KAPITEL 31-. DAN'S HOUSE

“Justin Bieber är kär! Men i vem?!” Skrattade Elvis. Jag svalde hårt och skakade på huvudet.
“Nej, det kan jag omöjligt säga.” Mumlade jag. Elvis nickade och drog sedan upp en skvallerblaska med mig och Melody på sig på framsidan. Rodnaden blev värre och ett skratt lämnade min mun.
“Denna tjej? Barndoms vännen?” Hostade han. Jag nickade lätt och lutade mig mot mikrofonen.
“Ja, jag är kär i Melody Gomez…”


 

Jag drog efter andan när jag hade sagt det. Hade jag verkligen gjort det? Uttalat de där orden som varenda Belieber förmodligen hade hört. Elvis skrattade till och gjorde en hög femma med mig.

“Wow! Justin och Melody! Har vi ett nytt par? Jelody? Applåder för Jelody!” Ropade han ut i mikrofonen. Jag log stort och hörde hur alla i mixerrummet började applådera. Intervjun fortsatte och allt gick som det ska. I slutet skulle jag få ta emot samtal av fans som lyssnade på detta… det här skulle bli trevligt.

Hej! Vem har vi på linjen?” Frågade Elvis och log smått. Jag hörde ett tjej fnitter i luren.

Marielle… JAG ÄLSKAR DIG JUSTIN!” Skrek hon ut i telefonen. Jag skrattade humorlöst och höjde lätt på ögonbrynen.

 

 

Jag älskar dig också!” Svarade jag lent. Hon skrek till och hennes kompis, antagligen, viskade något till henne som hon sedan sa ut i luren.

Varför älskar du Melody? Hon är ful, och det sägs att hon snodde dig från Selena!” Jag suckade och drog en hand genom mitt hår. Mitt svar var segt, jag behövde tänka efter först. De sa att Melody var ful? Tja… vad ska jag svara på det? Jag blev sårad.

Du vet, det är kärlek. Det kan man inte styra. Och det du säger om Melody, säger du till mig också. Jag blir sårad Marielle.” Mumlade jag ledsamt. Hon stönade uppgivet till och la sedan på. Då fick vi ett nytt samtal från någon Samantha.

Hej Justin! Det är jättebra att du och Melody är ihop!” Började hon. Jag hostade till.

Vi är inte ihop…” Rättade jag henne. Hon gnydde till, men fortsatte sedan upphetsat.

Men jag gillar Jelody mer än Jelena, faktiskt. Jelena var bara ett skämt. Och alla som säger elaka saker om Melody är dumma i huvudet. Det var ju alla som sa något om Selena också, men ändå. Melody är ju liksom… vacker. Man sårar ju dig också då och det borde man fatta! Dumma ungar som är emot allt och alla. Jag älskar dig, och inte tjejerna du dejtar eller är ihop med eller bara är kär i! De har ju inget med din musik att göra! Jag ville bara att du skulle veta det.” Hennes ord värmde i hjärtat, men jag kände igen rösten.

Olivia?” Gissade jag. Ett fan” hördes i andra änden och hon la sedan på. Jag skrattade till och tog sedan emot ännu ett till samtal. Det sista från en Rakel. Jag log smått när hon började prata. Hennes röst…

Asså, du pratade ju om någon Melody tjej förut. Eller ja, det är det vi pratar om nu liksom. Men asså, du sa att ni inte är ihop. Varför?” Frågade hon mjukt. Jag suckade.

 

image

 

För att Melody inte känner detsamma för mig. Jag gjorde ett misstag.” Grumlade jag. Hon svalde hårt och drog ett djupt andetag innan hon fortsatte.

Men Justin, om du älskar henne så får du kämpa! Och en fågel viskade i mitt öra att hon känner detsamma…” Jag visste det. Det var Melody’s röst i andra änden. Rakel var Melody!

Melody… är det sant?” Frågade jag chockat. Ett litet skratt hördes i andra änden.

Ja, du kanske gjorde ett misstag Justin. Men jag dog inte av det, och mina känslor brinner fortfarande för dig! Jag kan inte sluta tänka på dig Bieber…” Viskade hon sexigt. Jag rös till av välbehag och fuktade mina läppar. Elvis höjde och sänkte flörtigt på ögonbrynen och gjorde ett telefon tecken med fingrarna. Jag nickade och hostade till.

Nu får vi ta och avsluta. Vi hörs Rakel.” Avslutade jag och la på. En tyngd la sig i bröstet när jag var tvungen och lägga på, på det sättet. Elvis började återigen applådera och lutade sig mot mikrofonen.

Det var allt från Justin Bieber idag! Nu får ni All Around The world! Njut!” Jag drog av mig mina beats och reste mig slött upp och skakade hand med Elvis innan jag lämnade studion. Mobilen plingade till och jag drog snabbt upp den och klickade upp sms:et från Melody.

 

Wow, du blottade dina känslor för mig i radio! Applåder… jag kan inte hålla mig. Jag känner exakt lika dant. Som jag sa, jag dog inte av ditt misstag och ingen är ju perfekt. Att du gjorde ett misstag bevisar bara att du är mänsklig Bieber ;) Jag kan knappt bärga mig till de här 2 veckorna har passerat. Men mamma tror inte på mig om det där… och när jag kollade igår så hade jag samma texter, och flera på flera konton! Facebook, twitter… allt Justin! Hon kommer förstöra dig. Mamma gav mig utegångsförbud tills du kommer, och du stannar bara i en vecka… :/ Kram, Melody.”

 

Jag drog ett djupt andetag. Flera ställen? Utegångsförbud? Min tumme drogs mot Twitter ikonen och jag klickade mig in och möttes av flera hemska tweets från Melody’s twitter. Hade hon skrivit det i sin dagbok?

 

Justin Bieber is very naughty in bed! Grr… Jerry is hard everytime.”

 

Nej, det där måste Julia hittat på själv. Melody skriver inte sånt själv? Jag bläddrade vidare. Det var fullt med privata delar… jag kollade på world trendarna.

 

Jelody Secrets

Justin Bieber’s darkest sex side

Jerry goes wild

Melody hate.”

 

Jag kippade efter andan och drog upp min mobil och ringde Melody snabbt medan jag började gå på trottoaren. Moshe var med mig, så papzen gjorde inte så värst mycket skada. Hon svarade efter MÅNGA signaler med en flåsning.

Justin?” Utbrast hon förvånat. Varför så förvånad? Jag skakade av mig tankarna.

Jag har sett allt nu… förutom Facebook dock. Det var hemskt. Har du verkligen skrivit allt det där i din dagbok Melody?” Frågade jag hastigt. Hon svalde hårt och hostade till.

Vad tror du? Tror du att jag är ett peddo som skriver ner alla dian och mina kärlekstunder?” Snäste hon retsamt. Jag skrattade till och skakade på huvudet för mig själv. Egentligen inte. Jag hade ju förstått att det var Julia från första början. Eller, att hon hade hittat på det.

Vad gör vi nu då? Det är fullt med hat tweets mot dig på Twitter. De tror att det är misstaget jag gjordes fel…” Mumlade jag surt. Melody fnös till.

Jag tycker att de inte ska vara så dömande dina Beliebers… Såfort någon gör något mot dig så skyller de på första bästa… men jag vet inte! Jag får väll ringa Twitters huvudkontor och be de ta bort mitt twitter konto och göra så att ingen som heter Melody Gomez kan göra ett konto där.” Jag nickade instämmande och klev in på Pizza Hut. Jag var vrålhungrig, så varför inte äta? Allas blickar hamnade åt mitt håll, men ingen kom fram eftersom att jag förmodligen såg väldigt förbannad ut. Och pratade i telefon. Melody suckade djupt och högt.

Jag har i alla fall fortfarande Utegångsförbud tills mamma fattar att det är Julia som har gjort det här… men jag måste gå nu. Hej då.” Sa hon snabbt och la sedan på. Jag himlade med ögonen och skrev lite autografer innan jag kom fram till kassan för att kunna beställa min mat. Moshe stod beskyddande bakom mig och följde mig till ett avskilt bås längst in i resturangen.

 

 

Hur går det?” Frågade han mjukt. Jag skakade på huvudet och tog en tugga av pizzan.

Dåligt… eller skit rent utsagt.” Röt jag bittert till. Han nickade förstående och tog en klunk av sitt is-te. Hur skulle det gå egentligen? Skulle Melody kunna bevisa att det var Julia som hade skrivit allt det där på internet? Skulle Julia kunna stoppas? Gud, det låter som en skräck film i mitt huvud, sluta genast tankarna. Befall jag mina tankat och koncentrerade mig sedan på Pizzan.

-

Det strömmade in samtal i telefonen hela dagen nästan. Bara fler och fler ringde. Olivia, morfar, mormor, Ryan, Mitch, mamma, Kenny, Usher, Ryan Good, Chaz osv. Jag fuktade mina läppar och klickade på MTV. Vad fanns det annars att göra? Push news kom upp. De började genast prata om Twitter skandalen… gosh, hela världen skulle veta om den nu. Jag suckade och slog av tv:n med blicken upp i taket. Min mobil började surra, och jag drog upp den och svarade snabbt.

Justin?” Tjöt jag nästan. Mamma suckade djupt i andra änden. Värst vad alla suckar!

Du har sett va? Det här är… bara hemskt! Justin, den tjejen förstör din karriär, håll dig borta från henne. Det säger jag bara.” Röt mamma besviket i andra änden. Jag skakade på huvudet för mig själv.

Mamma, så där går det inte… jag älskar Melody som bara den. Lämna henne ifred. Det är hennes styvsyster som är personen bakom detta brott.” Förklarade jag allvaligt.

Jaså? Men fixa det då!” Det pep till och samtalet var slut. Mammor.. jag suckade och skakade lätt på huvudet för mig själv.

Jag drog en trött hand genom håret och sneglade på Olivia som satt och sms:ade med någon. Jag kunde inte sluta tänka på kvällen igår, då hon hade bett mig komma till parken. Hon hade planerat en picknick där för att be om ursäkt. Jag hade självklart godkänt den, så hade vi suttit där ett tag. Tills mamma kom och bad mig följa med hem för att få en rejäl utskällning för att jag hade smygigt ut. Men jag fick fortfarande gå på Dan’s fest ikväll. Eller om två timmar snarare.

Hur ser jag ut?” Log Olivia och skrattade så att hennes lockar guppade på axlarna.

 

 

Toppen.” Svarade jag lent och gjorde tummen upp. Hon log stort och granskade min kropp från topp till tå.

Du ser ju ut som en dröm babe!” Utbrast hon mjukt och kramade om mig. Jag besvarade stelt kramen och tog en klunk av min Juice. Olivia slog sig ner i sin säng och klickade på tv:n, något jag defenetivt inte orkade med just nu, men någon gång måste jag ju handskas med nyheterna. Jag kan inte gömma mig från tv för evigt. Men till min förvåning så klickade hon på Disney Channel. Jag skrattade till och lutade mig tillbaka i fåtöljen jag hade slagit mig ner i med blicken på Hannah Montana.

-

Musiken från Dan’s hus dunkade flera kvarter bort. Vi hörde det till och med genom glaset på Ryan’s mustang han hade fått av Justin. Jag himlade med ögonen när jag klev ur bilen och blev bemött av den kalla natt kylan.

Burr, det är ju typ iskallt!” Tjöt Olivia gnällandes. Chaz fnös till och viftade med handen.

Jaja, du går ju med en såhäääär kort klänning i Mars. Skyll dig själv.” Flinade han och gjorde en charad med händerna. Olivia slog löst till honom på armen och fnös till.

Håll käften Chaz.” Muttrade hon och öppnade dörren åt oss in i värmen. Jag drog snabbt av mig jackan och grävde mig inåt bakom Olivia. Hon kom snabbt fram till Dan och kramade om honom, och lät honom sedan krama om mig. Dan hade aldrig kramat mig. Eller ens sätt åt mitt håll. Jag blev äcklad av kramen. På ett sätt. På ett annat, lättad. Han såg mig i alla fall, jag var inte osynlig som jag hade varit i kanske 3 år nu. Jag log smått åt min tanke och följde med Olivia till bålbordet för att ta något att dricka.

Jag tog en klunk av redbull spriten, som faktiskt smakade ganska gott. Jag roffade åt mig en näve godis också och gick sedan mot Ryan och Chaz då jag såg vem Ryan hånglade med…


Vem hånglade Ryan med? Kommer Melody kunna bevisa att det var Julia? Hm... 

KOMMENTERA FÖR MER KAPITEL IDAAG! :D


Kommentarer

ellen skriver:

MEERAAA, dumma dumma Julia! Ska slå till henne på käften assåå... meeraa!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 12:48:28 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

HAN HÅNGLAR MED JULIA! ;oo
Asbra, mera. <3

Datum: 2012-06-28 - Tid: 12:55:15 -


Anonym skriver:

SJUUKKT BRA!!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 13:19:57 -


Amanda skriver:

men ååhh! GÖR NÅGOT ÅT DENDÄR FUCKING JULIA!! JAG HATAR HENNE! URRRSSHH! Hon ska bli så hårt straffad!!! Ugh! :( Aja.. :( SKIT BRA!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 13:41:17 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Linn skriver:

Meeeeeeer :)) så har KAG nåt och läsa efter jag har ridit :)

Datum: 2012-06-28 - Tid: 15:08:09 - URL: http://Linnsanslya.blogg.se


Anonym skriver:

SKITBRA! <3

Datum: 2012-06-28 - Tid: 19:29:58 -


Julia skriver:

Späännande späänande........Kan inte vänta tills nästa kapitel kommer !!!<3 MEEEEEEEEEER XD<3

Datum: 2012-06-28 - Tid: 20:54:49 -


Malou skriver:

du är jätte duktig! meeer

Datum: 2012-06-28 - Tid: 21:52:51 - URL: http://malouforsbeerg.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback