KAPITEL 33-. HAPPY ENDING? - THE END

”Alla är typ galna här.. det ser ju helt stirriga ut! :O Kom och rädda mig, åh fagra Melody! XX Bieber.”
Hon sov säkert, med tanke på att hon hade varit på Dan’s fest igår, men hon skulle se det senare. Jag reste mig upp och gick ut mot Kenny som stod i korridoren och bet sig löst i läppen.
”Vad är allt detta om?” Grumlade jag. Då kände jag en hand på min axel och en röst.
”Detta är det om...”


Jag vände mig snabbt om och möttes av Selena’s stora leénde. En klump tog plats i halsen på mig. Varför var Selena här? Jag drog ett djupt andetag och höjde på ögonbrynen.

”Vad gör du här Selena?” Frågade jag nervöst. Hon skrattade till och la en hand på min axel.

”Jag är här för att stötta dig, vad är vänner till för?” Jag pressade fram ett leénde och nickade stelt och sneglade på Kenny som kollade ner på sina fingrar. Honom ska jag prata med sen, det här kunde inte vara sant! Selena, här?! Jag svalde hårt, men klumpen försvann inte. Hon slog till med ett leénde och drog med sin hand genom sitt hår och drog sedan upp det i en hästsvans.

 

image

 

”Så, lunch?” Föreslog hon med klingande röst. Kenny puffade till mig i sidan som ett ”säg ja, jag förklarar senare” så jag nickade och drog på mig mina solglasögon och gick ut ur studion bakom Selena. Då och då nöp jag till Kenny, det förkänade han…

-

”Åh, Italienskt! Det tar vi!” Utbrast Selena och drog in mig i en resturang. Jag ryckte på axlarna mot Kenny och slog mig ner vi bordet, bredvid Selena som hade det största leéndet i världen på sina läppar.

”Så, hur mår du då Bieber?” Frågade hon mjukt och drog upp menyn i sitt ansikte. Jag harklade mig lätt och fuktade mina läppar-

”Bra… antar jag?” Hon fnittrade till och la en hand på min axel, jag rös till av obehag och sköt bort den. Hennes leénde förväxlade sig till ett ledsamt ansiktsuttryck och hon bet sig löst i underläppen.

”Bra att du mår bra, och Melody? Hur mår hon?” Jag suckade djupt och skakade på huvudet.

”Sluta med ditt ”jag-bryr-mig-om-min-kusin-som-bröt-mitt-hjärta” Selena. För vi båda två vet att du inte ger ett skit om Melody.” Snäste jag. Selena flämtade till och skulle precis svara då servetrisen kom för att ta våra beställningar. Jag drog ett djupt andetag och klistrade på ett leénde. Servitrisen blickade mellan mig och Selena för att få våra beställningar. Selena grymtade till och log bitchigt mot servitören, som enligt hennes namnskylt hette Ally.

”Pasta med köttfärsås, och ett glas is-te tack.” Fräste Selena och räckte över menyn. Jag himlade med ögonen och nickade lätt med ett leénde mot den där Ally.

 

 

”Jag tar detsamma.” Hon log vagt och tog emot min meny och gick snabbt iväg. Jag blängde surt på Selena och fuktade mina läppar.

”Vad var det där för?” Muttrade jag. Hon fnös till och kollade surt på mig med en nickning.

”Jag bryr mig om Melody. Vi har rett ut allt det där, OK? Och därför så kunde jag inte undgå att se att ”Ally” flörtade mig. Så, sluta flörta med Servitrisen!” Röt Selena och tog hastigt emot sitt is-te och tryckte upp sugröret i munnen. Jag drog en klunk och kollade ut genom fönstret. Hade hon rätt? Hade jag flörtat utan att lägga märket till det själv ens? Det kunde inte vara så… varför?

Jag slog mig ner bredvid Olivia i klassrummet och kollade upp på Mrs. Deffson som satt och åt på sin Bagel och smuttade på en kaffe kopp. Olivia räckte över ett tuggummi påse till mig, som jag snabbt tog emot och tog ut ett tuggummi och stoppade in det i munnen.

”1 April, hm.. vem ska vi lura?” Jag suckade djupt och drog upp mitt hår i en hög hästsvans.

”Vi kan väll skippa det? Jag är liksom inte på humör…” Muttrade jag till svar och kunde inte glömma sms:et Selena hade skickat i morse. Hon kanske hade varit sur på mig, men jag trodde henne. Olivia höjde frågandes på ögonbrynen. Jag var tvungen att berätta.

”Justin flörtade med någon annan.” Mumlade jag surt. Olivia skakade på huvudet.

 

 

”Äh, en flört? Överreagera inte!” Utbrast hon varnande. Jag snörpte på munnen och lät henne fortsätta.

”Du får inte överreagera Melly, allt kommer gå snett då och Justin kommer väll lämna dig! Snälla, ta det inte hårt! Han gjorde det säkert omedvetet också!” Försvarade Olivia Justin. Jag nickade förstående och drog upp min mobil, lektionen hade inte börjat än så jag hann sms:a Justin.

 

”Justin, jag vet om flörten. Men det gör inget, ingen överreaktion nu. Jag lovar. Saknar dig, denna vecka måste gå fort. Älskar Dig, Melody.”

 

Ryan och Chaz kom in i klassrummet, båda två med stora flin lekandes på läpparna, men blev snabbt urdragna ur klassrummet av rektorn. Olivia kollade på mig och det tog inte lång tid innan vi båda hade brustit ut i gapskratt. Mrs. Deffson kollade allvarligt på oss, så jag slog en hand mot munnen för att hindra skrattet. Då vibrerade mobilen i min ficka, så jag drog snabbt upp den och klickade upp sms:et från Justin.

 

”Bra, ingen överreaktion. Jag saknar dig också babe <3 Ja, denna vecka kommer säkert gå fort. Det är Lördag innan du ens har hunnit säga Justin Bieber! Haha! Älskar dig mest, god natt. Bieber.”

 

Skulle han sova? Just det, han var några timmar bakåt. Jag log stort åt tanken och tryckte ner mobilen i fickan igen eftersom att Mrs. Deffson hade ätit upp och att det var dags för Biologi.

-

Korvstroganoff? Jag kollade äcklat ner på den orangea sörjan på min tallrik och tog en klunk av min Juice. Olivia satt och sms:ade med någon, med ett stort leénde påklistrat på hennes läppar. Jag roffade snabbt åt mig hennes mobil för att se vem den lycklige var. Dan? Inte så konstigt, de hade ju hånglat sönder varandra i fredags.

”Wow, grattis Olivia.” Fnissade jag retsamt och applåderade. Hon himlade med ögonen och drog till sig mobilen igen. Jag flinade stort och tryckte in lite ris och korvstroganoff i munnen och sköljde ner det med Juicen.

”Jag har i alla fall en dejt på onsdag kväll!” Utbrast hon överlyckligt och log stort.

”Middag? Bio?” Frågade jag ivrigt. Hon bet sig löst i läppen och smuttade på sin cola.

”Den grekiska Resturangen i centrum, och sedan… Älska mig igen! Åh så romantiskt!” Sa hon drömmande och slog ihop händerna. Jag skrattade ironiskt och slog löst till henne på överarmen. Hon tjöt till och kollade surt på mig, men log sedan igen. Jag suckade.

 

 

”Bara Justin var hemma nu… gud vad jag saknar honom!” Gnällde jag ledsamt, men på ett sätt kände jag ingen stor saknad. Varför? Jag skakade bort tankarna och kollade på Wendy som kollade mordiskt på mig. En suck lämnade Olivia’s mun medans hon kletade på läppglans på sina fylliga läppar.

”Wendy är världens bitch. Visste du att hon och Chaz gjorde ”det” i Fredags? Hela skolan vet om det! Men Chaz var så full så…” Jag hajade till och kollade oförstående på Olivia.

”Va? Hade de…? Hade Chaz och Olivia…Sex?” Frågade jag äcklat. Olivia skrattade till och nickade.

”Ja? Men det hade ju Ryan och Julia också, så det är väll inget.” Jag satte nästan maten i halsen. Det var inget? Mina kompisar hade legat med mina ”fiender” och Olivia tyckte det var Okej?!

”Vad är okej med det här Olivia?” Grumlade jag sammanbitet. Hon skakade på huvudet och bet sig löst i läppen. Hon var bara så dum ibland. Wendy flinade stort mot mig och bara några sekunder därpå så vibrerade min mobil.

 

”Så, du har fått reda? Ja… ledsen att Chaz gjorde det med mig och inte dig ;( Lilla gumman, världen är sån. Jag lovar att Justin inte heller har gjort det med dig… Hah! Du kommer dö som oskuld. Och om du vill veta, Chaz är toppen i sängen! ;)”

 

Jag behövde inte ens kolla vem som hade skickat det, utan reste mig snabbt upp och gick fram till Wendy och knuffade till henne. Hon kollade bitchigt mot mig och ställde sig upp.

”Vad är ditt problem?” Röt jag högt. Alla blev tysta och det verkade som om vi hade fått publik. Wendy himlade med ögonen och sneglade på sina kompisar som satt med stora ögon mot henne.

”Mitt problem? Frågan är väll vad DITT problem är?” Flinade hon och ställde sig närmre mig.

”Du har inget med mitt privatliv att göra, du vet ingenting om mig och Justin!” Skrek jag. Hon skulle precis spotta ur sig något annat elakt då jag knöt min näve och slog till henne över kinden. Hon vacklade tillbaka och ramlade sedan ihop på marken med ett skrik lämnandes hennes mun. Alla kollade på mig, så jag vände mig snabbt om och sprang ut ur matsalen, ut ur skolan. Bara bort från allihopa…

-

LÖRDAG FÖRMIDDAG;

Jag drog på mig en USA tröja och ett par röda Skinny Jeans. Min blick föll mot mamma som stod i dörröppningen med ett brett leénde på läpparna.

”Julia erkände… du får träffa Justin idag.” Jag log smått och slog mig ner på sängen. Mamma kom och satte sig ner bredvid mig och höll upp en tofs. Jag nickade och lät henne fläta mitt hår, precis som förr.

”Jag känner mig bara så trött… efter allt som har hänt den här veckan.” Mamma suckade djupt.

”Ja… du ska förstå att jag inte är stolt över dig, men du gjorde det du tyckte var rätt.” Tröstade hon mig. Jag log smått och nickade lätt. Mamma förstod mig… det var i alla fall skönt att Julia hade erkänt. Annars hade jag fått sitta här hemma hela veckan då Justin skulle vara här. Mamma kysste mig mjukt på hjässan när hon var klar och kramade om mig.

”Min lilla flicka… du har blivit så stor.” Log hon och smekte min kind. Jag log stort och nickade.

”Man måste växa upp någon gång…” Viskade jag mjukt. Mamma nickade och reste sig upp då det plingade på dörren. Jag hoppade snabbt upp på fötter och drog på mig mina Converse innan jag sprang ner för trappan och gick in i hallen där Justin stod. Ett leénde spreds på hans läppar och han kramade mjukt om mig.

 

image

 

Men det var inte Justin kramen.. något var fel. Han räckte över min skinnjacka och bet sig läppen.

”Promenad?” Jag nickade förstående och kollade på mamma en sekund innan jag lämnade huset efter Justin. Vi gick på trottoaren ett bra tag innan Justin började prata. Men det var inte mycket han sa.

”Jag vill göra slut.” Orden värkte i bröstet. Vad hade han sagt?

5 ÅR SENARE;

Jag drog en hand genom mitt hår och kollade på mamma som satt och åt på sin muffins. Det var min 23 års dag. Jag log smått mot henne och drog upp min mobil. Ett nytt sms.

 

”Hey! Grattis på födelsedagen Biebs! Hoppas du får det toppen, ses snart! XOXO, Selena.”

 

Jag log stort åt sms:et och skickade snabbt in ett tack sms. Mamma sneglade på mig.

”Selena?” Jag nickade mjukt och tog en klunk av min choklad. Mamma suckade.

”Justin, du måste hitta en tjej. Bara för att du gjorde slut med Melody betyder det inte att du måste vara singel 5 år senare! Musiken är inte allt, men det var ju bra att du behöll ditt utseénde och röst.” Utbrast mamma. Jag svalde hårt och nickade. Jag var fortfarande känd, och enligt nästan alla Beliebers, fortfarande snygg. Jag skulle precis svara då min bil började tjuta utanför. Jag reste mig snabbt upp och lämnade cafeét och klickade bort larmet och kollade på tjejen som hade gått in i bilen.

”Oh… jag är så ledsen!” Utbrast hon ledsamt och kollade ner på sina fötter. Jag skrattade till

”Vad heter du?” Frågade jag milt. Hon kollade upp på mig och stelnade till, detsamma med mig.

”Justin?” Flämtade hon och rynkade lätt pannan. Jag nickade och fuktade mina läppar.

”Melody?”


Whöt? Han gjorde slut med henne? :O Men de träffades igen? ;) Hm.... Detta var slutet på ALPOL! 

SKA JAG FORTSÄTTA SKRIVA? SKA JAG PÅBÖRJA EN NY? BEHÖVER ER HJÄLP! :D


Kommentarer

Julia skriver:

Faaan. Ja vill inte att det ska vara slut ! :( Jaa, skriv nya och mer kapitel !!<<3333

Datum: 2012-06-30 - Tid: 20:22:35 -


Hanna skriver:

Ääähhmmmmmm vad tror du?! FORTSÄTT SKRIVA!!!!! Sjukt braaaaa!!! Du kan inte sluta såhär, SNÄÄÄKLAAAA fortsätt!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-06-30 - Tid: 20:28:42 -


mickis kungliggurka. skriver:

du kan ju börja på en ny och skriva epilog senare. :3 <3

Datum: 2012-06-30 - Tid: 21:03:47 -


Ebba skriver:

Hallå, det kan inte sluta så!!! Jag vill veta hur det går nu, kommer dom bli tillsammans igen. Nemen, novellen har varit sjukt bra! Hoppas du börjar med en ny novell! :)<3

Datum: 2012-06-30 - Tid: 21:18:13 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Maja skriver:

Nej så får den inte sluta! Fortsätt! Jag skulle vilja ha ett lyckligt slut :)

Datum: 2012-06-30 - Tid: 21:29:38 - URL: http://artondeeapril.blogg.se


Emma skriver:

FORTSÄTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-06-30 - Tid: 21:31:21 - URL: http://nattstad.se/idjuterna


Ewweh skriver:

Varför gjorde han slut? ;-o ,

Datum: 2012-06-30 - Tid: 22:23:16 -


Emelie skriver:

Kan inte du skriva en epilog typ och sen börja på en ny ? :)

Datum: 2012-06-30 - Tid: 22:26:00 -


… skriver:

Nej nej nej du får inte sluta nu vill veta vad som händer när dom nu träffas igen efter 5 år!!!!!!!

Datum: 2012-06-30 - Tid: 22:37:12 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Skriv en epilog och sedan en ny! <3
Asbra. <3

Datum: 2012-06-30 - Tid: 22:42:04 -


somaya skriver:

Jätte Bra. Jag tycker att du ska Fortsätta men typ 4 Kapitel till, sen så kan du börja på en ny :) xx

Datum: 2012-06-30 - Tid: 23:10:43 -


Emma skriver:

NEJ det kan inte sluta såhär snälla söta rara fortsätt!!!! Jagälskar den här bloggen, absolut min favorit <3

Datum: 2012-06-30 - Tid: 23:25:35 -


elin skriver:

grymt ;D

Datum: 2012-06-30 - Tid: 23:45:36 - URL: http://elinohrn.devote.se


elin skriver:

fortsätt skriva älskar dina noveller :D

Datum: 2012-06-30 - Tid: 23:47:31 - URL: http://elinohrn.devote.se


kelly skriver:

Jag tycker du ska skriva en ny ifall du tycker att du är klar med den pågående som nu är slut :)
Du har helt klart gjort bästa novellerna och jag har läst en hel del andra! Du är verkligen grym!

Datum: 2012-06-30 - Tid: 23:53:01 - URL: http://kellyvanessa.blogg.se


Linn skriver:

Skriv meeeer :)

Datum: 2012-07-01 - Tid: 00:17:45 - URL: http://Linnsanslya.blogg.se


Wilma skriver:

Fortsätt skriva!! Novellen har varit skitbra! Så om du vill börja på en ny, så gör det! ;)

Datum: 2012-07-01 - Tid: 00:43:56 - URL: http://onedirectiontolove.bloggplatsen.se


Emma heter jag :) skriver:

Fortsätt! Vill veta varför han gjorde slut och vad som hände efter att dom träffats igen :D

Datum: 2012-07-01 - Tid: 00:51:18 - URL: http://www.melovewater.blogg.se


Ewweh, skriver:

Nu gick de skriva här.. Lala, DU SLUTAR NT BLOGGA FÖRSTÅTT? Du kan börja på en ny novell?:) Hihi :33 du är G-R-Y-M , vet nt hur jag ska beskriva menmen.. :3 stanna hos oss!<3

Datum: 2012-07-01 - Tid: 02:01:40 -


Anonym skriver:

fortsätt skriva!!!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 02:58:54 -


Malou skriver:

Fortsätt på denna, pretty please? Du äger och jag vill gärna veta vad som händer! Fortsätt!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 09:32:18 -


Amanda skriver:

Fortsätt!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 10:53:06 -


Sara skriver:

Fortsätt skriva!!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 11:52:30 - URL: http://jbieberstoriies.blogg.se


Timeforever skriver:

JAG VILL HA EN FORTSÄTTNING!!!!!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 12:49:21 - URL: http://timeforever.blogg.se


Hanna Hoflin skriver:

Jag skulle vilja ha en epilog, sen en ny kanske?
Eller aa, du känner ju själv hur du vill göra. Men om du inte har lust att skriva på den här novellen mer så ska du inte bli tvingad. Men jag skulle vilja veta varför han var tvungen att göra slut :)

Datum: 2012-07-01 - Tid: 14:08:49 -


Anonym skriver:

För de första,varför gjorde han slut? & för de andra,ja tycker att du ska fortsätta skriva typ e-3 kapitel till på denna novellen & den skriva en ny xD

Datum: 2012-07-01 - Tid: 14:22:51 -


Hanna skriver:

Du måste förstätta! Jag vill veta varför Justin gjorde slut och vad som händer sen när de nu har träffats 5 år senare :D SNÄLLA RARA FORTSÄTT SKRIVA PÅ DEN HÄR NOVELLEN! Jag verkar inte vara den hända som tycker det heller ;)<3
DU är JÄTTE BRA på att skriva!<3

Datum: 2012-10-13 - Tid: 19:56:26 -


Manar skriver:

Kan inte du fortsätta med den här novellen? Man fattar ju noll, inga förklaringar varför han gjorde slut och vad som kommer hända osv. Helt ärligt så var detta inget bra "the end" kapitel.

FORTSÄTT SNÄLLA!!!!!
Jag vet att du börjat med en ny, men du kan ju skriva 2 noveller, ihihih.

Datum: 2012-11-05 - Tid: 18:05:48 -


Anonym skriver:

Varför är den slut?? :( Kan du inte fortsätta på den här novellen...? Måste få veta vad som händer med dem sen och varför Justin gjorde slut överhuvudtaget... Du är bara så bra på att skriva! :)

Datum: 2013-02-06 - Tid: 16:21:08 -


anonym skriver:

asså det kan ju inte sluta så här hoppas inte eran novel ni skriver på just nu slutar dåligt!!!

Datum: 2013-03-23 - Tid: 17:59:34 -


Nathalie skriver:

Har du skrivit en del 2 isf va heter den asså den får inte sluta såå :(

Svar: Nej, det finns bara denna och jag är så jävla missnöjd med denna novell själv så kanske ska ta bort den till och med hehe.. :)
MyyBieberStoory

Datum: 2014-03-03 - Tid: 01:25:14 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback