KAPITEL 43-. JOSELYN BELLASARO

"Hon är vacker Kiddo!" Log han och kollade på Kim. Jag nickade och gick till henne. Hon log stort mot mig och sprang in i min omfamning.
"Jag är så stolt över dig Bieber!" Viskade hon mot min axel. Jag nickade och kysste på hjässan. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och skulle aldrig mer såra henne som med Jasmine saken. Det var säkert...
"Jag är hungrig Justin." Gnällde jag och kollade på honom med stora ögon. Han skrockade till och nickade. Såfort vi kom ut från radiostudion blev vi omringade av papz. Justin log stort mot de och kramade om min hand.
"Det är så skönt att kunna visa mig såhär med dig. Som ett par!" Viskade han flörtigt i mitt öra. Ett pirr slank igenom min kropp och ryggraden rös till.
Ingen kille hade någonsin påverkat mig såhär. Jag kunde inte lita på killar så värst mycket sen Leon. Han hade utnyttjat mig till 110%.
"Kom." Justin drog med mig in på något sushi ställe. Jag höjde frågandes på ögonbrynen mot honom.
"Sushi Justin?" Flinade jag och han rykte på axlarna.
"Varför inte? Gott och enkelt!" Jag skrattade till och satte mig ner bredvid honom när en japanes tjej kom fram till oss.
"Vad vill ni ha?" Frågade hon på dålig engelska. Justin sneglade på menyn och log sedan stort mot henne.
"Original Sushi." Hon nickade och antecknade för att inom kort kolla på mig.
"11 olika." Svarade jag lätt och la ifrån mig menyn. Justin flätade samman våra fingrar och mötte min blick.
"Jag vill att du ska träffa min familj." Mumlade han och log smått. Jag kollade oförstående på honom. Jaxon, Jazzy och Jeremy eller?
"De i Winnipeg?" Han skrattade till och nickade snabbt.
"Ja, de i Winnipeg!" Log han nickandes. Jag tänkte smått och nickade sedan. Varför inte? Jag älskar småbarn.
"Okej." Svarade jag och fick Justin's läppar tryckta mot mina sekunden efter.
-
"Eran mat." Avbröt servitrisen oss och la ner två tallrikar på bordet. Justin log tacksamt mot henne och tog upp sina kinapinnar. Han var så dålig...
"Haha, Justin! Du kan ju inte!" Skrattade jag och visade hur han gjorde. Det tog ungefär 20 minuter innan Justin väl bestämmde sig för att hämta kniv och gaffel.
"Enkelt och smidigt!" Sa han fjäskigt och började äta. Jag flinade stort mot honom och började äta. När tallrikarna var urskrapade kollade Justin på mig. Jag mötte inte hans blick men jag kände den fastsvettsad på min kind.
"Justin, vad är det du gillar bäst hos mig?" Frågade jag helt spontant. Han rynkade lätt pannan och fuktade sina läppar.
"Eh.. Du är snäll, vacker och jag dör för dina ögon." Svarade han sexigt och bet sig löst i kinden. Jag kände hur kindrna hettade till och jag kollade ner på mina händer.
"Awe! Rodnar du shawty?" Jag log smått och nickade lätt. Han log större mot mig och drog in mig i sin omfamning "Och jag älskar din rodning!" La han till och kollade in i mina ögon. "Du?"
"Du har ett stort hjärta, bryr dig om alla och dina ögon!" Sa jag mjukt och mötte hans hasselnötsbruna ögon.
Han log stort och kysste mig passionerat på läpparna.
"Kom nu, vi går en promenad." Sa han lent och kramade om min hand innan han reste sig upp och gick ut.
Hennes beröring brändes.. Gah! Hon var så sjukt vacker.. Jag kunde inte släppa blicken ifrån henne. Vi började gå mot stranden med långsamma steg. Hon log stort och mötte min blick. Jag vek undan och log skamset ner på mina fötter.
"Justin, det är OK att du kollar på mig!" Försäkrade hon och lyfte upp mitt huvudet med handen på min haka. Jag svalde hårt och nickade. Jag hörde små knäpp runt omkring oss, paparazzis. De lät mig aldrig ha ett privatliv. Och just mig var det värst med. Vem jag var med eller inte, om jag hade en flickvän m.m. Det började bli grymt jobbigt men jag är ju tvungen att leva med det. Helt plötsligt hörde vi en röst bakom oss.
"Justin!" Ropade rösten. En tjej var det med tanke på den ljusa stämman. Kim suckade djupt och snurrade runt.
Joselyn kom springandes mot oss och stannade andfått exakt framför mig. WOW! Hon hade verkligen förändrats på ett och ett halvt år. Som jag kommer ihåg henne så hade hon finnar och tandställning.
Hon granskade mig från topp till tå och log gillandes. Kim's grepp släppte min hand och hon stoppade ner handen i fickan. Vad var det nu då?
"Wow, du har verkligen förändrats Justin!" Utbrast hon och blinkade flörtigt mot mig.
"Du med.. Joselyn!" Svarade jag nervöst tillbaka. Hon hajade till av min röst.
"Ingen Bieber-frilla, ingen pipig röst... Snygg också!" Jag kunde nästan höra hur Kim svalde hårt bredvid mig. Eftersom hennes hand var begraven i fickan så kunde jag inte krama om den så jag kramade om hennes handled istället. Hon blev genast lugnare. Joselyn kollade på min hand och sedan på Kim med ett stort leénde.
"Hey! Du måste vara Justin's flickvän, right? Jag är Joselyn Bellasaro! Kalla mig Joss!" Hälsade Joss och räckte fram handen. Kim log prövandes mot henne och kramade om hennes hand tillbaka.
"Kimberly. Kallas Kim!" Joss nickade och tog ett djupt andetag.
"Ni är för söta! Ska vi fika kanske?" Sa Joss glatt. Jag nickade gillandes och kollade på Kim som ryckte på axlarna.
"Sure." Mumlade hon och kramade om min hand igen. Men jag kände att hon var obekväm.
-
"Gud Justin! Påminn mig inte!" Fnittrade Joss och log stort mot mig. Kim satt och rörde om i sitt kaffe gång på gång. Hon tyckte nog inte att det var så roligt. Jag gav Joss en menande blick och nickade mot Kim. Hon fattade direkt.
"Så Kim! Sportar du?" Kim vaknade snabbt till från sin dvala och nickade glatt.
"Fotboll och hockey. Har gått på simmning." Svarade Kim lätt. Joss nickade imponerat och blinkade med ögat mot Kim. Är det en reflex hon har eller? Joss sneglade på klockan och log större mot oss.
"Så vad ska ni turturduvor göra ikväll?" Kvittrade Joss och smetade på ett lager läppglans på sina fylliga läppar. En doft av jordgubb träffade mig. Hon hade fortfarande såna läppglans. Jag hade börjat med det när jag hade köpt det till henne i 16 års present.
"Använder du fortfarande de där?" Frågade jag förvånat och kollade på läppglanset. Hon nickade ivrigt så att hennes blonda lockar studsade på hennes axlar. Två skrattgropar träffade hennes kinder och hon kollade på det.
"De är faktiskt jättebra!" Jag nickade och kollade på Kim.
"Jag ska på toa." Mumlade hon trött och reste sig upp för att lämna oss vid bordet. Joss mötte min blick när Kim hade gått.
"Justin, jag måste prata med dig." Sa hon allvarligt och bröt inte ögonkontakten.
Joselyn? Hihi, love destroyer? Maybe, maybe!
3 KAPITEL IDAG??
OM NI VILL DET, DÅ FÅR NI BANNE MIG TA ATT KOMMENTERA MYCKET PÅ DETTA KAPITEL! :D


Kommentarer

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Sjukt bra!

Datum: 2012-04-21 - Tid: 19:54:21 -


Anonym skriver:

meeeeer

Datum: 2012-04-21 - Tid: 20:01:57 -


Ebba skriver:

Skit bra! SNÄLLA 3 KAPITEL IDAG<3

Datum: 2012-04-21 - Tid: 20:23:58 -


Josse skriver:

Meeeeeeeeeeeeeeeer :D<33

Datum: 2012-04-21 - Tid: 20:35:15 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


mickis. skriver:

A-W-E-S-O-M-E!!

Datum: 2012-04-21 - Tid: 20:49:39 -


Anonym skriver:

mer nu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-04-21 - Tid: 20:54:14 -


Wilma :) <3 skriver:

3 till ikväll !!!!!!!!! <3

Datum: 2012-04-21 - Tid: 21:12:44 -


Jssmn! skriver:

fastsvettsad? HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAJAHHAHA :)



Skit bra btw! :D Din dissare svarade inte.......:/

Datum: 2012-04-21 - Tid: 21:57:06 - URL: http://jssmn.blogg.se/


elin (: skriver:

grymt!!

Datum: 2012-04-21 - Tid: 23:31:11 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback