KAPITEL 52-. DID SHE?

"Jo. Jag vet... Men jag är riktigt säker. Ingen eller inget ska få komma imellan oss igen. Så det är bestämt. Du har gjort det bra och behöver inte vara nervös." Han suckade högt i andra luren och jag kunde se hans osäkra min framför mig.
"Mhmm.. Men vi ses snart då kiddo'. Bye." Jag la snabbt på samtalet och hoppade in i bilen.
Skulle jag lyssna på Kenny kanske?
Justin syntes inte till när jag slog upp ögonen för andra gången idag.
"Justin?" Viskade jag hest fram. Dörren öppnades och Sierra stack in huvudet med ett svagt leénde på sina ljusrosa läppar som brukade vara röda och glansiga av läppstift och läppglans. Undra varför hon inte var iordning idag.. Hon gick in i rummet och hade endast på sig ett par mjukisbyxor och ett grått linne. Utan märke, vilket var konstigt det med för Sierra använde nästan bara märkeskläder.
"Justin åkte för 2 timmar sen. Du var så trött så han lät dig sova ut." Sa hon mjukt med skrovlig röst och masserade tinningen.
"Bakfull?" Flinade jag och satte mig upp i sängen. Hon nickade långsamt och gick in i mitt badrum. Sekunden därpå kom hon ut igen med en iprem och ett glas vatten. Hon la tabletten på tungan och svalde ner det med vattnet innan hon satte sig ner på sängkanten.
"Ni skulle dra va? Klockan... 6?" Sa hon prövandes och höjde lätt på ögonbrynen. Jag nickade lätt och fuktade mina torra läppar. Hon drog en hand genom sitt långa, blonda hår och frustade ut.
"Ska du ha hjälp? Klockan är bara 4, så jag kan fixa upp dig!" Jag nickade och log tacksamt mot henne. Sierra och jag hade aldrig kommit speciellt bra överens. Pappa och mamma hade gift sig, sen kom jag och då hade det blivit sämre. De skiljde sig när jag var 2 endast och pappa och Sierra's bröllop var när jag skulle fylla 5. Jag hatade henne då men det har blivit bättre.
"Duscha du, så fixar jag fram en fin klänning!" Log hon och klappade hårt på mitt täcke. Jag gjorde som hon sa och hoppade upp ur sängen för att gå ut i mitt badrum. Jag mötte min spegelbild och hajade smått till. Wow! Mitt hår stod åt alla håll, jag hade lila påsar under ögonen och såg väldigt sliten ut. Nästan sjuk.
Jag drog av mig mina underkläder och hoppade in i den ljummna vattnet som gled ner för min kropp. Det värmdes i kroppen och allt kändes bra.
-
Jag virade en handduk runt kroppen och en annan runt håret innan jag gick ut till Sierra som hade plockat fram en svart klänning med urringad bakdel och spetsarmar.
"Den här?" Log hon smått och höll upp klänningen. Jag nickade och gjorde tummen upp. Hon nickade och drog ner mig på en stol, fast jag fick ju såklart byta till en badrock.
Hon började med sminket och när allt var på såg jag ut som en prinsesa. Inte lika förstörd ut som förut.
Hon log stolt mot mig och började platta håret innan vi drog på klänningen och de svarta pumpsen.
"Wow.. Du är lika vacker som din mamma. Och pappa." Mumlade hon snabbt när jag var klar. Jag log smått till henne och kollade på min spegelbild i spegeln. Jag kände knappt igen mig då pappa knackade på dörren.
"Kim, du har en sak där nere." Fnissade han och log stort mot mig. Jag nickade snabbt och gick ned för trappan, in i hallen där en stor rödd bukett med rosor i. Justin. Var min första tanke. Jag drog upp rosorna i min famn och såg att det var ett kort i. Jag drog upp det mellan fingertopparna och läste det långsamt.
"Du är vackrare än 100 röda rosor babe. Remember that. XX Justin"
Mitt hjärta tog ett extra skutt och jag sneglade på klockan som visade 19.57. Om tre minuter skulle han eller någon annan alltså vara här.
Jag hade rätt, sekunden därpå plingade det på dörren. Pappa log stort mot mig och kysste mjukt min panna innan han gick och öppnade. Justin stod där utanför i svart kostym och log stort mot pappa.
"Mr.Brooks!" Hälsade han och sträckte fram handen. Pappa kramade om den och skakade den upp och ner med ett fast tag.
"Säg Mick.." Gnällde han retsamt och föste in Justin i hallen. Jag mötte hans blick och hans läppar formades till ett 'O'. Det såg så roligt ut så jag började genast fnissa.
"Du är så vacker." Viskade han i mitt öra vilket fick ett pirr att slinka igenom min krapp. Ryggraden fick sig en omgång rysningar också. Han var vacker. Inte jag.
"Pratar du om dig själv nu?" Viskade jag snabbt tillbaka och log retsamt mot honom. Han kramade om min midja och drog mig närmare sig när vi började gå mot dörren. Pappa greppade tag och Justin's axel och kollade varnande in i hans ögon.
"Min dotter ska komma hem helskinnad." Sa han med allvarlig och hård röst. Ett leénde spreds på Justin's läppar och han nickade hastigt. Sierra och pappa hälsade oss hej då, då vi gick ut genom dörren och in i en svart bil. Kenny satt som förare i en svart smoking och log stort mot mig i backspegeln innan han började köra. Vart vi skulle hade jag inte det blekaste om.
Hon var så grymt vacker ikväll... Eller det är hon alltid. Men det här var något extra. Jag flätade samman våra fingrar och kysste hennes hals ömt.
"Det kittlas." Kommenterade hon och log stort mot mig så att alla hennes vita tänder syndes. Jag log tillbaka och fortsatte kyssa hennes hals. Kenny skrockade högt från förarsätet och mötte min blick i backspegeln.
"Käka inte upp tjejen Justin." Varnade han med ironisk röst. Kim nickade instämmande och la sig ner på min axel med en djup suck.
-
Kim hade hunnit slummra till, igen, när vi var framme så jag skakade långsamt om henne vilket fick henne att snabbt slå upp ögonen med ett stort leénde på läpparna.
"Jag drömde om oss." Mumlade hon fram med len röst. Jag hjälpte henne ur bilen och började gå mot resturangen.
"Jaha? Vad drömde du då?" Hon kollade upp på den klarblåa himmeln och fuktade sina ljusrosa läppar innan hon svarade med klar röst.
"Att du friade. Att vi fick två barn... Felicia och Jonathan." Svarade hon drömmandes och kollade in i mina ögon.
Jag drunknade smått i hennes ögon innan jag nickade med ett brett leénde på läpparna. Vi ler mycket har jag märkt.. Tänkte jag snabbt och skrattade till av min tanke.
"Vad skrattar du åt?" Frågade hon snabbt och kramade hårdare om min hand när vi kom in i resturangen. Jag skakade på huvudet och gick igenom hela resturangen tills vi kom fram till uteplatsen. Orkestern började spela "Favorite Girl" och jag drog med henne ut på dansgolvet, innan maten. Det var inte planen.
"Kimberly, jag älskar dig så himla mycket. Inget kommer kunna eller få splittra på oss någonsin i hela mitt liv. Jag kommer vilja leva med dig livet ut och hoppas att det blir så. Inget annat vill jag än du. Jag har aldrig kännt såhär för en tjej. Så..." Jag ställde mig ner på ena knäet och såg hur hennes min snabbt förändrades.
"... vill du gifta dig med mig?" Fortsatte jag och tog upp ringen ur fickan.
Hon slog snabbt händerna för munnen och nickade långsamt. Jag log större och satte på ringen på hennes ringfinger. Wow, jag var förlovad. Förlovad med tjejen jag älskade. Hon granskade ringen innan hon slog armarna kring min hals och kysste mig mjukt på läpparna.
Hela mitt liv kändes perfekt nu. Hon hade sagt ja! Ja! Eller hade hon det? Jo.. Justin, du var förlovad.
Whooooop! "Jimberly" Kommer gifta sig!!! :D :D
KOMMENTERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D


Kommentarer

Josse skriver:

Jättebra! :D<33

Datum: 2012-04-26 - Tid: 18:48:44 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Jssmn! skriver:

JAG VISSTE DET! :) Vad snabbt det gick, haha :) MEr mer mer <3

Datum: 2012-04-26 - Tid: 19:03:38 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Anonym skriver:

JAG VISSTE DET! WOP WOP!

okej överdrivet men endå xD

MEEEEEEEEER :D

Datum: 2012-04-26 - Tid: 19:06:10 -


Madicken skriver:

GRYM EPISODE!! VISSTE VÄL ATT DET VAR DET :D<333333

Datum: 2012-04-26 - Tid: 19:18:27 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Omb, JÄTTEBRA. Dem ska gifta sig! ;D <3

Datum: 2012-04-26 - Tid: 19:21:47 -


JBiebs skriver:

Åååhh, vad sött! Jag visste det! Vill ha meeeeeeeeeeer nuuu!!:DDDDD

Datum: 2012-04-26 - Tid: 20:17:52 - URL: http://JBiebs.devote.se


Anonym skriver:

Jättebra :)

Feeeett om hennes dröm blir på riktigt.

Datum: 2012-04-26 - Tid: 20:43:06 -


Ilma skriver:

YEEAAA!!!! sjukt bra som vanligt!! <33

Datum: 2012-04-26 - Tid: 20:56:05 -


Anonym skriver:

skit bra "anonym" dom är förlåvade inet hämskt ska hända då avlider jag...XD<33333333

Datum: 2012-04-26 - Tid: 21:10:24 -


Anonym skriver:

bra

Datum: 2012-04-26 - Tid: 21:14:19 -


Anonym skriver:

fett bra älskar det <3<3<3<3

Datum: 2012-04-26 - Tid: 21:17:01 -


Emma skriver:

skitbra ett till idag? :´(

Datum: 2012-04-26 - Tid: 21:45:51 -


Anonym skriver:

Kommer det mer ikväll? <3

Datum: 2012-04-26 - Tid: 22:08:20 -


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-04-26 - Tid: 23:24:38 - URL: http://elinohrn.devote.se


jessika. skriver:

omg.<3

Datum: 2012-04-27 - Tid: 14:42:27 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback