KAPITEL 45-. LOVE EXPLAIN


Previously: ”Så, vi kan väll beställa Pizza eller något liknande?”, föreslog jag trött. Justin nickade återigen till mitt förslag och låste upp dörren åt mig. Vi klev in och möttes av en överraskning. Eller det var ingen överraskning direkt, det var pappa. Hemma.

”Pappa?”, utbrast jag förvånat. Han pressade ihop sina läppar och flätade samman sina fingrar över sitt bröst.

”Skulle jag kunna få prata med Justin Belle? Ensam…”, undrade pappa stelt. Jag nickade och kysste Justin lätt på kinden innan jag klev upp till mitt rum. Vad var det där om?


 

Justin’s Perspektiv:

”Så… Du åker snart?”, började Mr. Chandler. Jag log smått med en huvudskakning.

”Nej, jag stannar i 3 veckor här, jag ska börja med mitt Julalbum, gå på intervjuer, ha en gratis konsert och sådant. Så jag stannar här ett tag till.”, förklarade jag, men blev förvånad över hur missnöjd han var med mitt svar.

”Jaha… du vet, min dotter har blivit sårad många gånger. Killar som du, tror att ni kan ha henne hur ni vill. Hon har ingen mamma vid sin sida, så jag har fått tagit hand om henne. Och du är en sådan kille som enkelt skulle kunna bryta hennes hjärta, visst är jag rätt?”, mumlade han med blicken fäst på sin Rolex.

”Nej. Du har fel. Jag älskar henne och skulle aldrig såra henne.”, spottade jag barskt tillbaka. Han kollade kyligt mot mitt håll.

”Inte den tonen mot mig i mitt egna hus om jag får be.”, fräste han. Jag kunde höra Belle’s flämtning ända hit. Hon smällde igen en dörr och så hördes en massa buller och bak inifrån hennes rum på övervåningen.

 

 

”Du har inte funnits där för henne. Du jobbade hela tiden, som Belle har sagt till mig. Jag fanns där när hennes mamma kom till er, jag åkte till London från Washington! Jag!”, grumlade jag bittert. Vad hade tagit åt mig? Varför betedde jag mig på detta viset? Man ska visa respekt för vuxna, det är vad mamma har sagt i alla fall. Men jag är inte mammas lilla pojke, och jag må aldrig ha träffat Mr. Chandler förrän nu, men jag gillade inte hur han behandlade mig. Trodde att han kände mig, sa att jag var en sån som bröt flickors hjärtan. Det var ju snarare jag som hade blivit sårad, eller hjärtebrusten i alla förhållanden jag haft.

”Jag vill inte att du kommer hit något mer. Du visar total brist på respekt, och det accepterar inte jag i mitt hem. Ut, och kom inte tillbaka. Ska du se Belle, så gör det långt ifrån mig.”, sa han kallt. Jag svalde hårt och kände hur adamsäpplet i min strupe rörde sig då jag svalde.

”Nej!”, först trodde jag att orden kom från min mun, men det var Belle. Hon stod vid sidan av oss med en reseväska. Mr. Chandler skrattade humorlöst.

”Belle, gå upp på ditt rum. Justin ska precis gå.”, suckade han, samt masserade sin tinning.

”Nej! Jag kommer inte gå upp på mitt rum. Om 5 dagar blir jag en vuxen människa. Du kan inte bestämma över mig. Du har aldrig funnits där för mig, du har tagit jobbet före mig hela tiden. Ska du ha ut Justin här ifrån så går jag också.”, sa hon bestämt. Jag kollade chockerande mot henne, men sa inte emot när hon drog med mig ut ur huset. När jag inte trodde jag skulle bli mer förvånad, så blev jag det. Mr. Chandler sprang inte efter, ropade eller signalerade på något sätt om att han ville att hon skulle komma in i huset igen, tillbaka till sin pappa.

”Kan jag bo hos dig?”, viskade hon hest mot min hals. Jag hade inte ens märkt att vi stod still och kramades, då mina tankar hade varit mil härifrån kändes det som.

”Ja, det kan du.”, mumlade jag milt mot hennes panna. Hon snyftade mot min axel, som efter ett tag började bli blöt.

”Såja, ta det lugnt Belle. Babe…”, fick jag ur mig. Hon kollade trött upp mot mig.

”Jag vill bara sova…”, begärde hon. Jag log mjukt mot hennes och pressade mina läppar mot hennes hjässa med en nick.

”Du ska få sova. Vi ska bara åka hem nu.”, lovade jag henne och tog hennes reseväska som jag sedan la in i bilen innan jag hoppade in och började köra. Hon verkade helt förstörd över det här… jag bet mig löst i underläppen. Hoppas allt skulle lösa sig. Belle har gått igenom så mycket den här sommaren.

 

Belle’s Perspektiv:

Pattie hälsade oss välkomna när vi klev in i Justin’s lägenhet. Den var stor, ljus. Han hade verkligen ett sinne för mode.

”Åh, det är inte jag som har inrett lägenheten.”, förklarade han, som om han hade läst mina tankar just i denna stund. Jag nickade trött och slog mig ner på hans stora Big King. Den var riktigt stor… Och mjuk för den delen.

”Så… tja, jag kan gå ut om du vill vara själv?”, undrade Justin. Jag mötte hans mjuka blick och kramade om honom. Länge, mjukt… hårt. Jag ville inte tappa honom.

”Stanna hos mig…”, fick jag hest fram mellan mina tänder. Han lutade sig tillbaka och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Jag drog upp mina händer mot hans huvud för att trycka honom närmre mig, inte för att det skulle vara möjligt, men försöka kunde man ju alltid. Hans tunga måste ha arbetat länge innan den kom in lirkad i min mun. Han smakade mint och cola. En blandning däremellan. Alla flickors dröm, att få kyssa, lukta, ta eller bara träffa Justin Bieber, och här stod jag och fick ett tungbad. Jag fick genast dåligt samvete. Jag förtjänade inte Justin alls. Han märkte att något stod på tok och avslutade kyssen med en djup pustning. Han var nästintill andfådd.

”Vad är det?”, frågade han och kollade djupt i mina ögon. Mina knän blev som gelé, min hjärna slutade fungera och min talförmåga försvann. Jag var som kär på nytt helt plötsligt.

”Jag förtjänar inte dig.”, sa jag efter en kort stunds tystnad. Han vek undan blicken.

”Belle, i såna fall är det inte jag som förtjänar dig. Jag kan inte finnas där för dig hela tiden, jag kan inte vara med dig varje dag – vad jag vill mest av allt.”, mumlade han ledsamt. Åh nej, nu hade jag fått Justin att få dåligt samvete också.

”Nej, jag… det finns säkert 1000 andra tjejer där ute, som skulle göra allt för att få kyssa dig, vara din flickvän. 1000 andra tjejer, vackrare, snällare och omtänksammare än mig. Jag är inte den enda tjejen i hela världen.”, förklarade jag kort. Justin la sina mjuka händer om mina kinder för att enkelt kunna lyfta min blick från golvet in i hans ögon.

”Babe, självklart finns det 1000 andra tjejer där ute, mer tillochmed… men dem är inte Du. Du är den enda för mig Belle. Jag älskar dig mer än något annat på jorden. Jag kan inte få ut dig från mitt huvud, du är med mig överallt. Vart på Jorden jag än är så tänker jag på dig. Hela tiden. Det gör mig galen att inte kunna vara med dig hela tiden. Som en vanlig tonåring. Att inte kunna bada, gå ut på Bio, gå på middag eller Zoo med dig utan att bli förföljd av Fans och Paparazzis. Tro mig, om jag kunde skulle jag ge upp allt för dig. Men Musik är mitt liv. Jag kan inte. Men jag skulle göra det för dig… om det skulle hjälpa dig på något sätt att må bättre så skulle jag göra det. Var säker på det! Mitt hjärta bultar snabbare varje gång jag är med dig, fjärilar bubblar upp, mina ben blir svaga. Jag tänker på dig dygnet runt, kollar på bilder på dig. Bara av dem får jag fjärilar i magen. Jag älskar dig.”, sa han mjukt. En lyckotår föll ner för min kalla kind, ner på hans hand som låg placerad på min kind.

 

 

”Jag älskar dig också.”, nästintill mimade jag. Han kollade lika djupt in i mina ögon som förut med ett lätt leende på läpparna. Fjärilarna svärmade upp i magen på mig. Allt kändes fullbordat nu. Min pojkvän hade gett mig en kärleksförklaring. Det är bara…

”Så nu… Belle Chandler, vill du gå ut på en hyffsad Dejt med mig imorgon kväll?”, frågade Justin som nu stod på ett ben på golvet, som om hans skulle fria. Jag snyftade till och nickade.

”Jag vill gärna gå på en dejt med dig Justin Bieber.”, log jag till svar. Han pustade lättat ut.

”Då är det en dejt…”, svarade han lättat. Jag pressade mina läppar mot hans och lät min kropp falla mot den stora sängen med Justin över mig, sammanlinkad med honom, då våra läppar var pressade mot varandra.

 

 

Han såg så fridfull ut. Med munnen vidöppen, där små snarkningar åkte ut och in för varje in- och utandning han gjorde. Hans bruna hår stod åt alla håll runtomkring hans ljusrosa ansikte. Så vacker… min blick föll mot hans mage, då han sov utan täcke över sin kropp. Jag bet mig löst i underläppen. Även om jag redan hade sett den alltför många gånger så blev jag alltid lika förförd av den. Jag reste mig upp och smög ut ur rummet. Pattie satt i soffan med tidningen under näsan.

”God morgon.”, hälsade hon och granskade min klädsel. Tja, jag hade inte trott hon hade varit vaken så att byta om hade inte varit ett alternativ. Min pyjamas var ändå inte direkt den fulaste.

”God morgon. Hur mycket är klockan?”, mumlade jag trött och drog upp mitt hår i en hästsvans. Pattie drog upp sin iPhone ur fickan och log smått.

”Halv 10.”, svarade hon glatt. Wow, jag hade fått en redig sovmorgon… tänkte jag ironiskt.

”Det finns kaffe i köket.”, meddelade hon med blicken i tidningen. Jag nickade som tack innan jag gick ut i köket. Snabbt drog jag ut en vit kopp ur skåpet (som dock hade tagit över 5 minuter att hitta) och hällde i lite av det svarta kaffet i det. Mjölk och socker la jag i senare och bredde på ett lager sylt på min macka. När jag kom ut till Pattie igen så satt hon med sin iPad istället.

”Såå, bor inte du på Hotell? Asså jag menar bor du alltid hos Justin?”, undrade jag.

”Ja, när jag är här så. Men jag åker om 20 minuter till flygplatsen, jag ska tillbaka till Canada. Behöver lite semester.”, suckade hon och la undan iPaden. Jag nickade.

”Ja, det förstår man ju.”, svarade jag och drack upp det sista av mitt kaffe. ”Jag tror jag går och tar en dusch.”

”Ja, okej. Duschen är den vita dörren i Justin’s rum.”, förklarade hon. Jag log tacksamt mot henne och började gå mot badrummet i Justin’s rum då jag hörde en duns. 


Vadå för duns? :) Vad tror ni kommer hända? Naaaawe, Justin :') KOMMENTERA, DET KANSKE KOMMER MER IKVÄLL! <3


Kommentarer

ellen skriver:

Woo, gööligt! :D
Meraaa!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:08:57 - URL: http://mybiebstories.blogg.se


Emmy skriver:

Duns!!! :ooooo brrrrraa!!!!! :))))))

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:14:55 -


Liza skriver:

snnnäääääääääääälla en till del idag (hundvalpsmin) haha såå sjuuuukt braaaa

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:20:47 - URL: http://swaag.bloggplatsen.se


Hanna skriver:

VÄRLDSBRA SOM VANLIGT! Mer ikväll snälla du!!!!!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:25:51 - URL: http://jbbyhm.blogg.se


Adam skriver:

Super bra!!!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:26:56 -


Anonym skriver:

Såå jääääävla bra!!!! :D Snääälla mer ikv? ;)

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:30:07 -


... skriver:

det var säkert Justin som trillade ner från sängen elr något;) meeeeeeeeeer nuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:35:24 -


Amanda skriver:

mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer meeeeeer! ^^

Datum: 2012-08-13 - Tid: 20:43:16 -


m. skriver:

så jävla bra, mermermer.

Datum: 2012-08-13 - Tid: 21:12:20 -


Anonym skriver:

Meeeeeer!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 21:39:48 -


moooA skriver:

meeer cheyen!'pöös

Datum: 2012-08-13 - Tid: 21:42:02 - URL: http://justinnovells.webblogg.se


Ewweh skriver:

Jag är tillbaka från min resa, Vilket betyder att jag kan kommentera!! :DDD Grymt bra kapitel :DDD

Datum: 2012-08-13 - Tid: 21:52:06 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Ema skriver:

Lika bra som vanligt! Jag är glad att du inte slutade skriva!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 22:03:37 - URL: http://emadobraca.devote.se


Selenagomezdailyy - You're numbere #1 source about Selena Gomez skriver:

Hej! Din blogg är med i vår blog award 2012 i kategorin "Bästa novell blogg" länk : http://selenagomezdailyy.blogg.se/2012/august/blog-award-2012.html#comment

Kram!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 22:32:48 - URL: http://selenagomezdailyy.blogg.se


Mickan / - My Life In My Words skriver:

Haha förjävla söt är du iaf :) Det var bara ett förslag, men du väljer ju själv hur du ska göra, jag önskar bara att jag hade haft min dator hemma igen nu så jag hade kunnat göra klart alla designer, så jag förstår att det suger att vänta, det suger lika mycket för mig. Ja men om hon vet hur det ligger till och så, så är det okej för mig, bara inte hon blir arg för att du får en av min sen :) Jag vet hur lång tid det tar att sitta och skapa en, men sen så vet ju inte jag hur avancerad hon är :) Du har en fast plats i listan, don't worry :D KRAM

Datum: 2012-08-13 - Tid: 22:42:22 - URL: http://miickzz.blogg.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-08-13 - Tid: 23:06:41 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Mandiish<3 skriver:

Jättebra :) Kram

Datum: 2012-08-14 - Tid: 00:06:02 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Nilsson skriver:

Snälla meeeeer!
Du är så grymt bra!
Kram<3

Datum: 2012-08-14 - Tid: 08:19:27 -


Ronja skriver:

Dududum! xD awesome! :D snälla, ett länkbyte? Skulle bli fett glad <3

Datum: 2012-08-14 - Tid: 15:41:42 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback