KAPITEL 23-. JERRY TIME

 

“Varför kollar du bak?” Muttrade jag tillslut. Hon stelnade till och skakade snabbt på huvudet.
“Jag kollar inte bak?” Jag svängde in på sidan av vägen och höll upp dagboken vilket fick henne att stelna till dubbelt så mycket. Så hon visste om den, men hade hon läst den?
“Vad vet du om denna?” Sa jag allvarligt. Hon bet sig löst i läppen, men det räckte för blodet att börja rinna. Hon var skyldig mig ett svar.


“Jag vet inget… Jag lovar Justin. Inget alls.” En suck slank ur hans mun och han slängde bak dagboken i baksätet med en grymtning.

Skit i det, men vi har rätt att få lite svar. Och jag vet vad hatet är för något nu?” Jag svalde hårt och skakade lätt på huvudet.
Vad stod det då?” Frågade jag lågt. Justin fortsatte köra och fuktade sina läppar.
Min mamma hatar er för att din mamma gjorde hennes liv till ett helvete, och din pappa detsamma. Plus att han tog hennes oskuld.” Svarade Justin snabbt. En klump uppstod i min hals. Det kan inte vara sant. Inte för… va? Jag kan inte tro det.
Är du säker?” Mumlade jag och drog med handen genom mitt hår. Justin nickade stelt.
100 procent.” Grumlade han till svar. Jag kände hur jag snabbt blev illamående. Min pappa och Pattie? Euw…  Bara tanken fick mig att må illa som bara den.
Helt plötsligt började Justin’s mobil vibrera. Han sneglade på mig och nickade.
Svara.” Sa han lent. Jag drog upp hans mobil och möttes av en bild på Pattie och han och klickade snabbt på svara.
 

 

  

 

Hej?” Svarade jag prövande och bet mig löst i läppen, men ångrade mig då det sved till.
Åh, Melody! Precis dig jag ville prata med. Ehum, är det så att du har sett en rosa bok i Justin’s bil?” Jag stelnade till och pressade mobilen mot axeln.
Hon vet om boken.” Väste jag lågt till Justin. Han kollade förskräckt på mig och ryckte på axlarna. Jag drog snabbt upp mobilen mot örat igen och pustade ut.
Va? Nej, här finns det ingen bok alls.” Svarade jag med ett glatt tonfall, men mitt ansiktsuttryck var helt annat. ”Var den viktig?” Fortsatte jag snabbt.
Öh… nej! Nej då.. Inte viktig alls. Men vi ses snart. Hälsa Justin. Hej då.” Sa hon snabbt och la sedan på. Jag la ner mobilen i min väska och frustade till.
Hon vet om att dagboken är här…” Andades jag trött ut. Justin himlade med ögonen och nickade.
Jag vet..” Grumlade Justin och drog en hand genom sitt hår. Gud han var så sexig…
-
Hemma!” Ropade Justin när vi klev innanför dörren. Jag släppte taget om hans hand och kramade om den rosa boken när Pattie kom ut i hallen.
Hittade den.” Hon ryckte den snabbt ur mitt grep och stirrade upphetsat på mig.
Du har inte läst den va?” Jag flämtade till och skakade snabbt på huvudet. Det var sant, för det vare Justin som hade läst den. Hon nickade och drog undan några hårteser från ansiktet  med ett djupt andetag.
Okej… Middagen får ni beställa själva.” Med de orden gick hon snabbt in på sitt rum. Justin drog upp sin mobil och beställde snabbt två pizzor som kom några minuter senare. Jag slog mig ner vid köksön och trummade med fingrarna på kaklet. Då såg jag ett ELLE magasin och började bläddra igenom det. Justin kom in med pizzorna och slog snabbt ner de, just på magasinet. En suck lämnade min mun och jag slog upp kartongen för att mötas av en Hawaii Pizza.
Min favvo.” Justin kollade förvånat på mig och höll upp det andra locket där det också låg en Hawaii Pizza.
Min med.” Skrattade han. Jag log stort och kysste honom lätt på nästippen och började sedan äta. Pattie gick då och då förbi köket med blicken på mig och Justin.
Din mamma är läskig…” Viskade jag med tillgjord röst till Justin. Han vände sig om och nickade.
Jag vet.” Väste han tillbaka och log stort mot mig. Jag besvarade leéndet med glädje och fuktade mina läppar och gick snabbt fram till kylskåpet och drog ut en vattenflaska.
Jag fattar inte grejen med vatten flaskor i USA. Mamma och jag var på semester i Tyskland en gång, där dricker de typ bara rinnande vatten.” Utbrast jag helt plötsligt och tog en klunk av det kalla vattnet. Justin nickade intresserat, men hade blicken på mina bröst.
Justin, mitt ansikte är här.” Harklade jag mig och rörde med handen över mitt ansikte. Han kvicknade snabbt till och en rodnad bröt sig fram på hans kinder. Jag fnissade till och bet mig löst i kinden. Justin skrattade till, men det var ett nervöst skratt. Jag la en tröstande hand under hans haka och kollade djupt in i hans ögon.
Jag vet att du vill… Jag känner mig redo också. Men Pattie…” Han hoppade snabbt upp på fötterna och försvann ut i vardagsrummet. 10 minuter senare kom han in igen och log stort mot mig.
Mamma har gått nu.” Jag kollade förvånat på honom och lät honom dra upp mig i sin famn. Han höll mig som en bebis. Jag skrattade till åt min tanke och pressade mina läppar mot hans i en passionerad och intensiv kyss som var så känslofylld så att det kändes som om det slog gnistror om oss.

 

 

Mitt rum.” Flåsade han mot mina läppar och släppte ner mig att gå in på hans rum. Justin kom snabbt efter och slog igen dörren efter sig innan han pressade sina läppar mot mina för att fortsätta kyssen. Fjärilarna bubblade vilt i min mage. Jag kände hur hungern efter honom spred sig. Mina händer drog sig upp på hans mage under tröjan och jag slet snabbt av den. Justin drog av min och la sig ner i sängen med mig över sig. Ett stön lämnade hans mun och han pressade återigen sina läppar mot mina medans han kravlade sig ur sina jeans. Jag gjorde detsamma och till sist låg vi båda i underkläder. Mina kyssar gick ner på hans hals och mot hans käkben. Där kunde han inte hålla sig, ett stön slank genom hans läppar. Ett flin dök upp på mina läppar och jag pressade mina läppar mot hans. Min tunga trängde sig in i hans mun samtidigt som hans händer vandrade ner för min rygg och mot min rumpa. Hans kyssar drog sig ner mot min kind, min haka, min hals och till sist mitt nyckelben. Min svaga punkt. Jag stönade högt till och drog in en hand under hans kalsonger för att dra av de. Han knäppte upp min BH och slängde ner den på golvet, då hans blick hamnade på mina bröst. Jag drog upp hans hand mot det ena och pressade sedan mina läppar mot hans då hans hand masserade mitt bröst. Mina trosor gled snabbt av, men han höll sig ett bra tag till.
Jag vill njuta lite till.” Flinade han mot min hals. Jag nickade och drog med händerna genom hans himmelska hår. Mina andetag var knappt andetag längre, det hade blivit till flåsningar som om jag hade sprungit ett maraton. Justin log stort mot mig och pressade snabbt sina läppar mot mina igen. Hans läppar masserade praktiskt taget mina. Hans händer smekte min nakna kropp och då avbröt han helt plötsligt kyssen och böjde sig mot nattduksbordet för att ta ut ett litet plastpaket och trädde på kondomen innan han trängde sig in i mig. Njutningen? Oslagbar.

 


 

Duschen?” Flåsade jag snabbt ut. Melody drog undan lite hår från ansiktet som hade klibbat fast sig på hennes kinder och nickade lätt. Jag reste mig snabbt upp och drog med henne ut i badrummet och hoppade in i duschen. Hennes läppar trycktes snabbt mot mina då vattnet började rinna ner för våra sammanslingrande kroppar. Ett pirr slank igenom min kropp och jag la snabbt en hand på hennes korsrygg och tryckte henne närmare mig, då hon drog sig undan.
Jerry gör ont när han är hård förstår du.” Flinade hon och drog en hand genom sitt blöta hår. Jag himlade med ögonen. Jerry var ett namn mina Beliebers hade hittat på till min… sak. Hon skrattade till och smekte min kind och la en hand på min bröstkorg.
Klockan är mycket Justin, vi borde sova.” Viskade hon mot mina läppar och vred av vattnet. Jag nickade och räckte över en handduk till henne. Hon virade den runt sin kropp och greppade tag om min hårfön och började torka håret och räckte sedan över den till mig.
Så, vad kan jag sova i?” Frågade hon lugnt när vi stod i sovrummet igen. Jag räckte över ett par rosa underkläder från VS som Selena aldrig hade använt förut. Melody höjde lätt på ögonbrynen och tog emot de mellan tummen och pekfingret.
Vad är detta?” Jag drog på mig ett par kalsonger, och sedan ett par mjukisbyxor.
Underkläder?” Svarade jag och log smått. Hon himlade med ögonen och nickade.
Jag ser det, men du är en kille sist jag kollade Justin.” Muttrade hon surt. Jag fuktade mina läppar.

  

image

 

Det är Selena’s gamla. Hon måste ha glömt de här.” Log jag. Melody drog snabbt av sig handduken och på med underkläderna. Och för att erkänna, så såg hon väldigt sexig ut i de. Sexigare än Selena. Hon hade två likadana par.
Och över detta?” Jag slängde över en vit t-shirt som var min till henne. Hon drog på sig den över underkläderna och log sexigt mot mig.
Dina kläder luktar så gott. Lika gott som du…” Utbrast hon flörtigt och hoppade in bredvid mig under täcket. Jag drog henne in i min famn och kysste henne mjukt på läpparna.
Du ska inte snacka om godluktande personer.” Andades jag trött ut och gäspade högt. Hon fnös till och slog igen ögonlocken, bara några sekunder senare sov båda. Eller i alla fall jag. Melody kunde jag ju inte veta om eftersom att jag sov. Men i alla fall så sov jag.
-
Justin! Upp och hoppa!” Skrek Melody in i mitt öra. Jag slog snabbt upp ögonen och mötte hennes fantastiska ögon. Ett leénde spreds på mina läppar.
God morgon Sweetie!” Utbrast jag snabbt. Hon fnittrade till och rättade till skjortan hon hade på sig. Hon var fullt påklädd med ett par midjehöga, svarta jeans och en röd/svart randig skjorta. Hennes hår hade hon flätat i en sned fläta som låg på hennes högra axel.
Upp då! Flyget drar om 40 minuter!” Jag hoppade snabbt i mina kläder och skulle precis gå in i köket då Melody drog med mig ut i hallen.
Starbucks.” Förklarade hon lätt. Jag log smått och drog på mig min jacka och kramade om hennes hand och gick ut till Kenny som satt i min Range Rover med ett självbelåtet flin på läpparna.
Hej.” Fnissade han när vi hoppade in i baksätet. Jag nickade mot honom och kollade sedan snabbt på Melody.
Vart fick du kläder ifrån?” Frågade jag och flätade samman våra fingrar.
Pattie hade köpt en massa kläder och smink till mig igår, men det hade hon inte behövt. Hon sa att vi inte skulle ha tid att åka hem till mig och packa innan, så hon köpte det.” Jag nickade förstående och drog upp min mobil och såg att jag hade ett nytt sms. Okänd?

 
 

Wow, du ska till LA? Jag ska till LA? Det måste vara ödet. Vi ses, xoxo Sel.”

 
 

En klump uppstod i min hals. Selena skulle till LA? Melody märkte genast mitt bekymrade ansiktsuttryck och rynkade lätt på pannan mot mig.
Vad är det?” Jag kunde inte hålla detta från henne och höll upp sms:et. Hon kippade efter andan och lutade sig slappt tillbaka i sätet.
Du ska inte träffa henne va?” Mumlade Melody ledsamt. Jag kollade snabbt på henne.
Nej!” Svarade jag bestämt och skakade på huvudet. Men jag trodde inte det skulle gå. Selena gör vad som helst för att få som hon vill, och då menar jag verkligen vad som helst. Melody log tacksamt mot mig och pressade sina kletiga läppar, med smak av körsbär mot mina i en snabb kyss.
Framme.” Utbrast Kenny och stannade bilen framför ingången till flygplatsen. Melody kramade nervöst om min hand och kollade ut på papzen.
Du, vi klarar det. Tillsammans.” Viskade jag tröstande. Hon nickade och hoppade snabbt ut ur bilen och möttes av ett hav av blixtar.


Say what?! Selena ska till LA? Justin och Melody ska till LA? Det luktar problem, långaaa vägar. Hm.. Vad kommer hända i LA egentligen? Mer ikväll?

KOMMENTERA MYCKET DÅ, JAG VET ATT DET ÄR SENT MEN HAR HÅLLT PÅ MED ANNAT!


Kommentarer

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

“Jerry gör ont när han är hård förstår du.”
HAHAHAHAHHAHA! asbra. <3

Datum: 2012-06-21 - Tid: 23:16:59 -


Jssmn skriver:

“Jerry gör ont när han är hård förstår du.” OMFG!! :O Varför är du tvungen att göra ALLA sånna scener så PINSAMMA? HAHAHAHA, man börjar ju nästan rodna för det är så pinsamt....<3 HAHAH bästa ever...Ganska strange att Pattie gick från jävul till ängel på typ ett dygn, men okej :) Hahah, MEEEER! :D Kan knappt vänta tills Selena kommer! Mohahhahaah...

Datum: 2012-06-21 - Tid: 23:24:01 - URL: http://jssmn.blogg.se


ellen skriver:

dunudndun, SELENA GOOOMEEE ;ooo MERAAA!

Datum: 2012-06-21 - Tid: 23:37:28 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Evelina skriver:

Jätte bra kapitel!
Meer i kväll, snälla!

Datum: 2012-06-22 - Tid: 00:30:30 -


Anonym skriver:

Hej, jag skulle jätte gärna vilja ha en design! Får man se den i en testblogg eller något innan? Tack så mycket iallafall :)
Kran

Datum: 2012-06-22 - Tid: 10:01:42 - URL: http://mybieberfairytale.blogg.se/


Alictin skriver:

Tack :) Du är säkert också duktig på att skriva!

Datum: 2012-06-22 - Tid: 11:58:04 - URL: http://alictin.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-06-22 - Tid: 12:54:01 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback