KAPITEL 32-. CRAZY TOWN?

Jag blev äcklad av kramen. På ett sätt. På ett annat, lättad. Han såg mig i alla fall, jag var inte osynlig som jag hade varit i kanske 3 år nu. Jag log smått åt min tanke och följde med Olivia till bålbordet för att ta något att dricka.
Jag tog en klunk av redbull spriten, som faktiskt smakade ganska gott. Jag roffade åt mig en näve godis också och gick sedan mot Ryan och Chaz då jag såg vem Ryan hånglade med…


 

”Julia?” Spottade jag barskt ur mig. Julia hoppade snabbt bort från Ryan’s läppar och bitch blickade mig. Hon drog en slapp hand genom sitt blonda, lockade hår och skakade på huvudet.

”Det är mitt namn, och du är en... ja, en mardröm.” Muttrade hon och tog en klunk av sin dricka. Ryan kollade ledsamt på mig och fuktade sina läppar. Han visste hur mycket jag hatade Julia, och iallafall så hånglade han upp henne. Min blick fördes över rummet vi stod i och fastnade på Olivia och Dan som också stod och hånglade. Toppen, alla har en partner förutom mig. Och Chaz. Jag kollade på Chaz som satt med blicken ner i mobilen. Jag drog ett djupt andetag och slog mig snabbt ner bredvid honom.

”Hey Chaz... du och jag är nog de enda utan sällskap ikväll.” Han drog blicken från mobilen och log ett stort leénde mot mig. Trodde jag. Men det var ägnat åt Wendy. Gud, jag hade glömt bort häxan... jag suckade och skakade lätt på huvudet för att försöka skaka av mig tankarna om henne, och det gick ju bra när hon kom gåendes mot oss.

 

 

”Hey Chaz... Melody.” Mitt namn sa hon med en bitter ton innan hon pressade sina äckligt röda läppar mot Chaz’s i en kyss. Jag pressade äcklat ihop läpparna och gick och satte mig ner i en fåtölj som jag säkert skulle få tillbringa kvällen i...

-

Julia slog sig slappt ner bredvid mig i soffan och rapade till. Hon var full, för Julia rapar aldrig. Jag klickade på min mobil och kollade sedan bittert på henne med en fnysning.

”Varför tog du dig in på min twitter och mitt facebook konto?” Snäste jag. Hon skrattade till och hickade lätt till.

”Belieber, det är något jag är. Och du... du bara förstörde för Justin, så jag fixade att han hatade dig. Fattar du? Du var inloggad på Twitter och facebook, osmart som du är, så jag rev ut en sida ur din dagbok eftersom att jag hade nyckeln till den. Sen skrev jag bara. Lätt som en plätt.” Flinade hon och slog lätt till mig över armen. Jag muttrade til och slog av inspelningen på min mobil och log triumferande mot henne.

”Inspelat? Check!” Jag reste mig snabbt upp och började gå mot dörren då Julia greppade tag om min handled och drog mig tillbaka. Hon var stark, det var det ingen tvekan om.

”Snälla, visa det inte för pappa och Leonie... jag ber dig, jag har redan problem som det räcker.” Mumlade hon bädjande. Jag höjde lätt på ögonbrynen och skakade oförstående på huvudet.

”Vadå för problem?” Hon bet sig löst it läppen och drog med mig in på toalletten och låste.

”Jo... förra året var en röra. Jag rökte på med några kompisar och vissa blev så höga att de fick hallucinationer, och började döda folk. Barn. Det var ju vuxna jag rökte på med. Så polisen kom och grep oss, alla. Jag hamnade på ungdomsvårdsanstalt och rehabilitering. När jag kom ut hade pappa hittat Leonie, och vi skulle flytta. Tro mig, jag var inte glad om det själv.” Muttrade hon snabbt. Jag kollade oförståendes på henne.

”Din mamma då? Varför bor du inte hos henne om det är en pina att bo här, hos oss?” Frågade jag lugnt, Julia skakade snabbt på huvudet med en frustrerad suck.

 

image

 

”Mamma bor i L.A, hon stack när jag blev gripen. Tro det eller ej, men hon är gift med George Clooney. Han vet inte ens om min existens!” Röt hon surt. Jag nickade förstående. Hennes mamma hade stuckit, min pappa hade dött och våra föräldrar hade helt enkelt varit desperata.

”Men Julia, jag måste visa detta för mamma. Hon kommer bryta på utegångsförbudet. Och din pappa kommer säkert förstå. Jag måste, alla tror att det är jag.” Innan jag visste ordet av det hade hon höjt på armen och slagit till mig över kinden. Smärtan stack till och mina händer flög upp mot kinden och jag kollade chockat på henne.

”Varför gjorde du sådär?!” Skrek jag och masserade min kind. Hon skakade på huvudet.

”Du förstår ingenting va? Jag sa precis anledningen varför du INTE ska berätta, men nu ska du göra det ändå. Tack!” Morrade hon och gick sedan snabbt ut ur badrummet och smällde igen dörren bakom sig. Jag gick trött ut några minuter efter när några tjejer kom in för att spy, och fylle hångla. Jag kollade äcklat på de och slog sedan igen dörren bakom mig. Olivia kom upp mot mig och kollade på min kind.

”Din kind är röd!” Kommenterade hon högljutt, och med en rätt komsik röst. Hon var full. Jag nickade och drog med henen ut i halen och kollade på klockan. Halv 3 på natten, det var dags att gå hem.

”Vad gör du?” Gnällde hon när jag hjälpte henne på med jackan. Jag log smått mot henne.

”Vi ska gå hem nu Olivia, hem till mig och sova.” Jag pratade med henne som om hon vore ett litet barn som skulle gå hem från dagis. Olivia himlade trött med ögonen och roffade åt sig en pizza bit från bordet bredvid henne. Jag drog snabbt med henne ut ur det kvava huset och vi började snabbt stapla hemmåt. Olivia gurglade till när vi klev innanför dörren till huset, så jag var tvungen att lägga en hand framför hennes mun och trycka till.

”Vatten.” Viskade hon mjukt. Jag nickade och drog med henne ut i köket och fyllde två glas med vatten och tog med en vattenflaska och Ipren för säkerhets skulle att lägga på nattduksbordet. Vi fortsatte oss innåt i det mörka huset tills vi kom till mitt rum. Jag stängde dörren ljudlöst bakom mig och hjälpte Olivia av med klänningen och på med en Pyjamas. Hon la sig trött ner i sängen och somnade snabbt, medan jag låg upp ett tag med blicken på stjärnorna. Hon hade erkänt, jag skulle få det bättre men hon sämre. Som hon hade sagt så hade hon redan haft det jobbit detta år. Skuldkänslorna vred sig i magen på mig. Jag drog upp mobilen och klickade mig fram till ljudspår, klickade upp det när jag hade spelat in henne och fortsatte sedan på Delete.

Kenny log stort mot mig när jag klev ut i köket till Scooter’s hotellrum. Jag gäspade högt och slog mig slappt ner bredvid Carin och Allison i soffan. Båda två log stort mot mig, precis som Kenny, och skrattade lätt till. Scooter kom ut med ett minst lika stort leénde på läpparna och pannkakor? Sen när gjorde Scooter pannkakor? Jag suckade och kollade oförstående på allihopa.

”Vad är det här?” Frågade jag otåligt. Carin log stort mot Scooter som nickae lätt. Som ett ”ja”? Carin fuktade sina läppar och la en arm runt mina axlar och log större.

”Du sålde ut Madison Square Garden Justin... på 30 sekunder!” Utbrast hon glatt. Alla började applådera och jag kollade mig bara chockat runt i rummet. På en halv minut. Drev de med mig? Nej, det verkade  inte som det. Wow, jag hade gjort det. Slagit rekordet.

-

Jag drog en hand genom mitt hår och smuttade på min milkshake som Kenny hade köpt med mig till studion. Jag drog med pennan över blocket och började klottra... Mama Jan log smått mot mig och blickade upp och ner mellan sin Macbook och mig. Jag suckade och tog ännu en klunk av min shake. Kenny gick också nervöst ut och in i studion, och Kuk kollade bak på mig och ibland tillbaka. Jag skakade lätt på huvudet och drog upp min mobil för att sms:a Melody. Vad annars skulle jag göra?

 

”Alla är typ galna här.. det ser ju helt stirriga ut! :O Kom och rädda mig, åh fagra Melody! XX Bieber.”

 

Hon sov säkert, med tanke på att hon hade varit på Dan’s fest igår, men hon skulle se det senare. Jag reste mig upp och gick ut mot Kenny som stod i korridoren och bet sig löst i läppen.

”Vad är allt detta om?” Grumlade jag. Då kände jag en hand på min axel och en röst.

”Detta är det om...” 


Vad är det om? Vem stod bakom Justin?

VET NI VEM SOM ÄR 13 GLADA ÅR NU? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! ;D KOMMENTERA! :D


Kommentarer

Linnea skriver:

GRATTIS!!<3
När skulle novellen sluta? :) Puss pårej!
Älskar alla dina noveller!<3

Datum: 2012-06-29 - Tid: 01:00:33 - URL: http://linneabengtsberg.devote.se


Anonym skriver:

GRATTIS! och jättebra kapitel :)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 01:11:24 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Asbra! <3

Datum: 2012-06-29 - Tid: 01:16:59 - URL: http://IIWYB.blogg.se


Anonym skriver:

ahhh melody vafan gör hon? julia bitchen bara lurar henne damn :O

Datum: 2012-06-29 - Tid: 01:34:44 -


Amanda skriver:

Stooorrtttt grattis :)
Verkligen :)'kram

Datum: 2012-06-29 - Tid: 01:48:07 - URL: http://novellonedirection.devote.se


elin skriver:

grymt :D

Datum: 2012-06-29 - Tid: 02:19:15 - URL: http://elinohrn.devote.se


Julia skriver:

Meeeeeeer <<33 Och grattis :)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 07:59:34 -


Anonym skriver:

Grattis! c: Novellen e grymm, love it! ;)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 08:36:17 -


Wilma <3 skriver:

Jätte bra, du är grym!! Grattis så jätte mycket hoppas du har värdens bÄsta födelsedag !!!! :D du är bäst ! <3

Datum: 2012-06-29 - Tid: 10:16:34 -


ellen skriver:

GRATTTIIIIIS!
Woo, vem är det?! :o

Datum: 2012-06-29 - Tid: 10:22:15 - URL: http://biebfreak.blogg.se


Linn skriver:

GRATTIS!! :) hoppas du får en toppen dag!!<3

Snälla MEER!! :)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 11:02:47 - URL: http://Linnsanslya.blogg.se


Malou skriver:

Du är ju grymt duktig och GRATTIS till 13 år. Men skulle inte detta vara kapitel 32? <3

Datum: 2012-06-29 - Tid: 11:35:37 -


Becka skriver:

Grymt bra :)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 11:45:46 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Jenny skriver:

Skitbra!




Ja må hon leva, ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva uti hundrade år
Graaaaaaaaaaattiiiiiiiiiiiiis! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Datum: 2012-06-29 - Tid: 11:51:16 -


Ebba skriver:

Skit bra!! Grattis!! :D

Datum: 2012-06-29 - Tid: 12:05:18 -


Lizliz skriver:

Fyller du idag?? Grattis tjejenhoppas att du har/haft en bra födelsedag:)
Btw skit bra kapitel! Meeer

Datum: 2012-06-29 - Tid: 13:29:39 -


Johanna skriver:

förlåt för seeeent svar heheh, men tack !! :)) din blogg är också fin! :)
Visst vi kan ha länkbyte, skriver in dig på en gång! !:))

Datum: 2012-06-29 - Tid: 14:48:44 - URL: http://onedreamdirection.blogg.se/


Ewweh skriver:

GRATTISSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Grymt bra kapitel btw. ha en fantastisk dag nu sötis :)

Datum: 2012-06-29 - Tid: 16:26:29 -


marija skriver:

Grattis! Fyfan,ofta att du är 13 år och skriver såhär bra? undra hur bra du kommer skriva när du är typ 18 haha :D

Datum: 2012-06-29 - Tid: 18:43:25 -


Hanna Hoflin skriver:

Wohaa!? Bara 13!?
Grattis! :D
Trodde du var typ 15-16 först :$

Datum: 2012-06-29 - Tid: 22:39:20 -


Celine skriver:

GrattiS <33 :D super bra kapitel :D

Datum: 2012-06-30 - Tid: 09:09:48 -


Daniella skriver:

WOW! DU ÄR BARA TRETTON! SJUKT, TRODDE DU VAR ÄLDRE! DU ÄR GRYMT BRA PÅ ATT SKRIVA FÖR DIN ÅLDER JU!

Datum: 2012-06-30 - Tid: 11:53:31 - URL: http://tryingtobediffrent.blogg.se


M skriver:

Hejsan! Vill du göra länkbyte? I menyn alltså? ^^

Datum: 2012-06-30 - Tid: 12:58:59 - URL: http://juststoories.blogg.se


Johanna skriver:

Den nya designen har inte någon länklista tydligen...:/

Datum: 2012-06-30 - Tid: 13:42:23 - URL: http://onedreamdirection.blogg.se/


Johanna skriver:

sv; NUU är det fixat! :)

Datum: 2012-06-30 - Tid: 15:02:37 - URL: http://onedreamdirection.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback