KAPITEL 44-. TONIGHT, WE ARE YOUNG


Previously: ”Det här var kul. Udda, men kul.”, mumlade han och hjälpte mig av med min skjorta. Jag nickade och fortsatte med Jeansen. ”Vad är oddsen liksom.”

”Exakt.”, instämde han. Till sist stod vi båda i bara underkläder och lekande leende på läpparna.

”Såå… när vi ändå är avklädda kan vi väll passa på?”, föreslog jag och drog med händerna över hans bröstkorg. Han rös till och nickade.

”Det gör vi.”, sa han kort och pressade sedan sina läppar mot mina i en passionerad kyss.


 

”Upp!!”, vrålade jag retsamt i Justin’s öra. Han spärrade genast upp ögonen och satte sig upp i sängen med handen mot örat.

”Det var kanske inte det sättet jag hade velat vakna till, men visst.”, suckade han.

”Förlåt. Men jag har gjort våfflor… med chockladsås och vaniljglass.”, log jag. Hans mungipor höjdes i ett leende.

”Verkligen? Till frukost?”, antydde han kort. Jag ryckte på axlarna och gjorde Peace-tecknet med fingrarna.

”YOLO liksom.”, flinade jag till svar och drog på mig hans t-shirt över mitt nakna bröst. Trosor hade jag på mig, men överdelen hade Justin haft blickarna på sen jag väckte honom, så varför inte täcka dem?

”Ja, så kan man också se det.”, svarade han och drog på sig sina jeans.

”Pappa kommer hem ikväll, så vi har huset för oss själva. Vi kan ha världens största party för alla dina kändis polare, vi kan bränna ner huset, vi kan ha myskväll, vi kan springa runt nakna…”, hann jag med innan Justin avbröt mig.

 

 

”… vi kan gå och prata med Claire.”, föreslog han mjukt. Jag stelnade till med blicken på mina knän. ”Belle, älskling, du måste göra det någon gång.”

”Jag vet… men inte nu bara.”, viskade jag till svar och kollade ner på hans änglalika ansikte. Hans hår låg helt perfekt, hans kinder var rosensköra, hans läppar glänste då han måste ha fuktat dem. Utan förvarning började jag gråta.

”Babe, vad är det?”, utbrast Justin oroligt. Jag kramade om hans hand och snyftade.

”Jag är bara så glad… så glad att jag har hittat dig, fått någon som dig. Det finns flera andra tjejer där ute som skulle kunna vara med dig, men jag fick turen och välsignelsen till att få dig.”, snyftade jag och begravde ansiktet i hans hals.

”Jag är glad att jag har dig också.”, viskade han mot min panna och höjde mitt ansikte för att sedan pressa sina läppar mot dem. En ilning for genom min kropp och fjärilarna bubblade upp. Mina ben domnade bort, mina fingrar blev slappa mot hans nakna bröstkord. Hans andetag slog mot min kind då kyssarna hade övergått till hångel. Han drog med handen upp  och ner över min rygg. Allt kände perfekt. Han mjuka läppar masserade mina mjukt. Jag lirkade in min tunga i hans mun och la mig ner över honom. Jag var i himmelriket.

 

 

”Får jag ta ditt körsbär?”, frågade jag Justin. Han stoppade in en sked Våffla och glass med en nick. Jag tog tag i körsbärets pinne eller vad man kallar det och tog in det i munnen för att suga bort chokladsåsen som hade fastnat på det. Justin’s ögon blev stora som bowlingklot när jag drog ut det och sen åt upp det.

”Du fick att äta ett körsbär att bli sexigt nyss.”, berömde han med ett stort leende.

”Nå, vad bra! Vad är priset?”, viskade jag och lutade mig över bordet. Justin lutade sig mot mig och pressade sina läppar mot mina i en mjuk kyss.

”Bästa priset man kan få.”, mumlade jag mot hans läppar när kyssen var över. Han skrattade till och drog en hand genom sitt hår.

”Du fick nyss att dra en hand genom sitt hår med chokladsås och glass i mungipan att bli sexigt.”, retades jag. Justin la huvudet på sned med ett stort flin på läpparna.

”Det har alltid varit sexigt när jag har gjort det sötnos.”, sa han och himlade dramatiskt med ögonen.

”Yeah, really. Jag har varit på månen också.”, suckade jag. Han spärrade upp ögonen.

”Månen? Är den verkligen en ost då eller?”, utbrast han med tillgjord röst. Jag drog åt mig hans tallrik och staplade min över den.

”Ja, det är en stor, stinkande ostboll. Nöjd?” Han skrattade retsamt till och nickade mellan skrattanfallen.

”Jätte. Men nu ska vi på en semester! Över till Claire!”, hostade han allvarligt ut. Jag svalde hårt och lutade handflatorna mot diskbänken med blicken ut på gatan.

”Redan? Öh… jag måste duscha.”, ursäktade jag mig innan jag vände mig om och sprang upp för trappan, in på badrummet. Ännu en kass ursäkt till att skjuta upp det hela med att möta Claire. Varför ville jag inte? Jag skulle ju bara förklara en sak så var allt helt okej igen! Vad är det som är så svårt Belle? Jag blev nästan arg på mig själv i det hela. I allt mitt grubbleri hade svetten börjat rinna ner för min nacke. Det var varmt och kvavt här inne, så jag slog upp det lilla fönstret jag hade och drog av mig Justin’s t-shirt och mina trosor innan jag hoppade in i duschen. Men det hjälpte inte. När jag återigen stod på kakelgolvet i mitten av badrummet kände jag hur jag kokade inombords och sköljde vattnet med iskallt vatten.

”Belle, du kan inte låsa in dig på toaletten och gömma dig!”, ropade Justin med en knackning från andra sidan. Jag blängde surt på dörren, hoppades på att den skulle försvinna. Varför var jag såhär mot Justin? Mot alla? Varför isolerade jag mig helt plötsligt? Jag slog upp dörren och mötte Justin’s oroliga blick.

”Gör aldrig om det där igen. Jag trodde du hade…”, började han med avslutade sin mening snabbt.

”Tagit livet av mig? Så dum är inte ens jag…”, muttrade jag lent till svar och la en hand på hans kind. Han mötte min blick och drog in mig i en omfamning, även fast jag endast stod i handduk.

”Klä på dig nu, vi ska lösa det här. Nu.”, viskade han allvarligt mot min hals. Jag gick in i min WIC och drog på mig en enkel outfit innan jag hand i hand med Justin gick ut ur huset och till Claire. Roger, hennes pappa skulle jag förmoda, öppnade dörren.

”Hej på er. Claire är där uppe. Men jag har en fråga till er bara…”, sa han, ”hade ni något besök i eran pool igår kväll? Eller såg ni några ungdomar springa från våran tomt?”

”Nej…”, pep jag till svar och föste fram håret över mitt ansikte för att dölja mitt kvävda skratt. Justin kramade hårdare om min hand, kanske för att få mig att lägga av.

”Kan vi få komma in Sir?”, frågade Justin med sin seriösa stämma. Roger nickade.

”Visst, Belle, du vet nog vart Claire’s rum ligger.”, förmodade han och gick in i vardagsrummet. Justin stängde dörren efter oss.

”Vi går hem.”, gnällde jag nervöst och vände mig om. Justin drog mig tillbaka.

”Nej. Du ska förklara för henne att det var mig du pratade med. Varför är du så rädd? Du ska bara erkänna en sak!”, han hade en poäng. Jag drog ett djupt andetag och gick med Justin upp för trappan, och in i Claire’s rum. Hon kollade upp på mig med stora ögon, och sedan på Justin. Därefter på våra sammanflätade händer.

”Claire. Du gav mig aldrig en chans att förklara. Jag pratade inte med… din Justin, jag pratade med min Justin. Min pojkvän, Justin Bieber.”, förklarade jag nervöst. Hon sa inte ett ord, rörde inte en min. Hennes blick var fastklistrad på Justin.

”Säg något.”, vädjade jag. Hon blickade mig en kort sekund innan hon reste sig upp och slog armarna runt mig.

”Jag förstod det igår när jag såg er bakom våra utemöbler.”, viskade hon mot mitt hår.

”Såg du oss?”, utbrast Justin förundrat. Claire fnissade generat till och nickade lätt.

”Ja, jag hade fönstret öppet och hörde Belle’s röst.”, förklarade hon snabbt. Jag sneglade på Justin som log smått.

 

 

”Okej. Då förstår jag.”, flinade han. Jag kramade hårdare om hans hand, för att försäkra mig om att han skulle stå kvar där han stod nu.

”Så, vill ni ha något? Popcorn, något att dricka? En kondom?”, sa hon och försökte härma mamman i Mean Girls, något som Justin inte förstod. Hans kinder blossade upp i en mörkröd nyans.

”Jag skämtar bara!”, försäkrade Claire honom. Jag kunde inte hålla mig längre, utan brast ut i gapskratt. Jag hade aldrig sett någon se ut sådär på flera månade, kanske tillochmed år! Han såg ut som om han hade fått reda på att han var gravid, då han var kille eller något liknande.

”Förlåt, men, men, men…”, kved jag fram mellan skrattattackerna. Justin himlade med ögonen och la en hand på midjan.

”Tjejer.”, sa han och försökte imitera en tjej. Misslyckat, lika misslyckat som Claire’s försök till att vara mamman.

”Förlåt älskling.”, snyftade jag. Jag hade skrattat så pass mycket att tårar hade börjat bildas i mina ögonvrår.

”Det är okej.”, lovade han och kysste mig mjukt på läpparna.

 

 

”Det här var väll… kul.”, mumlade Justin när vi hade lämnat Claire’s rum. Jag nickade instämmande.

”Det var ju toppen. Det är kul att du och Claire kommer så pass bra överens.”, tyckte jag mjukt. Han log stort med blicken upp på himmeln. Det hade redan hunnit mörkna ute. Klockan måste ha varit över 11 på kvällen.

”Så, vi kan väll beställa Pizza eller något liknande?”, föreslog jag trött. Justin nickade återigen till mitt förslag och låste upp dörren åt mig. Vi klev in och möttes av en överraskning. Eller det var ingen överraskning direkt, det var pappa. Hemma.

”Pappa?”, utbrast jag förvånat. Han pressade ihop sina läppar och flätade samman sina fingrar över sitt bröst.

”Skulle jag kunna få prata med Justin Belle? Ensam…”, undrade pappa stelt. Jag nickade och kysste Justin lätt på kinden innan jag klev upp till mitt rum. Vad var det där om?


Vad vill Belle's pappa snacka med JB om?! :O Kommentera så kanske det kommer mer ikväll!! :D 


Kommentarer

Malou skriver:

Superduper bra :)

Datum: 2012-08-12 - Tid: 20:07:03 -


Emmy skriver:

Asbra!!!!!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 20:13:50 -


mooooooooooooooa skriver:

duuu ägeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
nyyyyyytt chapter på min blogg :) Läs och kommentera ;))

Datum: 2012-08-12 - Tid: 20:27:33 - URL: http://justinnovells.webblogg.se


EMMA skriver:

Skitbra!!! MEEER!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 20:32:57 -


Anonym skriver:

AS BRA,SHIEEAT :D MER IDAAG SNÄLLAA :D ♥♥♥♥

Datum: 2012-08-12 - Tid: 20:40:13 -


Linn skriver:

Meeeeeerrrr!! :D

Datum: 2012-08-12 - Tid: 21:04:08 - URL: http://linnsanslya.blogg.se


Mandiish<3 skriver:

JAG BER FÖR HELA MITT HJÄRTA MER IKVÄLL! SNÄLLA SÖTA SÖTA SÖTA!! JAG BER BER BER BER!! ASSO JAG HAR INGET BÄTTRE FÖR MEJ IKVÄLL<3 PLEASE PLEASE PLEASE!!!!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 21:20:05 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Emelie skriver:

Jätte bra!! <3
Mer :D

Datum: 2012-08-12 - Tid: 21:39:28 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


wilma <3 skriver:

aaaaah... vad spännande!! meeer ikväll!! ber dej !! <333

Datum: 2012-08-12 - Tid: 21:45:36 -


lovisa skriver:

Haha omg, akward xd. Love you're novel!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 21:46:20 -


... skriver:

the boyfriend talk now!!! haha undra vad hennes pappa kommer säga till Justin!? meeeeer nuuuuuu!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 22:13:34 -


Emma skriver:

Hahahha OMG don't tell hhahah om det är det jag tror det är så dör jag ahhahahah skit bra kapitel !! xx miss u!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 22:18:37 -


Anonym skriver:

grymt.

Datum: 2012-08-12 - Tid: 22:20:21 -


Madde skriver:

Så bra!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 22:44:43 - URL: http://jbbyhm.blogg.se/


Anonym skriver:

Snäääääällla en till ikvääälll :D ♥

Datum: 2012-08-12 - Tid: 22:53:24 -


Anonym skriver:

Kom igen meeer!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 23:04:56 -


Evelina skriver:

Super bra! Meer snabbt!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 23:04:58 -


Anonym skriver:

MER !!!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 23:07:40 -


Anonym skriver:

Meeeeeeeer!!!!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 00:08:31 -


Månen skriver:

HAHHAHA han kommer fråga honom om de skyddar sig och grejer.. Åhh sånt pinsamt snack mellan pappa och pojkvän! HAHAHAH GRYYYMT

Datum: 2012-08-13 - Tid: 00:30:55 - URL: http://emadobraca.devote.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 01:17:53 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Effie skriver:

OMG jag älskar det! snälla mer idag/ikväll! :D♥

Datum: 2012-08-13 - Tid: 09:53:32 -


Anonym skriver:

mer!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-08-13 - Tid: 15:46:52 -


Anonym skriver:

GAAAAAAAHHHHHHHHH MERRRR SÅODDFKL SÅ BRA<3

Datum: 2012-08-13 - Tid: 18:12:42 -


Liza skriver:

MEEEEEEEEEEEER! haha as braaaaaa

Datum: 2012-08-13 - Tid: 18:40:40 - URL: http://swaag.bloggplatsen.se


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-08-14 - Tid: 02:27:05 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback