KAPITEL 35-. FUCKING PRINCESS

Vi började gå mot parkeringen igen när vi blev stoppade av en polisman.

“Vad kan jag hjälpa dig med?” Frågade jag allvarligt och kände hur fånigt och vuxet det lät. Helt sjukt.

“Eh… Ms. Gomez och Mrs. Mallette har varit med om en bilolycka. De är inne på sjukhuset.” En flämtning lämnade min mun och Kenny la en stöttande hand på min axel.

Det var tur annars hade jag nog ramlat baklänges.

“Läget är kritiskt för MS. Gomez…”


“Snabbare Kenny! Kör snabbare!” Röt jag mot Kenny och stirrade på vägen. Kenny svarade inte utan körde bara. Jag förstod honom. Jag skulle inte heller lyssna på mig just nu.

Men jag oroade mig. För mamma och Sel.. Tänk om de skulle dö? Nej Justin! Tänk inte så!

Jag ville slå till mig just nu för att jag tänkte så dumt. Hela jag var ett skämt. Det kändes som om allt Gud gjorde mot mig just nu var att straffa mig. Men jag visste inte varför.

-

Selena Gomez och Pattie Mallette.” Rabblade jag upp för den gamla mannen i receptionen. Han hostade till och kollade upp på mig.

Ms. Gomez opereras just nu. Men Ms. Mallette kan du hälsa på i Rum 736 på våning 3.” Log han. Jag besvarade leéndet och gick med snabba steg mot hissen med Kenny bakom mig.

Jag gick med snabba steg mot mammas rum och slog upp dörren. Hon hade en slang intryckt i näsan och nålar i armarna. Hennes ansikte, samt armar var blåslagna och hon såg så.. skör ut.

Mamma?” Hon besvarade inte mig utan fortsatte bara blunda. En hand las på min axel och jag såg i ögonvrån att det var en doktor.

Hon ligger i koma men kommer troligen vakna snart. Hon är stark din mamma Mr. Bieber.” Sa han lugnt och gick fram till mammas säng och granskade en apparat som mätte hennes hjärtslag. Han kollade ner i sin pärm och antecknade.

Hur mår Selena?” Han kollade upp på mig och log milt.

Hon är för tillfället stabil, men har opererat sig. Det kommer ta ett tag inna-…” Han blev avbruten av sin sökare som pep till. Hans leénde försvann snabbt och han gick snabbt ut ur rummet, men jag hann stoppa honom.

Vad är det?” Han svalde hårt innan han öppnade munnen.

Hennes hjärta har slutat slå.” Han sprang snabbt mot rummet, detsamma med en massa andra doktorer. Mitt hjärta hoppade över ett slag. Hon hade slutat.. andas?

Dylan? Han log stort mot mig och slog sig ner bredvid mig.

Så, hur känns det av att ha blivit av med det man älskar?” Fnös han och kastade en sten i dammen. Jag huttrade till och kollade upp på den stjärnklara himmeln.

Det var något Dylan inte hade något att göra med. Han muttrade något ohörbart och kastade en tills sen i dammen.

Det var så jag kände mig när Lily ville lämna mig. Helt hjälplös och… ja… borta.” Mumlade han. Hans röst darrade. Han grät.

Tumblr_lzkq0wbv0r1qdtykd_large

Jag la en darrig hand på hans axel och drog den upp och ner över hans överarm.

Sch.. Gråt inte Dylan.” Han nickade och drog bort tårarna innan hand drog ett djupt andetag och reste sig upp.

Nej det ska jag inte. Inte för dig.” Han höjde sin hand och slog till mig på kinden. Smärtan spred sig snabbt och jag la mina händer där. Det dunkade i kinden och jag kollade upp men Dylan var borta.

-

Anna!” Ropade mamma och drog in mig i hennes famn när jag kom innanför dörren. Jag knuffade bort henne och rynkade hårt pannan.

Jag vill inte! Jag avsäger mig! Jag är inte prinsessa längre!” Skrek jag och sprang upp på mitt rum. Tur att jag hade lås. Tänkte jag och la mig ner på sängen med ansiktet tryckt mot kudden.

Mitt liv hade aldrig haft någon rättvisa. Ingen alls faktiskt. När jag väl hade hittat någon som älskade mig för den jag var, så gled det ur mina hände pågrundav att jag var en prinsessa.

En jävla prinsessa. Tårarna drog sig djupare in på kudden och det dröjde inte länge innan jag var tvungen att byta sida på den.

Anna, öppna dörren.” Det var Lily som hade gett sig på uppdraget att komma in nu. Först mamma, sen Pedrinho och nu Lily. Toppen. De hade gjort en liten kupp mot mig eller hur man ska säga. Jag satte mig upp i sängen och stirrade mot dörren och det bara bankade på. Högre och högre.

ANNA! NU ÖPPNAR DU!” Skrek Lily och tog till hårt. Hela dörren skakade och jag knep igen ögonen. Jag ville inte se. Klockan började närma sig 3 och solen började gå upp. Himmeln hade fått en aprikos färgad nyans. Det såg så vackert ut. Jag gick fram mot fönstret och drog ner persienerna så att hela mitt stora rum blev kolsvart.

De hade fått Selena’s hjärta att slå igen. Men båda två låg i Koma. Mitt liv kunde verkligen inte bli sämre än det här. Först Emma och sen mamma och Selena.. Någon däruppe eller därnere hatade mig. Rejält just nu.

Mr.Bieber?” Harklade en doktor sig som hade ställt sig framför mig. Jag nickade och kollade in i hans ljusblåa ögon. Ett leénde spreds på hans läppar.

Ms. Mallette har vaknat!” Utbrast han mjukt och pekade mot mammas rum. Jag gick med snabba steg dit och möttes av mammas svaga leénde.

Justin…” Viskade hon hest. Jag gick fram till sängkanten och kramade om hennes kalla hand.

Vart är Selena?” Fortsatte hon med svag röst.

Selena ligger fortfarande i Koma. De förlorade henne förut men hon är tillbaka. Hon lever.” Log jag och smekte hennes hand. En liten tår rann ner för hennes bleka kind och hon suckade djupt.

Hur är jag?” Jag fuktade mina läppar och granskade hennes kropp.

Du har 2 brutna revben, 1 brutet ben och skallskador. Och en massa blåmärken, men annars är du bra.” Sa jag milt och log smått mot henne. Hon besvarade mitt leénde och stönade sedan till av smärta.

Revbenen hade du rätt i.” Skämtade hon och skrattade lätt till med en blandning av hostningar.

Jag var så glad just nu.. mamma levde.

-

Justin, vi borde åka nu. Du har suttit här i 2 dagar. Du kanske borde byta om.” Sa Kenny prövandes.

Jag släppte inte blicken ifrån Selena’s ansikte. Hon såg så skör ut när hon låg här. Hon hade inte fått lika många blåmärken som mamma, men hon hade mer inre skador.

Okej..” Viskade jag bara och gick med Kenny ut till hissen. Det var fullt med undersköterskor och doktorer i hissen, men vi fick plats.

Vägen hem var jobbig. Paparazzina körde efter och bredvid oss hela tiden nästan. Men som tur var kom polisen – igen – och stoppade de. Kenny flinade stort mot mig i backpegeln när vi stannade utanför min lägenhet.

Lets go.” Mumlade han och öppnade bildörren för att gå ut.

Anna! Vakna!” Ropade mamma från andra sidan dörren och bankade på den. Jag grymtade till och slängde en kudde på den. Jag ville inte vakna. Och jag ville inte komma ut till de.

Nej.” Muttrade jag tyst för mig själv och pressade ner ansiktet i kudden. Hela rummet var kokhett och luktade bastu. Jag hade legat här ett bra tag nu, men Pedrinho hade fått komma in med mat, inget annat. Mamma kommunicerade med mig genom sms. Lily vet jag inte vart hon var eller inte. Jag brydde mig inte så värst mycket för den delen heller.

En suck slank ur min mun och jag vände blicken mot taket då det knackade på dörren igen.

Anna, öppna. Det är Lily. Jag måste prata med dig.” Hon var allvarlig, så jag gick och öppnade.

Hon rynkade äcklat på näsan och slog sig ner på sängkanten med blicken på mig.

Jag är ledsen.. Dylan var ändå inte värd mig, men Justin var verkligen värd en toppentjej som du. Jag var för blind av hämnd för att se det.” Hennes ord värmdes i hjärtat och ett litet leénde spreds på mina läppar.

Det är OK.” Viskade jag och kramade om henne. Hon bet sig nervöst i läppen och kollade in i mina ögon.

Det är en annan sak också..” Sa hon nervöst och kollade ner på sina händer.

Vadå?” Hon drog ett djupt andetag och log sedan stort mot mig.

Jag är gravid.”


Selena almost died! :O Lily är gravid! :O

 

KOMMENTERA FÖR MEER!



Kommentarer

Jssmn! skriver:

OMG MER! :)

Datum: 2012-05-19 - Tid: 02:33:04 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

omg, gravid?! mera. <3

Datum: 2012-05-19 - Tid: 02:38:01 -


Lisa skriver:

Whuut :D

Jättebra ;)

Datum: 2012-05-19 - Tid: 08:47:07 -


Josse skriver:

Jättebra!!!! Mer !<33

Datum: 2012-05-19 - Tid: 09:29:09 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Celine skriver:

Snälla kommer Justin och Emma bli tillsammans igen snälla gör sÅ dom blir tillsammans igen jag klarar de inte när dom inte är tsms snälla men vad kommer hända med SelenA? Jätte bra kapitel <3 :)

Datum: 2012-05-19 - Tid: 09:42:26 -


mickis, ( ditt seriöst största fan! ) skriver:

ih.

omg.

mer.

snälla.

jag dör, så sjukt spännande. -

weiho. <3

Datum: 2012-05-19 - Tid: 10:41:09 - URL: http://justinddbieber.blogg.se/


ellen skriver:

MERAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-05-19 - Tid: 11:37:59 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Anonym skriver:

braa

Datum: 2012-05-19 - Tid: 12:55:56 -


Anonym skriver:

Omg skit bra men snälla få ihop Emma och Justin jag ber dig snälla!!!!!!!!!!!!!! Meeeeeer!!!!!!<3<3

Datum: 2012-05-19 - Tid: 17:08:55 -


JBiebs skriver:

SUPER BRA! Mer kapitel idag? :)

Datum: 2012-05-19 - Tid: 18:04:24 - URL: http://JBiebs.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback