FRIGHTENED OF LOVE - 31

“Det är galet där ute, vi får ta bakvägen.” meddelade han oss. Jag lyfte upp sen sovande Noelle i min famn och följde efter Kenny igenom den stora arenan. Vi kom ut på baksidan som var en återvändsgränd. Moshe stod och väntade på oss i en svart Range Rover. Jag lade försiktigt ned Noelle bredvid mig i baksätet. Moshe gasade och började köra mot Noelles ställe. Klockan var 01.10, så Rosie hade nog märkt att Noelle inte var hemma än. 
Att åka till Noelle tog längre än färväntat. Noelle hann vakna, hann se vad klockan var och hann bli irriterad innan vi var framme. Hon lyfte på klänningen och hoppade snabbt ur bilen. Jag skyndade mig efter henne.
“Ska du inte säga hej då?” frågade jag besviket.
“Jag är försenad.” muttrade hon känslokallt till svar. Förbryllad tog jag ett steg framåt, 
“Det spelar ingen roll. Nu är den rätta tiden.” 
“Till vadå?”
“Noelle, jag älskar dig.” Hennes blick for snabbt på mig i ren chockelse.

 

 

Orden Justin uttalat tidigare ikväll ekade i öronen på mig. Klockan närmade sig åtta på morgonen och jag hade inte fått en blund under hela natten. Hans ögon glimtade till när han hade sagt dem orden.
”Jag… god natt.” hade jag fegt sagt och sprungit in i trapphuset. Där hade jag suttit i en timme innan jag gått in för att möta en ilsken Rosie. Justin hade inte skickat ett endaste sms eller ringt under den tiden. Instagram hade han uppdaterat genom att lägga ut en bild på honom och Jonathan med underrubriken ”Goin’ on a party now with my boy, @JDears Friday feelings”
Han hade helt enkelt slutat tänka på det och gått vidare tillsammans med Jonathan. Men vad skulle jag svara? Mina känslor för honom var starka. Fjärilarna, pirret… allt var speciellt när jag var med honom. Trippelt så speciellt än vad det hade varit mellan Hunter och mig. Justins ögon fick mig att bli knäsvag, hans beröring gjorde mig alldeles varm inombords och när han kysste mig kändes det som den 4 juli – en massa fyrverkerier. Små steg knarrade i golvet utanför min dörr vilket meddelade att Rosie hade vaknat och skulle börja göra sig redo för jobbet. Jag hoppade ned från fönsterbrädan och gick med trötta steg ut till henne i köket.
”Är du vaken?” frågade hon förvirrat från sin kaffekopp.
”Ja.” svarade jag känslokallt och hällde upp kaffe i min egna kopp. Hon lade undan tidningen.
”Du vet att du har utegångsförbud va?” påminde hon mig strängt. Sockerbiten som föll ned i min kopp plumsade till.
Jag suckade, ”Hur skulle jag kunna glömma det?”
”Mhm… Dina ska sova över hos Tanisha ikväll och jag ska på julbord med jobbet. Bjud hit en kompis.”
”Verkligen?” frågade jag, mer chockad än vad jag ville låta. Hon nickade mjukt.
”Så länge ingen sprit eller droger är inblandade.” var hennes motiv. Glädjen bubblade upp inom mig, nu skulle jag i alla fall inte sitta ensam hemma ikväll. Rosie skulle förmodligen sova över hos någon kompis eller något sådant, så henne skulle jag slippa.
”Tacktacktacktack!” tjöt jag glatt och slog mina armar omkring hennes hals.
”Wow! Ta det lugnt Noelle” skrattade hon glatt, ”kaffet kommer inte stanna i koppen länge till annars.”
”Åh. Tack.” andades jag andfått ut. Hyperventilationen lugnade sig inom någon minut. Rosie drack upp sitt kaffe och gick sedan efter hon sagt åt mig att ge Dina frukost vid klockan tio för att hon skulle vara hos Tanisha klockan 12. Hon hade även gett mig femtio dollar till take-away.
Jag skyndade mig in i badrummet där jag drog av mig min utstyrsel jag suttit i hela natten och lade ned den i tvättkorgen. Rören mullrade till lite innan vattnet började spruta ut ur munstycket till duschen. Schampo och balsam räckte för idag – så duschen varade inte så länge. Med en handduk runt kroppen och en runt håret ställde jag mig framför spegeln med min necessär till sidan av mig. Efter lite concealer, puder, läppglans, ögonskugga och mascara var jag redo att ta mig tillbaka till mig rum. Klockan var bara halv nio, så det var ett tag kvar tills Dina skulle bli väckt. Jag drog på mig ett par jeans, samt en gammal, röd skjorta och gick sedan ut i vardagsrummet igen. Turbanen jag hade i håret envisades med att åka ned ett flertal gånger, men jag fixade upp den igen varje gång utan någon svordom. Ja, jag var stolt över att jag klarade det utan att svära.
Uttråkat knappade jag mig igenom det stora urvalet av tvkanaler vi hade på vår nya LED tv. Inget roligt visades på tv, så jag tryckte den på ljudlös med Discovery Channel uppe och drog istället upp Rosies Mac som låg på fotstödet bredvid soffan. Några nya followers på twitter, lite mer hat på facebook och mer skvaller på skvallerhemsidorna. Det vanliga alltså. Idéerna till vad jag skulle hitta på tog snabbt slut, så jag klickade mig in på CBN för att kolla igenom några gamla avsnitt utav How I met your mother. Dina kom ut två avsnitt senare och gjorde mig sällskap.
”Vem är det?” frågade hon trött och pekade mot skärmen.
”Barney.” svarade jag utan att ge henne ens en blick. Barney drog ett skämt, tv:n skrattade och det fortsatte. Processen igenom hela serien var enkel. Dina tog en klunk av sin O’boy.
”Vad tror du händer?” frågade Dina återigen efter några minuter när reklamen hade tagit över.
”Jag tror att Barney hittar en tjej på baren som han tar hem och ligger med. Marshall kommer säga till Ted att inte gå och klampa på hemma hos Lily, som är med Robin eftersom att Ted är kär i Robin, men han kommer göra det ändå. Vad tror du händer?” suckade jag.
”Det du tror.” fnittrade Dina gulligt och reste sig upp för att lämna sitt tomma glas i köket. Jag stängde av tv:n och drog upp min mobil. Justin hade sms:at. Pirret sprudlade upp inom mig.

 

Från: Justin
Kan jag komma över? Vi kanske borde prata. / J 

 

Till: Justin
Kom halv ett, då är vi i alla fall ensamma. / N

 

Dina ställde sig lutad mot den beigea fondväggen i vardagsrummet med blicken lagd på mig.
”Vad vill du?” frustade jag och höjde frågandes på ögonbrynen. Hon bet sig löst i underläppen.
”Kan du hjälpa mig…?” tvekade hon med att fråga.
”Hjälpa dig med vad? Du kan inte bara fråga om jag kan hjälpa dig Dina.” gnydde jag otåligt.
”Kläder, håret. Tanisha ska ha fest, så kommer Trevor vara där. Men Aila kommer också vara där,”
”Trevor och Aila är?” fortsatte jag på min förgående fråga – hon kunde inte bara fråga.
”Trevor är en kille i min klass som jag gillar, Aila gillar också Trevor. Kan du göra mig fin?”
Jag kollade djupt in i hennes ögon, ”Du är fin Dina!”
”Men jag vill vara finare! Snälla Noelle!” bad hon böjd på knän på golvet framför mig.
”Okey okey! Res dig upp, du ser galen ut.” skrattade jag och reste mig själv upp från soffan. Hon skuttade snabbt in på sitt rum innan mig.
Kläderna i hennes garderob var sprängdfyllda utav färger. Bara att se dem gav mig huvudvärk, men jag stod ut. Bara för Dina. När jag var liten och skulle på fest som en kille jag gillade skulle på fick jag ingen hjälp. Dina skulle få den uppmärksamhet hon behövde så att hon inte blev som jag.
”Så.. vad vill du ha? Klänning? Jeans?” föreslog jag halvt leendes.
”Kanske… jeans? Dem här?” frågade hon och höll upp ett par ljusblåa, tajta jeans framför sig.
”Om du vill det så…” ungen var ju ändå bara ben, så hon skulle inte råka illa ut om man såg lite mer utav hennes kurvor. Det var inte ofta pedofiler tände på skelett. Jag travade efter en topp i hennes byrålåda ett bra tag tills jag hittade en fin. Den kom ifrån barnavdelningen på Michelle Parfeuit’s. Blusen var ljusrosa med slappt typ. Uppe vid halsen var små, små smaragder utsatta. Den skulle vara perfekt på henne. Hon drog på sig hela outfiten och gick som på en catwalk för mig.
”Tio utav tiooooo!” utbrast jag applåderandes. Hon bugade och log åt mig innan hon försvann ut ur rummet igen. Jag följde med henne in på badrummet där hon envisades med att få sitt lockiga hår plattat.
Med sin vilja igenom bad hon sedan om att få rosa ögonskugga och läppglans på mig. Läppglans och ögonskugga var inte så hemskt, så jag lät henne få det likaså. Väl färdig ställde hon sig i hallen med ytterkläder på. Jag räckte över hennes rosa, skinnplånbok som innehöll en tjuga.
”Bara till taxi.” påminde jag henne allvarligt. Hon nickade lydigt, ”Och här är Tanishas present.”
Hon tog emot den lilla, rosa Victoria’s Secret påsen som innehöll två parfymer. Flickor nuförtiden bad faktiskt om sådant, ja. Rosie hade sett ut som en Alien när Dina kommit hem bärandes på den rosa påsen med texten ”Victoria’s Secret.”
”Vem är den där till? Vad är det i?!” hade hon utbrustit. Oron i hennes ansikte hade visats så väl.
Hon hade på några sekunder skiftat färg från vit till plommonfärgad i ansiktet. Skräcken över att Dina hade gått in för att köpa underkläder på VS var stor för Rosie. Dina gav mig en sista kram innan hon trippade ut i trapphuset mot hissen. Jag slog igen dörren och sjönk ihop på golvet i väntan på att Justin skulle komma. Men vad skulle jag säga egentligen? Sanningen eller vad jag trodde var sanningen?

Täcket av stelnad låg över rummet. Justin tittade fokuserat ned i sin té-kopp och jag glodde in i väggen. Ingen utav oss yttrade ens ett ord. Man skulle kunna höra en knappnål falla om någon släppte den, men om någon annan befann sig i lägenheten skulle nog stelnaden inte vara så stor.
”Så…” harklade Justin sig, ”Vad ska jag säga? Du hörde allt igår.”
”Var det sanning?” undrade jag nyfiket. Han kanske bara sa så för att få reda på mina känslor?
”Ja. Det tog ett tag för mig att inse att ilskan mot dig som jag hade, inte var mot dig. Utan det var mot det faktum att jag inte fick vara med dig hela tiden. När du skulle dra, vart jag alltid irriterad. Allt jag gjorde som sårade dig var verkligen inte med flit, förlåt.” orden studsade mellan väggarna. Menade han verkligen det?
”Hm.” orden stockade i halsen på mig. Jag blev torr i munnen och tungan blev tjock.
”Så du säger ärligt att du inte har några känslor alls för mig? Inget har någonsin… tja.” Jag skakade på huvudet. Det sade jag verkligen inte, men jag visste inte vad jag sade ens om hela situationen.
”Det kändes som det när du bara stack igår. Jag vet att allt kanske blev rörigt, men jag kunde inte hindra orden från att lämna mina läppar. Det kändes bara bra att få det sagt, att du visste hur jag kände. Jag hoppades verkligen på att du skulle svara att du kände detsamma, men det var kanske bara drömtänkande…” det gick inte att undgå att höra besvikelsen i hans röst. Bad-assen, Justin Bieber mjuknade till och lät sig brytas ned av en tjej. Inte vilken tjej som helst heller, utan mig.
”Det blev verkligen rörigt.” erkände jag bakom min kopp. Justin kollade upp på mig från sitt stirrande.
”Jag tänkte väll det. Vad kan jag göra för att göra det lite… bättre då? Hela situationen?”
”Vad menar du?” flämtade jag oförstående. Göra hela situationen bättre? Vilken situation? Vår?
”Tja, det verkar ju som att du inte delar samma känslor som jag har, så det är ju något vi måste göra för att inte få hela PR skiten att bli, ja, du vet, awkward.”
Jo, jag känner visst som du gör Justin! Jag älskar dig! En dag utan dig är som ett år utan vatten eller mat! Jag älskar dig! Men orden vill bara inte låta sanna. Jag kan inte förstå det här! Jag älskar dig mer än mitt egna liv Justin, du gör mig alldeles speciell. Pirrig inombords. Åh! Orden jag ville säga ekade bara som tomma känslor i mina tankar. Vad jag än gjorde skulle inte ändra på mitt sätt att se på mina känslor. Min mun ville bara inte erkänna att jag ville fästa mig vid någon. Någon Justin Bieber. Det var oförståndigt när mitt hjärta och hjärna sa emot!
”Erm… jo.” fick jag ur mig med tjock röst. Justin ögon blev snäppet större.
”Vadå jo?” frågade han.
”Jag delar visst mina känslor med dig. Jag älskar dig visst. Alltså, det går inte att tänka mig ett liv utan dig. Jag älskar dig visst.” Alla ord som bubblade ut ur min mun var nästan ohörbara. Allt jag själv hörde var en massa olika bokstäver som pladdrade.
”Gör du?”
Justin verkade i alla fall ha förstått mitt konstiga uttal. Förvånad över mig själv nickade jag.
”Ja. Konstigt nog så gör jag det. Hela tiden nästan har jag känt något för dig. Bara att se på dig gör mig alldeles knäsvag. Dina beröringar får fjärilar att bubbla upp inom mig. Du är vacker, du är snäll – bara om du försöker. Din vrede har ibland fått mig att tveka om jag verkligen känner som jag gör. Jag har även tvekat på mina känslor, för du verkar ju vara en sådan som inte tror på kärlek eller att fästa dig. Vi säger att vi skulle bli ett par, hur skulle jag då kunna veta att du inte skulle dra någon kväll när du var arg på mig för att knulla med någon annan? Visst, jag är inte heller den trognaste personen du hört talas om kanske, men du har blivit så grovt sårad i ditt liv – grövre än mig – att du kanske inte kan inse när det är dags att sluta. Jag mår dåligt, men du… jag har aldrig hört talas om någon som blivit av med karriär, familj, vänner och tjej. Allt genom svek bara. Jag förtjänade att förlora Ella. Jag förtjänade att förlora min pappa. Liam kanske inte hade gjort något fel, men det var förmodligen guds vilja att han skulle dö på grund av mig så att jag skulle inse att allt inte handlar om egoism. Fine, jag är bad men det betyder inte att jag inte har känslor. Jag festar och käftar emot, men jag kan fortfarande bli kär. Det kan du också. Och det har du blivit”, jag reste mig upp och tog ett steg fram mot honom. Han följde mitt exempel, ”Du har blivit kär i en tjej som känner detsamma för dig Justin. Någon som gjort det ett väldigt bra tag också. Någon som ändå kommer försöka kämpa för att få detta att fungera. Tro på det jag säger, för jag menar varenda ord.”
Justin tog ett steg närmre mig så att våra ansikten bara var några millimeter ifrån varandra. Hans ögon var glansiga, små bollar utav tårar formade sig i ögonvrån till honom. Jag lade en hand på hans kind och smekte undan tåren som långsamt rann ned för kinden för honom. Tänk att jag fick se honom så här. Så som ingen någonsin sett honom på ett bra tag kunde jag tro.
”Jag älskar dig Justin.”
Han drog ett djupt andetag och kollade djupt in i mina ögon, utan tårar. ”Och jag dig.”
Med dem orden pressade han sina läppar mot mina i en mjuk kyss och alla pusselbitar föll på plats. Det var Justin som hade saknats i mitt liv. Allt var bara perfekt just nu. Inget fick förstöra det heller.

Tumblr_mdpw4dybyw1rkc85lo1_500_large


Noelle goes deeptalk. Nej, men vad tror ni? ;) Kommer det bli ett lyckat par det här?

KOMMENTERA LIKA MYCKET PÅ DETTA SOM PÅ FÖRRA, SÅ FÅR NI ETT LÄNGRE KAPITEEEL! <3


Kommentarer

Mathilda skriver:

omg omg omg! älskar det!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 20:59:26 -


Josse skriver:

OMG SÅ JÄVLA BRA MEEEEEEEER!<3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 21:13:50 -


Liv skriver:

Hoppas deras förhållande inte går fram och tillbaka hela tiden bara ;)
Awesome kapitel!!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 21:30:52 -


Lovisa skriver:

så sjukligt bra! aaaahhhhh, älska!!!! <3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 21:47:58 - URL: http://mynailtip.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 21:49:24 -


Ewweh skriver:

Ärligt, Trodde justin var känslolös i denna novellen, Inget illa menat, Men nu -- Ändrades allting, och btw, om inget kapitel kommer idag, eller imorgon, vet jag inte vad jag ska göra :oo Soo fuckin bra!!<3

Svar: Som sagt, tror kan man. Det var meningen att det skulle bli så. Du vet -- badasses har känslor. Justin har inte ändrats ett skit. Han ville bara få fram sitt ord. Vänta innan du dömer. Kram :)
MyyBieberStoory

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:00:33 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Alexandra skriver:

Super bra kapitel! :D

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:04:11 -


mickis. skriver:

oherre min potatis gud.
avgudar.
ditt.
skrivande.
kommer.
nog.
dö.
mer.
ikv.
snälla.

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:04:49 - URL: http://mickistyle.blogg.se


Ewweh skriver:

FLICKA, vill du döda mig eller? :O Du gör mig så himla nyfiken, gash!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:07:08 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


justinbieberonedirectionnovell.blogg.se skriver:

Så sjukt bra!!!
Dom måste verkligen vara tillsammans!
Du skriver sjukt bra!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:12:28 - URL: http://justinbieberonedirectionnovell.blogg.se


Ebba skriver:

SÅ JÄVLA BRA!!! :)<3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:27:13 -


Emelie skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:31:03 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Romina skriver:

Hm..deras förhållande (om de blir tsm på riktig) kommer nog vara väldigt riskfylld pga vilka dom är som personer. Jättebra skrivet. Men en fråga..vrf uppdaterar du inte instagramsidan? =(

Svar: Jag är hos min pappa = inget internet på mobilen! :(
MyyBieberStoory

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:31:13 -


Anonym skriver:

Så sjukt bra dom måste vara tsm länge!! Och snälla kan inte justin bli känd igen vill verkligen det!! Så grym du är!!! ❤❤❤❤

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:50:10 -


Hanna hoflin skriver:

omg vad bra! :D

Datum: 2012-12-08 - Tid: 22:56:18 - URL: http://iwnfy.blogg.se


Ema skriver:

JAG DÖÖÖÖR!!! ÄNTLIGEN YESSSS DETTA VA ETT KICKASS KAPITEL!!! Grymt bruden!!!!

Datum: 2012-12-08 - Tid: 23:16:58 -


Bethany skriver:

Jag.
Är.
Död.

hugs and kisses beth xx ♥

Datum: 2012-12-08 - Tid: 23:42:59 -


Aida skriver:

ORKAR INTE GE MIG MEEEEER!!!!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 01:07:07 -


steffi skriver:

Så jäkla bra! meeer

Datum: 2012-12-09 - Tid: 10:20:29 -


Farin skriver:

Neeej va gryyyyyyyyyyyymt! <3

Datum: 2012-12-09 - Tid: 12:22:47 -


Sofiaaa <3 skriver:

Sjuuktt braa!! Vad romantiskt! :D

Datum: 2012-12-09 - Tid: 14:32:40 - URL: http://biebercrew.blogg.se


Hanna skriver:

Så himla bra!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 14:51:47 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Maja skriver:

Asbra! Längtar verkligen till nästa! :)

Datum: 2012-12-09 - Tid: 14:51:57 -


? skriver:

Vad är det som har hänt med onedstorys? Har bloggen blivit hackad? :(

Svar: Yes :(
MyyBieberStoory

Datum: 2012-12-09 - Tid: 14:57:40 -


izabelle skriver:


Hej. jag älskar din novell och blogg! Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM

Datum: 2012-12-09 - Tid: 15:20:41 - URL: http://www.alwayskidrauhl.blogg.se


melli skriver:

vill läsa mer mer mer!!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 17:19:59 -


Anonym skriver:

Gash!!!!!! lovelovelovelove it!!! du är grym!!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 19:47:08 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 20:14:29 -


aalexandra skriver:

FINALLLLYYYY!! Så sjukt jävla grymt braaaas!! Eller bäst?, helt enkelt!!

Datum: 2012-12-10 - Tid: 10:37:04 -


""""""" skriver:

MEEEEERRR !!!! <333

Datum: 2012-12-10 - Tid: 17:07:10 -


Smilla skriver:

Åhh så grym är du!

Datum: 2012-12-10 - Tid: 20:33:46 -


Frida skriver:

Sv: Gud vad kul!! Javisst är designen fin! :D
Jag gör ett tidsinställt inlägg till imorgon klockan tre, blir det bra? Som ett inlägg självklart!

Datum: 2012-12-10 - Tid: 21:40:17 - URL: http://mybieberdrug.blogg.se


Ebba skriver:

OMG! SÅÅÅÅÅ BRAAA

Datum: 2012-12-11 - Tid: 07:57:01 -


Frida skriver:

Nu har jag gjort ett länkbyte i min blogg, som ett inlägg!! Skriv till mig när du gjort ett!! :D

Datum: 2012-12-11 - Tid: 15:06:53 - URL: http://mybieberdrug.blogg.se


Josse skriver:

Aww, så gulligt! :') SUPERBRA^^

Datum: 2012-12-11 - Tid: 18:01:19 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback