KAPITEL 34-. LA SQUARE MALL

Min bästa kompis hatar mig.. Tårarna forsade ner och jag slog mig ner bredvid dammen på en sten. En uggla hoade och det ven till i vinden. Gåshuden växte fram på mina bara armar. Det var kallt ute.

Jag hade ju trotsallt bara på mig en t-shirt och ett par jeans.

Månen lyste upp hela slottsområdet och ett rådjur dök upp på gräsmattan. Jag log smått åt den men den vände på klacken och sprang in i skogen igen.

Inte ens rådjuren gillar mig… Tänkte jag trött och snyftade till då en hand las på min axel.


En suck slank ur min mun när mamma skakade på mig.

“Justin, vakna.” Viskade hon milt och drog med sin hand upp och ner över min arm. Jag grymtade till och rynkade ogillandes på näsan. Hade allt bara varit en dröm? Nej… Emma var en prinsessa Justin.

Jag vill inte.” Stönade jag frustrerande och tryckte ner ansiktet i kudden. Hon suckade och lämnade rummet. Men då kom nya steg in.

Justin?” Selena… Jag grymtade återigen till och kollade upp på hennes ledsamma ansiktsuttryck.

Justin.. jag är ledsen.” Fortsatte hon med ett ledsamt tonfall. Jag satte mig upp i sängen och kollade ner på mina händer.

Varför berättade du inte?” Sa jag med skrovlig röst och kollade upp på henne. Hon suckade och skakade lätt på huvudet.

Jag kunde inte! Skulle du möta sanningen skulle det förkrossa dig. Du var så lycklig med henne.” Hennes ord träffade mig direkt i hjärtat.

Så du tycker inte det här ser lite förkrossat ut? Eller?” Svarade jag kallt och kollade menandes på det stökiga rummet och mitt flottiga hår. Jag hade inte duschat på mer än en vecka. Och inte ätit heller. Eller lite hade jag ätit..Det hade gått väldigt länge sen Emma hade åkt kändes det som… Jag saknade henne men ändå inte. Hon bröt mitt hjärta…

Jag är ledsen..” Hennes röst vek sig och en liten tår lämnade hennes öga. Jag smekte bort den med tummen och skakade på huvudet.

Var inte det… Det är inte ditt fel att det blev såhär.” Mumlade jag och kramade om henne. Hon snyftade mot min axel och jag kände snabbt hur den blev blötare. Selena grät nästan aldrig bland andra. Bara när hon var riktigt ledsen.

Sel.. Gråt inte.” Viskade jag mjukt mot hennes tjocka hår. Hon lutade sig tillbaka och nickade medans hon drog bort några tårar med handryggen.

Förlåt. Jag menar det Justin. Kan inte vi bara hänga.. som vänner?” Sa hon och fuktade sina läppar. Jag nickade och smekte hennes kind.

Såklart vi kan det.” Hon log tacksamt mot mig och kollade sig runt i rummet med en äcklad min.

Hur kan du leva här inne?” Skrattade hon och log stort mot mig. Jag skrattade till och det dröjde inte länge innan det var skrattkalas.

-

Jag schamponerade håret och lät vattnet göra resten. Selena hade fått upp mig på fötter igen om man säger så.. Jag vred av vattnet och drog på mig kläderna som låg på toalettstolen innan jag gick ut till Selena igen. Rummet var städat nu, konstigt nog. Jag log stort och slog mig ner i soffan när Kenny kom fram med 2 påsar från Mcdonalds.

Nu blir det junk food!” Skämtade han och plockade ur maten. Min mage kurrade högt till och alla skrattade till.

Hugg in Bieber!” Utbrast Selena och dunkade mig löst i ryggen. Jag spärrade upp ögonen och började äta. Det kändes som om det var 100 år sen sist jag åt.

Tack för maten.” Sa jag när jag hade ätit ut och lutade mig, mätt och belåten, tillbaka i soffan. Kenny och Selena gjorde detsamma när dörren öppnades och mamma kom in. Hon såg helt galen ut.

Paparazzina har gått för långt nu! Dem kryllar över hela området!” Röt hon och slängde ner sin väska på golvet. Jag hajade till och gick fram mot fönstret. Mamma hade rätt. Där under kryllade det papz som fotade galet mot fönstret och stod och väntade på att jag skulle visa mig.

Det skulle allt bli en fin rubrik tyckte de.

Justin Bieber, hjärtekrossad och fördömd!” Jag skakade av mig tankarna och gick tillbaka till soffan.

Så vadå, är vi fast här eller?” Mamma suckade frustrerat till och drog en hand genom sitt ruffsiga hår.

Jag vet inte. Men om du skulle gå ut dit med Selena skulle det bli full fart på de, det kan jag lova dig!” Svarade hon med snabba ord. Jag rynkade pannan och lutade hakan i händerna.

Men.. Jag tror jag har en idé.” Sa Selena lurigt och log lömskt mot oss. Jag höjde förvånat på ögonbrynen och lyssnade på hennes idé. Hon skulle klä ut sig till mammas väninna och sedan gå ut med mamma. Därefter skulle jag och Kenny gå ut och så skulle vi mötas i LA Square Mall. Det var en bra idé. Vi gjorde oss i ordning. Selena och mamma skulle gå 10 minuter innan oss för att slippa misstankar.

Så, gillar du henne?” Frågade Kenny retsamt och slog löst till mig på axeln. Jag fnös till.

Vem? Selena? Kenny, jag blev dumpad för en vecka sen!” Påminde jag honom och drog på mig en svart kepa. Han suckade och ryckte på axlarna.

Och? Du kan fortfarande gilla någon!” Jag bet mig löst i läppen och kollade ner på mina fötter.

Ja.. Jag gillar Selena. Men det går inte. Jag älskar Emma, även om hon bröt mitt hjärta.” Kenny gav upp och drog med mig ut till Hissen. Mamma hade rätt, papzen var galnare än någonsin.

Justin! Justin, hur känns det att ha blivit dumpad?! Justin kolla hit! GRÅT FÖR KAMERAN!”

Jag förstod mig inte på de… Hur orkade de?! Jag drog på mig säkerhetsbältet och startade motorn, men de ställde sig framför bilen och började fota. Vi stod där i ungefär 5 minuter innan de flyttade på sig pga. Polisen som hade fått komma och gripa in.

Phue! Där hade vi tur!” Skrattade Kenny och flinade stort mot mig. Jag nickade instämmande och började köra mot gallerian. Måtte de vara där nu..

-

Kenny och jag gick runt i gallerian i flera minuter utan att hitta Selena eller mamma. Eller de tillsammans!

Kan vi gå in här? Jag måste dricka..” Sa Kenny efter ett tag och pekade på Starbucks. Jag nickade och följde efter honom med in. Det var nästan folktomt där när vi kom in, vilket var bra.

En Is Te.” Beställde Kenny och betalade. Min blick var hela tiden fastspänd på tv:n som visade en nyhet om en bilolycka här i LA.

Undra vilka det var? Kenny föste ut mig ut cafet och vi började vanka runt igen. Vart kunde de hålla hus?

Victorias Secret!” Föreslog Kenny. Jag tyckte det lät rimligt så vi gick in. Då såg jag Selena, men hon stod med ryggen vänd mot mig. Jag gick fram till henne och la en hand på hennes axel så att hon skulle snurra runt. Men det var inte Selena.

Ursäkta.” Mumlade jag genant och gick ut till Kenny igen. Han suckade otåligt och slängde koppen som is teét hade varit i.

Vi började gå mot parkeringen igen när vi blev stoppade av en polisman.

Vad kan jag hjälpa dig med?” Frågade jag allvarligt och kände hur fånigt och vuxet det lät. Helt sjukt.

Eh… Ms. Gomez och Mrs. Mallette har varit med om en bilolycka. De är inne på sjukhuset.” En flämtning lämnade min mun och Kenny la en stöttande hand på min axel.

Det var tur annars hade jag nog ramlat baklänges.

Läget är kritiskt för MS. Gomez…”


WHUUT?! Selena är i kritiskt läge... ;O WAZ HAPPENING?

KOMMENTERA FÖR MER IKVÄLL! :D


Kommentarer

Lisa skriver:

Nee Justin får inte bli ihop med selena :/

Super bra :D

Datum: 2012-05-18 - Tid: 23:06:42 -


Jssmn! skriver:

NEEEEEEEJ SELENA!! :( :( :( Stackarn! Hon som började bli snäll i novellen också! :( <3 meeeeeeeeeer ikväll, JAG BER DIG! :D

Datum: 2012-05-18 - Tid: 23:14:37 - URL: http://jssmn.blogg.se/


mickis, ( ditt seriöst största fan! ) skriver:

OMG.

MER.

SNÄLLA? :3

SÅ SJUKT UNDERBART BRA.

MEN STARKAS SELENAAAA. :((((<3

PUSS. :*<3

Datum: 2012-05-18 - Tid: 23:28:19 - URL: http://justinddbieber.blogg.se/


Josse skriver:

Neeeeeej, inte Selena :'( dem kan inte vara med i en bilolycka .. Oh, herregud! Meeeeeeeer nu! Skitbra! ;)<3

Datum: 2012-05-18 - Tid: 23:43:45 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

ojojo, mera!



btw, me gusta. <3

Datum: 2012-05-19 - Tid: 00:36:32 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback