Kapitel 40 . - I love you Jen. - Gästblogg

Jag knackade på men det var ingen som öppnade så jag gick in. Det var släck i hela huset, men kom lite ljus från köket så jag gick dit. När jag kom dit möttes jag av en chok. Det var flera tända ljus och det låg mat på bordet. Jag stod bara där och gapade tills jag kände Justin's läppar i min nacke.
Jag snurrade runt och kysste honom länge på läpparna.
-Vad vackert det är, sa jag och lutade min panna mot hans.
-Ja.. du är vacker. Sa han och jag log stort innan jag kysste honom igen.

VI åt upp våran mat som var otroligt god. Jag kollade varmt upp mot Justin och möttes av hans hasselnötsbruna ögon.

“Jag älskar dig Justin.” Viskade jag mot honom och han viskade mjukt tillbaka.

“Jag älskar dig mer Jen.”

-

Han reste sig upp och tog tag om min hand mjukt. Han började föra mig till vardagsrummet och vi satte oss ner i soffan. Han satte på TV:n och en film började spelas. Det var “Step Brothers.” En sjukt rolig film. Vi skrattade genom hela filmen. Det började närma sig sitt slut och Justin höjde sin hand och placerade den på min kind. Jag vände mitt ansikte mot hans och mötte hans underbara ögon igen. Tusentals av fjärilar spreds genom hela min kropp. Hans ögon glittrade, han har verkligen världens vackraste ögon.

“Jag älskar dig Jen...Du betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta.” Jag bet mig långsamt på underläppen och hans fuktade sina läppar.

“Jag älskar dig med Justin...Väldigt mycket.” Han’s läppar närmade sig mina och som sedan möttes i en lång passionerad kyss. Kyssen blev intensivare och intensivare. Han höjde sin hand och smekte mig över låret. Jag lade mig förisktigt över honom och hans händer flyttades till min rumpa. Han reste sig sakta upp och jag slingrade mina ben runt hans mage. Han började röra på sig och sekunden efter låg jag på en mjuk säng med honom över mig. Kyssarna växte ännu mer och han höjde handen och drog ner blixtlåset på min klänning. Sekunden efter det var hans tröja och byxor borta. Jag snurrade runt och låg nu över honom. Jag böjde mig ner och kysste honom på magen, sedan arbetade jag mig uppåt och kysste honoms bröst, sedan hans hals, öra, kind och nästipp. Han stönade lätt till och stådde inte ut längre.

“Du dödar mig kvinna. Kyss mig.” Sa han och jag började le innan jag kysste honom intensivt på läpparna. Bara några ynka sekunder efter var alla våra kläder bort slängda i något hörn i rummet. Han snurrade runt och nu låg han över mig igen.

“Är du säker på att du vill göra det här?” Frågade han och jag nickade hastigt.

“Ja...Jag älskar dig.” Sa jag och han kysste mig passionerat innan han sträckte sig mot nattduksbordet och tog fram en kondom.

-

Jag hörde steg från trappan och Justin låg fortfarande över mig. Dörren öppnades snabbt upp och där stod Pattie. Åh nej...Det kan inte vara sannt. Justin flög snabbt ur mig och drog en del av täcket runt sig. Jag gjorde exakt samma sak och jag bara kollade på när Pattie´s ansikte ändrades färg och blev rött.

“Justin Drew Bieber! Köket NU!” Skrek hon förbannat på Justin och det stack till i hjärtat. Detta kunde inte vara sannt...Det kunde verkligen inte hända...Justin’s mamma hade kommit på mig och Justin? Hur?


Hej jag heter sonja och bloggar på Jssmn.blogg.se! Detta är ett gästblogg inlägg, hoppas att ni gillade det korta kapitlet jag bjöd på!=D
Tack Liv för att jag fick göra ett gästblogg inlägg! Det var super kul! =D Kram <3

Kommentarer
Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback