KAPITEL 25-. RUN FOR HER, RUN FOR IT.

“Jäkla fans. Helt orespektlösa.” Röt de och skakade på huvudet åt oss. Rachel lipade mot de och gick fram mot framsidan, där en dörr öppnades. Hon log stort och knuffade snabbt dit mig, jag hann in. Men jag hann inte säga hej då, eller tack till Rachel. Hon hade hjälpt mig hit från LAX, utan att ens känna mig. Det var en riktig hjälte. Jag gick fram till tavlan där det stod vilka som bodde här och letade efter Bieber, men det fanns ingenstans. Men dock fanns det en Hulskimaztlivbilleber på våning 6. Justin var bara för bra när han skulle välja efternamn. Ja.. Jag skulle precis gå in i hissen då någon drog mig tillbaka. 


 

Jag kollade förskräckt upp på gestalten bakom mig. Alfredo? Han drog pekfingret mot munnen som tecken för mig att vara tyst. Skulle någon höra oss så skulle tjejerna kolla hit, och det skulle bli galenskap och ja.
Kom.” Viskade han lugnt in i mitt öra och drog med mig in genom en dörr. Då kom vi till en massa trappor. Och Justin bodde ju som sagt på våning 6. Eller var det 7? Jag kommer inte ihåg…
Justin har valt ett väldigt fint efternamn.” Alfredo kollade oförstående på mig och skrattade sedan till med en skakning på huvudet.
Det finns faktiskt någon som heter Hulskimaztlivbilleber i detta hus. Jag vet, det är stört. Justin’s under cover namn är Smith som vanligt.” Flinade han. Jag började genast gapskratta och nickade lätt till. Wow en Hulskimaztlivbilleber? På riktigt? Bara tanken var skrattretande. Alfredo började gå upp för trapporna med mig bakom sig, och vi stannade inte förrän vi hade kommit upp till takvåningen. En suck lämnade min mun. Justin skulle självklart ha det bästa. Och Alfredo hade verkligen varit tvungen att ta trappan. Han drog snabbt upp dörren och gick in i den massiva lägenheten. Allt var så… ljust. Och fint.

 


Justin kom upp mot oss och drog snabbt in mig i hans omfamning. Han skakade.
Gör aldrig sådär igen Melody. Jag skickade tillbaka Kenny till LAX, men du var borta.” Snyftade Justin och lutade sig tillbaka med händerna på mina kinder. Jag nickade smått.
Ja, Rachel hjälpte mig hit.” Justin höjde lätt på ögonbrynen, men sket sedan i det och omfamnade mig igen. Jag drog med händerna över hans rygg och genom hans hår. Denna timme utan honom hade varit en pina, hur ska det då gå sen? Jag kommer inte kunna följa med Justin överallt. Han reser ju liksom hela tiden. 5 länder på en vecka eller något sånt. Jag skulle aldrig palla det. Och alla Beliebers, springandet, resandet… Nej, det kommer aldrig gå. Men jag och Justin får prata om det när den dag då han ska på någon tour eller något sånt.
Kom.” Viskade han i mitt öra och började dra runt mig i lägenheten och visa vart allt låg. Badrum, kök, kontor, balkong, pool, musik studio, matsal, sovrum, gästrum, bastu osv. Det var stort och väldigt välinrett. Jag gissade på Pattie, men kanske Justin?
Vem har inrett?” Han la två händer på min rumpa och tryckte min kropp tätare mot hans.
Jag.” Hans svar var inte så speciellt chokande, Justin hade stil. Det var det ingen tvekan om. Pattie kom upp mot oss men vände sig snabbt om igen. Jag hann knappt blinka innan hon var borta och klumpen var uppe i min hals igen. Hon gillade mig inte så värst..
Hon hatar mig fortfarande… vad kan jag göra Justin? Jag vill verkligen inte ha det såhär, att din mamma hatar mig och att jag är helt… ja.” Andades jag ledsamt ut. Justin la en hand på min haka och lyfte upp mitt ansikte så att jag mötte hans glimtande ögon.
Hey, cheer up babe. Vi går och hittar på nåt, du måste få se LA lite också!” Ett litet leénde spreds på mina läppar och jag la en hand på min midja och kollade misstänksamt på honom.
Som en dejt?” Flinade jag. Ett stort leénde sken upp på Justin’s läppar med en nick.
Japp, precis som en dejt.” Log han och tryckte sina sockersöta läppar mot mina i en passionerad, men snabb kyss innan vi lämnade lägenheten med en ny livvakt bakom oss. Han var rätt gammal, vit hårig och hette Moshe typ.

-

Kom hit!” Ropade Justin och drog med mig till en bergochdalbana. Vi hade gått till en strand, där det var som ett tivoli. Jag visste inte direkt vad det kallades, men det var kul. Jag kramade om hans hand och gick med snabba steg mot kön. Det var många som stirrade, fotade och kom fram för att få autografer, men det gjorde inget. Jag hade det trevligt ändå. Men Justin hade på sig en keps, luva och solglasögon så det var inte så många som störde oss.
Det lättade mig. Killen i kassan tog betalt och jag och Justin gick fram till vagnen och slog oss ner. Det var en bergochdalbana där det var en vagn för två personer, så vi behövde inte dela med någon utan åkte direkt. Pirret i maggen kom upp och jag log ett stort, fånigt leénde. Justin kramade om min hand och kysste mig mjukt på läpparna innan vi kom upp till toppen och skulle åka nedåt. 

 

 

Ett skrik lämnade min mun. Detsamma med Justin. Vinden blåste mig i håret och jag hade aldrig känt mig såhär… eller, jo. Men det var ett tag sedan jag kände mig såhär lycklig. När den stannade möttes jag av Justin’s mjuka läppar, men vakten kom snabbt fram till oss och meddelade att vi var tvungna att hoppa av. Jag himlade med ögonen och gick ut ur vagnen och ut på marken igen. Justin skulle precis krama om min hand, men ångrade sig snabbt. Vi var ju inte offentliga än, folk gick faktiskt på storyn om att vi var  barndoms kompisar”, men på imorgon, då var det dags. Efter skriv signeringen skulle han åka till Elvis Duran på en intervju och då skulle det smälla av. 
Sockervadd!” Utbrast jag och drog med mig Justin till ett sockervadd stånd. Han drog upp plånboken men jag slog snabbt till honom.
Jag betalar.” Sa jag snabbt, men han skakade på huvudet och var snabb med att räcka över pengarna till tjejen i kassan som log stort mot oss båda. Då såg man väll att det var Justin, mer eller mindre hörde.
Vilken smak?” Kvittrade hon ur sig och lät blicken flacka mellan mig och Justin. Jag fuktade mina läppar och pekade på vanilj. Justin tog detsamma, och endast en minut därpå fick vi våra moln av sockervadd. Justin log stort och började genast mata mig då en massa fans återigen kom fram. Men där bröt det för Justin. Han fick helt enkelt spel.
Jag vill inte låta otrevlig nu, men seriöst. Jag är här med en kompis och ni kommer och stör. Jag är en levande människa och har all rätt i världen att vara här utan att vara stör, så gå bara.” Snäste han och kollade stelt på alla tjejerna som snabbt blev besvikna. Det blev jag med men jag förstod honom. Vi hade blivit störa hela dagen. En tjej gick fram och knuffade till Justin i bröstet.
Hur vågar du säga så till oss? Ja, du är en människa men du kommer aldrig kunna ha lugn och ro! Du kommer alltid vara Justin Bieber, världens kändaste tonåring, OK? Vi hjälpte dig till att komma där du står idag och du snäser iväg oss? Vad är det? Det är ditt val att vara känd och då får du leva med att bli fotograferad av papz och bli störd! Så bli inte arg på oss!” Sa hon ilsket och vände snabbt på klacken och gick iväg med sin tjej klan. Justin slog sig ner på bänken med blicken på mig.
Har de rätt?” Mumlade han med ett ledsamt tonfall som genast gjorde mig ledsen.
Nja… lite Justin. Jag tycker också det är jätte jobbigt, men det är så det är.” Förklarade jag kort. Justin fuktade sina läppar och nickade ledsamt. Men det var sanningen… jag kunde ju inte direkt ljuga för min pojkvän bara för att göra honom glad. 
Föresten, vad hände med Seth egentligen?” Utbrast Justin frågandes helt plötsligt. Jag svalde hårt och rynkade lätt på pannan.

 

 

Han är hemma hos oss. Mamma har köpt ett nytt hus, så vi ska snart flytta så de flesta sakerna som är mina är redan flyttade till det nya huset förutom sängen.” Sa jag mjukt. Justin nickade och stoppade in den sista biten av sin sockervadd och reste sig sedan upp.
Ska vi gå och fika?” Frågade han lent. Jag log smått och reste mig upp för att göra armkrok med honom sekunden därpå.
Ja, det gör vi.” Fnissade jag och slängde pinnen i papperskorgen och började med snabba steg gå mot centrumet eller vad man säger med Justin vid min sida. På kanterna till trottoaren så växte det palmer. Solen brände mot min hud. Det måste vara minst 20+ grader här i LA. Det var ju Mars. Min mobil vibrerade. Det var han. Jag sneglade på Justin och knappade snabbt in ett svar.
Vem är det?” Frågade han snabbt. Jag tryckte ner mobilen i fickan och skakade på huvudet.
Ingen speciellt, kom här fikar vi!” Jag drog med honom in på Waynes Coffe. Det fick duga. Min blick gled över cafeét då jag mötte hennes blick. Selena var här.

 

Melody sms:ade med någon hela tiden, och alltid med ett stort leénde på läpparna. Då och då ringde det, men hon la på och skyllde på att det var hennes mamma. Helt plötsligt la någon en hand på min axel och Melody stelnade till. Selena’s leénde bländade mig nästan.

 


Justiiiin! Hey!” Utbrast hon och kramade om mig. Jag kollade oförstående på Melody, men hon kollade ner i mobilen och höll på att sms:a med personen. Selena fuktade sina läppar och drog en hand genom sitt korp svarta hår.
Så, vad gör ni då?” Fnittrade hon och slog sig ner bredvid mig. Jag svalde hårt och sneglade på Melody. Fortfarande i full gång med att sms:a. Jaja, då fick väll jag vara social.
Vi fikar.” Svarade jag och log smått mot Selena som sneglade på Melody. Hon skrattade till och bet sig löst i underläppen och sneglade bakåt där hennes mamma satt och vinkade mot oss. Hon reste sig upp och kramade återigen om mig.
Hej då Justin. Vi ses.” Log hon och gick tillbaka till sitt bord där hennes mamma satt. Melody fnös till och blängde surt på mig. Vad hade jag gjort för fel nu då? Jag suckade lätt till.
Vadå?” Muttrade jag och smuttade på mitt kaffe. Melody drog med två fingrar genom några hårstrån och kollade menandes på mig, som om jag vore en treåring som hade stulit kakor ur burken innan matdags.
Du håller på och flörtar med ditt ex, också min kusin.” Jag himlade med ögonen och kollade ner på hennes mobil och höll upp den framför henne.
Men du då? Detta?!” Röt jag, men lugnade snabbt ner mig när vi fick en massa blickar på oss. Melody ryckte åt sig sin mobil och kollade chockat på mig, med vidöppen mun.
Tror du att jag är otrogen?!” Väste hon och kollade surt på mig. Jag ryckte på axlarna.
Hur ska jag veta? Du berättar ju inget för mig!” Hon fnös till och reste sig upp med en grymtning.
Visst. Men jag går tillbaka nu tror jag, ha det trevligt själv.” Grumlade hon och lämnade snabbt cafeét. Jag himlade återigen med ögonen då min mobil vibrerade till.

 

Ingen Melody? Bra, ikväll halv 8, cosmos! Kom inte för sent Justin! Xoxo Sel.” 

 

Jag kollade bak över min axel, men Selena satt inte kvar. Jag började röra runt i mitt kaffe och satt bara där och rörde tills min mobil började ringa, men jag sket i att svara. Den ringde och ringde, men jag orkade inte prata med mamma eller Kenny eller Scooter. Vem som helst av de ringde säkert. Men då fick jag ett sms, så jag låste snabbt upp mobilen och klickade upp sms:et från okänt nummer.

 

Nej, tänker du låta din tjej rinna genom dina fingrar? Seriöst Bieber! Jag trodde du var en bättre kille en det här. Bryr du dig om Melody? Hon menar dig bara väl Bieber. Så kom igen, var en man, rätta till dig och spring efter henne. Och jag lovar dig, du kommer bli överraskad över vad hon har att erbjuda dig. XOXO, supricer.” 

 

Jag reste mig snabbt upp och gick med snabba steg ut ur cafeét och började springa åt samma håll som min lägenhet låg åt. Melody måste ha gått denna väg. Helt plötsligt, medans jag sprang, fällde någon mig och allt svartnade. 


Wait, svartnade? Kille som Melody sms:ar med? Vad är det som pågår egentligen? Och vem är supricer? 

ALLA KOLLAR HIT! :
Blogg.se strulade, så drf kommer detta upp typ 20 minuter för sent. :S Men en fråga, ser mina kapitel bra ut för er eller ser de konstiga ut? Bara jag som hatar nya blogg.se? -.-

MÅNGA KOMMENTARER, NI ÄR RÄTT SNÅLA. JAG TAR 2 TIMMAR FÖR ATT SKRIVA OCH NI TAR INTE 2 SEKUNDER FÖR ATT KOMMENTERA? LÄGGER INTE UPP NÄSTA FÖRRÄN MÅNGA HAR KOMMENTERAR! 

 

 

Kommentarer

Alictin skriver:

Ja, jag vet att jag failade -.-
Sv: Det gör inget :) Det blir bra! Har lagt till dig nu ;)

Datum: 2012-06-23 - Tid: 21:41:30 - URL: http://alictin.blogg.se


Anonym skriver:

Skit bra meeeer!!!!:)<3

Datum: 2012-06-23 - Tid: 21:56:23 -


Jssmn skriver:

SKIT BRA LIV! :) Det ser absolut inte dåligt ut alls, jag tycker att det ser bra ut! Oroa dig inte över det! :) Haha det där snacket han hade men fansen liknade lite när han satt på flygplatsen och väntade på Selena, irl. Selena, din dumming! haha! MEEER IKVÄLL KOM IGEN, JAG BER DIG! :D

Datum: 2012-06-23 - Tid: 21:59:33 - URL: http://jssmn.blogg.se


Evelina skriver:

Super bra! Tycker inte att dina kapitel ser konstiga ut.
Snälla meer i kväll, du skriver så bra, kan inte få nog av din novell den är Super bra!

Datum: 2012-06-23 - Tid: 22:12:34 -


Emelie skriver:

Hej!!! <3
Fin blogg!
Tror du att du skulle kunna göra en gratis design till mig på min blogg.., min blogg är as ful!
I så fall skulle det va jätte snällt! <3

Datum: 2012-06-23 - Tid: 22:49:37 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Amanda skriver:

Gryyymmt bra<3
Love it!
Morreee

Datum: 2012-06-24 - Tid: 00:28:58 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-06-24 - Tid: 00:56:48 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Jättebra. <3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 01:08:39 -


Emma heter jag :) skriver:

MER MER MER!!!! :D sååå bra!! vill ha mer!! NUUUU!!! :D

Datum: 2012-06-24 - Tid: 01:13:07 - URL: http://www.melovewater.blogg.se


elin skriver:

awesomeness :D

Datum: 2012-06-24 - Tid: 01:24:40 - URL: http://elinohrn.devote.se


ellen skriver:

Noo, dumma selena -.-'!!
MERAAAA!

Datum: 2012-06-24 - Tid: 10:40:27 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Zoe skriver:

braaaaaa =)

Datum: 2012-06-24 - Tid: 11:39:57 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2012-06-24 - Tid: 11:43:55 -


Linnie skriver:

Awsome! Älskar det! Meeerr

Datum: 2012-06-24 - Tid: 12:11:17 -


Anonym skriver:

Super bra!! V är surpricen?! ;D

Datum: 2012-06-24 - Tid: 12:23:23 -


Anonym skriver:

Jättebra!! nej allt ser ut som vanligt :))

Datum: 2012-06-24 - Tid: 15:36:12 -


Emelie skriver:

[email protected] är min hotmail adress.
Skriv till mig där så får du lösen och en annan hotmail adress där! :) <3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 16:21:16 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Wilma skriver:

Jättebra!! Älskar din novell och kollar varje halvtimme för att se om du har skrivit! Det är verkligen jättebra!
JAG KOMMER ALLTID LÄSA DIN BLOGG FÖR DU ÄGER!<3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 21:06:11 - URL: http://onedirectiontolove.bloggplatsen.se


Julia skriver:

Heej, :) Ville bara skriva att du gör det sjuuuukt bra, !! att skriva texterna asså ;) ´Det måste nog ta mycet tid men endå så sitter du och skriver så bra som du gör till alla andra, Skit bra gjort av dig <3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 21:06:41 -


kelly skriver:

Snälla lägg upp fler!! Försöker att läsa andra men dom är inte i närheten av så bra som dina vilekt leder till att jag inte har nåt att göra om kvällarna om jag inte kan läsa din noveller :(

Datum: 2012-06-24 - Tid: 21:07:20 - URL: http://kellyvanessa.blogg.se


Linn skriver:

MerNUUU!! <3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:15:02 - URL: http://Linnsanslya.blogg.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 02:09:03 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback