KAPITEL 1-. LONDON

Jag kollade ut över London. Emily hade tvingat mig att åka med henne till tivolit. Vi satt nu i parishjulet. Em log stort mot mig och la en hand på mitt ben.

”Det här är ju kul! Första dagen på sommarlovet också!” Utbrast hon glatt. Jag fnös.

”Kul Em? Vi har varit på det här tivolit minst 100 gånger. Vi bor här i London och kan komma hit under hela sommaren! Jag skulle kunna varit hemma nu…” Grymtade jag. Em himlade med ögonen och la ett hårtest bakom örat.

”Hemma? Din pappa jobbar Belle… Vad skulle du göra i det där stora huset?” Jag skrattade till och skakade lätt på huvudet.

”Frågan är vad vi skulle kunna göra i det där huset!” Em log stort och nickade glatt.

”Vi skulle kunna göra mycket… men jag är hungrig.” Skrattade hon och ställde sig upp när hjulet stannade. En man öppnade dörren åt oss och vi klev snabbt ut. Solen stod högt upp på himmeln, och ett leénde spreds på mina läppar.

”Så, pizza eller Tacos?” Frågade jag och lät blicken flacka mellan pizza- och Taco resturangerna. Em hummade till och pekade sedan på Pizza stället. Jag suckade.

”Pizza åt vi igår!” Hon skrattade till och drog mig i armen. Jag kunde inget annat än att följa med. Emily var duktig på att övertyga mig.

”Glöm inte bort att vi har träning ikväll! Ok?” Mumlade jag menandes. Emily nickade förstående och gick snabbt in i resturangen som doftade pizza och ost. Jag rynkade på näsan men gick i vilket fall in. Min blick föll på en barn familj som satt och åt. Det var en liten flicka, hennes pappa och hennes mamma. Mina tankar for iväg mot mamma… jag hade aldrig riktigt sett henne eftersom att hon dog när jag föddes… men på ett sätt kände.

”Belle? Kommer du eller?” Ropade Emily och vinkade mig till henne. Jag log smått och gick fram till henne för att beställa.

-

”Vad ska vi göra? Det är typ 2 timmar kvar tills dansen börjar.” Grumlade Emily uttråkat och drog en hand genom sitt tjocka, blonda hår. Jag skrattade till och tog en tugga av min sockervadd.

”Vi kan ju åka hem?” Föreslog jag och nickade mot Emily’s bil. Hon bet sig löst i läppen med en nick och räckte över bil nycklarna.

”Men du kör. Att du aldrig använder din Range Rover! Din pappa tog ju tillochmed hit den från USA!” Klagade hon och började gå mot bilen. Jag kollade ner på mina converse. Hon hade rätt, jag borde köra den… men det kändes konstigt. Eller, konstigt och konstigt, alla på skolan var ju rika… jag suckade och fuktade mina läppar.

”Visst, jag ska börja köra den…” Muttrade jag och hoppade in i förarsätet. Emily log nöjt och slog sig ner bredvid mig och stoppade in ett tuggummi i munnen. Jag skrattade till och slog på radion där Firework – Katy Perry, spelades. Em hajade till och vi båda började genast sjunga med två fåniga leénden på läpparna.

”Det här ska lätt bli bästa sommaren!” Hojtade Emily. Jag nickade instämmande och körde in på avfarten till mitt hus. London var vackert på sommaren. Men ännu bättre? Ingen trafik. Jag klev ur bilen med Emily bakom mig och gick mot ytterdörren. Emily puffade mig i sidan och nynnade på någon låt. Jag fiskade upp nycklarna och låste upp dörren.

”Välkommen in!” Sa jag med tillgjord röst. Em log generat och klev innanför dörren innan jag visste ordet av det. Jag följde med in och gick in i köket för att se en skrik rosa lapp på köksön. Pappa och hans lappar… han jobbade nästan dygnet runt, så jag såg honom aldrig. Men pengar, mat och kläder fick jag i alla fall.

 

”Hej Gumman! Jag är och jobbar. Ledsen för det, men glöm inte dansen ikväll! Om du inte har ätit så finns det pannkakor i kylskåpet. Det räcker till Emily också om du är med henne! Puss, papsen!”

 

Jag knöglade ihop lappen och slängde den i papperskorgen. Emily kom ut till mig i köket och trummade med händerna på köksön. När hon trummar är hon uttråkad. Det var jag med faktiskt… en suck lämnade min mun och jag slog mig ner på en av de 3 barstolarna runt köksön med hakan lutad mot handflatorna.

”Film? Ska vi bada i poolen? Lyssna på musik? Sitta vid datorn?” Rabblade jag frågandes upp. Emily nickade bara, vilket gjorde mig väldigt frustrerad.

”Vad vill du göra? Nicka inte bara!” Fräste jag. Hon skrattade till och nickade mot poolen på min baksida.

”Bada!” Jag log stort och hoppade av stolen och gick mot trappan och sprang upp för trappan mot mitt rum. Jag var nöjd med mitt rum, det var stort. Men ibland var det bara ensamt. Men, då tröstade jag mig med ljudet från staden. Vi bodde väldigt nära Picadelly Circus, så det var väldigt lätt att höra vad som försegick inne i stan.

Jag roffade åt mig två bikinis och två handdukar och sprang sedan ner till Em igen. Hon satt och pillade med sitt hår, så jag kastade en bikini på henne för att väcka henne ur sin dvala.

”Upp och hoppa Emmy Pemmy! Vi ska bada.” Flinade jag och gick in på badrummet för att byta om. När jag kom ut igen så var Em redan ombytt och klar. Hon hade alltid varit snabb på sådant.

”Kom då.” Skrockade Em lågt och drog med mig ut på baksidan till mitt hus. Vattnet i poolen såg så välkommande ut gemtemot den heta solen över London. Jag kastade av mig handduken och dök ner i det svala vattnet som nästintill smekte min kropp. Det kändes så skönt… jag simmade upp mot ytan och drog ett djupt andetag, men fick snabbt i vatten i munnen då Em gjorde en kanonkula. Typiskt henne. Jag skrattade till och drog mitt våta hår från mitt ansikte.

 

 

”Och det där var nödvändigt för?” Skrek jag och kollade anklagande på henne. Hon skrattade till och bara någon sekund därpå var jag med. Vi låg i vattnet ett bra tag och bara njöt. Njöt över att det var sommarlov…

-

Jag smuttade på min Juice och drog en hand genom mitt våta hår. Em hade suttit och skurit i sin pannkaka i minst 10 minuter nu. När skulle hon äta den? Jag var nästan tvungen att hindra mig själv från att ta hennes gaffel, skära av en pannkaksbit och trycka upp den i hennes mun.

”Vad är det?” Frågade jag mjukt. Hon mötte min blick ett kort tag och skakade på huvudet.

”Inget…” Jag blängde seriöst på henne och nickade med en hand på hennes darrandes arm. Hon verkade ledsen, och Em berättar allt för mig. Allt.

”Berätta.” Uppmanade jag henne och la huvudet på sned. Hon fuktade sina läppar och drog ett djupt andetag innan hon började babbla på om något. Jag fattade noll.

”Men efter det så gick vi på middag… och då berättade mamma och pappa att de ska skiljas.” Jag drog efter andan och gick fram till henne och drog in henne i en mjukt kram.

”Jag är så ledsen… varför?” Hon skakade lätt på huvudet och fnös till.

”Mamma hade tydligen varit otrogen med sin sekreterare. Jag vet, klassiskt misstag.” Jag log smått och nickade sorgset. Det var komiskt på ett sätt, för jag och Em hade alltid snackat om hur man bäst kunde vara otrogen. Det var en av sakerna

”Skittles och cola? Med en bra tjej film?” Föreslog jag och höjde på ögonbrynen. Em skrattade till och kramade om mig.

”Det är därför jag älskar dig.” Jag log mot hennes hår och besvarade kramen.

”Jag älskar dig också bestie..” Svarade jag milt och gick mot skafferiet för att ta ut två burkar med Coca Cola och en påse skittles. Em gick upp mot mitt rum och slog sig ner i soffan med blicken på tv:n. Jag drog ut ”The Holiday” och fick en nick till svar.

”Den blir toppen.” Mumlade hon trött och drog på sig filten. Jag tryckte in den, släkte och gick sedan och satte mig ner bredvid henne under filten. 1 timme kvar till dansen, så vi skulle alltså hinna se halva filmen. Typ, eller lite mer kanske? Jag skakade på huvudet åt mina tankar och klickade på Play.

-

”Belle! Vakna!” Ropade Em förskräckt och skakade på mig. Jag grymtade till och slog snabbt upp ögonen och kollade oförstående på henne. Hon nickade på golvet till rummet. Min blick föll på ekorren som satt och kollade på oss i mitten av rummet. Jag kollade sedan mot mitt fönster som stod öppet och log stort. Ekorrarna här var inte speciellt blyga av sig, så jag gick fram och drog upp den i min famn och släppte sedan ut den på grenen utanför mig fönster sedan och vinkade den adjö. Töntigt, jag vet. Em log smått mot mig och kollade sedan på klockan.

”Vi är sena!” Utbrast hon och kollade på mig. Jag svalde hårt och gick snabbt in i min WIC och slängde över några danskläder till Em innan jag tog mina egna. Vi klädde snabbt på oss och gick sedan ut ur huset. Jag låste snabbt och sprang mot Em’s bil. Hon slängde bilnycklarna mot mig. Igen. Men jag tog emot de, hoppade in i bilen och började köra mot dans studion. Min blick föll på klockan i receptionen. Vi var minst en kvart sena… Kelly skulle inte gilla det. Jag svalde hårt och sprang upp för trapporna med Em bakom oss. När vi kom fram till dörren hämtade vi oss innan vi öppnade dörren och möttes av flera olika ögon av tjejerna vi gick med. Men min blick föll endast mot personen som stod i mitten av ringen. Hur? 


Första kapitlet babes! :D Hur var det? Bra eller dåligt?! :P Vem såg hon? :O

MER IKVÄLL? VILL HA MYCKET FEEDBACK OCH MÅNGA KOMMENTARER DÅ! :P


Kommentarer

Alexandra! skriver:

Super bra :D MERA!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 23:04:30 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Hon ser, Thaa Biebs. <3
Asbra! <3

Datum: 2012-07-01 - Tid: 23:07:01 -


Storiestoyou skriver:

Jättebra:D

Datum: 2012-07-01 - Tid: 23:07:28 - URL: http://www.Storiestoyou.blogg.se


Anonym skriver:

Jätte bra! Mer ikv?

Datum: 2012-07-01 - Tid: 23:19:39 -


Ebba skriver:

Den här novellen eller historien värkar skit bra!! :D hoppas du skriver mer!

Datum: 2012-07-01 - Tid: 23:36:42 -


Becka skriver:

Bra :)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 00:03:37 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


elin (: skriver:

grymt , längtar tills nästa :D

Datum: 2012-07-02 - Tid: 00:09:09 - URL: http://elinohrn.devote.se


Anonym skriver:

Skit bra men den här novellen kan du göra lite längre en de andra du gjort snälla!!! + ÄLSKAR att du inte har tagit någon artist som är huvudrollen<3<3<3:)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 00:19:20 -


Ewweh skriver:

Verkar grymt bra :) meer :D

Datum: 2012-07-02 - Tid: 00:32:48 -


Evelina skriver:

Verkar superbra! Du skriver så bra!

Datum: 2012-07-02 - Tid: 01:02:46 -


Julia. skriver:

Så bra !! ;) skriv meeer <3 Dina kapitel äger juuu<333

Datum: 2012-07-02 - Tid: 09:21:19 -


Ebba skriver:

Jätte bra!!<3

Datum: 2012-07-02 - Tid: 11:02:30 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Mathilda skriver:

guud vad bra!! mer mer mer mer mer!! :D xx

Datum: 2012-07-02 - Tid: 14:26:06 -


Hanna Hoflin skriver:

Den verkar bra! Gärna mer ikväll! :)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 15:09:22 -


Anonym skriver:

jättebra

Datum: 2012-07-02 - Tid: 16:58:51 -


Amanda skriver:

Den verkar skitbra
Justin Bieber i mitten :)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 19:27:39 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback