KAPITEL 50-. SPLASH

"Och jag har skickat bort henne." Muttrade jag besviket och kollade ner på mina händer.
"Ja det har du, men ni kommer ändå träffas snart. Ni behöver nog lite tid ifrån varandra tror jag faktiskt!" Jag nickade snabbt och tog upp mitt block.
"Bra Justin, skriv en låt du." Viskade han lent innan han gick ut ur rummet och lät mig skriva.
Jag drog ett djupt andetag och tog en klunk av det varma teét. Samantha kollade medlidsamt på mig och drack snabbt ur sin egna kopp. Hon klarade väll av värmen på det.
"Jag gjorde fel... Jag älskar honom Sam!" Utbrast jag och kollade in i hennes mörka ögon. Hon nickade och la ner tékoppen på sitt nattduksbord.
"Ja, du gjorde fel. Men det gjorde han också! Och jag! Men du förlät oss! Lugn, han kommer förlåta dig." Sa hon uppmuntrande.
"Mhm.. Kanske." Svarade jag deppigt och kollade ut genom hennes stora fönster. Hon kollade surt på mig och satte upp sitt svarta hår i en hög hästsvans och kollade på mig.
"Jag tänker gå ner och gotta mig, det skulle du också behöva. Hänger du på?" Frågade hon lent och log smått. Jag bet mig försiktigt i läppen och nickade sedan glatt. Varför inte ta för sig när man känner sig ledsen? Jag menar, glass hjälper faktiskt!
-
Sam skrattade högt och kastade en ostboll på mig. Jag fångade den med munnen och log stolt mot henne.
Vi hade sattit på Barbie och tagit fram godis, glass, chips, jordgubbar och läsk. Allt var perfekt med Sam, hon var så tjejig så det fanns inte.
"Du, ska vi smälta choklad till jordgubbarna?" Frågade hon snabbt. Jag höjde snabbt på ögonbrynen och kollade ner på min mage som för mig såg jätte stor ut. Japp, inget mer här.
"Nej! Vi ska ju bada imorgon, jag vill inte direkt rulla på stranden." Skämtade jag och vi båda brast ut i gapskratt.
"Nähe, okej. Men ska vi ringa hit Haley?" Jag snörpte lätt på munnen och kollade ut genom fönstret. Det var fint väder. Väldigt fint.
"Nej. Jag tycker att vi går till stranden med henne, Ry och Chaz! Vi kan ju grilla?" Hon nickade glatt och drog upp mobilen med ett leénde och började ringa runt till alla. Det gick snabbt, så bara någon minut senare så var vi uppe och packade ner saker.
Jag sneglade på klockan som visade halv 5. Jag hade kommit klockan 12 till Stratford så vi hade varit här ett tag.
"Nu drar vi!" Log Sam och gjorde armkrok med mig medans vi började gå mot Hayles hus. Chaz och Ryan skulle också gå dit så vi skulle antagligen mötas där.
"Du, vad du än gör ikväll. Tänk inte på Justin." Varnade Sam när vi såg Hayle, Chaz och Ryan. Tack Sam! Du hade nyss påminnt mig. Jag tryckte fram ett leénde och nickade långsamt. Det skulle jag inte.
"Hey tjejer!" Utbrast Chaz när vi hade kommit fram till de. Vi hälsade glatt tillbaka och hela klungan började gå mot stranden.
Det här skulle bli riktigt kul.
-
"Sisten i!" Ropade Ryan. Han och Chaz drog av sig sina t-shirts och sprang i. Jag och tjejerna hade ju på oss lite mer avancerade kläder så det tog lite längre tid för oss. Men till sist kom vi i och ja.. Hayle var i sist. Vattenkriget började snabbt och vi var i länge.
Vattnet var ljummet mot min bara hud och jag bara njöt. Det var helt folktomt på stranden förutom tre par tjejer som låg och solade utan sol. Men efter ett tag så gick de ändå. Vi klev upp och satte oss ner på våra handdukar och bara pratade.
"Så, vad gjorde du i L.A då?" Frågade Hayle glatt och kramade ur sitt hår i sanden. Jag svalde hårt och log sedan smått mott henne för att få mod att svarade på hennes lilla fråga som var som ett stup för mig.
"Jo, jag var med Justin ett tag i studion. Vi gick på en basketmatch och jaa.." Sa jag bara och snörpte på munnen. Alla nickade och kollade sedan med stora ögon bakom min axel.
Jag vände mig om och där kom Justin i badbyxor gåendes mot oss. Snacka om att jag fick en chock.
Han var så vacker. Som en solnedgång i Juli. Som nu ungefär.
"Hey guys! Kim." Hälsade han. Vi kollade länge in i varandras ögon och fjärilarna bubblade upp i min mage.
"Hey Justin.." Viskade jag nervöst och kollade ner på mina fingrar. Han log stort mot mig och nickade sedan mot den lediga plätten bredvid Hayle. Hon nickade och han gick dit och satte sig.
Wow! Inget hade förändrats på en dag. Jag hade inte kunnat stanna kvar i L.A en sekund till utan åkte så fort låten var klar. Kim var mitt allt och jag kunde inte låta hennes glida igenom mina fingrar även fast det var jag som var sårad. Men hon hade förklarat situationen så jag förstod henne.
"Så, ska vi grilla?" Log Sam och kollade runt på alla. Kim nickade snabbt och hoppade upp på fötter. Hennes hår guppade på hennes solbrända axlar och hon hade aldrig varit vackrare.
-
"Ska du ha hjälp?" Frågade jag henne som satt vid elden. Det hade mörkrat och de andra hade valt att bada igen.
"Med?" Svarade hon med en smutta glädje i rösten.
"Sällskap." Hon nickade och klappade på platsen bredvid henne. Jag satte mig ner där och kollade in i brasan.
"Justin, jag är verkligen ledsen." Mumlade hon och kollade in i mina ögon. Jag mötte hennes blick och nickade snabbt.
"Ja. Och om jag ska säga ett sanningens ord så älskar jag dig lika mycket som förut. Inget har förändrats." Hennes ögon tindrade till och hon log nöjt. Fjärilarna blev som galnast när hon log.
Jag lutade mig långsamt över henne och kysste hennes perfektformade läppar. Hon la en hand på min nacke och tryckte sig närmare mig. Där var allt perfekt och inget skulle någonsin få splittra på oss igen.
AAW! Jimberly igen? :) Yes! :D
PÅ FREDAG SÅ SLUTAR DENNA NOVELL OCH JAG BÖRJAR PÅ EN NY! ;D
MEN NU, KOMMENTERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :D


Kommentarer

Josse skriver:

SUPERBRA! :D<333

Datum: 2012-04-25 - Tid: 20:23:45 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Fett bra! <3

Datum: 2012-04-25 - Tid: 20:27:22 -


Emma skriver:

jag ska hahahahah kan du inte skriva ett till idag!!

Datum: 2012-04-25 - Tid: 20:36:47 - URL: http://emmzanslife.blogg.se/


Anonym skriver:

Även om jag tyckte från början att den var lite för orealistisk så har du fortsatt den riktigt bra! Längtar efter nästa! :)

Datum: 2012-04-25 - Tid: 21:01:02 - URL: http://adarkstory.blogg.se/


Emma skriver:

skit bra!!!

Datum: 2012-04-25 - Tid: 21:57:15 - URL: http://emmzanslife.blogg.se/


Nora skriver:

grymt bra! ♥

Datum: 2012-04-26 - Tid: 05:26:02 -


:) skriver:

Suuuuuperbra!!!! :D

Datum: 2012-04-26 - Tid: 06:50:44 - URL: http://delfinblondin.blogg.se/


jessika. skriver:

azum. :3

Datum: 2012-04-26 - Tid: 08:07:37 -


Jssmn! skriver:

Mer! :D

Datum: 2012-04-26 - Tid: 09:26:52 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Anonym skriver:

Ska du redan börja på en nu?..Men..ok ..

Bra!

Datum: 2012-04-26 - Tid: 13:24:05 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback