KAPITEL 1-. DYLAN "CREEP"

Jag tog ett djupt andetag innan jag dök ner under vattnet. Allt kändes fritt här.. Inga plikter eller frågor. Bara tyst.
Jag simmade frammåt tills jag slog i något hårt. Mitt huvud kom upp över ytan och jag möttes av en stor sten.
"Jävla skit.." Muttrade jag surt och blängde på stenen då ett skratt klingade till bakom mig. Jag vände mig om och mötte mamma's glada ansikte.
"Kom upp nu Anna. Vi ska iväg på Galan." Sa hon mjukt och räckte fram en vit handduk. Jag suckade högt med simmad ändå fram till stegen och gick upp. Slottet var stort. Vi hade en sjö, en damm, ett lusthus, ett gym och en annan massa onödigheter. Jag kramade om handduken hon höll i och lindade den runt min blöta kropp. Mamma log stort mot mig och började med små steg gå mot slottet.
"Du måste vara fin till Galan, det blir middag och kungen och drottningen från Sverige kommer också. Det blir väll trevligt? Lily och Dylan följer med." Sa hon med blicken på den blåa himmeln. Jag stannade till framför henne och höjde snabbt på ögobrynen.
"Såklart att Lily och hennes "Fantastiska" pojkvän ska följa med..." Sa jag med ett ogillande leénde på läpparna.
"Anna... Säg inte sådär om Dylan! Det är nog den första killen som vi faktiskt, ja, gillar!" Jag fnös till och fortsatte gå mot slottet där Lily stod och väntade på oss.
"Uppför dig." Mumlade mamma varnande när vi gick in i hallen där Lily satt med våra stylister.
"Oh, det ska jag." Svarade jag tyst för mig själv när jag klistrade fast mitt vanliga leénde och gick fram till de.
-
"Du ser fantastisk ut!" Kvittrade mamma och log stort mot Lily som hade på sig en olivgrön klänning med små rubiner på. Hon log stort och snurrade runt innan hon kollade på mig.
"Du är också fin, Anna." Sa hon med så tillgjord röst hon kunde. Jag och Lily hatade varandra. Det hade vi gjort ända sen barnsben och inget kunde ändra på det. Hennes kille, Dylan, var lika äcklig som hon. De skulle få fina små äckelbarn. Tanken gav mig ett strålande leénde och jag kollade ner på den blåa klänningen som satt perfekt på min slanka kropp.
"Tack. Antar jag.." Dylan kom in i rummet med blicken på Lily medans han gick fram till henne och kysste hennes kletiga läppar. Läppglans var Lily's drog och hade alltid varit. Eftersom att vi var Prinsessor så trodde alla att våra liv var perfekta. Men mitt liv var långt ifrån perfekt. Jag ville bort... Bort till USA. Jag ville inte stanna kvar i Europa längre.
"Vad vacker du är Anna." Flinade Dylan och blinkade flörtigt mot mig. Jag kollade ner på hans svarta skjorta och byxor och mötte sedan hand blick.
"Jag är ledsen att jag inte kan säga detsamma." Muttrade jag och gick ut från rummet. Mamma sa något i stil med "Ursäkta mig." och kom ut till mig med en allvarlig blick i sin rynkiga nunna.
"Jag sa uppför dig!" Snäste hon och antydde "Uppför dig" Jag himlade med ögonen och tog upp ett äpple som vilket som drogs ur min hand.
"Du får inte kleta ut ditt läppstift!" Mamma var sån. Helt pedant och kunde inte gå ur reglerna en liten bit ens.
"Nej då... Sur kärring." Sa jag tyst och bittert så att hon inte skulle höra. Dylan och Lily kom ut med två äckligt, glada leénden. De stannade till vid mig och mamma och Dylan la sina händer på Lily's midja. Min blick var ogillande, så jag fick en armbåge in i revbenen av mamma.
"Nu åker vi. Är du redo eller Anna?" Snäste Lily. Jag kollade menandes på mamma men hon låtsades inte höra Lily's nedlåtande tonfall. Jag svalde hårt och nickade stelt. Lily log stort och drog med sig Dylan ut till den svarta limon som väntade på oss.
"Nu kommer du." Sa mamma stelt och gick ut med huvudet högt upp. Pedrinho, min livvakt,  kom fram till mig och log mjukt.
"Kom igen Prinsessan. Det kommer bli en låååång kväll." Suckade han och föste ut mig till Limon.
-
Vi gick ut på den, komiskt nog, blåa mattan och log stort mot kamerorna som bländade oss. Eller snarare mig. Mamma och Lily var vana med det och Dylan ville bara bli känd. Han var ett kräk, inget mer med det. Vi fortsatte innåt i den stora byggnaden där Kungen och Drottningen av Sverige stod. De var väldigt gammla...
"Hej! Välkomna till Porugisien!" Log mamma och hälsade glatt på de. Jag pressade fram ett leénde när mamma presenterade mig.
"Det här är min andra dotter. Anna! Ja, hon är 18 år bara!" Skrattade mamma. Drottningen, som tydligen hette Sylvia log stort mot mig och kramade om min hand innan jag fick gå iväg till drickan. Dylan kom fram till mig med två glas Champange och räckte över det ena till mig. Jag tvekade snabbt och sneglade ner på glaset.
"Vad tror du att jag har gjort? Spottat i det?" Flinade han och tryckte glaset närmare mig. Jag tog snabbt tag i det och tog en klunk av den bubblande vätskan. Det var beskt, men ändå fräscht.
"Tack." Mumlade jag och satte mig ner på en stol. Han slog sig ner bredvid mig och kollade ut på salen som kryllade av folk. Scenen stod redo och en ung tjej stod och sjöng lågt på den.
"Vart har du Lily då?" Frågade jag och tog en till klunk av Champangen. Hans leénde växte sig mindre och han mötte min blick. Så vackra ögon... Nej Anna! Tänk inte så!
"Hon pratade med någon kompis.. Sallay, eller nåt." Jag skrattade till och han kollade ner på sina händer.
"Sally faktiskt." Han nickade långsamt och drack upp det sista ur sitt glas. Mamma mötte min blick och spärrade snabbt upp sina ögon när hon såg Dylan. Jag ryckte på axlarna mot henne och hon nickade tveksamt. Dylan tog tag i ett till glas och klunkade det. WOW, killen hade alkohol problem..
"Så Anna, du är Singel va?" Hostade Dylan ut sig efter sitt 4 glas. Jag svalde hårt och nickade smått mot honom. Han började bli full... Vart var Lily?!
"Jahapp." Hickade han och jag sneglade på hans ansikte som såg väldigt allvarligt ut. Han lutade sig mot mig och andades tungt ut.
"Du vet, jag gillar inte ens Lily! Hon är så påhoppig... Det är dig jag gillar... Du är singel och sexig!" Okej, det börjar bli läskigt..
"Jo men jag menar det..." Mumlade han och lutade sig tillbaka i stolen. Jag andades lungt ut och nickade smått.
"Okej.." Han flinade stort mot mig innan han pressade sina motbjudande läppar mot mina. Hjälp!
FÖRSTA KAPITEL!! :D Najs najs... ^^
KOMMENTERA, FÖR JAG ÄLSKAR ER THIS MUUUUUUUUUCCH!!! :D


Kommentarer

JBiebs skriver:

Jätte bra!:D mer kapiteeeeel!:D

Datum: 2012-04-28 - Tid: 21:52:21 - URL: http://www.JBiebs.devote.se


Anonym skriver:

bra.................................................................................................. .. ... ...xo

Datum: 2012-04-28 - Tid: 21:52:41 -


Nora skriver:

GRYMT, ETT TILL IDAG SNÄÄÄÄLLA! ♥

Datum: 2012-04-28 - Tid: 22:35:46 -


Ilma skriver:

BRA! MEEEER? <3333333333

Datum: 2012-04-28 - Tid: 22:37:52 -


Ebba skriver:

Jätte bra! Mer!:3<3

Datum: 2012-04-28 - Tid: 22:38:28 -


Julia skriver:

BRAAAAAAAA:)

Datum: 2012-04-28 - Tid: 23:04:06 -


Ida skriver:

hejsan, jag har precis startat en Justin novell :)

Kan du kunna tänka dig ett länkbyte?

Skulle bli riktigt glad om du ville :)

justindblovestory.blogg.se

Datum: 2012-04-28 - Tid: 23:36:25 - URL: http://justindblovestory.blogg.se/


elin (: skriver:

braa!

Datum: 2012-04-28 - Tid: 23:37:49 - URL: http://elinohrn.devote.se


Josse skriver:

Braa! :D<33

Datum: 2012-04-29 - Tid: 00:53:35 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Madicken skriver:

GRYMT :D<333

Datum: 2012-04-29 - Tid: 12:36:05 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Julia skriver:

Hej, har precis läst det här kapitlet och efter ett chapter älskar jag det redan! Och du ska veta hur enormt svårt jag har för att fastna för noveller! Kommer absolut börja följa, så glad just nu.



Skulle du vilja göra ett länkbyte? :)

Datum: 2012-05-23 - Tid: 21:10:39 - URL: http://bieb.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback