KAPITEL 3-. BABY SITTER?



Jag drog av mig mina kläder och gick sedan in i badrummet för att tvätta av mig sminket och dra på mig min Pyjamas. Mitt hår la sig slappt ner på min rygg när jag drog ut toffsen ur den och gick och la mig i sängen.
En njutning sköd igenom min kropp och jag stönade till. Månen lyste upp rummet. Min blick vandrade från månen, till väggen och sedan runt i hela rummet då jag hörde något.
Det lät som en smäll. Jag rös till och gick ut i vardagsrummet där det var helt tomt. Då hördes det igen, fast från mammas rum. Jag svalde hårt och gick dit och sköt upp dörren, då mötte jag något jag inte velat möta.
Jag drog av mig mina kläder och gick sedan in i badrummet för att tvätta av mig sminket och dra på mig min Pyjamas. Mitt hår la sig slappt ner på min rygg när jag drog ut toffsen ur den och gick och la mig i sängen.
En njutning sköd igenom min kropp och jag stönade till. Månen lyste upp rummet. Min blick vandrade från månen, till väggen och sedan runt i hela rummet då jag hörde något.
Det lät som en smäll. Jag rös till och gick ut i vardagsrummet där det var helt tomt. Då hördes det igen, fast från mammas rum. Jag svalde hårt och gick dit och sköt upp dörren, då mötte jag något jag inte velat möta.
Jag stelnade till och kollade på sängen där mamma och pappa låg, inlindade i varandra. En klump dök upp i min hals och jag backade långsamt bakåt och sprang in i mitt rum.
Vad hade jag nyss sett? Kräkreflexen satte igång och jag sprang upp och lutade mig över toaletten. Det sved till i halsen när spyan kom upp och mamma kom snabbt inspringandes med en morgonrock runt sin kropp.
“Nämen Melody! Hur mår du?” Frågade hon mjukt och drog bak mitt hår. Jag drog ett djupt andetag och drog åt mig lite papper för att dra bort det som hade hamnat runt min mun.
Dåligt... Mamma nickade och kollade förvånat på mig.
Jag ser det.. Du lilla fröken, stannar hemma imorgon. Jag ringer din lärare den där Dulair och säger att han får hitta någon annan att anordna balen. Jag skulle precis invända när hon höjde handen mot mig.
Och därmed basta! Sa hon strängt och reste sig upp. Jag gjorde detsamma och fyllde ett glas som stod på handfatet med kallt vatten. Det kändes skönt mot min strupe.
Gå och lägg dig nu älsklingen. Vi ses imorgon. Sa hon mjukt och gick sedan ut ur badrummet och in på sitt rum igen. Jag svalde ner vattnet och sjönk ner i min säng. Jag ska bara glömma bort vad jag nyss såg och aldrig mer tänka på det. Det var en plan.
-
Alarmet tjöt högt i mitt öra. Jag grymtade till och slog snabbt av det. Halv 6... Jag gillade att gå upp tidigt, för att hinna med saker. Om jag ändå inte skulle till skolan kunde jag väll åtminstonde städa, plugga och kanske mejla mina skissar till Leah som hade blivit projekt ledare nu.
Vad gör du uppe? Gäspade pappa när jag kom in i köket. Jag suckade och hällde upp lite oboy i mitt glas.
Jag gillar att gå upp sent Han skrattade till och drog en hand genom sitt hår.
Det gjorde du inte förr. Mumlade han glatt och kollade upp på mig från sin kaffe kopp. Jag höjde lätt på ögonbrynen och slog till med ett leénde.
.
.
Men det är inte förr nu pappa, jag är ledsen. Skämtade jag. Han skrattade till och ruffsade till i mitt hår.
Du har iallafall kvar din humor. Jag nickade och tog en tugga av min macka då mamma kom in i köket och kollade förvånat på mig.
Vad gör du uppe? Suckade hon och lutade sig mot diskbänken. Jag ryckte på axlarna och kollade ner på mina fingrar.
Gå och lägg dig.Sa hon kort. Jag nickade och drack upp det sista ur mitt glas innan jag gick in på mitt rum igen och sedan vidare mot badrummet. Jag drog av mig mina kläder och hoppade in i duschen. Hoppas mamma inte hörde något, då skulle hon bli ganska arg.. Jag drog en hand genom mitt blöta hår och kollade upp i taket.
Mina tankar sköts mot Justin. Även fast han hade varit elak mot Selena, så var han ju fortfarande rätt snygg... Och snäll.. Hela han.. Nej! Melody, sluta tänka på honom sådär! Men hur mycket jag försökte så försvann inte fjärilarna när jag tänkte på honom.
Snälla, sluta Melody. Viskade jag för mig själv och vred av vattnet. Jag kramade om en handduk och virade den runt kroppen och gick sedan ut i mitt rum igen. Min blick föll på mina vanliga kläder, men jag tog snabbt på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt.
Melly? Jag och mamma går nu. Ropade han från andra sidan dörren. Jag virade handduken runt mitt hår i en turban och svarade sedan.
Okej! Dörren smälldes igen och de var ute. Jag drog ett djupt andetag och tryckte in ett tuggmmi i min mun.
Jag slog mig ner på sängen med min dator i famnen och började söka på Justin Bieber bilder på tumblr.
.
.
Det kom upp flera stycken och jag trodde jag skulle smälta till döds. Han var så... Nej! Sluta nu Melly! Han har Selena och Selena är din kusin och bästa kompis.
Varför var allt så komplicerat? Tänkte jag bittert och stängde av datorn.
Justin! Upp då! Ropade Selena glatt och satte sig gränsle över mig. Jag grymtade till och kollade upp på henne. Hon log stort.
God morgon, sleepy head! Skrattade hon och kysste mina läppar mjukt. Jag la en hand på hennes nacke och pressade hennes läppar hårdare mot mina, men hon drog bort de.
Melly är sjuk, vi ska åka dit och vara lite sällskap. Jag höjde lätt på ögonbrynen och skakade på huvudet.
Jag tänker inte bli sjuk. Sa jag snabbt och höjde upp händerna. Hon slog löst till mig och drog på sig ett par jeans.
Hon är ju inte sjuk sjuk. Hon mådde illa igår och är frisk idag. Leonie vet när Melody är sjuk, och nu är hon inte det. Så upp och hoppa gubbe lilla! Flinade Sel och drog upp sitt hår i en hög hästsvans. Jag fnös till, men gjorde som hon sa. Det var ingen idé att motargumentera.
Hur länge ska vi vara barnvakter? Grumlade jag och kollade surt på Selena. Hon tog en tugga av sitt äpple och suckade.
Justin, hon är ett år yngre än dig och vi ska inte vara barnvakter. Svarade hon stelt och bet sig hårt i läppen. Jag nickade och himlade med ögonen. Är någon sjuk och behöver sällskap så ser jag det som ett barn. Men hon är rätt vacker... Hennes gröna ögon.. åh! Nej Justin, du har Sel!
-
Så, vill du ha något? Soppa? Te? Rabblade Selena och kollade på Melody som satt med blicken fastklistrad på datorn.
Nej tack Svarade hon kort och log smått mot Selena. Jag pressade ihop mina läppar och klickade på tv:n. Det fanns ju inget annat att göra, så varför inte kolla på tv? Då och då sneglade jag på Melody, bara för att märka att hon gjorde detsamma. Fjärilar bubblade upp i min mage.
Varför kände jag såhär? Jag har Selenaoch älskar henne mer än inget annat. Men varför känner jag då såhär mot Melody? Själv har jag ingen som helst aning... En suck lämnade min mun och Selena kollade bak på mig.
.
selena gomez gifs
.
Vad är det? Log hon mjukt. Jag log tillbaka och skakade på huvudet. Hon nickade och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss.
Snälla, gör det där någon annanstans. Muttrade Melody surt och slog igen sin dator. Äntligen.
Jag flinade stort mot henne och kysste Selena intensivare vilket fick Melody att gå in på sitt rum. Selena slet sig ifrån mina läppar och skakade på huvudet.
Jag kan inte fatta att du håller på såhär för att gå henne på nerverna Justin. Seriöst. Hon reste sig upp och gick ut i köket. Jag blev ensam kvar i soffan.
Efter inte så lång tid kom Melody ut igen och slog sig ner bredvid mig i soffan.
Tröttnade Selena? Flinade hon och klickade upp MTV. Jag nickade och fuktade mina läppar.
Vad håller du på med på din dator egentligen? Frågade jag helt plötsligt. Hon höjde på ögonbrynen mot mig.
Och varför bryr du dig? Andades hon lugnt ut. Jag ryckte på axlarna.
Du verkade rätt koncentrerad. Så? Vill du berätta eller är det super duper hemligt? Skrockade jag och puffade till henne lite i sidan.
Jag skickade iväg mina skisser om balen till en annan tjej som ska ta över eftersom att jag är sjuk. Påtal om balen måste jag köpa en klänning. Har ni köpt något? Frågade hon snabbt. Jag kollade upp på Selena som kom in i rummet och skakade på huvudet.
Nej, vi har inte köpt ett dugg. Vi kan väll göra det tillsammans? Föreslog hon och log stort mot oss båda. Jag snörpte på munnen och rynkade pannan.
Visst. Sa Melody skadeglatt mot mig och kramade om Selena´s handled. Jag spärrade upp ögonen.
Det låter.. toppen. Sa jag fejkat och log stelt. Selena applåderade glatt och drog upp sin mobil för att ringa någon.
Vi försöker. Bara idag. För Selena? Sa Melody och höll fram sin hand. Jag suckade och skakade om den.
Ja. Svarade jag kort.
Vad ska de försöka? Hur kommer det gå? :) Kommentera, jag blir faktiskt superglad! :D
KOMMENTERA. KOMMENTERA. KOMMENTERA.! :D

Trackback