KAPITEL 36-. DRAMA


"Ha-ha Justin! Mig lurar du inte!" Skrockade jag och tog upp en kopp men Justin tog den ur mitt grepp.
"Du borde inte dricka så mycket." Varnade han mig. Jag himlade med ögonen och suckade högt och greppade tillbaka koppen.
"Det här blir min första!" Han nickade och lät mig dricka. Vi började dansa när allt stoppades. Jag kollade upp på scenen och möttes av en stor överraskning.
Jag kollade uppåt och där stod det en kille med en mask. Med Justin's ansikte på. Han hade på sig en svart mössa över. Justin kramade snabbt och hårt om min hand och kollade upp på scenen.
"Grattis Kimberly!" Ropade han sliskigt ut innan han tog upp en pistol och sköt sig själv i huvudet. Han ramlade ihop på scenen och det blev total kaos. Jag stod bara där och kollade upp på den orörliga kroppen som nyss hade förstört min dag. Alla började utrymma lokalen och Justin pratade med Polisen.
Vem gör nåt sånthär egentligen?
-
"Okej, då är det eran tur!" Hostade polisen och kom fram till mig och Justin som båda stod inlindade i filtar. Jag nickade och svalde hårt. Nu kommer frågorna.. Som en show quiz fast 100 gånger värre.
"Så, Mr. Bieber och Ms.Brooks!" Hälsade han allvarligt och log stelt mot oss. Hans tänder var smått gula och hans andedräkt luktade kaffe och whiskey. Undra vad han har druckit.
"Hade den här, Daniel Montgomery något med er att göra? Kände ni honom på något sätt?" Fortsatte polisen.
"Nej." Svarade jag kallt och kollade ner på mina fingrar. Han nickade och antecknade.
"Mr.Bieber, kan han vara en fiende?" Justin ruskade på huvudet.
"Nej. Jag har inga fiender alls. Han var bara ett knäppt fyllo som försökte ha kul och skrämma oss." Polismannen nickade igen och... antecknade.
Det blev tröttsamt att kolla på det efter ett tag och frågorna blev konstigare och konstigare.
"Har ni någon som tar er hem? Jag menar ni har ju alkohol i er." Sa polisen till ett avslut. Jag sneglade på Justin och skakade sedan på huvudet.
"OK, då åker ni med mig. Vart ska ni?" Justin rabblade upp sin adress och föste ner mig i bilen. Jag knäppte fast säkerhetsbältet och drog av mig den stickiga filten.
Justin kramade tröstande om min hand och jag kände mig genast lugnare. Han log smått mot mig och fuktade sina läppar. Igen.
Polisen stannade bilen och log stort mog oss.
"Framme!" Utbrast han och kollade upp på det stora huset. Jag nickade mot honom och hoppade ut ur bilen. Månen var det första jag såg. Wow, så vacker. Den var så stor inatt.
"Tack!" Sa Justin mjukt till honom. Polismannen nickade och hötte sedan med fingret som en varning.
"Vi kontaktar er!" Justin och jag nickade i takt och gick sedan in.
"Hur är det?" Frågade jag trött och drog av mig min t-shirt. Hon skakade på huvudet och drog av sig klänningen.
"Sådär.. Inte direkt 110% Justin." Jag nickade och bet mig själv i läppen.
"Ska vi göra något?" Hon höjde på ögonbrynen mot mig och drog på sig sin pyjamas. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och fortsatte shirtless.
"Som vadå?" Frågade hon gissande och satte sig ner i soffan. Jag log stort mot henne och ryckte på axlarna.
"Film?" Hon nickade snabbt och kollade mot filmskåpet.
"Välj du." Muttrade hon trött och kollade bedjande på mig. Jag gick lydigt fram till skåpet och drog ut '17 Again.'
Kim log gillandes mot mig och reste sig segt upp ur soffan.
"Vart ska du?" Frågade jag nyfiket. Hon vickade på rumpan och gick in i köket. När hon kom tillbaka hade hon med sig chips, Ben & Jerry's och sprite.
"Det här gör kvällen liite bättre!" Skrattade hon och la ner allt på bordet. Jag log smått mot henne och satte in filmen innan jag hoppade upp bredvid henne i soffan.
"Here we go!" Log jag och playade filmen.
-
Kim's andetag hade växt sig tyngre och hon sov. Hon var så söt. Jag tog tag i filten och la den över hennes kropp. Jag själv var inte ett dugg trött. Jag reste mig upp och gick iväg till köket. Kylskåpet var fullt med mat, men jag var inte hungrig så jag tog ut Juice-kannan och hällde upp lite kall juice i ett glas. Glaset var åter tomt några sekunder senare.
"Vad ska du göra Justin?" Viskade jag för mig själv. Jag gick in i badrummet och drog av mig mjukisbyxorna och hoppade in i duschen. Vattnet var skönt mot min hud.
När jag hade duschat klart tog jag tag om en handduk och virade den kring min midja. Kim sov fortfarande när jag lämnade badrummet för att klä på mig.
"Justin..." Viskade Kim trött i sömnen och vred sig. Jag log smått mot henne och slog mig ner i sängen med datorn i knäet. Jag loggade in på twitter och facebook och sedan på BieberZone. Det är rätt kul att se vad folk skriver om en.
"JUSTIN BIEBER MED I POLISDRAMA?!"
Vad överrubriken. Såklart att de visste om det. Mina belieber's visste nästan alltid om saker innan jag hade fått reda på det. Jag skrollade ner och fortsatte läsa.
"Ikväll sågs Justin Bieber och hans 'tjej-kompis' Kimberly Brooks utanför en lokal i L.A. Bieber sägs vara hemma för att jobba med 'Believe', hans kommande album. Men den här kvällen hade han ett avbrott för att fira Kimberly's 18-årsdag. Men senare under kvällen stoppades festen av polisbilar. En bår släpades ut men ingen vet vad som låg under filten på båren. Bieber och Brooks blev förhörda och sedan skjutsade hem. - BieberZone'
Jag fnös högt och slog ner locket.
Hur vet de allt?! Är de små ninjaturtles och springer runt osynliga för mig. Eller vadå? Inget annat verkar ju friskt eller ens möjligt!
Jag vred på mig mycket. Så mycket att  jag var tvungen att slå upp ögonen.
Solen strimmade in genom fönstren. Jag kollade upp på sängen och såg Justin ligga där med små snarkningar som överlevnads tecken. Han levde alltså.. Jag sneglade på klockan och såg att den visade halv 8. Varför vaknar jag så himla tidigt?
Jag gick fram till sängen och kröp ner bredvid Justin. Han gnällde lätt och slog sedan upp ögonen och kollade på mig. Han var tvungen att blinka ett par gånger innan han var helt vaken.
"God morgon..!" Gäspade han trött och sträckte på sig i sängen. Jag log smått mot honom och kysste hans magnifika läppar.
"Japp." Svarade jag bara och la mig ner på hans bröst. Hans hjärta slog i en rytmisk takt, precis som hans musik.
Justin reste sig upp och satte på MTV. Jag suckade högt med reste mig ändå upp i sängen.
"Frukost?" Frågade han och höjde lätt på ögonbrynen. Jag nickade snabbt och kollade ut genom fönstret. Det verkade varmt ute med tanke på allt folk på stranden. Justin lipade på mig i samma stund som 'Boyfriend' började spelas upp på Tv:n. Jag hoppade upp och spärrade fast ögonen på tv:n.
"Du är duktig!" Log jag mot Justin. Han log retsamt mot mig och fnös högt innan han gick iväg till köket.
Haha, Bieber's svaghet? Hans egna låtar! 
Wohop! Drama? Killer in the hood? O-M-G!
Kommer mer imorgon! Jag lovar er att försöka med 3 kapitel! Åtminstånde 2! Är hos pappa u know...
KOMMENTERA BITCHES! ;D


Kommentarer

Emma skriver:

kommentera bitches???!

HA-HA roligt nytt sätt liv skit bra ganska långt oxå bra!! för jag dampar om jag inte får tillräkligt ;P<3333

Datum: 2012-04-17 - Tid: 19:29:33 -


madickeeeen skriver:

omg å bra :]<3

Datum: 2012-04-17 - Tid: 19:31:24 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Sjukt bra!

Datum: 2012-04-17 - Tid: 19:35:39 -


Ebba skriver:

Bra mer!!!:3

Datum: 2012-04-17 - Tid: 20:36:19 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback