KAPITEL 31-. PLANE

Previously:  När dem var av fortsatte han med min t-shirt. Vi rullade runt med läpparna ifrån skilda för en stund så att vi låg bredvid varandra. Jag, halvt naken, och Justin, fullt påklädd. Han smekte med sin hand över mitt lår och jag kunde lova att jag nästan skulle explodera.Jag pressade mina läppar mot hans för att sedan sätta mig gränsle över honom.
”Belle?”, jag lutade mig kort ifrån hans läppar återigen och drog ett djupt andetag med en nick.
”Jag älskar dig…”, viskade jag menandes. Jag smakade på orden en stund innan jag svarade.

”Jag älskar dig också Justin…”, han gav till ett smått leende innan han hjälpte mig att krångla sig ur sin tröja
Solen sken in genom gardinerna. Justin snarkade små, mjuka snarkningar bredvid mig i sängen. Ett leende spreds på mina läppar. Det fanns inget bättre än att vakna upp till Justin’s ansikte. Jag roffade åt mig hans t-shirt och drog den över min nakna kropp. Den räckte ner till halva mitt lår ungefär. Med en suck började jag tyst, som en ninja ungefär, smyga in på tå i badrummet. När jag var inne stängde jag dörren med en dov smäll bakom mig. När jag mötte min blick såg jag hur hems jag såg ut. Knull-ruffs, blåa påsar under ögonen, röda, trötta ögon. Någon behövde en dusch… Intalade jag mig själv. Jag drog av mig t-shirten så att jag sedan stod naken igen innan jag vred på vattnet. Mitt hår plattade med ens till sig. Det fanns flera olika krämer och schampon där, men jag valde ett som doftade vanilj. Duschkrämen fick bli jordgubbe. Vanilj och Jordgubbe skulle nog bli bra. När jag var klar vred av vattnet, sedan håret, och räckte mig efter en handduk. Jag lindade en runt kroppen, och som vanligt, en runt håret innan jag greppade tag om en plastinpackad tandborste och började borsta tänderna. När jag klev ut i sovrummet igen låg Justin med blicken på badrumsdörren, fast nu på mig eftersom att jag stod i dörröppningen.

”God morgon.”, gäspade han trött.

”Morsning korsning.”, svarade jag mjukt och klev fram mot sängen. ”Hur mår du?” Han ryckte på axlarna.

”Som vanligt skulle jag anta…”, grumlade han till svar. Jag nickade.

”Du, finns det några kläder jag skulle kunna få låna? Mina är liksom… sunkiga.”, han skrattade lätt till.

”Jag har tänkt på det faktiskt, så jag köpte lite kläder till dig igår. När du och mamma var ute så fick jag Allison att gå o köpa, så tekniskt sätt så var det inte jag, men det var mina pengar… så ja..”, rabblade han upp. Jag himlade med ögonen men kysste honom tacksamt på läpparna. ”Du är bäst, vet du det?” Han flinade större med en nick. Han skulle vara mallig över detta i flera dagar nu, det var säkert. Jag klev fram mot garderoben och drog lugnt upp dörren för att sedan dra ut ett par rena underkläder, ett par vita shorts och en vit, ungefär, kofta. När jag var klar drog jag upp mitt hår i en hästsvans och kletade på ett lager maskara, allt som behövdes för mig. När jag vände mig om mot sängen låg Justin inte längre där, han stod bredvid mig, fullt påklädd.

”Försöker du skryta?”, anklagade jag honom med korsade armar över bröstet. Han skrattade.

”Fungerar det?”, retsamt la jag huvudet på sned med blicken upp i taket och låtsades fundera innan jag nickade, ”självklart.” Han log nöjt och kysste mig mjukt på läpparna innan vi hand i hand gick ut till vardagsrummet där en mat vagn stod.

”Room Service, vi kanske inte ska… tja, käka i resturangen. Inte än?”, förklarade han. Med en instämmande nick klev jag fram mot vagnen och lyfte locken till alla underbart doftandes rätterna. Det här fanns inte i London.

”Jag kanske inte har sagt det, men jag älskar din brittiska accent.”, berömde Justin mig. Jag höjde lätt på ögonbrynen, hade han läst mina tankar eller?

”Haha, tack ska man väll säga då eller?”, skrattade jag. Han nickade mjukt och drog upp mobilen, men stelnade sedan till. Vad var det?

”Justin, vad är det?”, han svarade inte = dåliga nyheter. Jag försökte dra åt mig mobilen, men misslyckades.

”Justin?! Mobilen!”, skriade jag. Han mötte min blick. Hans ögon hade smalnat en gnutta och han såg kall ut nu. Bitter, kanske tillochmed elak.

”Du ska dra, nu.”, sa han sammanbitet. Varför? Vad hade det stått i meddelandet?

 

 

”Justin, va…-”, han avbröt mig genat.

”Nu sa jag. Försvinn bara…”, viskade han ledsamt nu. Men ilsken på något sätt. Vad hade det tagit åt honom? Jag skakade på huvudet, drog åt mig min mobil med en grymtning.

”Skit i det då, ring mig när du har sansat dig.”, röt jag bittert och lämnade rummet med en smäll. Pattie, som stod utanför kollade förvånat på mig.

”Belle?”, jag stannade kort upp och gav henne ett enkelt ögonkast innan jag fortsatte. Hon försvann in bakom dörren och bara någon minut därpå, medan jag stod och väntade på hissen, så hördes skrik och vrål där inifrån. Vad hade hänt?

 

 

”Emily, förlåt…”, upprepade jag ett flertal gånger medan vi gick igenom kaoset på flygplatsen. Hon skakade bara på huvudet oräkneliga gånger. När vi kom fram till kassan och skulle ”checka in” så blev vi minst sagt besvikna.

”Tyvärr, det är några tekniska fel med alla flygplan. Era biljetter har nu ersatts av 2 tågbiljetter till New York, därifrån så får ni åka båt över till Irland, och sen tåg igen till London. Blir det bra?”, log hon fejkat. Em såg ut som om hon skulle explodera i vilken stund som helst.

 

 

”Nej, det är inte bra. Jag måste åka flera 100 mil omväg nu, istället för att få ett jävla plan till London! Förstår du inte att jag kanske måste vara hemma?!”, röt hon ilsket. Damen bakom disken hoppade till. ”Nej, det gör du nog inte. Men tack som fan ändå”, fortsatte Em lika bittert och ilsket innan hon vände på klacken och lämnade flygplatsen. Jag ursäktade henne mot Damen innan jag snabbt följde efter henne. När jag kom ut mötte jag något jag inte kunde anat.

”Em? Vad gör du?!”, utbrast jag. Hon drog ännu ett bloss med ett rebelliskt leende.

”Röker, vad tror du?”, svarade hon stöddigt. Jag himlade med ögonen och rättade till min kofta.

”Röker? Du har aldrig rökt förut? Var det Mark som fick dig till det här eller?!”, vrålade jag ilsket. Alla förbipasserande spände blicken i mig. Em suckade.

”Lägg ner? Jag får väll fan röka om jag vill…”, muttrade hon innan hon fimpade ciggaretten och tryckte in ett tuggummi i munnen. Jag hummade till och drog upp mobilen ur fickan för att se om Justin hade ringt eller sms:at. Tomt. Men jag hade fått ett sms, från okänt nummer.

 

”Hej Honey. Jag fixade allt åt dig, den där grabben skulle bara ge dig trubbel. Håll dig undan från killar. XX.”

 

Vem fan var det här? Och vad han han/hon sms:at till Justin? Jag knappade in hans nummer, men han la på upptaget. Moget… Tänkte jag bittert och tryckte ner mobilen i fickan igen.

”Jaja, skit i det nu. Vi borde dra till tågstationen, vi ska till the BIG Apple…”, muttrade Em sarkastiskt och gjorde en viftande gest med händerna. Jag skrattade lätt till och gick med henne nerför gatan. När vi kom ner på tåg stationen hade det börjat blåsa. Kylan var bitande kall mot mina bara ben. Mina kinder började sticka, detsamma med händerna.

”När kommer tåget?”, Emily sneglade på biljetten snabbt.

”Nu ska det komma.”, mumlade hon tröttsamt. Hon var inte på humör, så jag skulle lämna det så.

 

Justin’s Perspektiv:

Tankarna virvlade runt i hjärnan på mig. Jag hade inte direkt gjort slut med Belle… så tekniskt sätt hade jag inte lydigt personen som hade skickat det dumma sms:et. Innan jag visste ordet av det knackade det på dörren. En suck lämnade min mun, men jag reste mig motvilligt upp och staplade iväg mot dörren.

”Jag vill int…-”, min röst tonade osäkert ut när jag såg ven som stod bakom dörren. ”Mike…”

”Hej Bäver. Någon kontaktade mig och sa att du hade sårat Belle… hårt. Hon verkade vara ledsen och denne person ville att jag skulle få slut på hennes lidande, genom att få dig att lida.”, flinade han innan han låste dörren. Jag kände genast hur skräcken uppstod inom mig. Han var minst 10 centimeter längre än mig och ett stort muskelberg hela han.

”Jag har gjort som sms:et sa! Jag skickade iväg henne!”, utbrast jag. Han skakade på huvudet.

”Du skulle göra slut, inte skicka iväg bruttan..”, fortsatte han kyligt innan han höjde sin knytnäve och slog till mig över kinden. Jag kunde inte säga att det inte gjorde ont, det skulle vara en lögn.

 

 

”Aahh…”, stönade jag medan jag masserade min käke.

”Så går det…”, mumlade han och gav till ett till slag. Smärtan spreds i min mage. Han fortsatte på en massa olika ställen tills jag låg där, helt mörbultad.

”Gör slut med henne, annars skickar personen någon annan!”, vrålade han innan han försvann. Jag lyckades kravla mig upp på soffan med tårar rinnandes ner för kinderna. Hur skulle jag göra?

 

 

”Du har duschat i över en timme nu Justin!”, konstaterade mamma utanför dörren. Jag vred av vattnet, virade en handduk kring min midja och gick fram till den stora helväggs spegeln. Jag lutade mig andfått över handfatet och drog ut ett Första Hjälpen-Kit som mamma hade sett till att ha med sig överallt. Lugnt och sansat tog jag upp en ljusblå burk och lirkade upp locket till den. Jag drog ner två fingrar i den kletiga salvan innan jag sedan drog upp den och började massera in den svidande salvan i såren jag hade i ansiktet. Mina revben hade blivit blåa… När jag hade banderat och smörjt in alla sår skulle jag precis vända mig om och lämna badrummet, då jag kände hur en uppstötning tog sig upp i halsen. Snabbt som bara den lutade jag mig över toaletten och bara spydde i över en kvart. Vad skulle jag säga till mamma? Vad skulle jag säga till Belle? Jag sköljde ur munnen med kallt vatten innan jag återigen gjorde en ansats till att lämna badrummet. Jag drog på mig mina kläder och gick ut i vardagsrummet där mamma satt. Med min mobil i sin hand. Läsande sms:et. Hon skakade stelt på huvudet.

”Du behöver inte. Det här är bara fejk Justin. Hennes mamma är död.”, mumlade mamma nervöst. Jag nickade och drog åt mig mobilen för att sedan läsa det ännu en gång.

 

”Jag är Belle’s mamma, Patricia. Och jag vill bara Belle’s bästa, och du är verkligen inte det. Justin Bieber, dig har man hört talas om… En skitunge helt enkelt. Gör slut med henne, annars kommer detta inte sluta vackert.”

 

Mamma drog in ett djupt andetag, ”Det är dig de skakar va? Inte Belle?” Jag nickade.

”Ja, och det är mig de kommer skada mer om jag inte gör slut med henne. Tänk om de ger sig på Belle? Det har bara varit två jävla veckor! TVÅ VECKOR MAMMA FICK VI VARA LYCKLIGA! TVÅ!!”, skrek jag med tårarna rinnandes ner för mina kinder. Det sved på såren, men det sket jag fullständigt i. Mamma reste sig upp och kramade mjukt om mig.

”För eran säkerhet… gör slut med henne. När allt detta är över så kan du förklara för henne, hon kommer förstå.”, försäkrade hon mig med lugn ton. Jag nickade snyftandes.

”Men det är så hemskt. Hon sa att hon hade blivit hjärtebryten av Mike innan… och litade på mig! Nu kommer hon hata mig, aldrig vilja se mig igen!”, snörvlade jag upphetsat. Mamma hyschade mig.

”Justin, hon kommer förstå..”, upprepade hon menandes. Jag nickade löst och slog mig sedan ner i soffan med blicken på Belle’s namn i adress boken. Mina läppar darrade, tårarna rann ner för kinderna.. Jag kände mig illa till mods, men jag ringde upp henne-

Hallå, det är Belle?”, svarade hon med sin vanliga, glada, mjuka ton. Jag darrade till.

”Hej Belle… det är Justin, du vet, din pojkvän.”, jag antydde ordet ”pojkvän” så att hon kanske skulle få en liten hint om att något inte stod rätt till.

Hej Justin.”, sa hon sedan milt. ”Vi sitter på tåget… vi fick ta en jävla omväg! Haha! Em höll på att få damp på en av Damerna på flygplatsen. Men nu sitter vi på tåget till New York, sen tar vi båten till Irland därifrån, och sedan tåget hem igen till London. Vi är hemma runt 3 inatt skulle jag tro. Vad gör du då?”, rabblade hon glatt upp. Jag drog ett djupt darrigt andetag och utbytte en blick med mamma som nickade och kramade om min hand.

”Belle… jag gör slut med dig. Det är för dit eget bästa, din egna säkerhet.  Jag skulle aldrig… Du måste lita på mig, när allt är över så blir det du och jag igen! Belle, förlåt, men det är såhär det måste vara ett tag nu…”, snyftade jag in i luren. Det var tyst ett bra tag innan hon sa det. Dem 3 orden jag absolut inte ville höra.

Dra åt helvete.”, det pep till och samtalet var över.


Whooo?! :O Belle's mamma? Men....? Död jue? ;) Haha, ni ville ha drama, jag ger er drama! KOMMENTERA OM VAD NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA. GE MIG IDEÉR! <3 KOMMENTERA!


Kommentarer

m. skriver:

azooooom.

Datum: 2012-08-03 - Tid: 12:20:09 -


Ewweh skriver:

SJUUUUKT BRAAAAA!!:))

Datum: 2012-08-03 - Tid: 12:21:03 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


ⓜⓐⓝⓓⓘⓘⓢⓗ skriver:

Meh va? Va nej, men va? Det ända jag vill är att de ska bli ihop igen och att det inte tar 10 kapitel tills des... För då blir det tråååk.. xD älskar din novell så hårt<3 kramiisshh!!

Datum: 2012-08-03 - Tid: 13:17:45 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Wilma <3 skriver:

OMG!! Bästa någonsin!!! Meeeer idag!! <33

Datum: 2012-08-03 - Tid: 13:20:43 -


Nilsson skriver:

Neeej!
Det får inte hända..:(
Fler kapitel?:)
Kram<3

Datum: 2012-08-03 - Tid: 14:22:07 - URL: http://myybieberstoory.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-03 - Tid: 14:40:19 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


ⓜⓐⓝⓓⓘⓘⓢⓗ skriver:

Haha<3 men du det var ett skämt (: men tack för svar iaf<3 love ya❤ kramiisshh

Datum: 2012-08-03 - Tid: 15:40:24 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Emelie skriver:

Det måste bli ihop snart igen, älskar det! <3

Datum: 2012-08-03 - Tid: 15:54:41 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2012-08-03 - Tid: 17:18:48 -


Madicken skriver:

Jäääättteeee braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!<3

Datum: 2012-08-03 - Tid: 18:28:21 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


linn skriver:

Omg så bra, haha vill bara läsa MER OCH MER :D. Ps- älskar din blogg<3

Datum: 2012-08-03 - Tid: 18:38:38 -


Emmy skriver:

Brrrra:))

Datum: 2012-08-03 - Tid: 18:52:21 -


Moa skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-03 - Tid: 19:08:41 -


Anonym skriver:

Mer ikväll, snälla! :D

Datum: 2012-08-03 - Tid: 20:03:37 -


Ebba skriver:

Jätte bra!!! <3

Datum: 2012-08-03 - Tid: 20:07:08 -


Hanna skriver:

Meeer

Datum: 2012-08-03 - Tid: 20:30:36 - URL: http://IfiwasyoureBoyfriendillNeverletyougo.blogg.se


Anonym skriver:

Meeer!!!!! <33

Datum: 2012-08-03 - Tid: 20:36:13 -


julia skriver:

AWESOOOM! starckars Belle och Justin! :O

Datum: 2012-08-03 - Tid: 20:53:37 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback