KAPITEL 43-. FUN


Previously:  ”Claire, det är inte som du tror.”, sa jag snabbt och reste mig upp. Hon skakade på huvudet och släppte ner sovsäckarna i golvet.

”Du har använt mig för att komma åt Justin. Ut. Ut ur mitt hus! Jag vill aldrig mer se dig!!”, skrek hon och knuffade ut mig ur sitt rum och slog igen dörren. Jag kände hur jag började skaka. Miranda kom upp bakom mig.

”Du borde nog gå Belle.”, mumlade hon och gick in på Claire’s rum. Jag sprang ner för trappan och över till mitt hus snabbt som attan. Så fort som jag hade stängt dörren började tårarna rinna.


 

Jag snyftade hela tiden. Bara hennes Justin hade hetat… Albert eller något, då skulle inte det här ha hänt alls. Snabbt klickade jag upp Justin’s nummer och signalerna började gå.

Belle? Hej babe.”, svarade han med sin tröstande, mjuka Justin stämma.

”Kan du komma över? Jag behöver dig…”, grät jag in i luren. Klockan var kanske halv 8. Jag hade väntat ett tag med att ringa så att han skulle få en chans att landa.

Vad har hänt? Älskling… jag kommer så fort jag kan.”, lovade han och la på. Jag sjönk ihop som en klump i soffan och bara lät tårarna forsa ner för kinderna. Jag vet inte ens varför jag grät. Anledningen var väll att jag var trött, förstörd, saknade Justin och hade halvt förlorat en kompis jag hade känt i 3 dagar. Så typiskt mig att överreagera på det här sättet.

 

 

Bara 10 minuter senare knackade det på dörren. Jag fick lyckligtvis upp mig på benen och gick för att öppna dörren. Tårarna hade åtminstone sluta rinna ner för mina kinder. Justin drog snabbt in mig i en omfamning.

”Hur är det…?”, utbrast han mot mitt hår. Jag skakade på huvudet mellan hans armar.

”Dåligt. Tror jag kolar snart.”, skämtade jag utan en gnutta ironi i rösten. Han log snett mot mig och drog undan en hårslinga från min klibbiga kind.

”Så, berätta för mig vad som har hänt.”, vädjade han och slog sig ner i soffan. Jag snörvlade till och flätade samman våra fingrar för att få mer mod. Eller så var jag bara rädd över att han skulle försvinna.

”Jag har en kompis här… hon heter Claire, och är kär i en kille. Han heter Justin också. Och jag var hemma hos henne när du ringde, och hon hörde att jag sa Jag älskar dig Justin och trodde jag snackade med hennes Justin.”, förklarade jag med tjock röst.

”Så du har inte berättat?”, undrade han och började leka med mina fingrar. Jag skakade på huvudet.

”Nej, jag ville känna henne ett litet tag till innan jag skulle berätta… och hon hade en stor Affisch på dig i hennes rum. En Belieber förmodligen.”, förmodade jag. Justin nickade förstående och fuktade sina läppar.

”Allt kommer lösa sig. Jag lovar… på ett eller annat sätt så kommer allt lösa sig.”, tröstade han med ett litet leende. Jag nickade tacksamt.

”Tack för att du kom.”, fick jag ur mig. Han mötte min blick och skakade lätt på huvudet för sig själv.

”Varför skulle jag inte komma?”, viskade han lent. Jag log stort mot honom.

”Pappa sover på hotell inatt av någon anledning… han gör alltid såhär mot mig. Så skulle du ha något emot över att göra mig sällskap denna bistra och ensamma natt?”, skrattade jag lågmält. Justin bet sig löst och sexigt i underläppen.

”Det skulle vara en ära att få spendera natten med dig Belle.”, svarade han med tillgjord röst. Jag fnittrade till och la en hand på hans kind.

”Är du hungrig efter allt detta gråtande?”, frågade han med blicken ut i köket.

”Vi kan väll laga något tillsammans. Och äter i nattmörkret… mm…”, skämtade jag.

”Toppen. Kom så kör vi.”, skrattade han och kramade om min hand för att ta med mig ut i köket.

”Så, vad har ni?”, suckade han och slog sig ner på en av köksöstolarna. Jag hummade lätt till och drog en hand genom mitt hår.

”Vi kan göra Lady och Luffsens special!”, föreslog jag med ett höjt, frågande, ögonbryn. Justin log stort och såg ut som ett frågetecken. Lika stort som hans leende.

”Asså Köttbullar och Spagetti.”, förklarade jag med ett kvävt skratt. Han reste sig upp och gick fram till mig. Hans läppar var endast någon millimeter från mina och han kollade djupt in i mina ögon. ”Jag vet.”, viskade han och raderade mellanrummet mellan våra läppar. Jag la en hand på hans nacke och pressade min kropp hårdare mot hans. Kyssen var känslofylld och passionerad. Jag kände mig som nykär. Jag hade saknat honom så…

”Så, nu börjar vi va?”, skrockade Justin och la sina händer på min midja.

”Japp.”, svarade jag kort och drog ut köttbulle paketet ur frysen. Då var det bara att börja.

 

 

”Det här var jättegott.”, berömde jag och svalde ner maten med en klunk cola.

”Ja. Vi gjorde bra ifrån oss.”, flinade Justin och lutade sig mätt och belåtet tillbaka i stolen. Åh, mätt fick han vara, men inte belåten. Det gick inte för… retsamt reste jag mig upp och gick fram till honom, lurade honom att han skulle få en kyss.

”Du är såå sexig.”, mumlade jag mot hans läppar. Han log stort och skulle precis som förut radera mellanrummet mellan våra läppar, då jag hällde hela kannan med vatten över hans huvud och backade ett steg tillbaka.

 

 

”Nu du!”, utbrast Justin. Jag började springa mot bakdörren och kollade bak. Han tog tag i öglan på sina byxor för att kunna springa efter mig utan att dem skulle falla ner. Snabbt slet jag upp dörren och sprang ut på gatan med en blöt Justin bakom mig.

”Neeej!”, tjöt jag mellan skrattanfallen där jag sprang runt på gräsmattan till framsidan av huset. Han placerade sina armar runt min mage och snurrade runt mig på gräsplätten. När han äntligen slutade föll vi omkull med pannorna tryckta mot varandra. Han låg oturligtvist överst.

”Säg förlåååt!”, skrattade han och höll fast mina händer mot det svala gräset.

”Annars?”, utmanade jag honom med ett stort flin på läpparna. Han böjde sig ner mot mina läppar.

”Då kommer du bli överfalld av the Biebs kyssar.”, varnade han och slickade sig runt sina läppar. Jag bet mig löst i underläppen. ”Den risken är jag villig att ta.” Han pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Mellanrummet mellan mina läppar fick hans tunga att snabbt och smidigt glida in. Den smekte min med omsorg. Jag flätade samman våra fingrar och stängde ögonen. Det kändes som om hela världen stod still omkring oss. Men allt detta tog slut då blixtar började slås mot oss.

”Justin! Justin! Vem är tjejen?! Justin kolla hitåt!! Justin Bieber!!”, ropade Paparazzina runt omkring oss. Justin drog snabbt upp mig på fötter och började springa hand i hand med mig tillbaka mot bakdörren, som oturligt vis hade gått i baklås. Paparazzina kom springades mot oss med kamerorna riktade mot oss. Det här var ju toppen.

”Kom.”, viskade Justin i mitt öra och sprang över till Claire’s tomt, dit Paparazzina inte kunde komma då dem inte hade sett hur vi hade kommit förbi taggbuskarna. Justin hade hittat ett litet hål mellan dem, och nu satt vi bakom deras utemöbler och gömde oss. Mitt i allt detta brast jag ut i gapskratt.

”Vad skrattar du åt?”, log Justin och drog en hand genom sitt blöta hår.

”Det är rätt komiskt… vi blev jagade av Paparazzis, precis som i film. Vad ska du säga imorgon då?”, mumlade jag och slog mig ner på rumpan. Justin följde mitt exempel och ryckte på axlarna.

”Jag kommer inte behöva prata med dem imorgon, för imorgon ska jag vara med min vackra flickvän.”, svarade han flörtigt. Jag skrattade lågt till.

”Åh, henne skulle jag vilja träffa. Är hon lika vacker som Beyonce?”, retades jag.

”Nä, ingen slår Beyonce.”, svarade han med ett stort, drömmande leende på läpparna. Jag fnös till och slog till honom på axeln.

”Jag skojade bara!”, ursäktade han sig. Jag nickade och pressade mina läppar mot hans.

 

 

”Du har ingen aning om vad jag ska göra med dig när vi kommer tillbaka in i mitt hus.”, viskade jag sexigt i hans öra. Han höjde lätt på ögonbrynen och reste sig.

”Dem har stuckit. Tror jag.”, chansade han och drog med mig ut på gräsmattan på Claire’s baksida.

”Okej, då går vi tillbaka.”, sa jag mjukt och kramade om hans hand. Vi gick fram mot poolen för att kunna komma tillbaka till taggbusken, men då knuffade Justin ner mig i det svala vattnet.

”Justin!!”, skriade jag när jag kom upp över vattenytan. Han skrattade retsamt till och pekade på mig från där han stod.

Han njöt verkligen av den här stunden, men hämnden skulle vara ljuv. ”Här.”, sa han och räckte fram sin hand. Jag kramade om den och drog med honom ner i vattnet, något som inte var så smart då jag fick honom över mig. Båda två brast ut i gapskratt men slutade genast då dörren öppnades till Claire’s hus. Miranda, hennes mamma tittade ut.

”Hallå? Vad gör ni här? Roger!! Roger! Skynda, det är barn i våran pool!”, tjöt hon in till sin man. Justin hjälpte mig snabbt upp innan han hoppade upp själv. Hand i hand sprang vi mot taggbusken, förbi den, och in i mitt hus igen där vi kunde stanna till och andas lite.

”Kom igen nu big boy, vi ska få av oss dem här kläderna.”, flåsade jag ut och började gå mot badrummet. Justin följde lydigt efter mig och drog av sig sin tröja.

”Det här var kul. Udda, men kul.”, mumlade han och hjälpte mig av med min skjorta. Jag nickade och fortsatte med Jeansen. ”Vad är oddsen liksom.”

”Exakt.”, instämde han. Till sist stod vi båda i bara underkläder och lekande leende på läpparna.

”Såå… när vi ändå är avklädda kan vi väll passa på?”, föreslog jag och drog med händerna över hans bröstkorg. Han rös till och nickade.

”Det gör vi.”, sa han kort och pressade sedan sina läppar mot mina i en passionerad kyss.


Nawe, vilken rolig "date"! Hahahah :') Blöh. Men tja, dem passade på iaf... AHAHAH, kommentera!


Kommentarer

Liza skriver:

MEEEEEEER :D

Datum: 2012-08-11 - Tid: 21:37:04 - URL: http://swaag.bloggplatsen.se


JenniferSahlin skriver:

Kan vi inte få ett nytt kapitel nu ikväll/inatt? Då Claire typ, kanske får reda på att Belle är tillsammans med Bieber!? Längtar liksom redan till nästa ):

Datum: 2012-08-11 - Tid: 21:44:39 - URL: http://jennifersahlin.blogg.se


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

”Såå… när vi ändå är avklädda kan vi väll passa på?”
HAHAH, omb. <3 asbra, mermer. <3

Datum: 2012-08-11 - Tid: 22:13:25 -


Storiestoyou skriver:

Jätte bra!:D

Datum: 2012-08-11 - Tid: 22:15:34 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-11 - Tid: 22:40:50 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-08-11 - Tid: 23:06:07 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Anonym skriver:

Mera mera kan inte den andra Justin lägga in stötar pÅ Belle men hon nobbar honom!?? <333 mer ikväll

Datum: 2012-08-11 - Tid: 23:23:45 -


Madde skriver:

BRABRABRABRA! :D

Datum: 2012-08-11 - Tid: 23:35:20 - URL: http://jbbyhm.blogg.se/


Mickan / - My Life In My Words skriver:

Hej! Okej, ja du bestämmer ju bäst själv, jag förstår att du inte orkar vänta, jag hatar att vänta jag med nu kan jag ju säga. Jag vet inte hur lång tid det tar innan jag får tillbaka den, har dock fått nyheten om att den inte gick att starta så nu skulle han göra en backup på den, och det vet jag inte heller hur lång tid det kommer ta då jag behöver ha allt som är på datorn. Men jag förstår dig, du bestämmer ju själv, det beror ju lite på när du får den designen och när jag väl kommer på fötter igen, för det värsta som finns för oss som lägger ner massa tid på att skapa en design är när vi ser att desginen endast ligger upp i någon vecka och sen byts den ut. Men annars så kan du ju ha den du får nu ett tag och sen höra av dig igen, :) Förhoppningsvis så får jag tillbaka min dator väldigt snart. Jag klättrar på väggarna här hemma. Kram

Datum: 2012-08-11 - Tid: 23:50:15 - URL: http://miickzz.blogg.se


Mandiish<3 skriver:

Gryyyymt! Finns det nåt som heter 'För mycket sex skadar inte?' japp, det är drf det finns... För det skadar nt<3 LOVE IT! MMMEER! CANT WAIT!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 00:00:51 - URL: http://justindbieberstoory.blogg.se


Emma skriver:

Amazing kapitel !!! xx

Datum: 2012-08-12 - Tid: 00:23:09 -


Ema skriver:

Gryyyymt!! Hoppas på mer väldigt snart :)

Datum: 2012-08-12 - Tid: 00:39:08 - URL: http://emadobraca.devote.se


Anonym skriver:

Skit bra så här jag älskar det Belle och Justin lyckliga tillsammans xD<3 mer!!!!

Datum: 2012-08-12 - Tid: 01:52:53 -


Lovisa skriver:

mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer

Datum: 2012-08-12 - Tid: 09:10:18 -


Emma skriver:

Jag har precis börjat läsa den här sjukt bra novellen!
Men jag hänger inte riktigt med vilka alla karaktärer är?
Om jag fattat rätt så är Belle huvudpersonen tillsammans med Justin(Bieber)? Men jag skulle behöva en förklaring vad novellen handlar om,jag hittar inte kapitel 1?

Datum: 2012-08-12 - Tid: 12:34:38 -


Anonym skriver:

jättebra ;)

Datum: 2012-08-12 - Tid: 13:12:04 -


Anonym skriver:

IIIIHHH den är SÅÅ bra!! <3<3

Datum: 2012-08-12 - Tid: 13:32:24 -


Mandiish<3 skriver:

Kommiiiggeen! Mera!<3

Datum: 2012-08-12 - Tid: 14:09:10 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback