KAPITEL 8-. 2GETHER?

”Kom igen!” Stönade hon och drog av hennes sin BH. Min blick hamnade genast på hennes bröst och hon pressade sina kletiga läppar mot mina. Jag masserade mjukt hennes rumpa och drog av henne trosorna. Hon kysste mig mjukt ner för bröstet till kalsongkanten och drog av mig de. Jag log sexigt mot henne och trädde på kondomen innan jag kom in i henne. Njutningen spreds direkt och hon stönade till. Hade Emma rätt eller? Nej, Justin… Hon var bara ett engångsligg.


 


Jag suckade högt och mötte Fred’s blick. Han hade kommit… Nyss tror jag?

”Hey Em! Kendra…” Log han och tog en klunk av sin dricka. Jag höll mig till RedBull. Inget annat.
”Så.. Lördag imorgon. Vad ska ni göra?” Fortsatte han och bröt inte ögonkontakten med Kendra. Nawe.. Han var kär. Hon också!
”Inget.. Vi tänkte kanske på Bowling?” Fred nickade gillandes och gjorde tummen upp. Jenny kom nerlunkandes för trappan och log stelt mot mig igen. Minuten därpå kom Justin ner med ett litet bredare och nöjdare leénde.
”Din tur?” Viskade han skämtsamt i mitt öra och jag fnös högt. Kendra kollade oroligt på mig.
”Äh..” Mumlade jag bara och vände mig om mot Justin.
”Du är världens hemskaste människa! Vet du det?!” Spottade jag ur mig och knuffade till honom.
”Va?” Oh, bra! Han låtsades inte veta något.. Jag suckade högt och blängde surt på honom.
”Gud Justin… Du bara ligger med alla! Inga riktiga känslor eller?” Än så länge så var samtalet bara mellan mig och Justin.
”Vi tar det där uppe.. Emma.” Sa han kallt och knuffade upp mig för trappan och in i ett rum.
”Vad finns det att prata om? Du är ett svin och-..” Hans ansikte såg allvarligt ut och hans blick var fäst på mina läppar. Och innan jag visste ordet om det så var de pressade mot mina. Sötman spreds i min mun, detsamma med hans tunga. Jag la en hand på hans nacke och tryckte hans mjuka kropp närmare min.
Han drog av mig min tröja och sen sin egna, utan att släppa taget om mina läppar. Jag knäppte upp min BH och han masserade mjukt mina bröst. Han log stort mot mina läppar och drog med sina händer över min korsrygg och ner mot rumpan och sedan låren. Hans byxor gled av, och sedan mina och vi la oss ner i sängen.

Jag drog mina händer genom hans änglalika hår och masserade hans nacke. Jag lutade mig tillbaka från hans sockersöta läppar och drog av honom kalsongerna, vilket fick honom att flina stort.
”Jag visste att du inte kunde få nog.” Flinade han och jag drog av mig mina trosor.
”Kondom?” Stönade jag och han nickade mot nattduksbordet. Jag suckade och trädde på den. Han log stort mot mig innan han kom in i mig.
-
Jag slog långsamt upp ögonen och kollade mig runtom kring. Jag låg i min säng, i mitt studentrum. Klockan på bordet visade bara 7.
”Så du är uppe?” Flämtade Kendra trött och mötte min blick. Hon satt vid sin laptop, såklart.
”Vad håller du på med egentligen?” Mumlade jag trött och drog en hand genom mitt ruffsiga hår. Hon svalde hårt och skakade på huvudet.
”Nej… Inget.. Bara, läxor.” Svarade hon nervöst och slog ner locket. Jag nickade och satte mig upp i sängen. Fred låg fortfarande och sov, så jag greppade tag om min baddräkt och handduk innan jag gick upp mot dörren, i bara Pyjamas.
”Jag går och simmar lite.” Kendra nickade smått och slog upp locket till sin laptop igen. Hon höll på med något mysko…
Jag skakade bort tankarna och började springa mot poolhuset. När jag var framme mötte jag Coach Loopy.
”ÅH! Hej Emma! Kan du simma igen?” Frågade hon mjukt och drog med sin hand upp och ner över min rygg. Jag nickade glatt och log stort mot henne. Hon tog upp sin pärm och kollade igenom några papper innan hon mötte min blick igen med ett stort leénde lekandes på hennes skinande, röda läppar.
”Skulle du vilja vara med i laget?” WOW! Hon hade frågat mig… Jag slog en hand för munnen och nickade snabbt.
”OMG! Jaa!” Utbrast jag och nickade hastigt. Hon skrattade till och skakade min hand.
”Då säger vi det. Välkommen till laget Ms. Snow!” Jag nickade och gick fram till poolen för att dyka ner  i vattnet. Då kom alla tankar upp om Justin igen. Han hade kysst mig. Och legat med mig. Var vi tillsammans då eller?

Kenny väckte mig ur mitt dagdrömmande.
”Bieber?!” Ropade han skämtsamt och skakade om mig. Jag mötte hans blick och nickade.
”Vad?” Han kollade menandes på mitt kaffe som låg och drog till sig i koppen. Jag suckade djupt och tog en klunk av det, men spottade genast ut det igen.
”Det är ju iskallt!” Flämtade jag och kollade surt ner i den svarta vätskan. Kenny brast ut i gapskratt och nickade. Fyfan… Tänkte jag surt och kollade ut genom fönstret igen. Solen stod högt upp på himmeln och det var varmt idag. Men jag kunde inte få bort mina tankar från gårdagen. Först Jenny och sen Emma. Var jag och Emma ihop nu eller? Jag gillade henne, men var inte redo för en ny.. relation. Men ändå så kände jag ett pirr när jag såg henne. Det brände till när hon rörde vid mig och hennes änglalika ansikte… Wow.
”Justin, vi ska dra nu.” Sa Kenny lugnt och knuffade till mig. Jag reste mig snabbt upp och skrev några autografer innan vi kunde lämna cafeét. Paparazzina omringade mig och Kenny när vi kom ut på gatan, detsamma med alla Belieber’s. Kenny föste mig frammåt hela tiden och jag höll på att snubbla vid flera tillfällen.
”Justin! Vem var tjejen igår på festen? Eller vilka var tjejerna?!” Ropade en pap’s helt plötsligt. Jag svalde hårt men låtsades inte bry mig om det. De ska inte komma åt mig så lätt. Justin, låt det gå.
Kenny tryckte in mig i bilen och Chaufören startade motorn och började snabbt köra mot studion. Lika bra att jobba ändå.. Kanske får en annan dag ledigt?
-
”Justin! Fokusera..” Skrek Scooter surt och kollade stenhårt på mig. Jag suckade och tog en klunk Cola innan jag lämnade rummet med en smäll. Jag pallade inte längre. Mobilen vibrerade och jag svarade.
”Hallå?”
Hey bro’! Ryan här..” Hälsade Ryan glatt i andra änden och ett leénde sken genast upp på mina läppar.
”Ry! Jag saknar dig.. Hur är det där hemma? Rörigt eller?” Han skrattade till.
Njae.. Sådär. Mamma och pappa grälar fortfarande för att pappa inte kommer till terapeuten när de ska ha par-terapi. Chaz mår bra i alla fall. Han har fått in en stöt på Laura!” Jag log större och hörde Chaz sura röst i bakgrunden.
”Hälsa honom.”
Det ska jag. Men vad är allt det där med ”Jelena är tillbaka”? Ni gjorde ju slut?” Jag suckade högt.
”Jag vet. Men Scooter ville ha lite mer PR, så vi var tvungna. Men det är över nu. Selena ska inte behöva plågas såhär. Det är inte rätt för någon. Hon ska också kunna leva lycklig.”
Japp. Men hur är det med dig då? Har du hittat True love?” Sa han med tillgjord röst och jag kunde se ett brett flin på hans läppar.
”Jag vet inte Ry. Jag gillar henne, men jag strulade till det igår. På riktigt.” Han andades lugnt ut.
Aja Justin. Du kommer fixa ihop det om hon är den äkta varan!
”Japp. Saknar dig, men måste dra.”
Mhm. Ses.” Mumlade han och la på. Jag svalde hårt och kastade iväg cola flaskan. Justin, vad är det du har gett dig in på?

 


Haha, lite mycket pinsamheter i början... Hehe ;)
KOMMENTERA SWEETIES! Börjar sent imorgon, kanske kommer upp mer? :)

 



Kommentarer

Emma snow skriver:

ja snälla ett till imorgon ska sitta och knarka när alla andra bär bord och fixar hahahha <333 sjukt bra btw så tycker jag att dom ska vara ihop för dom har ju legat right!?<3333 XOXO Ms. snow

Datum: 2012-05-03 - Tid: 21:33:17 -


Jssmn! skriver:

HAHAAH emma snow, najs namn, (hon som kommenterade) :)



Haha, nooo, man behöver inte vara tillsammans för att man har legat med varandra? ;o MER KAPITEL NU! KOMMER DÖ OM DET INTE KOMMER MER!!! :D :D

Datum: 2012-05-03 - Tid: 22:00:51 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Zoe skriver:

very good

meeer!! =)

Datum: 2012-05-03 - Tid: 22:15:14 -


Ebba skriver:

Bra, mer :)

Datum: 2012-05-03 - Tid: 22:27:51 -


alex skriver:

Mera ! Fast jag tycker att dendär prinsess grejen borde vara med lite mer :) xx

Datum: 2012-05-03 - Tid: 22:35:20 - URL: http://itsonlyonedirectiontomyheart.blogg.se/


Josse skriver:

Superbra!! Mer nu!<33

Datum: 2012-05-03 - Tid: 22:37:26 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Jssmn! skriver:

HÅLLER MED ALEX! Mer prinsess grejs, hon beteer sig inte som en prinsessa heller :o

Datum: 2012-05-04 - Tid: 19:54:39 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback