KAPITEL 6-. CANTERBURY

Jag log stort och tacksamt åt henne innan jag slog mig ner på en av stolarna. Den var hård och kall. Hotell stolar… mina händer skiftade mellan den ena och den andra subwayen.
”Vilken är min?” Skrattade jag och fuktade mina läppar. Hon snörpte på läpparna.
”Denna har tonfisk, och denna kyckling.” Jag rynkade lätt pannan innan jag drog upp den som hade kyckling och slet upp pappret. Då ramlade någonting ut ur det…


 

Jag drog upp kortet och läste vad som stod skrivet på det. Handstilen var vacker. Belle’s?

Justin… idag ska du få en upplevelse som du aldrig hade anat… Nä, jag skojar! Men vi ska ta en tripp till Canterbury! Kul va? Kram, Belle.”

Jag kollade upp på Belle som satt och tuggade på sitt sugrör med höjda ögonbryn.

”Och vart ligger Canterbury? Vad är Canterbury för det första?” Hon skrattade till.

”Det är en liten stad, eller typ by bara några mil härifrån London! Det är världens mysigaste ställe.” Försäkrade hon mig och blinkade med ögat. Jag kliade mig i nacken och rättade sedan till luvan. Det var jobbigt att hon inte kunde se mig… eller mest att jag inte kunde visa mitt ansikte för henne. Läpparna var inte detsamma som ögonen.

”Så, när åker vi?” Log jag och lutade mig över bordet. Hon log stort.

”Nu.”

-

Tåg? Vi skulle åka tåg i 2 timmar… toppen. Jag hatar tåg. De är jobbiga och äckliga. Rent utsagt, jag hatar de. Belle gick snabbt genom vagnarna, jag kunde nästan inte ens följa på. Mina fötter la sig framför varandra så jag höll på och snubbla, men då stannade Belle med en suck.

”Här är våra platser.” Jag pustade tacksamt ut och slog mig ner framför henne. Hennes blick vandrade från fönstret till mig. Hon trodde väll att jag inte såg, men oja. Det gjorde jag. Ett sött leénde kröktes på hennes läppar då hon drog av sig sina egna solglasögon.

”Kan jag få min väska?” Frågade hon milt och nickade mot hennes LV väska som låg bredvid mig. LV… Hon bodde ju stort och så, men på ett sätt var hon inte snobbig av sig. Inte för det lilla minsta. Jag nickade och räckte över väskan med ett snett leénde. Hon pressade ihop sina läppar och drog upp sin mobil.

”Vad gör du?” Mumlade jag trött när hon hade suttit med den i handen i ungefär en halvtimma. En suck lämnade hennes mun och hon la ner den i väskan igen.

”Jag gjorde ingenting.” Jag himlade retsamt på ögonen, men orkade inte diskutera saken. Hon gjorde väll vad hon ville, men att himla med ögonen? Hon såg inte ens mina ögon.

”Så, när åker du?” Sa hon mjukt och kollade frågandes på mig. Jag harklade mig.

”Nästa vecka.” Mitt svar var kort och ärligt. Hon nickade och höjde på ögonbrynen.

”Vart?” Ett leénde spreds på mina läppar och jag lutade mig tillbaka där jag satt.

”Paris.” Hon ryckte till och spärrade långsamt upp ögonen.

”Paris? Jag ska också till Paris om en vecka!” Utbrast hon nästintill överlyckligt. Jag hummade till och log större.

”Varför då?” En pustning lämnade hennes mun innan hon fuktade sina ljusa läppar.

”Jo, våran dansgrupp ska dansa bakom Justin Bieber… de flesta säger att han är rätt snobbig och envis av sig, vilket av de vet inte jag. Men som sagt så gillar jag inte killen.” Hennes ord tyngde ner mitt bröst. Hon skulle åka till Paris och dansa bakom mig? Hur skulle jag kunna hålla det här hemligt där då? Hon skulle får reda på det och hata mig.

”Justin, lever du?” Jag kvicknade till och nickade smått. Hoppas hon inte märkte nåt… Jag tog en klunk av min Latte och drog upp min mobil innan jag reste mig upp.

”Ska bara ringa ett samtal.” Ursäktade jag mig och gick in på toaletten och låste. Jag knappade in mammas nummer, och bara några sekunder därpå svarade hon.

Hej! Hur är det?” Jag grymtade till och drog av mig solglasögonen för att kunna se mig själv i spegeln.

”Dåligt…” Mamma suckade djupt och jag kunde höra att hon slog sig ner nånstans.

Hur kommer det sig då Justin?” Frågade hon lugnt. Jag slog mig ner på toalettlocket och lutade pannan mot min fria hand.

”Jag har rört till det… jag har blivit kompis med en tjej och hon vet inte vem jag är för att jag har på mig… ja, solglasögon och rubbet.” Mamma mumlade något ohörbart.

Vad är problemet? Grattis, du har en riktig kompis. Förklara för mig.” Hon var ironisk. Jag hatade när hon var ironisk. Med en grumling så började jag förklara.

”Hon är med i gruppen som ska dansa bakom mig i Paris! Allt kommer förstöras mamma! Hon kommer inte vilja vara min kompis igen! Hon kommer se vem jag är, och hata mig. Det är nog att hon inte gillar mig som Justin Bieber…” Mamma suckade.

Justin, du är 17 år gammal, du vet om vad som är bäst och inte. Jag måste gå.” Det pep till och samtalet var avslutat. Med en suck tryckte jag ner mobilen i fickan, drog på mig solglasögonen och gick ut till Belle igen.

”Vad lång tid det tog. Men du, vi kan väll köra den där 5 frågors leken?” Jag nickade lätt till.

”Visst…”  Muttrade jag till svar och tog en klunk av mitt vatten. Hon bet sig löst i läppen.

”Har du syskon?” Jag log snett och nickade lugnt.

”Två. En bror och en syster.” Svarade jag med nickning åt mig själv. Belle log till.

”Hur gammal är du?” Hon fnittrade till och lutade armbågarna mot bordet mellan oss.

”Jag är 17, och du?” 17 år, yes. Samma ålder… Men det kommer aldrig bli vi. Liksom, jag har känt henne i 2-3 dagar. Det är liksom inget jag hade planerat i alla fall. Jag ville bara njuta av att vara vänner… ett bra tag till, även fast jag kände mig som jag kände mig i hennes omgivning.

”17. Singel eller träffar du någon?” Hon drog ur bullen ur sitt hår och drog upp sitt långa hår i en hästsvans istället innan hon svarade.

”Dejtade skolans hetaste kille, gjorde slut för ett tag sedan. Och du?” Jag fnös till.

”Dejtade en… en okej tjej. Men hon var otrogen på mig när hon var på semester. Ett halvår sedan…” Belle nickade förstående och stoppade in ett tuggummi i munnen.

”Favorit mat?” Frågade jag lurigt. Hon skrattade till och skakade lätt på huvudet.

”Sushi faktiskt. Älskar det!” Jag log stort och nickade instämmande. Sushi var gott.

”Favorit Serie?” Flinade hon. Jag kollade djupt in i hennes mörka ögon.

”Det måste nog bli… Family Guy.” Svarade jag glatt. Hon smackade med läpparna.

”Och du?” Hon kollade upp på den blåa himmeln medans tåget körde i full fart, som om hon tänkte.

”Pretty Little Liars.” Avslöjade hon efter en stunds tystnad. Jag nickade, men orkade inte fortsätta. Det där måste ha räckt… efter ett tag så hade Belle somnat in i djup sömn…

*Jag gick genom en korridor och hörde hur ”Baby” dunkade genom väggarna. Emily stod bredvid mig och nynnade i takt med musiken. Jag var tvungen att hålla i min hand för att inte slå till henne.

”Snälla Em, håll käften.” Muttrade jag bittert. Hon flämtade till, men lydde min order. Vi fortsatte gå i Korridoren tills vi kom fram till dörren som var i slutet av den. Jag tryckte ner handtaget och öppnade långsamt dörren, för att mötas av ett ljus och sedan en galleria?

”Wow! Nu shoppar vi!” Utbrast Em glatt och drog med mig i alla butiker. Forever 21, Victoria Secret, Dolce & Gabbana och en massa mer… mina fötter började snabbt värka, men Em slutade inte för det. Åh nej, hon började istället gå snabbare och snabbare. Mina ben skulle snart gå av kände jag.

”Snälla Emily, kan vi inte bara slå oss ner någonstans?” Suckade jag uppgivet. Hon ryckte på axlarna och tryckte ner mig på en bänk då jag såg Justin gå runt med två glassar i händerna. Ett leénde spreds snabbt på mina läppar, och jag vände mig mot Em. Men då var hon borta? Jag sökte med blicken i gallerian och hittade sedan hennes blonda hårsvall borta vid Justin. Han sneglade på mig och gav till sig ett hånfullt skratt. Jag rynkade oförstående på pannan. Va? Hade jag på mig något eller? Jag kollade ner på min tröja, där jag hade fullt med smuts. Lera, tomatsås och chocklad. Ett tjut lämnade min mun och jag kollade upp mot Justin och Emily, som nu stod och hånglade. Jag flämtade sårat till. Vi var inte ihop eller något, men jag kände mig fortfarande bedragen.

”Gör det…” Sa en röst i min hjärna, och innan jag visste ordet av det så hade mina ben börjat röra sig framåt mot Emily och Justin, som nu satt ner. Jag harklade mig när jag var framme, utan att tänka själv. Hur kom detta sig? Justin ställde sig upp framför mig, och innan jag jade hunnit tänka hade jag slagit till honom på kinden så att solglasögonen hade åkt av. Jag kollade mot hans ansikte men möttes i stället av Mike’s.

”Mike?” Fräste jag. Han nickade och pressade sina äckliga läppar mot mina medans jag, utan någon kraft alls försökte kravla mig ur hans grepp. Misslyckandes, självklart. Alla på skolan samlades runt oss och Mike’s tunga grävde sig ner i min mun. Jag höll på att spy… mina händer tryckte mot hans bröstkorg, men han var för stark och höll emot. Emily och alla andra i skolan hade nu börjat filma, applådera och le stort åt det som höll på. Men tillslut avbröts kyssen och Mike lutade sig tillbaka. Men då hade han fått Justin’s ansikte och ett skrik lämnade min mun igen.*


Usch, vilken mardröm eller vad säger ni? Tråkigt kapitel som ba9rogjvorjsd, men är sjukt trött. 

KOMMENTERA FÖR MER IMORGON! :D MIGIHIHIHIHIHIHIHIHHIH ^^


Kommentarer

Julia. skriver:

Oooooh. ;) Meeer <3

Datum: 2012-07-05 - Tid: 00:07:05 -


Ebba skriver:

Bra!!!<33 meeeeer längtar te nästa!!<33

Datum: 2012-07-05 - Tid: 00:47:34 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

dundun! sjukt bra, mera! <3

Datum: 2012-07-05 - Tid: 01:04:33 -


Becka skriver:

Bra :)

Datum: 2012-07-05 - Tid: 01:24:10 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Evelina skriver:

Super bra! Meeer snabbt!

Datum: 2012-07-05 - Tid: 07:02:51 -


Liv skriver:

awesome kapitel!

Datum: 2012-07-05 - Tid: 09:58:58 -


Mathilda skriver:

meeeeeer!! xx

Datum: 2012-07-05 - Tid: 10:04:00 -


Anonym skriver:

jättebra

Datum: 2012-07-05 - Tid: 10:18:29 -


Anonym skriver:

Ihhhhhhhh kan inte vänta tills hon får reda på det!! mer!!! <33<3<3<3

Datum: 2012-07-05 - Tid: 11:18:41 -


Anonym skriver:

AS BRA KAN DU TYP GÖRA TVÅ IDAGGGG!!!!!!!! SNÄLLA PLEASE DU EE SÅ FKN BRA

Datum: 2012-07-05 - Tid: 11:44:49 -


Ewweh skriver:

Omg, grymt bra!! MEER!

Datum: 2012-07-05 - Tid: 14:27:10 -


Lovisa. skriver:

MerMerMer! :D

Datum: 2012-07-05 - Tid: 14:52:11 -


bieberstorysbyme.blogg.se skriver:

Länkbyte?:)

Datum: 2012-07-05 - Tid: 17:39:47 - URL: http://bieberstorysbyme.blogg.se


Anonym skriver:

Mer? <333

Datum: 2012-07-05 - Tid: 19:19:59 -


bieberstorysbyme.blogg.se skriver:

jag har lagt till dig nu :)

Datum: 2012-07-05 - Tid: 20:41:08 - URL: http://bieberstorysbyme.blogg.se/


Anonym skriver:

hallåååååååå? skulle du inte skriva merr? ;D

Datum: 2012-07-05 - Tid: 21:20:23 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback