KAPITEL 10-. BIEBER DAY

Mer än ledsen… Belle hade fyllt mig med glädje och nu var allt det borta. Bara… poff.
-
Jag drog på mig min keps och gick ut till Scooter och mamma i vardagsrummet. Fast vänta… mamma? Ett leénde spreds på mammas läppar och hon ställde sig upp för att dra in mig i en kram.
”Jag hörde om Belle, eller tjejen.” Viskade hon mot min axel. Jag nickade och kollade ner på henne. Hon bet sig löst i läppen och svalde hårt.
”Jag vet inte hur jag ska förklara det här… men Belle har dragit sig ur Paris resan..”


 

”Va? Hon gjorde vad?!” Flämtade jag och kollade stelt på mamma som suckade.

”Ja… Men någon kompis till henne åker dit och pratar med henne lite senare.” Fortsatte hon och gav till ett prövandes leénde. Jag suckade djupt och slog mig ner i soffan. Kenny räckte över en Bagel, som jag tog emot fast inte åt. Jag satt och stirrade på den bara.

”Du kanske borde åka till henne?” Jag reste mig snabbt upp och lämnade hotellrummet. Jag skulle åka och prata med henne. Ja, det var en bra plan. Med snabba steg gick jag igenom lobbyn, ner i garaget och mot min bil för att köra hem till Belle.

-

Jag klickade flera gånger på dörrklockan innan dörren öppnades. Belle kollade storögt på mig och rynkade lätt på pannan.

”Justin?” Jag nickade och drog ett djupt andetag innan jag slängde ur mig vad jag hade att säga. Hon stod bara där, men la i samma sekund som jag öppnade munnen ett finger på mina läppar. Jag kollade förvånat på henne och pressade ihop läpparna.

 

image

 

”Jag vet vad du kommer säga, och jag vill detsamma. Jag orkar inte bråka… inte för att vi bråkar. Att jag drog mig ur Paris resan var dumt, jag vet. Men jag ska försöka ta mig in i den igen. Kan vi inte bara… vara kompisar?” Kompisar… jag smakade på orden och nickade lätt med ett litet leénde på läpparna.

”Precis mina ord.” Hon log stort och slog armarna runt min kropp. Fjärilarna bubblade upp i magen på mig och bena höll på att vika sig av kärlek. Jag skulle nästan explodera kändes det som.

”Vill du komma in?” Frågade hon mjukt. Jag nickade lätt och log stort mot henne. Hon besvarade mitt leénde och drog en hand genom sitt hår medan hon gick mot vardagsrummet. Hennes outfit var slapp, mysdress från VS och UGGS. Även fast jag hatar UGGS, så passade Belle i dem…

”Så, vad vill du göra?” Frågade hon milt och slog sig ner i soffan och drog upp en filt och la den över sin lilla kropp. Jag slog mig ner bredvid henne och ryckte neutralt på axlarna.

”Vi kan… bada!” Log hon och nickade mot en glasdörr ut till deras tomt. Jag höjde på ögonbrynen mot henne och skrattade till, vilket fick henne att kasta en kudde på mig.

”Jag har inga badkläder!” Förklarade jag och drog en hand genom mitt hår. Hon himlade med ögonen och fuktade sina fylliga läppar och slängde med håret.

”Pappa har? Han har aldrig använt de, så du passar nog i dem.” Log hon och rufsade mig i håret. Jag hatade när folk tog mig i håret, men med Belle kändes det Okej… Jag nickade och reste mig upp för att följa efter.

Justin fick mig att bli helt konstig.. jag var väll inte kär? Eller…? Nej, det kan de inte vara. Jag svalde hårt och drog ut min Bikini och satte på mig den. Justin stod med ryggen mot mig då jag kom ner i vardagsrummet igen, så jag passade på att skrämma honom lite. Han hoppade förskräckt till och vände sig om, och min blick fastnade på hans mage. Wow…

”Ja… vi kan ju stå här och har ”Justin-Bieber-Visar-Sin-Kropp-timme” om du vill?” Flinade Justin och lyfte upp mig på sin axel. Jag sprattlade med benen utan någon framgång. Justin var stark, ohja! När vi kom ut till poolen stannade Justin, och jag fattade vad han skulle göra. Bara några sekunder därpå så låg jag i vattnet. Jag simmade mot ytan och drog ett djupt andetag då jag kom ovanför. Justin låg bredvid mig i vattnet och drog en hand genom hans blöta hår. Jag log ett snett leénde mot honom och drog bak håret bakom mina öron.

”Så vacker…” Tyckte jag att jag hörde Justin viska för sig själv. Jag skrattade till.

”Ursäkta?” Han kliade sig nervöst i hårbotten och hummade till.

”Jag sa inget…” Jag log stort mot honom och dök ner under vattnet och lät tankarna virvla runt i huvudet på mig. Varför kände jag mig såhär med honom? Var det något speciellt med honom? Jag var inte kär i alla fall… det kunde jag inte vara.

-

”Kyckling gryta eller spagetti och köttfärsås?” Ropade jag till Justin med blicken in i kylskåpet. Han kom in i köket och satte sig ner vid köksön med ett leénde lekandes på läpparna.

”Hm… spagetti och köttfärsås.” Jag drog ut burken med det ur kylskåpet och satte ner den på diskbänken med en duns och nickade mot Justin.

”Tallrikar i högra skåpet.” Han reste sig lydigt upp, gick fram till skåpet och tog ut två tallrikar och kom fram till mig med dem. Hans arm snuddade vid min och jag kände ett pirr slinka igenom min kropp. Wow… Jag harklade försiktigt mig och la över mat på tallrikarna och ställde sedan in de i mikron. Justin granskade mitt ansikte, och jag märkte självklart det och höjde på ena ögonbrynet.

”Vad kollar du på då Bieber?” Flinade jag och drog en hand genom mitt hår. Han skrattade till och vek undan blicken från mitt ansikte med rödsprängda kinder.

”Inget..” Pep han och fuktade sina läppar.

 

image

 

”Nänä, OK.” Svarade jag sarkastiskt och öppnade mikrodörren för att sedan ta ut de två varma tallrikarna och ställa ner de på bordet. Justin log tacksamt mot mig medans han höll på med mobilen.

”Vem är tjejen?” Han grymtade till och skrattade sedan glatt till.

”Tjejen är min pappa.” Jag ojade mig och bet ihop medans jag nervöst skrattade till.

”Förlåt..” Han nickade och tryckte ner mobilen i fickan.

-

Jag kunde inte sluta kolla på honom där han låg på madrassen på mitt golv. Justin Bieber, sover över hos mig? På mitt golv? Jag kunde inte fatta det bara… hur kunde det vara möjligt ens? Jag suckade djupt och kollade på hans söta, pojkaktiga ansikte där han log och sov sött. Hur jag hade känt när han hade kramat om mig, när han hade rört vid mig… Jag blev galen. Vad var det med mig? Var jag kär? Ännu en suck lämnade min mun och jag bröt blicken ifrån honom och kollade istället upp på den stjärnklara himmeln med alla tankar virvlandes omkring i huvudet på mig. Justin Bieber… jag smakade på orden och nickade sedan förskräckt för mig själv.

”Jag är kär i Justin Bieber.” Viskade jag för mig själv.


Inte så långt! Men aya... hon är vadå?! kommer ni få någon "Jelle" nån gång?

KOMMENTERA FÖR NÄSTA DEL! :D


Kommentarer

Nilsson skriver:

MERA MERA MERA!
Älskar novellen!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 09:44:18 - URL: http://myybieberstoory.blogg.se


Mathilda skriver:

SÅÅÅÅÅ BRAAAAA!!!!! MERAAAAAAAAA!! xx

Datum: 2012-07-08 - Tid: 10:07:14 -


Hanna skriver:

OMGGGG!!!? Skit braaaa!! Snälla mer?! Beroende!!! Kan inte han höra henne??

Datum: 2012-07-08 - Tid: 10:13:05 -


Anonym skriver:

jättebra

Datum: 2012-07-08 - Tid: 11:52:29 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Jättebra! <3

Datum: 2012-07-08 - Tid: 12:04:50 -


Emelie skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-07-08 - Tid: 13:10:21 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Ewweh skriver:

W-O-W :o<3 She is in love with theee biiiebbzzz! Oyeah... MEEER :D

Datum: 2012-07-08 - Tid: 14:01:03 -


Jessica skriver:

Hoppas de håller på att de är kära i varandra utan att de vet om de. Vill inte att de ska gå så fort att de plötsligt är kära i varandra och blir tillsammans..<3
grymt bra del! MeeR :D

Datum: 2012-07-08 - Tid: 14:02:53 -


Ebba skriver:

Suuuuper!! Han hörde henne säkert!! JÄTTE BRA!! MMMMEEEEERRR

Datum: 2012-07-08 - Tid: 14:24:06 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Emmy. skriver:

Asbra!!!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 15:14:05 -


Amanda skriver:

Så jävla sjukt bra! Jag dör! Meeeer!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 15:18:07 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback