FRIGHTENED OF LOVE - 29

 

”Jag går” mumlade jag och skyndade mig ut i hallen och sedan ut i trapphuset för att slippa stå där med Noelle, bråkandes om vem som skulle säga hej då först.

Kylan slogs mot mig när jag klev ut ur porten. Med snabba steg tog jag mig till min Porsche som pep till när jag låste upp den. Vart skulle jag köra nu då? Jag drog upp min mobil för att skicka iväg ett sms.

Till: Jonathan

You better be home, för jag kommer. / J.

Jag startade motorn och började köra mot Jonathans ställe. Det blev rött, men jag struntade i det och körde istället i all hast över gatan. Då, i samma stund gick en hemlös man över gatan. Hans livlösa kropp rullade upp på min fönsterruta och sedan ned på gatan. Fuck.

 

 

 

 

Skräcken spreds inom mig. Vad skulle jag göra? Ringa polisen? Nej, då skulle jag bara bli av med körkortet för att jag körde mot rött… skulle jag bara lämna honom? Någon hade säkert sätt vad som hade hänt. Fängelse var det sista jag ville ha. I all panik gasade jag. Synen jag mötte i backspegeln meddelade att han levde, då han reste sig upp på skakiga ben. Lugnt andades jag ut. Jag vred på ratten och började återigen köra mot Jonathans ställe. Min mobil plingade till, meddelandes att Jonathan – förmodligen – hade svarat.

 

Från: Jonathan
Hey bro! Jag har kvinnligt besök, if you know what I mean...;) Kom över om du vill få något. J

 

Jag grymtade till. Ett monster var jag väll ändå inte? Han visste ju om Noelle, det var ju säkert, men han visste inte om mina känslor för henne. Skillnaden var stor. Istället för att ödsla mer tid på det, började jag köra mot hans lägenhet istället. Gatorna var fulla med folk, som ville in på klubbar, folk som var på väg till klubbar, folk som var på väg hem eller bara folk som gick på en promenad med hunden. Vad det än var, så kvittade det. För vad skulle jag med den informationen till? Rapportera till U.S Weekly, och säga att ett par var ute och gick med hunden igår kväll, runt nio tiden? Onödig fakta bara. Jag drog upp mobilen för att skicka ett svar till Jonathan när Noelle började ringa. Suckandes svarade jag,
”Vad är det?”
”Inget. Får man inte ringa eller? Jag kan inte sova.” jämrade hon i luren. Man kunde höra hur hon lade sig ned på rygg i sängen.
”Men vad ska jag göra åt saken Noelle? Jag är inte John-Blund direkt, sup dig till sömns eller något.”
”Är du dum eller, då kan jag ju dö” antydde hon. Jag log retfullt för mig själv.
”Det skulle inte sitta fel… tanken är frestande” retades jag med henne. Hon fnös ilsket till.
”Jag visste att jag skulle ringt Cece istället, du är bara för mycket.” muttrade hon surt. Jag kunde se framför mig hur hennes underläpp putade ut och hur en rynka var placerad mellan henne mörka, välplockade ögonbryn. Perfekt var bara ett ord att beskriva henne med – gnällig var ett annat.
Suck, ”Lägg på och ring Cece då ditt kinderägg.”
”Kinder-vadå?” frågade hon ovetandes ut.
”Det är när man är brunett, fast beter sig som en blondin inombords. Asså brun på utsidan, men inget på insidan. Ett blondin skämt.” När jag nu sade det, så var skämtet rätt så torrt ändå.
”Dålig humor du har” tyckte Noelle.
”Jag vet.”
”Mhm.”
”Vad gör du nu då?” frågade jag och stannade bilen vid en parkering. Skulle polisen se mig körandes, och pratandes i telefon skulle jag ligga risigt till. Den hemlösa killen var bara ett tecken skulle jag tro.
”Ligger i sängen, pratar med dig. Rosie och Dina sover. Det är tråkigt. Rosie har låst mitt rum utifrån så att jag inte ska kunna smyga ut. Mobilen hittade hon inte, men datorn tog hon…” suckade Noelle.
”Kloster eller?” flinade jag, hennes moster betedde sig ju som en rektor över en flickskola eller något.
”Typ.” suckade Noelle eländigt.
”Sånt är livet. Gör som mig, bryt dig fri.”
”Till internatskola? Nej tack Justin, det är inte värt det känner jag.” mumlade hon trött med något som dämpade hennes röst. Hon bet säkert på en nagel, därför lät det nog som mummel.
”Nähä. Sov då?”
Hon gnydde återigen till, rullandes över på en ny sida, ”Det går ju inte! Jag har ju försökt!”
”I vadå? Två minuter? Sätt på musik och blunda, slappna av. Läs en bok, inte vet jag! Sov om du måste. Inte mitt fel att du måste sova samma tid som din åttaåriga kusin.” skrattade jag kalt.
”Du är grym…” morrade Noelle sammanbitet till svar.
”Jag vet, det är bara en del av vad jag är. Kåt är jag också, men du är ju off limits.”
”Tänk inte ens tanken. Vi är ihop. Kanske inte ihop-ihop, men lagligt så är vi det.” konstaterade hon.
Jag log, ”Aw, är du kär i mig eller? Har du en liten Crush på Justin Bieber?”
”Hur ego får man vara egentligen?” flämtade hon aningen förolämpad. Kanske var hon inte det.
”Mycket. Men om du ursäktar mig, älskling, så ska jag ta och fixa mig ett ligg. Tjingeling!” Innan hon hunnit invända så lade jag på.
Ordet älskling smakade bra på tungan när jag sade det till Noelle. En speciell vibb gick igenom min kropp när orden lämnade min mun. Det kändes speciellt, men inte för att hon brydde sig så värst om vad jag sa till henne eller inte. Hon antydde väll endast att det var skådespeleri. Förmodligen hade hon sett mina CSI avsnitt och sett mina skådespelartalanger. Ändå kändes allt så rätt… men samtidigt fel. Vad var det som var fel på mig egentligen? Kär var jag omöjligt. Eller kanske. Var jag det? Fjärilar i magen kär kanske jag inte var, men varm i kroppen, inte kunna släppa henne med blicken, svaga knän kär var jag i alla fall. Ingen kille som legat med Noelle kunde säga annat. Man blev förtrollad.
Jag klev ur bilen för att istället gå dem sista metrarna hem till Jonathan. Lite motion skulle inte sitta fel.
”Justin?” kvittrade en pipig röst bakom mig. Snabbt snodde jag runt och mötte en tjejs raka tandrad.
”Hey A…L…O…E…T-”
”Trish ja! Åh, du kom ihåg mitt namn!” avbröt hon mig, även fast jag inte hade en susning om vem hon var. Leendes nickade jag bara instämmande. Jonathan hade lärt mig att man skulle göra det om man såg någon man möjligtvis skulle kunna haft sex med.
”Så, hur är det med dig?” log hon förtjust och lade en hand på min axel.
”Bara bra, Trish och du?” besvarade jag hennes leende. Hon smekte min nacke medan hon trampade på stället. Var tjejen kissnödig eller något? Det såg ut som att hon knep igen på något vis när hon stod sådär och trampade.
”Jättebra! Leo mår också bra!” tillade hon med ett dubbelt så stort leende som det förra. Leo?
”Åh, påminn mig om vem Leo var. Mitt minne är rätt…” sa jag och gestikulerade, ”ja, snurrigt.”
Hon fnissade till, ”Leo är ju våran son!”
Det kändes som om hela världen stannade. Hade jag en son? Blodet rann från huvudet till fötterna på bara några sekunder kändes det som. Fan. Helvete. Hur kunde jag ha en son?! Vad hade jag gjort någon natt för någon månad sedan?
”Nej! Jag skojar bara.” fortsatte hon sedan efter ett par sekunder, skrattandes. ”Din min asså! Wo!”
”Så jag har ingen son?” ville jag försäkra mig om. Hon ruskade på huvudet.
”Nej, Leo är ingen. Jag bara hittade på. Men du, hör av dig om du vill ha samma som förut.”
”Samma som förut?” ekade jag oförstående. Hon nickade och drog fram ett visit kort ur sin BH.

Gladys Tjejer.
Full Service, hela natten lång för alla kön! Åldersgräns, 18+
-Kinky Deluxe – 2100 $
-Threesome – 1750 $

Jag slutade genast läsa när jag förstod vad hon var. En prostituerad. En hora helt enkelt. En dyr sådan. Jag bet mig själv i underläppen, medan jag övervägde om jag skulle dra vidare till Jonathan och få gratis ligg, eller betala en professionell. Egentligen, var det inget att tänka över.
”Kan jag följa med upp på ditt rum?” frågade jag, blinkandes med ena ögat. Trish nickade glatt. Nu skulle Gladys bli glad, om Trish fick en kund skulle jag tro…


”Wow.” flåsade hon överlyckligt och damp ned bredvid mig på madrassen så att sängen hoppades till. Jag drog en hand igenom mitt svettiga hår. Jonathan hade ringt ett flertal gånger under själva arbetet. Något jag hade ignorerat, men han skulle nog fatta varför när jag berättade. Trish drog fram ett cigarettpaket ur sin väska i lila skinn och räckte över en till mig, ”Jag kommer minsann ihåg.”
Nickandes stoppade jag genast in den i munnen. Det var ett tag sedan jag hade rökt… röken fylldes i mina lungor men lämnade den lika snabbt som den kom in.
”Har du kontanter?” frågade Trish efter ett tag och hävde sig upp på armbåge. Jag räckte över en bunt sedlar utan att yttra ett endaste ord. Hela det här kändes fel. Fel mot Noelle. Ångern fyllde mig, samtidigt som en annan röst skrek att vad jag hade gjort var helt okej, jag och Noelle var ändå inte ihop.
”Har sett i tidningarna att du har tjej… vad tycker hon om det här då?”
Svaret fastnade i halsen på mig. Istället för att uttrycka något svar som helst slängde jag bara benen över kanten och började klä på mig. Trish var inte betald för att leka terapeut. Hon gjorde det här för att göra mig nöjd, vilket hon hade gjort också. Med kondom, då Leo-skämtet inte gjort mig lugn alls.
Att hon var en hora också, det gjorde ju bara chansen större att jag skulle få HIV eller AIDS eller något. Rädslan ilade igenom ryggraden på mig. Känslokallt fimpade jag cigaretten och lämnade sedan hotellrummet med en naken, svettig Trish bakom mig. Jag drog upp min telefon för att bläddra igenom alla sms jag fått under tiden, men stannade vid ett speciellt. Ett enda av alla fyrtio jag fått av Jonathan.

 

Från: Jonathan
Ey, din tjej är här och väntar på dig.

 

Noelles Perspektiv:
Justin hade inte dykt upp igår, så jag hade långsamt smugit tillbaka in på rummet igen. Sömnen kom dock inte smygandes på mig senare inpå natten, runt ett vilket jag ångrade nu. Jag drog med mitt finger över ännu ett lager för att täcka dem mörka ringarna under mina ögon. Resten av ansiktet såg i alla fall okej ut, efter en lång dusch. Rosie som inte varit nöjd med min utstyrsel för vädret jag själv hade plockat fram, hade prydligt vikt ihop en ny åt mig som nu låg på sängen och stirrade på mig. Ett par svarta Skinny jeans och en stickad, vit tröja. Visst, det såg mysigt ut men inget för mig att ha i skolan. Hon hade också sett till att jag fått i mig ett äpple, två mackor och ett glas Juice innan hon lämnat lägenheten för dagen. Hon hade blivit som en överbeskyddande örnmamma till mig. Bara för att Ella varit här en gång så skulle det bli dunder och kalas. Jag hade i alla fall tur som hade fått medgivande om att få vara ute till ett i natt.
”Noelle! Du borde gå nu!” ropade Dina från sitt sovrum. Hon hade studiedag idag, men hade i alla fall klivit upp med tuppen för att göra Rosie sällskap vid frukosten. Ibland förstod jag mig inte på den här familjen alls.
Istället för att tänka mer på det drog jag på mig kläderna Rosie lagt fram och gick ut i hallen med ett fast grepp om min mobil. Att få på sig ytterkläderna och ta sig ned till Ceces limo som stod och väntade på mig tog inte så lång tid som jag hade trott.
”Hey!” hälsade hon glatt med en klen kram. Jag nickade bara som ett hej. ”Vad är det?”
”Sen när blev du kompis med Heather Hastings?” ville jag få veta. Cece himlade med ögonen.
”Gud Noelle, min mamma och hennes mamma gjorde ett sammarbete på jobbet och tvingade mig att gå ut på lunch med henne. Vi tog sällskap ett kvarter men sen stack hon till China och dem andra.”
”Okej.” svarade jag och höll upp händerna i försvarsposition vid ansiktet.
”Hur har det gått med Ella, och Justin, och Rosie då dem senaste dagarna?” frågade Cece nyfiket.
”Jag och Justin var borta sååå länge enligt Rosie, så hon och Ella vaktar på mig som två hökar. Gör jag ett fel så skickar dem iväg mig på internat skola. Rosie tvingade mig göra alla läxor igår, inom tre timmar så nu får vi väll hoppas att provet går bra. Ikväll ska jag vara hemma klockan ett, och det var tur. Egentligen var min hem-tid elva! Elva! Hon är galen… det här är kläderna hon lade ut åt mig, för mina kläder gillade hon inte tydligen. När jag skulle äta frukost tog hon fram lite av varje också och såg till att jag åt upp allt. Jag orkar intee..” gnydde jag otåligt. Limon stannade och vi klev båda ut.
”Stackars dig” mumlade Cece medlidsamt, putandes med sin röda underläpp. Jag nickade. Utan att säga något mer om det började vi gå upp för trappan, där Rektorn stod och pratade med någon man inte kunde se från den här vinkeln. Istället gick vi upp så att vi fick bättre syn över dem. Rektorn räckte över en hand till personen, men det var orden som berörde mig.
”Välkommen till våran skola Mr. Bieber.”


Asså detta kom upp senare än förväntat. Jag är så ledsen. Men har sååå mycket i skolan just nu. Ett prov imorgon, reportage sak, ska HÅLLA i en engelska lektion för sexorna imorgon osv. osv.. :/ 

MEN KOMMENTERA! 


Kommentarer

Anonym skriver:

MER! AWESOME! Ett till nu ellenrimorn?:)

Datum: 2012-12-04 - Tid: 22:21:18 -


Ebba skriver:

Grymt bra! :) lycka till imorgon <3

Datum: 2012-12-04 - Tid: 22:32:49 -


Ebba skriver:

SÅ BRA! JUSTIN MÅSTE BERÄTTA ATT HAN KÖPTE SEX! SÅ GRYMT!<3

Datum: 2012-12-04 - Tid: 22:37:08 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2012-12-04 - Tid: 23:02:17 -


Ema skriver:

Även om du fick skriva om det och det inte blev så lång som du ville så blev det bra! Jag gillade det i alla fall. Ta nu och vila upp dig gör klart allt med skolan och skriv ett kick ass kapitel i helgen! :)<3

Datum: 2012-12-04 - Tid: 23:19:06 - URL: http://emadobraca.devote.se


Josse skriver:

OMG, SÅ HIMLA SPÄNNANDE!!!! :D<33

Datum: 2012-12-05 - Tid: 11:25:39 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Sofiaaa <3 skriver:

GRYMT BRA!!!

Datum: 2012-12-05 - Tid: 14:08:17 - URL: http://Biebercrew.blogg.se


Romina skriver:

Jag fattar inte att Justin köpte sex o.O

Datum: 2012-12-05 - Tid: 14:14:38 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-12-05 - Tid: 14:58:06 -


Liv skriver:

Awesome kapitel, kmr han att säga att han har köpt sex? ;)

Datum: 2012-12-05 - Tid: 15:28:21 -


Sara Mähler skriver:

SJUKT BRAA!!!! äntligen ska han börja skola :D <3

Datum: 2012-12-05 - Tid: 15:43:04 -


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-12-05 - Tid: 16:40:51 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Lovisa skriver:

Så himla bra! Älsk!

Datum: 2012-12-05 - Tid: 19:59:42 - URL: http://mynailtip.blogg.se


aalexandra skriver:

Men åh!! Han borde ju inte ha sex m ngn annan!! :( jätte bra skrivet, btw

Datum: 2012-12-06 - Tid: 11:12:50 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback