KAPITEL 27-. GO HOME

Olivia hade inte heller synits till. Jag suckade förtvivlat och slog mig ner bredvid Chaz som satt och hickade.
“Howdie partner!” Flinade han och la en arm runt mina axlar. Jag log smått och lutade min mot hans axel. En rap lämnade hans mun och jag hoppade snabbt, äcklat, upp på fötter och masserade min vrist. Mina fötter hade börjat värka.. äh, jag går till herrarnas. Tänkte jag trött och gick med snabba steg mot toaletten då jag mötte något jag inte velat. Justin och Olivia…kyssandes...på handfatet.
Jag flämtade till, men som tur var hade ingen av de sett mig än. Helt plötslig knuffade Justin undan Olivia och tog ett steg bakåt.
“Vad gör du?!” Röt han innan han fortsatte,  “jag har en flickvän Olivia! En som jag älskar!” Han vände sig om mot mig och drog ett djupt andetag.
“Melody... jag... det var inte meningen.” Jag suckade och svalde hårt med blicken på Olivia som nu satt och grät.
“Vad fan håller du på med tror du?! Hånglar upp mina kompisar och sen min pojkvän, bra stil Olivia!” Skrek jag och sprang snabbt ut ur toaletten och ut ur lokalen. Kylan slog till mig i ansiktet, men inte som en chock. Jag började långsamt gå mot Justin's lägenhet. Kenny skulle vara där, likaså med Alfredo och Pattie. De skulle kunna hjälpa mig. Åtminstonde lite... Jag drog undan några tårar som hade hunnit falla ner för mina kinder och drog av mig de välkdigt obekväma Jeffrey Campbell skorna. När jag kom fram till huset så tvekade jag ett bra tag innan jag gick in och tog hissen upp till takvåningen. Alla satt och åt pizza med blicken på SAW III. Jag grymtade till så att de skulle märka mig, men allt de gjorde var att skrika till.
“Melly? Vart är Justin?” Frågade Pattie milt. Jag kände hur tårarna började rinna igen och föll ner på golvet.
-
“Berätta nu.” Befall Kenny och räckte över en kopp med varmt te. Alfredo la en filt runt min skakande kropp och jag smuttade smått på teét. Citron... Min hals var alldeles torr när jag skulle börja prata.
“Han... han kysste Olivia.” Stammade jag skakandes fram. Alfredo svalde hårt och sneglade skeptiskt på Pattie som bet sig hårt i läppen och drog en hand genom håret.
“Är du säker? För han kan ju ha varit...-” Jag avbröt Kenny innan han ens hade hunnit avsluta meningen.
“Ja, han var full. Men han var fortfarande medveten nog till att inte göra något sånt där.” Mumlade jag och fuktade mina torra läppar. Pattie snörpte på munnen och nickade lätt.
“Jaha... så du åker hem imorgon?” Jag kunde inte undgå att höra en gnutta lycka i hennes röst. Jag ställde ner koppen och ställde mig snabbt upp.
 
   
 
“Det är det du vill va? Att jag och Justin ska göra slut för att min pappa och mamma gjorde livet piss för dig? Ta inte ut det på mig för guds skull! Och kommer Justin hem, släpp inte in honom till mig.” Röt jag och slängde igen dörren bakom mig när jag gick in i Justin's rum. Mina steg fördes snabbt mot min reseväska. Eftersom att jag endast kom igår, så hade jag inte hunnit packa upp ännu, så det var bara att dra ut ett linne och ett par hot-pants. När kläderna var på gick jag ut i badrummet och drog några drag med hårborsten genom mitt ruffsiga hår och tvättade bort sminket innan jag gick och la mig ner i sängen. Röster började höras ute i vardagsrummet. Bland annat Justin's röst. Ett pirr slank igenom min kropp, samtidigt som tårarna började rinna ner för mina kinder. Hur kunde han? Han hade kysst min bästa vän framför ögonen på mig. Dörren öppnades helt plötsligt och jag slog snabbt ner ögonlocken och låtsades sova.
“Babe, är du vaken?” Snyftade Justin. Jag fortsatte blunda och lät honom bara stå där. Hans steg kom närmre mig, och han böjde sig ner och kysste mig mjukt på pannan. 
“Sov sött, även om vi kanske inte ses mer på ett tag.” Grumlade han och lämnade sedan rummet med sitt täcke och kudde. En liten del av mig kände skam och den andra ilska. 
“Fan...” Muttrade jag och bet mig hårt i kinden, men ångrade mig såfort blodsmaken spreds i munnen. 
Jag låg uppe i hela natten, tills klockan slog halv 8. Då klev jag upp och drog på mig ett par jeans och en blå pösig t-shirt och drog upp mitt hår i en slarvig boll på huvudet innan jag gick ut i vardagsrummet där Justin och Pattie satt. Justin hade rödsprängda ögon och bleka kinder. 
“Kaffe och bröd finns i köket Melly.” Sa Pattie stelt och nickade mot köket. Jag nickade och gick ut och hällde upp lite kaffe, mjölk och socker i en kopp och tog en macka för att sedan gå ut igen. Jag slog mig ner i fotöljen och sneglade då och då på Justin.
“Okej, du har läst min dagbok. Varför? Skulle du vilja att jag skulle läsa din?” Spottade Pattie helt plötsligt ur sig.
“Va? Jag har inte läst din dagbok?” Utbrast jag snabbt till mig försvar. Pattie fnös och himlade med ögonen.
“Nähä? Hur vet du allt det där då?” Jag svalde hårt och sneglade på Justin som öppnade munnen.
 
image
 
“Jag läste den... jag såg den, och var tvungen och veta varför du hatade Melody så mycket.” Mumlade han hest. Pattie skakade oförstående på huvudet.
“Justin, ska jag läsa din eller?” Justin fuktade sina läppar och kollade tomt ner på sina händer.
“Nej...” Svarade han kort. Pattie nickade och kollade sedan stelt på mig. Jag kände på mig att hon skulle säga något elakt, men nej.
“Ditt plan går om 1 timme, packa nu.” Grumlade hon och gick sedan in på sitt rum. Jag reste mig upp och skulle gå in på rummet då Justin kramade om min handled.
“Snälla Melly... förlåt.” VIskade han ledsamt. Jag svalde hårt och skakade snabbt på huvudet.
“Nej Justin. Det är för sent.” Andades jag stelt ut och gick med snabba steg in på rummet och började packa medans tårarna forsade ner för mina kinder.
-
“Hej då Melly.” Sa Kenny lågt och kramade mjukt om mig. Jag nickade och gick snabbt in på flygplanet och slog mig ner vid min plats. Jag skulle hem. Hem till mitt nya hem. Jag kunde inte fatta att mamma hade bestämt sig för att flytta nu. I mars. 
Jag tryckte in mina hörlurar i öronen på mig och satte igång Missery Buissnes - Paramore, och lutade mig tillbaka i stolen och lät resan ta sin fart hem till Stratford.
Jag drog en hand genom mitt blöta hår och vred sedan av vattnet och virade en handduk runt min midja. Jag gick fram till handfatet och drog upp hårfönen och började torka mitt hår då mamma kom upp i dörröppningen.
“Melody är påväg hem nu.” Mumlade hon kort. Jag nickade stelt och drog upp min tandborste och började borsta tänderna när håret var torrt.
 
  
 
“Varför gjorde du det Justin? Hur kunde du bryta hennes hjärta?” Dömde mamma mig. Jag kände hur jag började rysa på armarna. Jag spottade ut löddret och sköljde ur munnen och gick sedan ut ur badrummet.
“Inte nu mamma, gå ut...” Muttrade jag och föste ut henne ur rummet. Jag gick med små steg mot garderoben och tog ut en t-shirt och ett par jeans, samt rena kalsonger och klädde snabbt på mig och slog mig ner vid datorn. Jag klickade mig in på twitter och tweetade snabbt.
“I cant believe that this happend to us... It's ruined, at least i've got all the memorie's inside me...” 
Trodde jag att Melody skulle bry sig om denna tweet, skulle jag vara dum. Men det är jag ju, så det spelar väll ingen stort roll. Jag klickade mig in på BieberZone, de kanske hade skrivit något om Melody? Yes.
Bieber's nya tjej lämnar LA, är paret över?!
Jag suckade djupt och bläddrade neråt för att fortsätta läsa det de skrev om oss.
Justin Bieber's nya tjej, Melody Gomez, sägs ha sprungit gråtandes ut ur lokalen där Bieber hade sin fest igår natt. Tidigare imorse har hon också lämnat LA och åkt tillbaka till Canada. Ha Jelody gjort slut? Har Bieber något med saken att göra? Justin Bieber gjorde också tydligen slut med Selena genom att bryta hennes hjärta rapporterar en källa, så det kanske är Bieber's grej? Bryta tjejers hjärtan? Vi vet inte ä...- 
Jag kunde inte läsa mer. Vad det skrev var ju helt otroligt! Men hur fick de reda på ALLTING? Jag suckade och slog ner locket till datorn då jag fick ett sms från någon... Selena...
 
“Så går det Bieber, när man är med fel tjej. Du skulle ha kommit till Cosmos. Men jag ger dig ett nytt försök, ikväll samma tid, samma plats. XOXO Sel.” 
 
Jag röt till och slängde mobilen i väggen så att den fick en stor spricka i skärmen. Mamma kom snabbt utspringandes och kollade chockerande på mig.
“Justin Bieber! Vad i hela fridens namn pågår här inne?!” Röt hon. Jag skakade på huvudet och slängde mig ner på sängen och lät tårarna rinna. Men varför tyckte jag så synd om mig själv?
“Åh du är hemma!” Utbrast mamma när jag klev innanför dörren till det nya huset som var så stort.
“Ja...” Svarade jag lågt och lät henne dra in mig i sin omfamning. Min blick gled runt i huset, och då kände jag en speciell lukt och gick snabbt ut i köket.
“Du lagar mat!” Utbrast jag och vände mig om mot mamma. Hon log stort och nickade. Mamma har inte lagat riktig mat på över 5 år eller något sånt. 
“Wow...” Mumlade jag och kollade på lasagne bitarna som låg på tallrikarna på bordet. Mamma drog ut en stol åt mig och nickade mot den som tecken för mig att slå mig ner. Jag gjorde det och smuttade på min lemonad.
“Så, vad är allt detta?” Frågade jag efter ett tags tystnad. Mamma fuktade sina läppar och bet sig löst i läppen.
“Pattie ringde mig och berättade om allt... och jag vill inte göra allt värre genom att berätta detta, så det får vänta.” Rabblade hon snabbt upp och drog bort en tår från kinden. Jag kollade oförstående på henne.
 
image
 
Mamma gråter aldrig, men när jag kom igenom dörren så hade hon gråtit. Hennes ögon hade avslöjat det.
“Äh, vi tar det sen. Nu äter vi efterätt!” Sa hon milt och drog ut två ben och Jerry burkar ur frysen. Jag fuktade mina läppar och log smått mot henne. Något var det, men vad?
-
“Dear John eller Remember Me?” Frågade mamma. Jag stoppade in skeden med glass i munnen och pekade på Dear John. Mamma nickade och tryckte in den i dvd spelaren innan hon slog sig ner bredvid mig under sitt täcke, med sin glass.
“Hade du trevligt i LA då? Den dagen du var där?” Fnissade mamma. Jag nickade smått.
“Ja... det var väll OK.” Hon log stelt och sneglade på filmen och mig, filmen och mig, filmen och mig. Det började bli jobbigt, men jag försökte ignorera det så gott det gick. När filmen och glassen började dra sig mot sitt slut bestämde jag mig för att gå på upptäcksfärd i det stora huset. Jag måste ju lära mig vart allt ligger.
Jag gick runt, från badrummet, till poolhuset, till mitt rum och till mammas kontor. Upp och ner, hit och dit.
Jag började snart bli yr och gick till mammas sovrum där hon låg på sängen och läste något. En suck slank ur min mun och mitt huvud började dunka. Mina steg fördes mot badrummet där jag tog ut en Ipren och svalde ner den med lite vatten bara och gick in på mitt rum med laptopen i mitt knä. Jag klickade mig in på twitter och såg att Justin hade tweetat. Om mig.. 
“Att du orkar.” Grumlade jag för mig själv och klickade mig in på Facebook och på en massa skvaller tidningar. De hade skrivit om mig och Justin, det var ju bara toppen eller vad säger man? Jag fuktade mina läppar och klickade på en ny film. Det var ju torsdag, och jag var ledig till på måndag så skola var inget jag behövde oroa mig för. Helt plötsligt plingade min mobil till. Justin... Jag suckade återigen och klickade upp sms:et och började snabbt läsa.
 
“Melody, jag vet att du kanske hatar mig men jag älskar fortfarande dig. Dina läppar mot mina, dina händer genom mitt hår. Det där med Olivia var ett stort jävla misstag, som aldrig kommer upprepas bara du ger mig en chans! Jag säger inte att du ska bestämma dig nu, utan du får gärna ta en vecka, eller två eller tänka tills jag kommer tillbaka till Stratford om en månad. Men jag stannar bara i en vecka, så det blir dit val. Nej, nu låter det som om jag försöker pressa dig. Jag har gjort fel, men jag ångrar det så himla mycket! Saknade efter dig är grov, även fast du bara har varit borta i kanske 10 timmar. Jag kan inte begära en förlåtelse, men jag ber om en. Förlåt. XX Justin.” 
 
Utan att jag hade märkt det hade tårarna börjat rinna ner för mina kinder. Men jag kunde inte förlåta honom ännu... Det gick bara inte. Om 2 dagar skulle Chaz och Ryan komma hem, jag skulle gå till de då och prata. De var mina ända vänner kvar här typ. Jag drog ett djupt andetag och tog en klunk av mitt vatten innan jag reste mig upp och gick iväg mot mammas rum, då jag såg ett brev ligga på hennes säng. Jag kunde inte undgå att ta upp det och börja läsa om vad som stod på det.
Jelody is over... :( Vad stod det på brevet? Det Leonie tänkte säga eller? Kommer Justin gå till Selena på Cosmos, och kommer Melody förlåta Bieber?
 
KOMMENTERA FÖR MER KAPITEL, VET ATT DETTA ÄR MITT I NATTEN, MEN JAJA! ALLT KRÅNGLADE AND SHIT, SÅ DET BLEV KNAS! Men KOMMENTERAAAA! :D
 

Kommentarer

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

dundun! Asbra! <3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 02:35:59 -


ellen skriver:

Nooo shiiit, det får inte vara över D:
MERAAA!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 08:05:32 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Jesiie skriver:

Du är grymm! Meeer :D

Datum: 2012-06-25 - Tid: 08:17:41 -


Julia skriver:

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, du skriver så bra juu !<33 Skriiv meeer ;) ´jag brukar inte gilla att läsa men du gör det så himla spännade och roligt så jag fortsätter att läsa ändå xd <33333

Datum: 2012-06-25 - Tid: 09:59:16 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 10:29:46 -


elin skriver:

grymt :D

Datum: 2012-06-25 - Tid: 11:37:05 - URL: http://elinohrn.devote.se


Julia skriver:

Skriv meeeeeer <33333

Datum: 2012-06-25 - Tid: 12:47:19 -


Anonym skriver:

Jättebra!!!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 13:13:10 -


Dalia skriver:

Jätte bra men har tyckt att hela grejen har gått för fort. Men Skit i mej bara xD Du är grymt bra och du har talang :3<3
Och om justin går till selena kommer han säkert göra saker ännu värre så jag hoppas inte på de lol xd

Datum: 2012-06-25 - Tid: 15:21:27 -


Mrs. Stypayhorlikson skriver:

MEEER. Så jävla braaa (:

Snälla läs min novellblogg om One Direction. Kommentera och sprid gärna. Kramkram <3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 16:51:18 - URL: http://giveyouthisgiveyouthat.blogg.se


Anonym skriver:

Skit bra!!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 17:00:46 -


Julia skriver:

Snäällaaaa, skriv meeer <333 Det är ju så bra ! :D<3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 17:01:53 -


Becka skriver:

Bra :)

Datum: 2012-06-25 - Tid: 19:50:08 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Anonym skriver:

skit bra http://callthisjustinbiebernovelleer.blogg.se/?tmp=256731an kolla in min novell oxå please

Datum: 2012-06-25 - Tid: 20:19:56 -


Julia skriver:

Snälla, kan du skriva mer ikväll ??!! <3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 21:40:55 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback