KAPITEL 37-. SCOOTER'S STUDIO?



Justin lipade på mig i samma stund som 'Boyfriend' började spelas upp på Tv:n. Jag hoppade upp och spärrade fast ögonen på tv:n.
"Du är duktig!" Log jag mot Justin. Han log retsamt mot mig och fnös högt innan han gick iväg till köket.
Haha, Bieber's svaghet? Hans egna låtar!
Kim suckade djupt och gick med små steg ut till mig i köket. Jag la upp en pannkaka på hennes tallrik och förde den till bordet. Hon log tacksamt mot mig och började genast äta. Jag skrockade till och la upp en på mig tallrik och började också äta.
"Vad ska vi göra idag?" Frågade Kim trött och  lutade sig tillbaka i stolen när hon hade ätit upp. Jag fuktade mina läppar och log smått mot henne.
"Jadu, vi ska jobba." Hon suckade högt och frustade lätt med läpparna. Jag skrattade till och log milt mot henne.
"Lung, Scooter kommer inte direkt vara på dig!" Sa jag glatt och kollade in i hennes vackra ögon. Hon nickade bara och reste sig upp. Det var fel ju, att Scooter hade lämnat henne och hennes mamma. Allt han gör är väll idiotiskt, men han gör det rätt iallfall. I slutändan. De två kommer komma bra överens säger vi.
"Nu har vi kul." Log jag och reste mig upp bredvid henne och gick in i rummet. Hon gav mig en plågad min men började ändå klä på sig. Det här kommer bli kul...
-
"Scooter är OK! Jag lovar Kim... Han är inte direkt en seriemördare!" Hon kollade anklagande på mig.
"Nej men han är min så kallade pappa!" Ordet 'Pappa' sa hon lite högre och med en antydning. Jag nickade och fuktade min läppar återigen.
"Så, men du kommer ha det bra! Vi kommer ha kul! Det finns ju fler i Crewet!" Påminde jag henne och log prövande. Hon nickade lätt och kramade om min hand innan vi gick in i Studion. Scooter vände sig snabbt om och svalde hårt när han såg Kim. Hon kramade hårdare om min hand och undvek Scooter's blick. Jag förstår henne till 100.
"Okej, eh... Då börjar vi då. Kom Justin." Sa Scooter allvarligt och kollade djupt in i mina ögon. Jag nickade och drog med mig Kim. Men Scooter skakade bara på huvudet.
"Nej Justin, du behöver all uppmärksamhet du kan få. Inga tjejer." Kim suckade högt och blängde surt på Scooter.
"Nu är det så att 'Tjejen' heter Kim, och det vet du." Snäste hon surt och gick ut till Kenny. Jag log smått mot henne men slutade snabbt när jag mötte Scooter's allvarlige och ledsna blick. Jag andades djupt in och gick in till själva studion.
Kenny kollade snällt på mig när jag satte mig bredvid honom i soffan. Kuk satt framför oss vid 'Bordet' och mixtrade med ludet. Det fanns soffan, det där mixer-bordet, en minibar och ett litet till rum som Justin stod i. Det var en glasruta mellan så Justin kunde se mig. Jag log stort mot honom och gjorde tummen upp, men slutade när Scooter kom tillbaka till oss.
"Han behöver koncentration Kim, sluta förstöra det för honom med en massa larv." När han vände ryggen åt lipade jag stort mot honom vilket fick Kenny att skratta till.
"Du gillar honom inte, huh?" Frågade han vänligt. Jag mötte hans blick och skakade på huvudet så att lite hår lämnade tofsen.
"Förstår det.." Mumlade han och smackade ihop sina läppar. Jag svalde hårt och gick fram till minibaren där jag vände mig om mot Kenny.
"Yo Kenny! Vill du ha nåt från baren?" Kenny log stort och nickade lätt. Jag tog ut två Cola flaskor och började gå mot honom. Han tog snabbt imot den och började dricka stora klunkar.
-
Justin's röst var himmelsk. Det fanns ingen vackrare röst på hela jorden. Han drog den sista stämman och log stort mot mig och Kenny. Båda började applådera, så Scooter vände sig om och hyschade oss båda. Justin klampade surt ut ur studion och kollade på Scooter.
"Vad är det?! Kan hon inte ens få stötta mig? Måste du vara så jobbig, när det var du som lämnade henne?!"
Scooter svalde hårt och kollade ner på sina fötter.
"Vi kommer att ta lite semester. Jag skriver mer låtar, men jag kommer inte hit!" Avlsutade Justin och drog med mig ut ur studion. Scooter nickade långsamt och jag ryckte till av dörren som smälldes till bakom oss.
"Sådär ja.." Mumlade Justin och gick ut i sommarvädret.
Han vände sig om och kysste mig mjukt och passionerat på läpparna. Som massage... Hah!
"Nu drar vi." Mumlade han mot mina läppar och öppnade bildörren. Jag kollade undrande på honom och sedan bak. Där låg 2 väskor, en var min och en var hans.
"Justin, vart ska vi?" Han log mjukt mot mig och höjde på ögonbrynen. Å, en överraskning säker!
"Överraskning!" Utbrast han retsamt och flinade stort mot mig. Jag himlade lätt med ögonen och kollade ut på vägen. Vart skulle vi nu då?
Jag är SJUK idag ;/ Men det betyder att jag kommer kunan skriva åtm. 3 kapitel! :D Bra va?!
KOMMENTERA!!!!!!!! :D


Kommentarer

Linn skriver:

Älskar din novell! :)



Du är inte den enda som är sjuk... :(

Krya!

Datum: 2012-04-18 - Tid: 11:19:10 -


Tina skriver:

Grymmmttt!

Datum: 2012-04-18 - Tid: 11:41:45 - URL: http://ttul.blogg.se/


Jssmn! skriver:

MEEEEER! :D han kysste henne utomhus? Tänk om någon såg det? <3 Mihihih :D Dööööör om det inte kommer upp ett till minst inom en timme <3

Datum: 2012-04-18 - Tid: 14:49:03 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Me+You 'Imma tell you one time. skriver:

Sjukt bra!



Krya! <3

Datum: 2012-04-18 - Tid: 15:36:18 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback