din novell. Kan du hjälpa mig med perspektiv skyltar, snälla? :) Har en ny novell på G :)

Datum: 2012-05-10 - Tid: 08:09:11 - URL: http://juustinbieebernoveller.blogg.se/


Zoe skriver:

åhhh Selena

very good =)

Datum: 2012-05-10 - Tid: 16:27:29 -


Emma skriver:

super bra novell. Har bara läst ett kapitel men den verkar hur bra som helst. Ska läsa igenom allt (den novellen du håller på med nu i alla fall) ivkäll om jag hinner det :)

Och det där med länkbyte är jag med på. Jag lägger upp dig i mina länkar och i ett inlägg om du inte har några fler krav eller något? <3

Datum: 2012-05-10 - Tid: 17:22:59 - URL: http://justinsexybieberstories.blogg.se/


JuustinBieeberNoveller skriver:

Sv; Tack!:) Gärna :D

Datum: 2012-05-10 - Tid: 17:24:37 - URL: http://juustinbieebernoveller.blogg.se/


JuustinBieeberNoveller skriver:

Sv; Skickat :)

Datum: 2012-05-10 - Tid: 17:50:13 - URL: http://juustinbieebernoveller.blogg.se/


elin skriver:

wow grymt :D

Datum: 2012-05-10 - Tid: 19:15:18 - URL: http://elinohrn.devote.se


JuustinBieeberNoveller skriver:

Sv; Skickat ;D

Datum: 2012-05-10 - Tid: 19:44:45 - URL: http://justinbieebernoveller.blogg.se/


juustinbieebernoveller skriver:

Vill du göra länkbyte? :)

Datum: 2012-05-10 - Tid: 19:57:28 - URL: http://juustinbieebernoveller.blogg.se/


JuustinBieeberNoveller skriver:

Sv; Samma här :))

Datum: 2012-05-10 - Tid: 20:31:18 - URL: http://justinbieebernoveller.blogg.se/


Emma skriver:

Jag har lagt till den här bloggen nu på min blogg :) <3

Datum: 2012-05-10 - Tid: 22:16:59 - URL: http://justinsexybieberstories.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback