KAPITEL 47-. LAKERS VS. KNICKS

"Kommer snart, ska träffa Scooter bara." Jag nickade förstående och gick in i trapphuset. När jag gick in i hissen stod Seth där. Mitt hjärta började genast banka hårdare. Varför stod han där?
Mobilen vibrerade och Justin's namn lös upp skärmen. Jag skulle precis svara när Seth klickade på Decline.
"Jag väntade på dig." Sa han som om han hade läst mina tankar. Jag svalde hårt och nickade. Han närmade sig mig med storm steg i hissen och innan jag visste ordet av kysste han mig.
Jag stod som fastrusen. Hans läppar var äckliga och motbjudna, det tänkte jag bara på innan jag vaknade ur min lilla dvala. Jag tryckte mina händer mot hans bröst och knuffade imot honom mot väggen.
"Vad fan gör du?!" Skrek jag och drog med handryggen över läpparna. Seth log ett självbelåtet leénde och nickade.
"Kysser dig, vad trodde du?" Flinade han, jag höjde på ögobrynen mot honom.
"Är du dum i hela huvudet? Jag har en kille! Justin Bieber! Du har träffat honom! Jag gillar inte ens dig!" Snäste jag surt och slog till honom på axeln. Hårt..
"Chilla ditt lödder." Där brann det till för mig. Kallade han mig för... Lödder? Jag höjde min hand för att slå till honom men han hann ta tag i min handled och vred den.
"Du kan inte slå mig när eller hur som helst, bitch." Viskade han hotfullt och släppte när hissen plingade till. Joss stod där utanför och log stort mot oss när hissdörrarna öppnades helt.
"Hey! Vart är Justin?" Frågan vad till mig. Jag sneglade på Seth och ryckte snabbt på axlarna.
"Hos Scooter." Joss nickade och kramade om Seth's hand. Wow, killen var en player. Det visste jag inte.. Joss borde granska sina killar innan hon börjar dejta de. Han hade säkert varit otrogen mot henne, flera gånger.
-
Dörren öppnades och Justin kom in. Jag log stort och hoppade in i hans famn. Han log snett mot mitt hår och kysste mig mjukt på hjässan innan han drog med mig in i vardagsrummet där Joss och Seth satt och kelade. Eller snarare så kelade Joss med Seth. Han glodde bara sönder på mig.
Justin satte sig ner på bordet och slog ihop händerna och log listigt mot oss. Seth suckade högt och himlade med ögonen. Kan inte killen chilla?
"Så, Scooter fixade fram biljetter till basketmatchen ikväll! Mellan Knicks och Lakers!" Log Justin.
Seth hoppade genast ur soffan.¨
"Hur fan fick du dem?!" Ubrast han imponerat och kollade på Justin med upspärrade ögon. Justin flinade stort.
"Scotter somsagt." Joss nickade glatt och kramade om Justin.
"Tack!" Sa hon lent och kysste honom på kinden. Hans blick blev förändrar och jag kände genast hur svartsjukan spreds i kroppen. Varför är du svartsjuk Kim? Justin borde vara det eftersom att du kysste Seth! Nej, Seth kysste mig..Varför försvann inte den där känslan?!
"Nu drar vi." Viskade Justin mjukt i mitt öra och kysste mig ömt på pannan. En rysning av välbehag åkte genom min ryggrad och jag nickade. Då drar vi då..
Kim var udda. Och dryg verkade de som. Hon var inte med oss även fast hon var där.
"Så, vill ni ha popcorn eller något?" Frågade jag snabbt. Joss nickade snabbt och min blick hamnade på Kim som kollade på Seth. Vad var det med de två?
"Kim? Vill du ha popcorn?" Hon mötte min blick och ett bländande leénde mötte hennes läppar med en nickning.
"Och Cola tack!" La hon till och följde med mig till disken för att beställa. Många fans kom fram och fotade och bad om autografer. Vi tog våra saker och gick in för att ta våra platser.
-
"Hur är det?" Frågade jag Kim högt för att överrösta alla skrik. Hon log stort och pekade på örat. Hon hörde inte..
"Hur är det?!" Skrek jag högre. Hon nickade och gjorde tummen upp innan hon tog en klunk av sin läsk. Jag nickade och fortsatte fokusera på matchen. Det blev paus och de började med "Kiss-Me" hjärtat på tv-skärmen. Hoppas inte vi kommer upp.. Tänkte jag bittert och tog upp mobilen.
Helt plötsligt pekade Kim på mig och kollade upp på hjärtat där vi två visades. En rodnad spreds på hennes läppar och jag drog henne till mig. Jag ville visa henne för alla, så jag pressade mina läppar mot hennes i en passionerad kyss. Det kändes som om fyrverkerier sprutade i hela lokalen. Helt magiskt..
Kyssen avbröts och fjärilarna försvann. Jag ville ha mer. Jag mötte Seth's arga blick och rynkade pannan mot honom. Han hade ett problem med mig.
"Jag kommer snart." Viskade jag i Kim's öra och gick mot utgången där Kenny stod. Han log mot mig och följde med mig till herrarnas.
"Kenny, vet du vad det är med Seth och Kim?" Frågade jag oroligt när vi hade gått in. Han skakade på huvudet och ryckte på axlarna.
"Nej, men lugna dig Justin. Kim skulle aldrig såra dig på det sättet." Svarade han lugnande och la en stöttande hand på min överarm. Jag nickade och gick in i ett av båsen. Var det verkligen det jag skulle vara?
Lugn?
Seth log flörtigt mot mig. Gud, kunde han låta mig vara? Helt plötsligt kom det fram en av spelarna till mig.
"Är du Bieber's tjej?" Frågade han med mörk röst. Jag nickade osäkert och han lyfte upp mig vilket fick mig att skratta till. Han släppte inte ner mig förräns vi var ute på planen då han satte på mig en tröja med "Brooks/Bieber" tryckt på baksidan med en 8 på. Mitt lyckonummer.
En annan spelare skickade över en boll och alla kameror och blickar riktades mot mig. Woha! Skulle jag skjuta?
Alla började klappa händerna i takt och jag siktade in mig på korgen.
Skämm inte ut dig nu Kim. Träffa! Träffa! Jag hoppade lite och släppte iväg bollen som genast hamnade i korgen.
Alla började applådera och musik började spelas i bakgrunden. Vänta? Jag kände igen den här låten. Japp, minuten därpå kom Justin ut med en mikrofon i handen och började sjunga "Boyfriend" med ett stort smile på läpparna. Det brände till på mina läppar och jag kollade in i hans tindrande ögon.
"I'd like to bee! Everything you want, hey girl. Let me talk to ya. If i was your boyfriend, never let you go.." Sjöng han med den ljuvligaste stämman jag någonsin hört.
Alla börade vifta med händerna i luften och det kom några "Awe!" Från vissa hörn i byggnaden. När låten var slut lyfte Justin upp mig och snurrade runt med mig på golvet.
"Jag älskar dig." Viskade jag och kysste honom intensivt på läpparna. Gnistror och fyrverkerier tändes. Fjärilar kom till liv och allt var perfekt.
"Yep, i'm your Boyfriend." Svarade Justin sarkastiskt och kysste mig igen.
-
"Åh, jag är så jävla trött." Mumlade jag och gnuggade mig i ögonen. Justin nickade och kramade om min hand. Klockan var halv 12 så jag hade inget att gnälla över direkt. Kenny öppnade dörren till en bil och vi sa hej då till Seth och Joss innan vi hoppade in i bilen.
"Ska vi sova när vi kommer hem?" Viskade jag segt fram. Justin nickade och la en arm runt mina axlar. Jag somnade snabbt mot hans axel och började genast drömma. Hemska drömmar om Seth och Justin.
Det var som ett krig. Ett krig mellan mig som aldrig slutade. Åh! Jag kunde inte få någon ro, inte ens i sömnen.
Seth kysste mig när Justin såg på, och Justin kysste mig när Seth såg på. Och jag visste inte ens vem jag älskade! Jag orkade inte mer, så jag slog upp ögonen.
"Du sov oroligt." Mumlade Justin i mörkret. Jag kollade mig omkring, vi låg i sängen i underkläder.
"Mhm.." Svarade jag bara och la mig på hans nakna bröst. Han smekte mig över håret och nynnade på någon melodi som genast lugnade ner mig.
"Sov gott Kim." Viskade han mjukt i mitt öra och kysste mig på hjässan innan jag åkte in i drömmarna igen.
Whoop! :D
17 KOMMENTARER INNAN JAG SKRIVER NÄSTA IMORGON! <3


Kommentarer

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Sjukt bra. <3

Datum: 2012-04-23 - Tid: 21:28:14 -


Linnéa skriver:

JäÄÄTTEE BRRA!!;:D

Datum: 2012-04-23 - Tid: 21:40:52 -


Anonym skriver:

OKEJ SETH Gå OCH DÖÖÖÖ! -.-'

Jättebra! mer mer MEEEEER :D

Datum: 2012-04-23 - Tid: 21:43:25 -


Ilma skriver:

Asbra! <3

Datum: 2012-04-23 - Tid: 21:47:32 -


Emma skriver:

kuck you ett till idag snälla!!!!! Din ANONYMA skribent!!!

Datum: 2012-04-23 - Tid: 21:55:51 - URL: http://emmzanslife.blogg.se/


Nora skriver:

MEEEEEEEEEEEEEEEER! ♥

Datum: 2012-04-24 - Tid: 05:57:45 -


Josse skriver:

SJUKT BRA! :D<333

Datum: 2012-04-24 - Tid: 07:38:59 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Anonym skriver:

Hejhejhej mermermer nununu snällasnällasnälla

Datum: 2012-04-24 - Tid: 08:26:59 -


Anonym skriver:

Bra ! xD

Datum: 2012-04-24 - Tid: 17:17:57 -


Anonym skriver:

Kommer det nå mer? <3333333333333333

Datum: 2012-04-24 - Tid: 19:12:13 -


Ebba skriver:

Bra! Meeeeeer!!!:3

Datum: 2012-04-24 - Tid: 20:05:01 -


Anonym skriver:

meeer

Datum: 2012-04-24 - Tid: 20:20:29 -


Jssmn! skriver:

MEEER NUUU BITCH!!! :D CANT WAITT!!! :D :D :D :D :D :D Gaaaahhh :D Du skriver sjukt otroligt bra;D

Datum: 2012-04-24 - Tid: 21:07:49 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback