KAPITEL 49-. IS IT TRUE?

"Hey!" Hälsade han och gjorde våran hand-shake.
"Hur går det?" Fortsatte han. Scooter kom fram och nickade medans han la sina armar kring min kropp.
"Det går toppen!" Log han och skakade på mig. Jag nickade då mobilen vibrerade i fickan. Det var en bild från Joss. Jag klickade upp bilden och granskade den..
Jag tog ett djupt andetag och läste sms:et under bilden som var på en sur gubbe.
"Jag måste prata med dig Bieber. NU!" Stod det. Vad var det nu då som hade hänt?
"OK, Vart är ni? Jag kommer så fort jag kan."
Svaret kom minuten därpå, då jag hade hunnit be Scooter att få gå ett tag.
"Jag är här. Kom ner." Hon? Vart var Kim då? Var hon inte med henne? Frågorna virvlade runt i mitt huvud, men vem skulle svara på de? Joss? Kim? Gud? Jag skakade av mig tankarna och hoppade in i hissen.
-
När jag kom ner till lobbyn i Studion stod varken Joss eller Kim där. Seth stod där. Jag gick snabbt fram till honom med en allvarlig blick fast på hans stora ansikte.
"Vart är Joss?" Frågade jag bittert när jag hade kommit fram till honom. Han log överlägset mot mig och drog upp Joss's mobil. Jag kollade vansinnigt på den och försökte ta den.
"Varför har du Joss's mobil?" Röt jag och fuktade mina läppar. Han ställde sig nära mig och kollade ner på mig som om jag vore en liten hjälplös myra som precis hade mött en myrslok.
"Ta hand om din tjej, så tar jag hand om min tjej!" Han knuffade till mig i axeln och bakade sedan tillbaka ett steg.
"Vad var det då? Du ville prata.." Påminde jag honom och stoppade ner mina hände i fickorna. Han fnös till.
"Jag har kysst din tjej. Och hon gillade det!" Orden var inte sanna. Kim gör inte sånt.
"Varför ska jag tro dig?" Snäste jag till svar. Han flinade stort mot mig och sneglade sedan över axeln med ett välbelåtet stön.
"Fråga henne själv!" Sa han snabbt och flytade sig åt sidan där Kim stod bakom honom och kollade på mig med en halv öppen mun. Som om hon var skyldig..
"Justin." Fick hon fram och gick fram till mig. Jag mötte hennes blick och la en hand i min varma nacke.
"Är det sant?" Hon vek undan blicken och kollade ner på sina skor. Ja Justin, det var sant. Jag drog ett djupt darrigt andetag och nickade långsamt.
"Okej.. Ehum, vi tar det här där uppe." Mumlade jag och sprang in i hissen igen. Kim skrek hest mitt namn efter mig men jag ignorerade det. Jag hade aldrig blivit behandlad på det här sättet. Aldrig.. Jag gled ner på golvet och brast ut i brännande tårar.
Jag vände mig hastigt om mot Seth och knöt min knytnäve för att stunden inpå slå till honom under ögat. Han svajade till och kollade förvånat på mig medans en spricka på hans käkben började blöda.
"Vad gör du?!" Röt han och jag vände mig om för att springa in i en hiss som stod redo för mig. Han svor högt och gav mig en hotfull blick innan dörrarna stängdes.
Vad hade du gjort Kim?!
-
Justin vankade av och an i Studion när jag långsamt kom in. Han mötte min blick, och hans ögon var röda och svullna. Undra hur mina såg ut.. Säkert lika dåliga.
"Justin.." Viskade jag hest fram och la en hand på hans kind. Han mötte inte min blick utan kollade bara ner på golvet. Han hatade mig.. Det var beviset..
"Justin, jag kysste inte honom! Han kysste mig och jag tyckte hela kyssen var som en helvetesdag! Den varade i 1 sekund innan jag knuffade bort honom. Jag lovar, han kysste mig!" Justin mötte äntligen min blick och en liten tår rann ner för min kind. Han smekte bort den och gick sedan ett steg ifrån mig. Som om jag vore en sjukdom.
"Mhm... Du, eh.. Jag tror att det är bäst om du åker hem. Typ idag." Sa han med allvarlig röst och fuktade sina fantastiska läppar.
Jag brast ut i skälpningar, tårarna ville inte komma hur mycket det än brände i halsen. Han ville inte ha mig här.
Hos honom. I hans närhet. Eller kanske tillochmed inte i hans liv. Allt rasade samman med mitt hjärta.
"Snälla gå bara Kim.." Viskade han lidsamt och kollade på mig med en stel blick. Jag nickade långsamt och gick ut ur studion för att gå tillbaka till Justin's lägenhet.
När jag kom ut ur studion drog jag upp min mobil och knappade in hennes nummer. Svara nu... Tänkte jag svagt för mig själv då hennes röst lös upp mobilen.
"Hallå?" Jag tog ett djupt andetag innan jag fick fram de rätta orden på tungan.
"Jag har gjort något hemskt.." Snyftade jag fram och satte mig ner på en parkbänk mot det stora huset.
Jag svalde hårt innan jag satte mig ner i soffan. Kenny kom inlunkandes i rummet med ett stort leénde som genast försvann när han såg min min.
"Justin? Vad har hänt?" Frågade han oroligt och la en arm runt mina axlar. Jag skakade på huvudet och kollade snabbt in i hans ögon.
"Jag har förstört allt. Eller hon har förstört allt.." Mumlade jag ledsamt och begravde ansiktet i händerna.
"Hon? Kim?" Jag nickade långsamt.
"Nej.. Justin, hon älskar dig. Visst tjejen kanske har gjort ett misstag men det gjorde ju du också! Kommer du ihåg? Vi pratade om det en dag, jag och Kim, och hon älskar dig verkligen. Ingen tjej, inte ens Jasmine har sagt det hon sa till mig." Hans ord värmde i hjärtat, men var de sanna?
"Men hon bröt mitt hjärta." Försvarade jag mig och kollade upp från händerna. Kenny skakade på huvudet.
"Och du bröt hennes en gång. Men hon är en människa Justin! Det är du också! Människor gör misstag och det är beviset på att vi är människor." Sa han mjukt och log smått mig mig. Jag nickade och log lätt tillbaka.
"Och jag har skickat bort henne." Muttrade jag besviket och kollade ner på mina händer.
"Ja det har du, men ni kommer ändå träffas snart. Ni behöver nog lite tid ifrån varandra tror jag faktiskt!" Jag nickade snabbt och tog upp mitt block.
"Bra Justin, skriv en låt du." Viskade han lent innan han gick ut ur rummet och lät mig skriva.
Whoop :D
VILL NI HA MER IKVÄLL? SKA FÖRSÖKA SKRIVA ETT HELT NU, TIDSINSTÄLLT, SÅ FÅR NI DET!
MEN KOMMENTERA DÅ SWEETIES! :*


Kommentarer

Jssmn! skriver:

MEEEEERR NUUU!! :DD DÖR ANNARS OK? =)

Datum: 2012-04-25 - Tid: 19:19:26 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Madicken skriver:

GRYYYMT :D<3

Datum: 2012-04-25 - Tid: 19:26:28 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Sjukt bra, me gusta! :D <3

Datum: 2012-04-25 - Tid: 19:31:12 -


Emma skriver:

ohh poor kim, det han gjorde var ju mycket hemskare tycker jag!! kenny är en klok man

Datum: 2012-04-25 - Tid: 19:34:44 - URL: http://emmzanslife.blogg.se/


jessika. skriver:

awesoooooooooooooome. :3

Datum: 2012-04-25 - Tid: 20:08:26 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback