KAPITEL 42-. BACK AND FORTH


"De är och handlar." Mumlade jag och satte mig ner i soffan när det plingade på dörren. Jag reste mig snabbt upp med uppspärrade ögon och gick snabbt mot dörren och öppnade.
"Kimberly Brooks?" Frågade mannen utanför dörren. Jag korsade mina armar och kollade på honom.
"Ja?" Han kollade lidsamt in i mina ögon.
"Jag har något att berätta." Mumlade han. Vad var det nu då?
Jag hörde mumlande röster från hallen. Vem pratade hon med egentligen? Jag förstod ingenting, så antagligen var det på Svenska... Dörren stängdes och Kim kom tillbaka med en stel blick.
"Vad var det?" Frågade jag oroligt. Hon andades lungt ut och mötte min blick med en ledsen glimt i ögat.
"Mormor dog inatt. Tydligen hade de inte fått tag i mamma." Muttrade hon och satte sig ner bredvid Abigail i soffan. Ab kollade medlidsamt på henne och kramade om hennes arm.
"Jag är så ledsen Kim.." Viskade hon och Kim nickade långsamt. För att Sam inte skulle misstänka något så fortsatte jag leka med honom.
-
2 DAGAR SENARE, ARLANDA:
Jag gick ett steg ifrån Kim. Bilder på oss må ha publicerats men jag tänker gå ut med det på Ryan Seacrest intervjun imorgon. Då skulle världen få vet om Kim.. Äntligen kunna bete sig som ett riktigt par och inte gömma sig för paparazzina. Jag stannade till ett par gånger på vägen mot gaten och skrev några autografer. Bilder hade jag verkligen inte tid med.
"Vi ska tillbaka till L.A nu, eller hur?" Sa Kim lent och log smått mot mig. Jag nickade snabbt och lämnade över min väska till Kenny. Han skulle ta med de till personalen.
"Det ska bli skönt att offentlighets göra oss." Mumlade jag och kramade om hennes hand när vi var utom synhåll för fansen och pap'zen. Hon nickade lätt och la ett hårtest bakom örat.
"Det skönaste ska bli att vara tillbaka till ett ställe där man inte behöver prata två språk!" Jag skrattade snabbt till och gick in på planet. Samma plan som när vi kom hit, mitt privatplan.
"Är du hungrig?" Frågade jag Kim snabbt. Hon nickade och la huvudet på sned.
"Sådär." Jag kallade på servitrisen och beställde en tallrik pommes. Kim log tacksamt mot mig och kysste mig snabbt på läpparna.
"Tack för att du tog med mig hit till Sverige. Vi behövde verkligen en paus från USA." Flinade hon och kramade om min handled. Vad var det för fel på handen? Äh, Justin! Bry dig inte...! Skrek en röst inom mig, men det stack fortfarande smått i hjärtat. Det var väll inget.
"Här har ni." Log servitrisen och la ner tallriken på bordet framför mig. Kim besvarade leénde och släppte min handled.
"Mums!" Utbrast hon och började äta.Jag log stort mot henne och tog upp systemkameran och knäppte ett kort på henne exakt när hon stoppade en pommes i munnen.
"Söt!" Sa jag stolt och kollade ner på bilden. Kim slog snabbt till mig på armen och kollade på mig med uppspärrade ögon.
"Jag hatar dig." Sa hon retligt. Jag flinade tillbaka och kysste hennes handrygg.
"Jag älskar dig!" Hon fnittrade till och vi fortsatte äta.
-
"Hemma." Sa jag lungt och stängde dörren efter oss. Kim kollade ner på sin kropp och sedan sexigt på mig och bet sig löst i läppen.
"Jag funderar på att duscha.. Men det blir så ensamt där inne. Vill du följa med Bieber?" Jag nickade långsamt, la händerna på hennes höft och klampade in i badrummet med Kim framför mig. Vi klädde av oss och hoppade in i duschen. Hon kysste mig lätt på nyckelbenet, och sen halsen.
th1s1stheend:  Oh my. Neck kisses just…unf.
Jag stönade högt och hon log stort mot min hals och fortsatte sig uppåt mot mina käkben. Jag kramade om hennes kinder och kollade in i hennes ögon.
"Sluta... döda... mig!" Stammade jag fram. Hon flinade och kollade ner på min grej som hade blivit rätt hård.
"BieberConda goes horny!" Skämtade hon och skrattade högt.
"Ha-ha!" Muttrade jag och drog hennes kropp närmare min och tryckte mina läppar mot hennes. Kyssarna gick över till grovhångel, så vi stod där ett bra tag.
"När börjar intervjun?" Frågade jag Justin trött och la mig till rätta på hans nakna bröst. Klockan var bara 9.01 AM, men vi var ändå trötta.
"Klockan 1. Vi har ett bra tag på oss att käka och fixa oss." Jag nickade och började rita hjärtan på hans magrutor med fingertoppen.
"Sluta! Haha, det kittlas!" Utbrast han i full fnitter. Jag log skadeglatt mot honom och fortsatte på momangen. Justin suckade djupt och lät mig hållas. Kvällen igår hade varit fantastiskt. Efter duschen hade vi kurat ihop oss under en filt i soffan och sattit på "Mean Girls" Justin tillät den faktiskt... Haha!
"Men du Bieber, ska vi inte pallra oss upp och gå till något matställe? Jag är hungrig och här finns ingen mat!" Han nickade lungt och satte sig upp.
-
Jag hoppade snabbt in i duschen med tanke på att jag inte hade fått tvätta av mig på riktigt igår. Jag schamponerade mitt hår snabbt och lät vattnet göra resten. Om vi ändå skulle till Ryan Seacrest kunde jag väll fräsha upp mig. Jag rakade benen och balsamerade håret innan jag kramade om 2 av Justin's bommuls handdukar och virade de runt håret och kroppen.
"Klart eller?" Knackade Justin. Jag log stort för mig själv och borstade snabbt tänderna innan Justin fick komma in och duscha. Jag satte på mig ett par vita underkläder från VS och en svart kjol och en söt topp.
"Klar?" Frågade Justin bakom mig när jag sminkade mig. Jag kollade förvånat på honom i spegeln och la ner maskaran i necesären.
"Värst vad snabb du var då, Buzz Lightyear!" Flinade jag med tanke på "Boyfriend." Han grimaserade snabbt mot mig och sköt en toffs på mig. Vi lämnade snabbt badrummet hand i hand.
"Redo?" Viskade han i mitt öra vilket fick ett pirr att slinka igenom min kropp. Jag nickade snabbt och lämnade lägenheten med Justin vid min sida.
"Hey guys! Idag har vi med oss Justin Bieber i studion!!" Ropade Ryan ut i mikrofonen. Jag log stort mot honom och rättade till mina hörlurar.
"Bieber in tha house!" Skrattade jag ut i min mikrofon och tog en klunk av vattnet som stod framför mig.
"Så Justin, när du kom hit sa du att du hade en bekännelse?" Fortsatte Ryan och kollade intensivt på mig. Jag fuktade snabbt min läppar innan jag lutade mig fram mot miken.
"Jag har en flickvän!" Ryan gapade stort, men inte förvånat.
"Tjejen på framsidan av alla skvallerblaskor?" Frågade han snabbt och kollade in i kameran som stod bredvid oss.
Jag nickade snabbt och kollade ner på mina händer då Ryan och Vivianne, ljudproducenten, började applådera.
"Justin Bieber allihopa!" Jag log stort mot de och nickade smått.
"Är hon här? Vill hon vara med mån tro?!" Frågade Ryan glatt och kollade sig runt. Jag kollade ut i lobbyn och mötte Kim's vackra leénde. Men hon skakade på huvudet. Hon ville inte vara med...
"Nej det vill hon tyvärr inte!" Ryan nickade förstående och så fortsatte intervjun.
-
Jag tackade för mig och reste mig upp. Ryan kom fram till mig och kramade lätt om mig.
"Hon är vacker Kiddo!" Log han och kollade på Kim. Jag nickade och gick till henne. Hon log stort mot mig och sprang in i min omfamning.
"Jag är så stolt över dig Bieber!" Viskade hon mot min axel. Jag nickade och kysste på hjässan. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och skulle aldrig mer såra henne som med Jasmine saken. Det var säkert...
Ett långt kapitel!!! :D Wihooo!
Imorgon ska jag till morfar, men är hemma runt halv 6 redan! ;D Då kommer det kapitel :P
Men vill ni ha mer idag? KOMMENTERA DÅ! =)


Kommentarer

Wilma skriver:

Meeer !! <33

Datum: 2012-04-20 - Tid: 20:54:21 -


Anonym skriver:

skit bra MER nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-04-20 - Tid: 21:00:12 -


Madicken skriver:

awessssooome :d<33333

Datum: 2012-04-20 - Tid: 21:16:08 -


Jssmn! skriver:

Wiiihoo! :D MEEEEER! <33

Datum: 2012-04-20 - Tid: 21:18:02 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Ebba skriver:

Bra! Mer!!:3

Datum: 2012-04-20 - Tid: 22:02:02 -


Emma skriver:

Fy fan vad bra liv hhahah jag dör bieberkonda goes horny hahhahahhahahahhahhah dog skitbra och jag vill ha mer idag!!!

Datum: 2012-04-20 - Tid: 22:43:53 -


Josse skriver:

Superbra! Meeeeer nu ! :))<33

Datum: 2012-04-20 - Tid: 23:39:36 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Anonym skriver:

Jag har börjat med en ny novell kika gärna in och kommentera vad du tycker om den :)

Datum: 2012-04-21 - Tid: 01:23:19 - URL: http://mystoorie.blogg.se/


Anonym skriver:

MER! ♥

Datum: 2012-04-21 - Tid: 10:44:10 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback