KAPITEL 40-. SAM,SAM,SAM...

,
"Jag gör vårt förhållande officielt när vi kommer hem. Om det är det du vill?" Jag nickade snabbt och började kyssa honom igen.
När rundturen var slut gick vi till fotoshopen för att köpa våra bilder. Eller, bilder och bilder. Vi kysstes ju hela tiden.
"Tyvärr, men någon har redan kommit och köpt ut era bilder!" Log tjejen i kassan. Åhnej...
Kim började hyperventilera nästan. Hon andades snabbt ut och in hela tiden.
"Kim sluta! Du kommer bli lila snart!" Varnade jag henne. Hon nickade och tog ett djupt andetag. Lucas, Maya och Sam kom gåendes mot oss med 2 stora gossedjur.
"Mamma! Har du tagit våra bilder?" Frågade Kim hysteriskt. Maya backade ett steg tillbaka och skakade oroligt på huvudet. Detsamma med Sam och Lucas.
"Vad har hänt?" Frågade Lucas mig. Kim var inte direkt redo för att prata än. Jag ryckte på axlarna och kollade på tjejen i kassan.
"Vi åkte kärlekstunneln och kysstes.. Vädligt mycket.. Så när vi skulle gå och hämta bilderna hade någon redan hämtat de!" Lucas nickade snabbt och tog upp sin mobil för att ringa ett samtal. Säkert till vakten.
"Kim. Ta det lungt." Lugnade Maya henne och kollade in i hennes ögon.
"Kim får jag prata med dig?" Frågade jag kallt. Kim kollade oroligt på mig och nickade snabbt. Vi gick iväg lite och satte oss ner vid ett bord.
"Vad är det? Skäms du över oss? Bilderna spelar ingen roll! Jag ska ändå gå ut med oss 2 dagar!" Utbrast jag när vi var utom hörhåll.
"Jag vet inte... Äh, vi skiter i bilderna då. De får vara borta." Svarade hon lungt och gav till ett leénde. Lucas kom gåendes mot oss med en allvarlig blick. Okej, något har han iallafall fått reda på.
"Det kryllar av paparazzi's från USA här utanför. De måsta ha följt med hit till Sverige. Det står också en massa fans och skriker med skyltar så vi får hit din livvakt Justin. Han bor på Clarionett, precis här i närheten. Vad gäller bilden så visar kamerorna att en paparazzi har tagit sig in och köpt bilden av kassörskan." Sa han snabbt. Vid varje punkt nickade jag och Kim. Vi började göra oss beredda på att gå.
-
"Det har varit en tuff dag idag." Andades Kim trött ut och slog sig ner i soffan. Jag nickade och satte mig ner bredvid henne.
"Det säger du inte?" Hon fnittrade till och la benen över kanten. Hon suckade tröttsamt och blundade lätt.
"Kim, du kan inte sova!" Flinade jag och skakade på henne.
Tumblr_m2a106el9y1rsf9uno1_500_large
"Jo det kan jag! Klockan är halv 5. Sam väckte oss halv 7!!!" Snäste hon surt och tryckte undan mina armar. Jag suckade lätt och kollade ut genom fönstret. Det var gråmulet och skulle säkert börja regna snart. Maya kom in i rummet med deras hemtelefon tryckt mot axeln.
"Vad vill ni ha för Pizza?" Frågade hon lent och log mjukt mot oss. Kim slog upp ögonen och öppnade snabbt munnen.
"Jag tar en Vezuvio..." Sa hon trött och pressade fram ett leénde. Maya kollade på mig nu.
"Ehum... En Hawaii." Log jag. Maya nickade och gick in i köket igen där hon sa våra beställningar. Jag kollade ner på Kim som var halvdöd typ.
"Din familj är trevlig." Viskade jag gillandes. Hon kollade djupt in i mina ögon och fnös.
"Med dig ja! Du ska se de när jag är själv..." Jag skrattade till och flinade stort mot henne innan jag böjde mig ner och kysste henne ömt på läpparna. Jag lutade mig tillbaka men hon gnydde till.
"Sluta inte..." Mumlade hon och la sina händer om min nacke. Jag tryckte hennes varma kropp närmre min. Men kyssen avbröts när vi hörde en lätt harkling bredvid oss. Jag hoppade snabbt ifrån hennes läppar och kollade ut på vardagsrumsgolvet där Sam stod.
"Who! Hej där Sam." Utbrast jag och log stort mot honom. Han log smått tillbaka och satte sig ner på golvet framför oss.
"Är ni kära?" Frågade han. Jag log smått och nickade.
"Ja, vi är jätte kära!" Han fnittrade till och hoppade upp från golvet med ett skutt.
"Mamma säger att maten är här snart!" Kim nickade långsamt och satte sig upp i soffan, för att sedan resa sig upp.
"Jag tar en dusch Justin. Kommer snart." Ursäktade hon sig och gick upp för trappan.
Jag vred på vattnet och hoppade in i duschen. Vattnet var skönt mot min hud. Som smekningar. Men jag kunde inte sluta tänka på fotot. Vem gör så där egentligen? Jag fattar att det är deras jobb, men man måste låta folk ha privatliv! Tankarna virvlade runt i mitt huvud så att det började värka.
Jag tog tag i mitt Vanilj-schampoo och tryckte ut lite i handen som jag sedan masserade in i håret. Vattnet åkte långsamt igenom mitt hår och sköljde ur det.
Jag drog av vattnet och greppade tag om 2 handdukar. En virade jag runt kroppen och den andra runt håret innan jag gick ut ur badrummet. En kall bris träffade mina ben vilket fick gåshud att växa fram. Jag ruskade snabbt på mig och fortsatte mot mitt rum där jag tog fram rena underkläder och min ljusblåa mysdress från Hollister.
"Maten är här!" Ropade Lucas från undervåningen. Med tanke på att jag var hungrig så sktndade jag på med kläderna och sprang ner för trappan och in i köket.
När jag öppnade locket på min Pizza kartong möttes jag av något jag inte trodde...
Vad mötte hon? Vad låg i kartongen? En pizza? Något annat?!
KOMMENTERA PÅ DETTA OCH KAPITEL 39!! :D


Kommentarer

Lina skriver:

OMG!!! MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!

En fluga? Eller en rutten pizza? Hihi :3

Datum: 2012-04-19 - Tid: 14:01:17 -


Ilma skriver:

Snääällaa meeer!!! <333333333333333

Datum: 2012-04-19 - Tid: 14:05:18 -


Jssmn! skriver:

Hahahah BILDERNA SÅKLART! :) meeeeeer :D

Datum: 2012-04-19 - Tid: 14:09:04 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Nora ♥ skriver:

MEEEEEEEEEEEEER, GRYMT BRA. ÄR DET BILDERNA, ELLER NÅGOT ANNAT? ♥

Datum: 2012-04-19 - Tid: 14:59:44 -


Ebba skriver:

Mer bra!!

Datum: 2012-04-19 - Tid: 15:13:40 -


Josse skriver:

SJUKT BRA!! :D<333

Datum: 2012-04-19 - Tid: 16:24:16 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback