KAPITEL 53-. WEDDING - THE END

Hon slog snabbt händerna för munnen och nickade långsamt. Jag log större och satte på ringen på hennes ringfinger. Wow, jag var förlovad. Förlovad med tjejen jag älskade. Hon granskade ringen innan hon slog armarna kring min hals och kysste mig mjukt på läpparna.
Hela mitt liv kändes perfekt nu. Hon hade sagt ja! Ja! Eller hade hon det? Jo.. Justin, du var förlovad.
Justin drog snabbt ut stolen åt mig när maten kom in och gick sedan och satte sig själv. Jag granskade ringen med stora ögon och kände hur min kärlek för Justin växte sig till max.
"Pappa då? Och mamma?" Fick jag helt plötsligt ur mig när vi satt och åt. Justin log lugnande mot mig.
"Jag har pratat med de, lugn." Sa han med mjuk röst och svalde ner innehållet i sin mun med en klunk vatten. Japp, ingen alkohol för oss inte.
"Okej.." Han nickade och skrapade upp det sista på sin tallrik innan han välbelåtet lutade sig tillbaka i stolen.
"Det där var gott." Mumlade han nöjt och log stort mot mig. Jag log tillbaka och andades djupt in och ut. Det här var stort. Jag, Kimbelry Mary Brooks, ska gifta mig vid 18-års åldern med Justin Drew Bieber. Det är inte sant.. För ett halvår sen var han bara en kille som hade gett mig hopp, och nu ska vi gifta oss!
"Vad tänker du på?" Sa Justin helt spontant när vi hade suttit tysta ett bra tag. Jag kramade om hans hand över bordet och kollade in i hans ögon.
"Oss. Dig! Jag kan inte fatta att jag ska gifta mig med dig... För några månader sen var du bara en känd kille som jag gillade. Och tyckte var söt.." Jag kände hur mina kinder genast brändes till och Justin log större mot mig.
"Tyckte du att jag var söt?" Viskade han blygt fram. Jag skrattade till och nickade glatt. Han log mindre och satte ett av mina hårtester bakom örat.
"Du är så grymt vacker, vet du det?" Jag fnittrade till och bet mig löst i läppen. Han böjde sig över bordet och kysste mig passionerat på läpparna.
-
"DARATATATAAA! Får jag se ringen Mrs. Bieber?" Ropade Sierra när jag och Justin hade klivit in genom dörren. Jag hade snabbt till och log stort mot Justin och Sierra.
"Det där måste jag vänja mig vid." Ursäktade jag och Justin kysste mig ömt i hjässan med ett stort leénde på läpparna. Jag sträckte fram handen till Sierra och hon öppnade snabbt munnen.
"En sån här FIN RING FICK JAG INTE AV DIN PAPPA Kim." Sa hon och sa det ena lite högre för att pappa skulle höra och nog hörde han, för ett högt Skrock hördes ifrån vardagsrummet och han kom ut i hallen.
"Jahapp. Då ska du gifta dig, och igår sprang du runt i blöjor." Jag himlade snabbt med ögnen. En sån pappa sak att säga. Pappa flinade stort och boxade till Justin löst på armen.
"Ta hand om min tjej nu!" Skämtade han med en gnutta allvar i rösten. Justin nickade snabbt och ställde sig rak i ryggen vilket fick mig att börja skratta.
"Upp med er nu." Log pappa och gick in i köket med Sierra. Justin kramade om min hand och gick upp för trapporna och sedan in i mitt rum där vi la oss ner i sängen.
"Jag vill duscha, men jag har redan gjort det.." Mumlade jag trött och drog en hand genom mitt långa hår.
"Ska vi bada? I poolen?" Föreslog Justin och jag nickade glatt till svar innan jag reste mig upp och gick in i badrummet för att tvätta av sminket.
När jag kom tillbaka stod Justin upp i bara kalsonger, så jag var bara tvungen att bita mig i läppen.
"Ser du nåt du gillar?" Flinade han. Jag vaknade upp ur min dvala och skakade på huvudet.
"Jag ser något jag älskar" Sa jag snabbt och drog med händerna över hans mage. Hans armar blev genast fulla med gåshud och han nickade snabbt.
Jag gick fram till garderoben och drog av mig klänningen för att ta fram min vita bikini som jag hade haft på stranden igår. Justin kom fram till mig och kysste mig ömt på halsen och nacken medans han hjälpte mig av med underkläderna.
"Okej Bieber, nu badar vi." Flinade jag när min bikini satt tajt på min kropp. Justin hade sina badbyxor här ju eftersom att han sov över igår.
"Oki." Han kramade om två handdukar och sedan min hand innan vi gick ner och ut till poolen på baksidan. Vattnet såg så inbjudande ut, så jag visste inte vad. Jag släppte taget om Justin's hand och dök ner i den djupa poolen med Justin bakom mig.
När vi kom upp ovanför ytan pressade han sina sockersöta läppar mot mina. Fjärilarna bubblade snabbt upp i magen och det kändes som om jag skulle sprängas. Jag tryckte min blöta kropp intill honom och kände något hårt innanför mitt lår.
"Är den hård?" Flinade jag mot hans läppar och han nickade hysteriskt.
"Som fan." Jag skrattade till och simmade retsamt ifrån honom i vattnet, vilket såklart fick honom att få lite damp och simma efter mig med stora tag.
"Jag kommer." Varnade han och kollade skämtsamt in i mina ögon. Jag nickade och fnös till innan jag försvann under ytan. I vattnet kände jag mig fri, jag vet inte varför.
-
2 VECKOR SENARE, EN DAG INNAN BRÖLLOPET!:
Hayle och Sam höjde upp "Spice Girls- If you wanna be my lover." och hoppade upp på bordet med två Karaoke mickar i händerna då de började sjunga riktigt falskt.
"If you wanna be my lover, you have got to be!.." Sjöng de och kollade på varandra med uppspärrade ögon. Sierra klappade nöjt ihop händerna bredvid mig med ett stort leénde på läpparna. De avslutade låten och Hayle hoppade ner bredvid mig bland kuddarna och sovsäckarna vi hade lagt ut på vardagsrumsgolvet med ett stelt leénde på läpparna.
"Hey! Hur är det?" Frågade hon glatt och tog en klunk av sin "7 UP" Jag log smått tillbaka och nickade lätt på huvudet.
"Bra.. Antar jag. Lite nervös." Hon la en lugnande hand på min hand och skakade på huvudet.
"Var inte nervös. Justin älskar dig, du älskar Justin. Vet du vad det blir? Oftast barn.. Men i detta fall giftemål! Ni ska vara lyckliga att ni, vid den här åldern, har hittat den sanna kärleken!" Sa hon mjukt och kollade in i mina ögon. Jag nickade tacksamt och log större mot henne.
"Tack." Sa jag och kramade om henne innan Sam avbröt mig med ett skri i mickrofonen.
"Nu ska du sjunga Kim! Och du ska sjunga, Bruno Mars! MARY YOUUUU!" Log hon och drog med mig upp på bordet. Jag kramade om mickrofonen och började sjunga.
"It's a Beautiful niiight..." Började jag och kvällen forstatte i full fart, med skratt och hemligheter.
-
BRÖLLOPSDAGEN:
Jag vankade nervöst fram och tillbaka i rummet. Hayle och Samantha var klara. Sam också, men han var med Lucas. Men mamma och Sierra hade inte kommit med min klänning än! Sminket och håret var klart och perfekt, men klänningen saknades.
Justin hade försökt komma in flera gånger men hade inte fått. Jag hatade den traditionen. Jag saknade hans läppar mot mina. Det var 3 dagar sen. Dörren öppnades och jag trodde att det var mamma och Sierra som kom men det var bara Chaz och Ryan. De hade på sig två liknande smooking's och såg faktiskt väldigt stiliga ut.
"Wow Kim... Du är så vacker!" Utbrast de i mun på varandra.
Jag log stort och kramade om de båda då dörren öppnades igen och mamma och Sierra kom in med den efterlängtade klänningen.
"Sorry guys, men ni måste ut nu liksom." Sa Hayle snabbt och föste ut de ur rummet när de började dra på klännigen. Den satt perfekt.
-
Pappa kramade om min arm och log stolt mot mig när musiken började spelas. Ett normalt bröllop, i en normal kyrka med normala traditioner. Bara med lite paparazzi's utanför. De kunde inte ge Justin lite utrymme ens!
Jag tog ett djupt andetag innan jag började gå. Alla blickar träffade mig och jag börjde smått darra, tills jag såg Justin. Hans leénde växte sig upp till ögonen och det kändes som bara vi två i rummet.
Pappa lämnade mig vid altaret och jag kramade om Justin's varma händer då prästen började babbla om en massa. Till sist kom vi till den viktigaste delen.
"Jag, Justin Drew Bieber, lovar att älska dig, Kimberly Mary Brooks, i svält och sjukdom..." Började Justin.
"... I rikedom och fattigdom..."
"... Tills döden skiljer oss åt!" Avslutade Justin och drog på mig min vigselring. Jag gjorde detsamma på honom och då kom prästen in i bilden igen.
"Tager du, Justin Drew Bieber, denne, Kimberly Mary Brooks, till din maka att äkta i nöd och lust?" Justin's ögon tindrade till.
"Ja." Svarade han med len röst och prästen vände sig mot mig.
"Tager du, Kimberly Mary Brooks, denne, Justin Drew Bieber, till din make att äkta i nöd och lust?" Jag mötte Justin's blick igen innan jag öppnade munnen.
"Ja." Svarade jag snabbt och kände mig som den lyckligaste kvinnan i hela vida världen, vilket jag nog var just nu.
THA END! :D Vad tycket ni? :D
KOMMENTERAAA :D



Kommentarer

Anonym skriver:

AWWWWWWW den var jättebra! :D <3

Datum: 2012-04-27 - Tid: 20:23:07 -


Anonym skriver:

bra xo

Datum: 2012-04-27 - Tid: 21:22:49 -


jessika. skriver:

azum.<3

Datum: 2012-04-27 - Tid: 22:22:20 - URL: http://juuby.blogg.se/


Anonym skriver:

skit bra dina noveller äger!!!!!!!<3<3<3

Datum: 2012-04-27 - Tid: 22:27:27 -


Anonym skriver:

sjuuuuuukt bra!<3

Datum: 2012-04-27 - Tid: 22:39:34 -


Josse skriver:

Den var jättebra! :'D<33

Datum: 2012-04-27 - Tid: 23:04:22 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Jssmn! skriver:

Haha, skit bra kapitel! Men en sak bara, ett bröllop tar ALDRIG 2 veckor att planera. Tro mig. Lite orealistiskt, men BRA! :)

Datum: 2012-04-27 - Tid: 23:40:19 - URL: http://jssmn.blogg.se/


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-04-28 - Tid: 01:12:21 - URL: http://elinohrn.devote.se


Emma skriver:

Ahh the end noo!!!

Datum: 2012-04-28 - Tid: 09:20:35 -


Nora skriver:

aaww, great! ♥

Datum: 2012-04-28 - Tid: 13:59:28 -


Lexxx skriver:

DOM GIFTE SIG :DDD<3

Datum: 2012-04-28 - Tid: 18:00:40 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback