KAPITEL 41-. PARTY - PART 2/2


Previously: ”Nej, flyttade hit för 4 år sedan. Jag går på Dans skolan inne i stan.”, hon verkade vara för full för att rabbla upp hela namnet, eller bara trött.

”Jag ska börja i den. Belle förresten.”, sa jag vimsigt och räckte över min hand.

”Laura.”, svarade hon trött och skakade om den. Hon skulle precis säga något då hon bara reste sig upp och gick iväg. Jag kollade upp bakom mig och förstod varför hon hade gått. Eller jag trodde att jag hade förstått.


 

Justin. Jag log stelt mot honom och sippade på min cola, för att undvika att hamna i samtal med honom.

”Hej Belle… får jag slå mig ner?”, gurglade han. Han var full, men det var ju jag också. Vem kan klandra honom? Jag fnittrade till och nickade. Varför i hela friden fnittrade jag? Jag ville bara slå till mig själv i huvudet, men det skulle bara se dumt ut nu Justin satt bredvid mig med en röd kopp öl. Jag hatade öl.

”Skulle jag kunna få fråga dig en sak…?”, undrade han efter en stunds tystnad. Jag tog ännu en nervös klunk av min cola och nickade. ”Har du en pojkvän?”

Jag höll på att sätta i halsen. Stötte han på mig? Jag kanske var full, men jag visste om en kille stötte på mig eller inte.

”Ja, jag har en pojkvän.”, svarade jag med glad röst, även fast jag ville få den bitter.

”Så då vet du… äh… hur man raggar upp någon?”, hans röst var osäkert och svag.

”Jag är upptagen sa jag.”, muttrade jag snabbt. Han hajade till med ett höjt ögonbryn.

Du? Haha! Nej, inte du.”, skrattade han och skakade på huvudet. Usch… jag kände hur mina kinder blossade upp i skam.

”Vem snackar du om då? Laura? Eller någon annan snygg tjej på festen..”, suckade jag.

”Nja… Claire.”, anades han ut. Var han full eller menade han allvar?

”Du… gillar Claire?”, hickade jag ur mig. Hans kinder blossade upp i en röd färg och han gömde ansiktet bakom den röda ölkoppen.

”Wow, hon gillar dig också ska du veta.”, sa jag glatt. ”Så vad vill du ha hjälp med?”

”Hur ska jag göra? Ska jag kyssa henne bara eller? Eller bjuda ut henne?”, undrade han nervöst.

”Vill du kyssa henne? Gör det. Vill du lära känna henne först? Bjud ut henne på en dejt.”, rådde jag honom. Han drog ett djupt andetag och stack upp en Marshmallow på en pinne som han sedan la över elden.

”Okej. Tack.”, jag sneglade mot dansgolvet och såg hur Claire stod och hånglade upp någon kille. Mina ögon spärrades upp i högsta nivå. Om hon kysste någon annan istället för Justin så måste hon vara riktigt full.

 

 

”Ursäkta mig.”, pep jag och skyndade mig på vingliga ben fram till Claire och drog henne ifrån killen. ”Tackar.”

”Vad gör du?”, skrek hon upphetsat, kanske mer andfått.

”Räddar dig från att göra ditt största misstag, typ, någonsin.”, svarade jag. Min fylla hade lugnat sig lite då jag hade suttit och vilat och druckit en coca cola.

”Räddar mig? Från misstag? Han är ju snygg!”, fnös hon. Hennes andedräkt stank sprit vid det här laget.

”Okej, öh, Claire? Kom nu.”, fnittrade jag och gick med lika vingliga ben som förut mot toaletten med Claire bredvid mig. När vi kom in kollade jag så att det var tomt överallt innan jag låste dörren som ledde ut och in ur toaletten.

”Här.”, sa jag och räckte över en minttablett till henne. Hon stoppade in den i munnen och lät mig tvätta bort och sminka om henne, kamma ut hennes hår och parfymera henne. Jag hade alltid med mig sådant i väskan, i nödfall liksom. Jag stoppade in en minttablett i min egna mun och rättade till min mascara.

”Så, hem eller mer?”, grumlade Claire och drog av sig sina höga pumps. Jag drog ett djupt andetag.

”Bestäm du.”, gäspade jag. Hon log stort och läskigt mot mig.

”Jag skulle vilja stanna, men klockan är redan över1. Vi borde nog åka hem.”, tyckte hon. Jag nickade. Även om hon var full hade hon i alla fall lite förnuft i skallen. När vi låste upp dörren igen och lämnade toaletten hade det hunnit bildas en lång kö med nödiga, fulla tjejer utanför. Jag skrattade skadeglatt till och gick armkrok med Claire mot trottoaren där min bil stod. Den fick vi hämta imorgon, tänkte jag trött.

”Vi tar en taxi.”, gurglade Claire och började gå mot centrumet, där det åkte ett flertal taxi bilar. Vi skyndade oss till första bästa och hoppade in.

 

 

När jag vaknade dunkade hela huvudet. Det kändes som om min hjärna hade bytts ut av bly. På allvar. Jag stödde mig på armbågen i sängen. Min blick föll mot Claire som hade däckat på golvet. Draperierna var för, så det var inte direkt superljust här inne. Med vacklande steg gick jag in i badrummet och tryckte i mig åtminstone 3 Alvedoner och ett flertal klunkar vatten. Mitt hår stod åt alla håll och sminket var ut kletat i hela ansiktet. Vi hade somnat med kläderna på. Med en suck lämnade jag badrummet och drog åt mig min badrock och drog av mig klänningen och mina underkläder. Claire sov ju i alla fall. Vattnet var lent mot min hud. Men det värkte i öronen och huvudet då vattnet slog mot kakelväggen och badkaret. Jag schamponerade håret och tvålade in kroppen innan jag drog på mig badrocken och virade en handduk kring mitt hår. Min andedräkt var inte direkt den bästa, så jag borstade tänderna innan jag klev ut i sovrummet. Claire satte sig upp yrvaket och masserade tinningarna.

”Vart är jag?”, hasplade hon ur sig med hes röst. Jag slängde två handdukar på henne.

”Låna duschen. Det ligger två Alvedoner till dig på handfatet.”, sa jag så lågt jag kunde. Hon ställde sig slött upp och gnydde till innan hon försvann in på badrummet. Jag drog på mig min riktiga pyjamas och la mig ner i sängen återigen.

”Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju…”, räknade jag lågt för mig själv med hes röst då min mage började kurra.

”Skynda dig Claire…”, viskade jag trött för mig själv. Bara någon minut därpå öppnades dörren och en osminkad Claire kom ut ur badrummet. Det var så annorlunda att se henne utan smink..

”Jag lånade schampo av dig.”, erkände hon lätt och slog sig ner bredvid mig i sängen. Jag nickade mot dörren till min WIC.

”Det ligger en blå, liknande pyjamas som denna, där inne. Ta den. Du kan ta ett par helt nya underkläder också.”, meddelade jag henne och log smått. Hon reste sig upp och försvann in i garderoben och kom ut några sekunder därpå med en likadan pyjamas som min – fast blå.

”Frukost?”, undrade hon. Jag nickade och gick med slappa steg ner till köket med Claire i släptåg. Där låg det en lapp som meddelade att pappa var iväg och jobbade osv. Det fanns så mycket mat i kylskåpet, men inget jag var speciellt sugen på.

”Toasts och té?”, föreslog jag och höll fram en te-burk. Claire nickade slött och fortsatte, precis som när hon hade vaknat, massera sina tinningar. Hon hade helt klart varit fullare än mig igår.

”Vad hände igår?”, frågade hon helt plötsligt. Jag hällde i mjölk i dem två kopparna och försökte komma ihåg något från kvällen. Mitt minne var svagt, men jag kom ihåg att vi hade dansat, att jag hade kollat på elden och att Claire hade hånglat med någon.

”Du… begravde tungan i en killes hals.”, erkände jag ärligt. Hon suckade frustrerat.

”Säg att du skämtar…”, viskade hon för sig själv. ”Vem? Vem kysste jag? Säg Justin.”

”Nej, tyvärr så var det inte Justin. Jag kände inte igen honom.”, fortsatte jag och la upp toasten på varsina assietter. ”Ta det där.”, bad jag Claire och gick ut med té-kopparna i vardagsrummet och klickade upp tv:n där Glee var igång. Claire slog sig ner bredvid mig och tog en stor tugga av sin macka.

 

  

 

”Jag kommer aldrig våga gå till skolan… kommer du ihåg hur han såg ut?”, frågade hon. Jag tog en tugga av min egna macka och försökte komma ihåg något.

”Ja, han var mörkhyad.”, svarade jag kort. Hon gnydde gällt till.

”Mitt liv är officielt över! Tänk om Justin såg?!”, jag hade ett svagt minne om att jag hade varit med Justin igår, men vad vi hade gjort var inget jag kom ihåg. Tänk om jag hade kysst honom?

”Har du hans nummer?”, utbrast jag helt plötsligt. Claire nickade.

”Ta min mobil om du vill, jag orkar inte bry mig längre…”, gnällde hon trött. Jag greppade tag om hennes mobil och klickade upp Justin’s nummer. Han svarade efter någon signal.

Det är Justin, jag är rätt så bakfull så prata inte högt.”, bad han snabbt. Jag skrattade till.

”Hej, det är Belle. Du, jag har en fråga… kommer du ihåg om vi gjorde något igår?”, mumlade jag lågmält för att Claire inte skulle höra. Justin’s jämrade sig trött.

Ja, vi satt och pratade lite och åt Marshmallows. Eller jag åt. Och du snäste iväg mig och sa att du hade en pojkvän när jag frågade om tjejer.”, gäspade han trött. Jag pustade lättat ut.

”Okej, tack.”, sa jag kort och la sedan på. Claire satt och sippade på sitt té när jag kom tillbaka.

”Varför ringde du till Justin?”, flinade hon. Jag himlade med ögonen och drog en hand genom mitt fuktiga hår.

”Därför. Inte din ensak.”, fräste jag skämtsamt. Hon fuktade sina läppar och kollade tillbaka mot Glee. Jag svalde hårt och lät blicken falla ut genom mitt fönster. Gudeslov att vi inte hade gjort något.


Tråkigt kapitel, my apologie. Heheo :P När Justin kommer tillbaka så kommer det nog hände lite saker ska ni se... ;) KOMMENTERA FÖR MER IDAG, JAG VET ATT JAG LOVADE 2, MEN DÅ FÅR NI BIDRA! :D


Kommentarer

Anonym skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:05:44 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

awesome. <3

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:09:31 - URL: http://myonedstorys.blogg.se


Emelie skriver:

As bra! <3

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:16:25 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:18:57 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Storiestoyou skriver:

Super bra! :)

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:22:21 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Anonym skriver:

Aaaah det är så confusing att Justin är killen Claire gillar och Justin är Belle's pojkvän.. HAHAHA aja, det är skitbra <3

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:33:38 -


lisa skriver:

mer!!!

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:40:19 -


Emelie skriver:

Mooore!
Mooore!
Mooore!
Heheh

Datum: 2012-08-10 - Tid: 19:57:25 -


rebecca skriver:

skit bra!:)

Datum: 2012-08-10 - Tid: 20:18:36 -


sara skriver:

Hej :) Din blogg är nominerat på Blog awards på min blogg som Bästa Selena gomez blogg! För att få mer röster så kan du skriva ett inlägg på din blogg. direckt länk till inlägget: http://biebersbaby.blogg.se/2012/august/blog-awards.html#comment

KRAM <3

Datum: 2012-08-10 - Tid: 20:35:12 - URL: http://biebersbaby.blogg.se


fanny skriver:

superbra kapitel ! :)

Datum: 2012-08-10 - Tid: 20:51:07 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback