KAPITEL 21-. WINNIPEG. PART 1

“Mamma ringde mig också och sa detsamma, jag behöver ingen uppmärksamhet innan de har fångat honom.”  Andades jag lugnt ut och lutade mig tröttsamt mot Justin’s axel.
“Precis… Bra.” Mumlade han och böjde sig ner för att kyssa min hjässa. Ett pirr slank igenom min kropp och jag flätade samman våra fingrar under filten.
Justin skulle precis pressa sina läppar mot mina då det ringde på dörren. Alltid ska något störa oss. Han suckade och reste sig snabbt upp, men jag följde med.
När han öppnade dörren blev jag mer eller mindre chockad. Vad gjorde de här?

“Mamma ringde mig också och sa detsamma, jag behöver ingen uppmärksamhet innan de har fångat honom.”  Andades jag lugnt ut och lutade mig tröttsamt mot Justin’s axel.

“Precis… Bra.” Mumlade han och böjde sig ner för att kyssa min hjässa. Ett pirr slank igenom min kropp och jag flätade samman våra fingrar under filten.

Justin skulle precis pressa sina läppar mot mina då det ringde på dörren. Alltid ska något störa oss. Han suckade och reste sig snabbt upp, men jag följde med.

När han öppnade dörren blev jag mer eller mindre chockad. Vad gjorde de här?


“Ms. Gomez?” Harklade polismannen sig och kollade trött på mig. Jag rynkade lätt på pannan och nickade.

Det är mitt namn det.” Svarade jag snabbt och korsade armarna över bröstet.

Skulle vi kunna få prata med dig om… ja. En sak.” Justin la en arm runt min midja och tryckte mig tätare mot honom. Han såg inte tillfreds ut.

 

image

 

Allt ni ska säga till mig kan ni säga framför Justin.” Polismannen pressade samman sina läppar så att rynkorna runt de suddades ut. Justin flyttade sig från dörröppningen till polismannen, som enligt brickan hette John.

Så, vad är det?” Suckade jag och slog mig ner i soffan. John slog sig ner i fåtöljen och drog ett djupt andetag innan han förklarade vad ”saken” var för något.

Vi har hittat mannen. Ja…” Hostade han ur sig. Jag kollade stelt på honom och kände hur klumpen av obehag hoppade upp i min hals.

Jaha… Kan man få mer detaljer?” Fnös jag och skakade lätt på huvudet. Han suckade.

Han heter Michael Gilbert, är 53 år och har varit marin soldat.” Det förklarade hans järngrepp. Men åldern fick mig att må illa.

Vad händer nu då?” Undrade Justin med hes röst. John drog med handen över sitt, halvt, flintskalliga huvud.

Det blir rättegång förstås. Jag sku…-” Jag höll upp handen i luften och kollade stelt på honom.

Hur många år är det för våldtäkt och kidnappning?” Grumlade jag och bet mig löst i läppen. Justin kramade hårdare om min hand och kysste mig ömt på kinden.

Jo, det kan bli från 13 år upp till livstid. Om det finns tillräckligt med bevis och om våldtäkten var… grov, så blir det livstid. Oftast.” På ett sätt blev jag en gnutta lättad. Om han skulle få livstid skulle jag slippa tänka på honom. Sluta se hans ansikte i mina tankar så fort Justin rörde vid mig. Han skulle försvinna från mina tankar. Jag kan inte ha kvar honom i mina tankar. Han ska bort, och det är nu. Allt tas ju i slutet av dagen ut på Justin. Han kan inte kyssa sin flickvän… Nej… Jag måste sluta tänka på honom.

Ja, men det var allt för mig. Du ska komma och vittna om 1 månad. Då är det rättegång med vittnen.” Sa John slappt och reste sig upp ur fåtöljen.

Jag måste inte se honom då va?” Mumlade jag oroligt och ställde mig upp med blicken på John. Han vände sig om och log smått mot mig med en skakning på huvudet.

Nej, inte om du inte vill.” Jag svalde hårt och nickade snabbt. Det var tur. Han drog på sig sin polis keps och gick sedan snabbt ut ur huset.

Det där var… konstigt.” Flinade Justin och drog in mig i hans omfamning. Jag suckade.

Nu är allt över… det är det enda som kvittar.” Andades jag trött ut mot hans axel. Justin nickade och pressade sina läppar mot mina i en intensiv kyss.

Jag ville bara äta upp honom, men ändå så hade jag fortfarande bilderna kvar på näthinnan. Det gick bara inte…

Ska vi kolla på film?” Föreslog Justin och fuktade sina sockersöta läppar. Jag bet mig löst i läppen och nickade glatt.

Det är en bra ide.” Han log stort och drog med mig in i tv rummet. Det var fullt med filmer i hyllan, nu skulle vi bara välja en… En suck lämnade Justin’s hand medans han drog med fingret över filmryggarna. Då fick jag syn på en film och viftade undan Justin.

Gå och hämta snacks, jag fixar det här.” Log jag och föste ut honom ur rummet medans jag plockade ur filmen, släckte ljuset och mysade till det i soffan. Till dess hade Justin kommit tillbaka med en skål chips och två glas cola.

Bananer i Pyjamas? Driver du med mig Melly?” Frustade han till och ställde ner snacket på bordet. Jag log stort och skakade på huvudet medan jag klappade med handen på den tomma platsen bredvid mig i soffan.

Kom igen nu Bieber, nu kör vi!” Utbrast jag glatt, som om jag hade blivit barn på nytt. Justin himlade med ögonen och kysste mig ömt på läpparna. Jag låg smått.

Det är därför jag älskar dig.” Viskade han mot mina läppar och menade självklart allt det här. Jag fnittrade till och playade sedan filmen.  Enligt mig var introt bäst.

 

 

Melly, Melly, Melly…” Andades Justin retsamt ut och började naffsa på min hals. Jag skrattade till och slog löst till honom på armen.

Tyst! Det börjar nu!” Gnällde jag och höjde volymen. Justin frustade till och slog ihop armarna över bröstet. Jag flinade stort och la mig ner i hans famn, bara för att.

-

Rise and shine babe.” Viskade Justin sexigt i mitt öra och ett pirr slank igenom min kropp. Killars, speciellt Justin’s, morgon röster är så otroligt sexiga. Det är nog det bästa som finns att vakna till, men jag tänkte vara lite busig och slog inte upp ögonen.

Hm… Melody? Dags att vakna…” Stönade Justin in i mitt öra och la sig ner över mig med sina läppar klistrade på mina. Jag la handen på hans nacke och tryckte de hårdare mot mina, fjärilarna fick inte nog i magen.

 

 

Hans tunga fann snabbt min och började leka med den. Men kyssen avbröts snabbt av Pattie’s rop.

Justin? Melody? Frukost!” Justin skrattade till och höjde lätt på ögonbrynen mot mig.Ett skratt lämnade min mun.

Tillsammans?” Jag log snett mot honom och kysste honom snabbt på läpparna.

Alltid.”

Imorgon, halv 5, så åker vi till LA. Så det blir inte sent ikväll, uppfattat?” Sa mamma kort och kollade strängt på mig och Melody. Båda två nickade stelt. Melody’s satt och knaprade på sin macka, men under bordet så kramade hennes hand om min. Jag kunde inte låta bli henne helt enkelt.

Vad ska vi göra idag då?” Gäspade hon och tog en klunk av sin oboy. Jag kollade ut på det vackra vädret och fuktade mina läppar. Vad skulle vi göra idag egentligen?

Ni kan väll åka upp på en dagsutflykt till Winnipeg? Det skulle Jazzy och Jaxon älska.” Föreslog mamma milt. Melody log uppmanande mot mig och kramade hårdare om min hand under bordet, så jag hade inget annat val än att nicka.

Winnipeg it is.” Suckade jag. Melody flinade nöjt och tryckte in den sista biten av sin macka innan hon lämnade bordet och försvann in på mitt rum. Mamma drog en hand genom sitt långa hår och log smått mot mig.

Du gillar henne verkligen va?” Sa hon lågt och höjde på ena ögonbrynet. Jag nickade.

Mer än gillar… Men det gör inte du.” Mamma svalde hårt och spände käkarna mot mig.

Justin, jag kan inte hjälpa det. Jag kan tolerera henne, men jag gillar henne inte så värst mycket bara för det. Jag gillar ingen i den där familjen.” Jag fnös ilsket till.

Vad har de gjort för att du ska hata de så mycket?! Du har inte ens känt de så pass länge!” Nästintill skrek jag. Mamma kollade strängt på mig och pekade på mitt rum.

Gå, nu. Jag vill inte se dig idag.” Svarade hon kallt och kollade ner i tidningen. Jag försökte svälja klumpen i halsen medans jag gick mot rummet och smällde igen den. Men då möttes jag av ett till problem. Melody satt och grät stumt på min säng.

Melly… hon menade det inte.” Viskade jag och satte mig ner på huk framför henne.

Jo… hon menade allt hon sa. Hon hatar mig.” Snyftade hon och slog armarna runt min hals medans tårarna forsade ner på min t-shirt.

Din mamma hatar mig, och hon kommer alltid göra det.” Grät hon ut och tryckte mig närmre henne. Jag kunde inget annat än att också börja gråta. Men varför hatade mamma de så mycket? Mina tårar var inte för att mamma tyckte som hon tyckte, utan det var för att jag hatade att se Melly såhär. Hjälplös och ledsen…

-

Okej, nu kör vi!” Log jag och startade motorn. Melody fuktade sina läppar och snörvlade till medans hon vred på musiken. Jag suckade och började köra. Under flera minuter, kanske till och med timmar, så satt hon bara där. Tyst. Hade hon tagit det så hårt? Jag sänkte musiken på radion då Drive By – Train, gick på den. Jag störde mig på den låten, alla sjöng på den. Melody suckade och blängde surt på mig.

Vad gör du? Jag gillar den låten…” Snäste hon och höjde igen, men då klickade jag av radion.

Vad är det nu då?!” Sa jag uppgivet och sneglade på henne. Hon fnös till.

Inget, bara det att din mamma hatar mig…” Jag suckade och skakade på huvudet.

Melody, sluta överreagera. Är du 3?! Tror du JAG bryr mig om vad min MAMMA tycker m dig? Det förändrar inget alls!” Hon himlade med ögonen och pressade ihop läpparna.

Nej, men varför hatar hon min mamma och min pappa då? Huh? Vad har DE gjort?” Röt hon och kollade stelt på mig. Jag ryckte på axlarna.

Jag vet inte!” Skrek jag till svar. Jag orkade inte längre. Melody muttrade något ohörbart och bet sig hårt i läppen.

Lyssna på oss. Vad är det här?” Mumlade jag ledsamt. Melody ryckte på axlarna.

Jag vet inte, uppenbart så är det något.” Med dem orden så klickade hon på radion igen. Jag orkade inte hålla på längre och lät henne hållas.

Jag hoppade snabbt ur bilen och sneglade på Justin som hade dragit över sin luva över ansiktet, dock att han hade sin keps.

Jag går in i affären och köper något…” Mumlade jag. Han nickade och började sedan tanka bilen. En gäspning gled ur min mun och jag gick snabbt in i affären.

Min blick föll snabbt på löpsedeln, och mina ögon mer eller mindre spärrades upp.

JUSTIN BIEBER’S NYA FLICKVÄN! VI HAR BILDERNA!”

Jag flämtade till och ryckte snabbt åt mig tidningen och kollade på bilderna. Det var jag och Justin när vi kysstes igår. Papzen hade åkt till hans hus och fotat från fönstret?

 

 

Igår kväll så sägs det att Justin Bieber har bjudit hem sin nya flickvän efter tragedin med Jelena. Har Bieber en ny tjej? Vem är det egentligen? En nära källa till tjejen säger:

Ja, hon är ihop med Justin Bieber. Jag har sett de vara med varandra ofta, och de är riktigt kära. Det roliga är att hon var bästa kompis med Selena Gomez, Justin’s ex.”

Så, vem är då denna mystiska flicka? Har Bieber skaffat sig en true love eller är det bara en tröst tjej? Paret har ocks…-”

 

 

Jag blev avbruten i mitt läsande när mannen bakom disken ropade på mig.

Du tjejen! Du får betala för den där!” Skrek han ilsket. Jag suckade och plockade åt mig en påse M&M’s också, vi ska ju liksom åka i 3 timmar till. Han tog snabbt betalt och lät mig sedan gå, men då satt Justin redan i bilen och kollade oförstående på mig.

Varför tog det så lång tid?” Sa han snabbt när jag hoppade in i bilen. Jag räckte över tidningen och knäppte fast säkerhetsbältet.

Enligt de är jag bara din tröst tjej”..” Grumlade jag och tryckte in en näve M&M’s i munnen. Justin fnös till och skakade på huvudet.

Babe, lyssna inte på de. Ok? Du är inte alls min tröst tjej, de vill bara ha reaktioner.” Jag log smått och kysste Justin mjukt på kinden.

Tack, men kör nu. Jag vill gärna komma fram.” Justin började köra och sjöng samt på en låt. Jag kände igen den från BELIEVE. Men vilken kunde jag inte sätta fingret på.

”Kan du stanna?” Mumlade jag trött efter en timmes körandes. Justin kollade kort på mig och stannade bilen på kanten till vägen. Jag hoppade snabbt ur den och gick till baksätet och la mig ner med Justin’s jacka över min kropp. Han log stort mot mig i backspegeln och fortsatte sedan köra. Helt plötsligt fann en rosa bok på golvet i bilen min uppmärksamhet…


Vadå för rosa bok? Oh no, fighting... Papzen gjorde vadå?! Hur kommer resan till Winnipeg fortsätta?

KOMMENTERA FÖR MER KAPITEL IKVÄLL! OCH KOMMENTERA MYCKET! :D


Trackback