Glädjetårar... <3

Era kommentarer.. gud! Ni gör mig tårögd! Jag älskar att logga in och se 20 nya kommentarer, herremingud. Förut trodde jag att jag bara skulle ha runt 20 läsare, och nu har jag 100+! :D Ni gör min dag varje dag, och jag har sett att jag har fått många nya läsare! Hur hittade ni min blogg är en fråga till er! 
***
Något jag verkligen INTE vill meddela är att på lördag kväll/söndag morgon så åker jag till pappa på semester. Nu har jag varit hos mamma med min egna laptop och ni som har varit med mig länge vet om att jag inte kan skriva lika mycket hos pappa, men nu är det så att jag inte kommer kunna skriva ALLS! :'( Det dödar mig. Men det är 4-5 dagar kvar än så länge... DÄRFÖR ÄR DET SUPER DUPER MEGA VIKTIGT ATT ALLA  GILLAR FACEBOOK SIDAN! DÄR KOMMER JAG SKRIVA NÄR JAG ÄR TILLBAKA! SÅ GILLA NU!! JAG HAR 93 LIKES, OCH VILL GÄRNA SE MER IKVÄLL! NI MÅSTE GILLA, OM NI VILL FORTSÄTTA LÄSA MBS, GILLA SIDAN SÅ ATT NI VET NÄR JAG ÄR HEMMA <3 Hoppas verkligen inte att ni lämnar mig. Ska försöka skriva 3 imorgon :) Lovar.
Kram, och sov gott.
 
 
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FB SIDAN OCH GILLA! VILL SE MÅNGA NYA LIKES IMORGON BABES! Älskar er, glöm inte det <3
 

Kommentarer

Amanda skriver:

Shiiiiiit neeej! Kan du inte ha tidsinställda kapitel när du är borta som jag har nu.. Kan inte skriva år utomlands :). Kram (3 idag?)

Datum: 2012-07-10 - Tid: 12:19:30 - URL: http://Novellonedirection.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback