KAPITEL 42-. MR. SUPRICE!

Jag tycker det är så vackert här.” Sa hon mjukt och kollade upp på den stjärnklara himmeln. Jag himlade med ögonen och log smått mot henne.
“Du är vacker älskling.” Viskade jag. Hon mötte min blick och la sedan en hand på min nacke för att sekunden därpå trycka sina läppar mot mina.
Fyrverkerier? Check! Allt kändes helt underbart… tills jag såg vem som kom upp bakom Emma.
Eller snarare vilka…


 

Justin avslutade kyssen och kollade med en bekymrad min över min axel. Min blick gled såklart dit och där gick Peter. Och Jenny. Det var ju inte olagligt, han är bara 21 och hon 18. Så hon var praktiskt taget vuxen. Men inte i tankarna….

“Vi går.” Mumlade jag och kramade om Justin’s kalla hand, men Peter hade redan sett oss.

Hej! Emma och… Beber?” Sa han prövandes och skakade om Justin’s hand.

Bieber.” Rättade Justin honom och kollade ner på sina fötter. Min blick gled från Peter, till Jenny, till Peter. Jag mådde illa bara av att se de tillsammans…

Jaha, det här var trevligt. Men nu ska vi gå.” Sa Peter vänligt och började sedan gå igen med Jenny som log bitchigt mot mig.

Ses i skolan, Emma.” Sa hon sammanbitet och kramade om Peter’s hand. En fnysning lämnade min mun och jag kollade upp på Justin som stod stel med en hand på min midja.

Ska vi gå?” Frågade jag lent och la en hand på hans kind. Han mötte min blick och nickade lätt.

Vi går.” Sa han kort och började gå mot sin lägenhet.

Hans hand var mjuk och varm tryckt mot min. Ett leénde spreds på mina läppar när han kollade på mig.

Planet går runt 9. Så du kanske borde sova hos mig? Kläder är inte ett problem, vi köper nytt där.” Sa han snabbt och mjukt. Jag log större mot honom.

Jag älskar dig så.” Viskade jag och kysste honom mjukt på läpparna innan vi gick in i trapphuset. Det hade redan hunnit bli mörkt ute.. November var november. Ingen gillade väl vintern? Men som tur var, så var snön borta men inte kylan.

Justin hoppade in i hissen med ett stort flin på läpparna. Han klickade på knappen med en stor 4 på sig och fuktade sedan sina läppar med blicken på mig.

Såfort vi kommer dit” ska du få köpa flera nya klädesplagg. Vad du vill!” Sa han lent och la en hårslinga bakom mitt öra. Jag skakade smått på huvudet.

Nej Justin, du behöver inte.” Han himlade med ögonen och kysste mig mjukt i pannan när hissen plingade till.

Men jag vill.” Svarade han retsamt och gick sedan ut och mot hans dörr med mig i släptåg.

Ett litet skratt slank ur min mun och jag gick efter honom, in till Pattie som satt vid köksön och bläddrade i en ELLE katalog. Hon kollade upp på oss och log sedan stort.

Hej!” Sa hon glatt och reste sig upp för att krama om oss. Jag besvarade kramen och drog in hennes fantastiska doft. Men det var inget gentemot Justin’s…

Så, du sover här Em? Till den stora dagen imorgon?” Skämtade hon och tog en klunk av is latten som stod på köksön, bredvid det ihop lagda magasinet.

Japp, i do. Din son är en riktig charmör.” Skrattade jag och flätade samman mina och Justin’s fingrar. Han log stort mot Pattie och nickade sedan mot kylskåpet.

Har du ätit?” Hon ruskade på huvudet.

Nej, jag ska ut med Carin om… en halvtimme och käka.” Log hon lent och gick ut till sitt sovrum.

Jag fuktade mina läppar och slog mig ned på platsen Pattie hade suttit vid innan jag och Justin kom och ”störde”.

-

Så, vad ska vi göra?” Frågade Justin milt när Pattie hade lämnat huset. Jag ryckte på axlarna.

Har du tagit ledigt från min skola?” Frågade jag Justin helt plötsligt. Han log smått och nickade lätt.

Ja, såklart!” Skrockade han och slog sig ner bredvid mig i soffan. Han bet sig löst i läppen och böjde sig sedan ner mot mig, men handen på mitt lår. Sekunden därpå mötte mina läppar hans i en underbar kyss, som snabbt därpå gick över till hångel. Han la sig ner över mig och började smeka mig på rumpan.

Ett stön slank ur min mun och jag log lurigt mot honom när jag började kyssa honom på halsen och käkbenet. Då var det hans tur att stöna.

Ungefär 5 minuter därpå var vi inne i sovrummet, halv nakna. Justin rullade runt så att jag låg överst och jag drog mina händer igenom hans hår.

Ska vi?” Jag nickade hastigt och hjälpte honom av med kalsongerna innan han trängde in i min.

Det kändes som om behovet av Emma hade blivit större och större, månad efter månad.

Jag kunde inte få nog av hennes mjuka läppar. Hennes tindrande ögon eller klingande skratt.

Hennes mörka hår som låg perfekt på hennes axlar.

Vad tänker du på?” Mumlade hon trött och satte sig gränsle över mig. Jag suckade lätt.

Dig.. Oss.” Hon flinade stort mot mig och började kyssa mig på mitt nakna bröst. Neråt. Ett pirr slank igenom min kropp och hon la sig ner bredvid mig igen.

Så, duschen?” Jag nickade snabbt och gick upp med Em bredvid mig mot duschen.

Vattnet var lent mot min hud. Em kände säkert detsamma.

Ett leénde spreds på mina läppar när jag såg hennes nöjda min. Hon kollade oförstående på mig.

Vadå?” Skrattade hon och la sina armar runt min nacke.

Jag skakade på huvudet och drog en hand genom mitt våta hår. Hennes leénde blev bredare och hon suckade djupt.

Åh, jag är så sjukt trött.” Mumlade hon och gäspade högt. Ett litet skratt lämnade min mun och jag nickade lätt.

Du ska få sova, snart.” Hon nickade tacksamt och vred av vattnet innan hon kramade om 2 handdukar, en till mig och en till henne.

Tack.” Viskade jag lågt och virade den kring min midja. Hon gjorde detsamma fast runt kroppen.

Har du något jag kan få låna?” Sa hon lent och kollade frågandes på mig. Jag nickade och slängde över en vit, stor t-shirt till henne.

Hon drog den över huvudet och drog på sig sina trosor med blicken på mig. Hennes hår torkade snabbt, men var fortfarande fuktigt.

Ska jag hämta något?” Hon la sig trött ner i sängen och stönade till medans hon masserade tinningen.

Ett glas vatten, tack Justin.” Sa hon lågt och slog igen ögonen. Jag gick ut i köket och fyllde ett glas med vatten innan mina steg vändes tillbaka till rummet.

Men Emma hade redan somnat. Hennes andetag var tunga och hennes ögonlock darrade till, då och då. Ett litet leénde spreds på mina läppar och jag la mig ner bredvid henne.

Sov gott… älskling.” Viskade jag och kysste henne ömt på kinden och blundade sedan själv. Några minuter senare sov jag också som en stock.

-

Justin, klockan är halv 7.. Vi kanske borde gå upp.” Muttrade Em surt och skakade på mig. Jag slog snabbt upp ögonlocken och gäspade högt.

God morgon på dig med, glada kvinna.” Hon himlade med ögonen och suckad trött.

Jaja, jag får i alla fall sova på planet.” Sa hon lågt och hoppade upp sängen innan hon drog på sig samma kläder från igår.  Jag följde hennes exempel och kramade sedan om hennes hand för att gå ut i vardagsrummet till Kenny.

Kom så åker vi.” Sa jag kort och klappade på mina reseväskor som stod på hallgolvet.

Frukost?” Han höjde menandes på ögonbrynen mot mig men jag skakade på huvudet.

Starbucks.” Em kramade hårdare om min hand som ett ”tack”. Jag log smått och såg i ögonvrån att hon också gjorde det.

Oki doki.” Sa han bara och reste sig upp medans jag brast ut i skratt. Kenny sa oki doki?

Nu är jag mätt.” Sa jag snabbt efter toasten, teét och melon bitarna. Justin nickade och la ifrån sig sin gaffel i tecken om att han också var det.

Planet kommer om 10 minuter, vi tar inte mitt privata så vi kanske ska börja gå mot Gate’n.”

Jag nickade snabbt och reste mig upp med mobilen i handen. Tur att de hade Starbucks på flygplatsen… Tänkte jag lugnt och kramade om Justin’s hand.

Jag brydde mig inte så speciellt mycket om papzen. De fick väll skriva vad de ville, jag brydde mig inte.

-

Så, är det varmt dit vi ska?” Frågade jag uttråkat till Justin när planet hade lyft. Han log stort och nickade.

Oh yes.” Jag log gillandes och lutade mig mot hans axel.

Hus eller hotell?” Han drog ett djupt andetag och fuktade sina läppar innan han svarade.

Hus.” Sa han med sin sammets lena röst. Jag rös till bara av att höra den.

Trevligt.” Han nickade och gäspade högt. Vi hade gått och lagt oss runt 12 tiden igår, Pattie hade sovit över hos Carin så hon var inte hemma i morse. Men ändå var vi super trötta. Speciellt jag som gick upp klockan 7 igår!

Kommer vi bada mycket?” Flinade jag och puffade till honom lite i sidan. Han nickade.

Såklart.” Jag fuktade mina läppar och satte mig tillrätta i stolen när Flyg värdinnan kom förbi med snacks.

Oh, en Cola.” Jag behövde koffein nu. Hon log ett stort och frampressat leénde mot mig och räckte över en Cola innan hon tog emot pengarna.

Jag kunde ha betalat.” Sa Justin smått besviket och putade lätt med underläppen. Jag skrattade till och tog en klunk av den svalkande colan.

Smaka?” Sa han kort. Jag nickade och räckte över flaskan. Han tog flera klunkar innan han gav tillbaka den, halv full.

Du kan köpa en ny.” Jag nickade och tog en till klunk av den innan jag lutade mig tillbaka och blundade.

-

Emma vakna.” Justin pressade sina sockersöta läppar mot mina vilket fick mina ögon att slås upp snabbt. Hans hasselnötsbruna ögon fick ett leénde att spridas på mina läppar.

Så vi är framme?” Han nickade och kollade menandes på det tomma flygplanet. Såklart att vi fick stanna kvar. Han var ju Justin bieber.

Nu går vi.” Sa han mjukt och kramade om min hand. Solen sken ute och det var fullt med palmer överallt. Detsamma med folk som gick runt med klänningar och shorts.

Justin, vart är vi?” Sa jag förvånat och kollade djupt in i hans ögon men han skakade bara på huvudet och föste in mig i en svart Range Rover. Justin och Range Rovers…

Jag himlade med ögonen och lutade pannan mot det rätt så varma fönstret. Det tog inte så lång tid innan vi kom fram till ett stort hus, längre ut från staden. En stor strand mot havet var det första man såg när man hoppade ur bilen. På baksidan var det en fin tomt med pool. Allt var som en dröm… Med mycket palmer.

Justin la sina händer på min midja och kysste mig mjukt i nacken.

Välkommen till Hawaii babe.” Viskade han mjukt och ett pirr slank igenom min kropp. Hawaii?


Yeah! DE ÄR IN THA HAWAII! Usch.. Peter är så dfudhfn äcklig. HAHA!

 

VILL NI HA MER IKVÄLL?! VILL NI DET?!?!?! KOMMENTERA DÅÅÅ! :D :D



Kommentarer

Josse skriver:

SUPERBRA! Verkligen! :D<33

Snälla, mer i kväll?<33

Datum: 2012-05-23 - Tid: 20:33:27 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Jssmn! skriver:

SKKIIIIITTT BRAAAA!! :D :D :D :D: :D :D MEEERRR NUU!! :D Hatar den där jävla PEter jäveln, hahahahah!! :D Du måååååste skriva ett till kapitel ikväll, om du inte gör det kommer jag seriöst avlida! :D

Datum: 2012-05-23 - Tid: 20:42:49 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Jättebra. <3

Datum: 2012-05-23 - Tid: 20:44:52 -


Anonym skriver:

Vem ee Peter? Kommer int ihåååg? xD



Men bra :]]

Datum: 2012-05-23 - Tid: 21:16:06 -


Emma heter jag :) skriver:

Hej! Andra delen av Chipsmatchen ligger uppe! :D se till att din favorit vinner! ---> http://melovewater.blogg.se/2012/may/chipsmatchen-vecka-21.html

Datum: 2012-05-23 - Tid: 21:18:32 - URL: http://melovewater.blogg.se/


Ebba skriver:

Jätte bra!!!<3 MER

Datum: 2012-05-23 - Tid: 22:44:32 -


ellen skriver:

HAWAIII!! WOHOOO!! Meraaa nuuuuuuuuu!!

Datum: 2012-05-24 - Tid: 06:57:10 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Calla. skriver:

Ohh yes jag läser Justin bloggar 24/7! Ska läsa din när jag kommer hem, men först ska jag ut på en dans-addition.! :)

Datum: 2012-05-24 - Tid: 18:08:08 - URL: http://callafahlen.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback